Ready At Dawn : "میخواهیم کاری متفاوت با صحنه های سینمایی بکنیم"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
y08mvq18n4l93n2765dw.jpg

درود

Ready At Dawn می خواهد در بازی The Order: 1886 کاری کند که در نگاه اول نتوانید فرق بین گیم پلی و صحنه های سینماتیک را تشخیص دهید .صحنه هایی که تعداد زیادی از آنها در بازی وجود دارد و مقدار زیادی از این صحنه ها هم اینتراکتیو هستند.

بر اساس صحبت های آقای Ru Weerasuriya کارگردان خلاق بازی نگرانی آنها این بود که به این هدف برسند .

وی ادامه داد:

ما ریسک اینکه می خواهیم کار متفاوتی را ارائه کنیم را پذیرفتیم اما واقعیت این است که این جزئی از بازی است و یکی از چیزهای بزرگی است که می خواستیم در بازی قرار دهیم. این حس که یک لحظه شما از خود بپرسید: "آیا این صحنه ای که دیدم بازی بود یا صحنه سینمایی؟"

وی اظافه کرد که:
این یک آزمایش سخت هست ولی ارزشش را داره که ببینیم جواب میده یا نه؟ ما این را به بازی اضافه کردیم و می خواهیم ببینیم که مردم چی میگند ولی برای ما این خیلی مهم بود حالا که نسل جدید امد یه کار متفاوتی انجام دهیم و یه کار تکراری انجام ندیم که مجبور بشیم به مردم بگیم که "این یه موردی هست که تاحالا تو همه بازی ها بوده و حالا ما یک دستی به سر و روش کشیدیم". ما یه چیز نو میخواستیم و برای همین این کار رو انجام دادیم.

منبع

R@D يك رنگ و بوى تازه به نسل جديد داد! كيفيت كارشون به قدرى خفنه كه بارها و بارها تو hands on ها با اين جمله مواجه شدم: "بعضى اوقات دسته رو زمين ميگذاشتم به هواى اين كه در حال تماشاى cutscene هستم، اما بعد از مدتى كه كاراكترم حركت نميكرد، فكر ميكردم بازى freeze كرده. دسته رو برمى داشتم و ميديدم كه مشكل از بازى نبوده، بازى از cutscene خارج شده بود و كنترل اومده بود دستم ولى من نتونستم تشخيص بدم!"
اين رو اضافه كنيد به اين كه اين استويدو اولين تجربش رو براى كنسول خانگى ارائه ميده. :|
اميدوارم در حق TO: 1886 ناحقى نشه و Sony در اسرع وقت براى خريد R@D اقدام كنه. :d

این استودیو و بر و بچه هاش به قدری خلاقن که زبان از تعریفشون قاصره...

واقعا واسه این بازی از جون مایه گذاشتن تو همه ی زمینه ها حقشه اولین بازی باشه که تو نسل جدید متای 90 رو بگیره...

گرافیک خارق العاده،اتمسفر وحشتناک،گیم پلی و گان پلی خیلی خوب...امیدوارم منتقدها از روی احساس نقد نکنن...به امید خرید R@D توسط سونی

96498473407884758436.jpg

یه بازی ناب با گیم پلی بی نظیر و گرافیک چشم نواز و داستانی گیرا

کور از خدا چی می خواد؟ دو چشم بینا :d

به این بازی خیلی خیلی بیشتر از حقش داره توجه میشه، اصلا من هیچی جز گرافیک توش نمی بینم واقعا نمی دونم چرا انقدر بعضی ها درگیرش شدن .... کاملا مشخصه نمیشه رو نقد هاش حساب باز کرد، شاید موفق عمل کنه ولی اینکه خیلی ها شلوغ کردند فلانه و اگر نقد منفی بگیره فلان شده و از این حرفا، واقعا عجیبه!
در هر حال میاد و میبینیم در چه حدیه ....
اینم اضافه کنم که من قصد کوبوندن بازی رو از رو قصد و غرض ندارم، اگر میخواستم اینکار رو انجام بدم خیلی ایراد میشد بهش گرفت چیزی که گفتم واقعا چیزی هست که دیدم و دارم میبینم، عقیده من در مورد این بازی همینه.....
ضمنا خواهشا تو فکر تهمت زدن نباشید، کسی که نظرش مخالف این بازی هست هم میتونه نظر بده و منم یکی از اونها هستم.

همين كه حاضر شدن ريسك كنن و عواقبش رو هم پذيرفتن و ميدونن كه آزمايش بسيار سختيه واسشون ، مارا كافيست !
١هفته شايد هم كمتر به تجربه ي اين شاهكار مونده ، اولين بازي كه واقعا حس نسل جديد رو ميده ( به همراه DriveClub براي من )
به اميد اينكه فروش خوبي داشته باشه و امتيازات خوبي هم بگيره ، نگرفت هم فدا سرشون :x
ريسك كردن همين است ديگر !

به این بازی خیلی خیلی بیشتر از حقش داره توجه میشه، اصلا من هیچی جز گرافیک توش نمی بینم واقعا نمی دونم چرا انقدر بعضی ها درگیرش شدن .... کاملا مشخصه نمیشه رو نقد هاش حساب باز کرد، شاید موفق عمل کنه ولی اینکه خیلی ها شلوغ کردند فلانه و اگر نقد منفی بگیره فلان شده و از این حرفا، واقعا عجیبه!
اینم اضافه کنم که من قصد کوبوندن بازی رو از رو قصد و غرض ندارم، اگر میخواستم اینکار رو انجام بدم خیلی ایراد میشد بهش گرفت چیزی که گفتم واقعا چیزی هست که دیدم و دارم میبینم، عقیده من در مورد این بازی همینه.....
ضمنا خواهشا تو فکر تهمت زدن نباشید، کسی که نظرش مخالف این بازی هست هم میتونه نظر بده و منم یکی از اونها هستم.
اول اینکه دو قسمت بولد شده یکم بیش از حد همدیگه رو نقض میکنن .
دوم اینکه اون قسمت قرمز رنگ رو حداقل توضیح بده ما هم در جریان قرار بگیریم، هرکسی بازی کرده از داستان بازی تعریف کرده، گیم پلی تو قسمت تیر اندازی بازی بنظر میاد مشکلی نداره.
خود شخصیتهای اصلی بازی هنوز نیومده کلی طرفدار پیدا کردن. موسیقی بازی با توجه به تریلرها و سایت بازی فوق العاده بوده.
در آخر هم بنظر این بازی خودش انقلابی تو گرافیک بازیهای این نسل هست. دیگه خیلی زیادی گرافیکش بالاست.

این بازی تموم مشخصه های لازم برای کامل بودن بودن رو داره و هر چقدرم بخایم تریپ ایراد بیایم بنظرم یه نمه فازه خودگیری رو تداعی میکنه :d
من نمیدونم یه عده از یه بازی با کیفینت چی میخان که از The Order: 1886 هم ایراد میگیرن در حالی که هر چی ازش دیدیم تا حالا نوید یه بازی خوب رو میده :-/

امید دارم بهش عجیب... نه این که بخواد نمره بالا بگیره و اینا، من باهاش حال کنم کافیه و میدونم حداقل بین PS بازا خیلیا همینطورا و خوشبختانه سونی هم (با این که وضعش خرابه خدایی) به این چیزا اهمیت نمیده که اگه میداد