شایعه Red Dead Redemption 1 Remake بازی بعدی راکستار خواهد بود

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان

بر اساس شایعه جدید Rockstar در حال کار بر روی بازسازی Red Dead Redemption که در اواخر 2020 یا اوایل سال 2021 برای PS4 و PS5 و Xbox One و Xbox Scarlettو احتمالا PC منتشر خواهد شد همزمان بر روی DLC داستانی Red Dead Redemption2 در مورد بیگانگان کار می کنه ( احنمالا چیزی شبیه به cowboys and aliens )

111759

راکستار در نسخه ریمیک ویژگی های جدیدی به گیم پلی بازی اضافه کرده نقشه بازی هم بزرگتر شده اما نقشه Red Dead Redemption 2 را شامل نمی شه

LtMYc2V.jpg '

صداپیشه محبوب John Marston (Rob Wiethoff ) با دیالوگ های جدیدی برای اتصال بهتر قسمت اول و دوم باز می گرده

111761

ظاهرا راکستار بدنبال عرضه نسخه‌ی ریمیک در سالگرد ۱۰ سالگی RDR بوده اما مشکلاتی در مراحل توسعه‌ی بازی به وجود آمده که انتشار آن را تا اوایل سال ۲۰۲۱ به تاخیر انداخته‌.

آخرین ویرایش:
به نظرم احتمال ـش خیلی زیاده که واقعی باشه !
راک استار که با پلتفرم PC دشمنی نداره :)) محرزه که در نهایت RDR1 هم برای PC میاد ! و سیاست درست ـیه که ریمیک گیم برای نسل بعد نگه داشته شده. دلیل ـش این میتونه باشه که رد دد زمان عرضه ، واقعا با محدودیت سخت افزار مواجه بود و گیم به اون شاهکاری دلیلی نداشت که با یه گرافیک افتضاح برای کامپیوتر عرضه شه ... به همین خاطر دست نگه داشتن تا الان که یه دفعه با رد دد 2 بدن برای این پلتفرم :D
اصلا کاری که راک استار سر GTA V کرد همین بود ! اول گیم رو برای کنسول های نسل هفت عرضه کرد ، دو سال بعد که کنسول های نسل هشت جا افتادن یه گیم "بهینه" با گرافیک چشم نواز تحویل پلیر های کنسول و PC داد که تا همین الان هم تو بنچ ها مد نظر قرار میگیره ...

با این اوصاف هم ساختنش توسط راکستار منطقیه هم نساختنش
من فقط نگران تاخیر زیاد از حد خوردن GTA هستم
همین الان که هستیم شش سال از ساخت نسخه قبلش میگذره خدا میدونه این انتظار قراره چندسال دیگه طول بکشه
امیدوارم یه تیم جدا برای ساخت RDR Remake یا هر dlc دیگه در نظر گرفته باشن نه مثل RDR2 که کل راکستار نورث رو آوردن کمک راکستار سن دیگو اینطوری تو ساخت Gta 6 هم وقفه افتاد

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

امیدوارم در حد همون شایعه باشه، RDR یه بازیه تمام و کمال هست و به هیچ ریمیکی احتیاج نداره. همین الان رو 1X از خیلی از بازی های به اصطلاح نسل هشتی زیباتر و با جزییات تره.
یه ریمستر واسه PS4 بدن دعاشون میکنیم. :D

برای کسایی که کنسول نداشتن و فقط با PC بازی می کنن مثل من خیلی خوب میشه...چون من هیچکدوم از RDR ها رو نتونستم بصورت کامل بازی کنم و لحظه شماری می کنم تا بتونم هردوتا رو تجربه کنم....قطعا استقبال میشه از این اتفاق چون برای تجربه ی دوباره ی چنین شاهکار هایی فقط یه بهونه لازمه :D

دوستان حتما این ویدیو تماشا کنید

چرا باید بازی ای که نه سال پیش اومده، خیلی هم خوب فروخته و رو Backward ایکس باکس به اون خوشگلی اجرا میشه رو ریمیک کنن؟
پول
RDR REMAKE با این که هزینه زیادی برای راکستار نداره به راحتی 10 تا 15 میلیون می فروشه
همین الان با xenia شبیه ساز 360 روی PC قابل بازی فقط باگ داره تا یک سال دیگه مشکلات رفع میشه

ساخت ریمیک RDR 1 خیلی دور از انتظاره… و بنظرم این شایعه احتمال به وقوع پیوستنش خیلی پایینه...

راک استار عناوین دیگه ای هم برای ساخت داره که خیلی شرایطشون بهتر از ساختن ریمیک نسخه اوله...
بعد از مشخص شدن ساخت نسخه دوم بازی Bully و کنسل شدنش…. بنظرم راک استار زمانشو سر ساختن این ریمیک هدر نمیده و بازیهای دیگشو ادامه میده...
با فعالیت زیادی که راک استار در بخش آنلاین رد دد۲ داره فک نمیکنم برنامه ای برای نسخه اول داشته باشه
هر چند ساخته های راک استار همیشه خیلی بیشتر از انتظارات بوده و هر چی بسازه این شرکت شدیدا استقبال میشه
احتمالش خیلی بالاست
کدوم عناوین ؟
Midnight Club که عملا دیگه وجود خارجی نداره و به بخشی از گیم پلی GTA تبدیل شده
Max Payne بعد از شکست تجاری 3 باعث تعطیلی Rockstar Vancouver سازنده BULLY شد امکان نداره ساخته بشه اون هم گیم پلی اش در RDR و GTA استفاده میشه
Manhunt به لطف ملت همیشه در صحنه امکان ساختش نیست
IP جدید هم با توجه به ابر پروژه مثل GTA 6 ممکن نیست

red dead online هم هرگز به سود اوری GTA online نخواهد بود
111772

GTA V که 30 دلار درامد دلاری بیشتری نسبت به RDR 2 که 60 دلاری داشته :-t
چه DLC عظیم تر و بهتر REMAKE نسخه اول و نقشه مکزیک برای بخش online ؟

وقتی تمام نقشه و مدل ها تکسچر ها و انیمیشن ها اماده است و میلیون ها PC گیمر منتظرن چرا ساخته نشه ؟

یعنی میخوایین بگین اگه فقط ریمستر بشه، شماها نمیخرید؟:D بماند اگه قرار باشه واقعا یه حالت ریمیک با محتوای اضافه داشته باشه، ملت خشتک خودشون رو میدرن. هنوز یادم نرفته ملت زمان عرضه GTAV، هر 2تا نسخه نسل قبلی رو با هم میخریدن. بماند که نسل جدید هم خریدن.

دوستان حتما این ویدیو تماشا کنید

پول
RDR REMAKE با این که هزینه زیادی برای راکستار نداره به راحتی 10 تا 15 میلیون می فروشه
همین الان با xenia شبیه ساز 360 روی PC قابل بازی فقط باگ داره تا یک سال دیگه مشکلات رفع میشه

احتمالش خیلی بالاست
کدوم عناوین ؟
Midnight Club که عملا دیگه وجود خارجی نداره و به بخشی از گیم پلی GTA تبدیل شده
Max Payne بعد از شکست تجاری 3 باعث تعطیلی Rockstar Vancouver سازنده BULLY شد امکان نداره ساخته بشه اون هم گیم پلی اش در RDR و GTA استفاده میشه
Manhunt به لطف ملت همیشه در صحنه امکان ساختش نیست
IP جدید هم با توجه به ابر پروژه مثل GTA 6 ممکن نیست

red dead online هم هرگز به سود اوری GTA online نخواهد بود
View attachment 111772

GTA V که 30 دلار درامد دلاری بیشتری نسبت به RDR 2 که 60 دلاری داشته :-t
چه DLC عظیم تر و بهتر REMAKE نسخه اول و نقشه مکزیک برای بخش online ؟

وقتی تمام نقشه و مدل ها تکسچر ها و انیمیشن ها اماده است و میلیون ها PC گیمر منتظرن چرا ساخته نشه ؟
احتمال میدم شاید بازی جدید راک‌استار جدا از عناوین رسمی ادامه دارش مثل GTA و RDR بازی Bully باشه چون ساختش شروع هم شده بود و بعدش کنسل شد...
و طبق گفته های اون کارمند راک‌استار که گفته بود مطمعن نیست که ساخت بولی کلا کنسل شده باشه و احتمال داره دوباره ساختنش از سر گرفته بشه... واقعا دوس دارم این اتفاق بیفته

مطمعنم هر عنوانی رو راک‌استار منتشر کنه چه ریمیک چه آی‌پی جدید موفق میشه مثل همیشه

من میگم بعیده ولی یه چیزی هست که 10% این خبر برام منطقی جلوه میده.
راک استار اجازه داد قبل اومدن gta v یه نقشه مدرها شبیهشو بسازن برا iv
نقشه vice city و iv رو آوردن تو v
هر چند بزرگ کردن نقشه ،افزودن مراحل جدید و دست بردن تو بازی کمی غیر منطقیه.
ولی از راک استار بعید نیست،خیلیا بودن نسخه نسل قبل gta v رو گرفتن بعد به خاطر قبلیتای جدید نسل بعد رو گرفتند
الان با اینکار بازم میتونه اونا رو مجبور کنه ،بازم بازی رو بخرن.
یه لانچ تایتل بزرگ که ازش استقبال میشه

امیدوارم در حد همون شایعه باشه، RDR یه بازیه تمام و کمال هست و به هیچ ریمیکی احتیاج نداره. همین الان رو 1X از خیلی از بازی های به اصطلاح نسل هشتی زیباتر و با جزییات تره.
یه ریمستر واسه PS4 بدن دعاشون میکنیم. :D
ریمیک باشه خیلی بهتر از ریمستره این دیگه تاریخ مصرف گبم پلی اش گذشته دیگه و نکته خاصی نداره واقعا داخلش

• Sad
  • Like
Reactions: kamyy and g4mer
آقا این شایعه اخیر ریمیک نسخه اول و DLC داستانی نسخه دوم کلا فیک بوده! خود شخصی که این اطلاعات رو تو ردیت گذاشته برگشته گفته میخواستم ببینم واکشنا چطوریه، خدا میدونه چقد به ریش ملت خندیده. :))
The recent Red Dead Redemption Remake and RDR 2 DLC rumours are fake, leaker admits | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
خیلی هم عالی :D
راک‌استار همینطوریش هر 5 سال داره یه بازی میده...
فک کن همون بازیا رو بعد از چند سال برداره ریمیک کنه دوباره پول بزنه به جیب. دیگه کلا خلاقیت و ریسک رو میزاره کنار، فقط میشینه پول میشمره :D
همین GTA V اگه بخش آنلاین نداشت و انقدر نمیفروخت، الان داشتیم آخر نسلی GTA VI میزدیم!

• Like
  • Angry
Reactions: kamyy and s.snake2
از بیخ و بن این شایعه ریمیک و اینا رد شده!!
شخصی که شایعه شو گفته میخواستم یکبار شایعه درست کنم بیینم چه مزه ای میده!!
مردک مردم آزار |:

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

• Smile
Reactions: kamyy
ریمیک که بنظرم از اولم منطقی نبود :دی ولی ریمستر 4k با عقل جور در میاد، اگه RDR 2 رو واسه نسل بعد بده و همزمان واسه PC هم بیاد احتمالش هست ریمستر نسخه قبل رو هم ریلیز کنه.

• Like
Reactions: kamyy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or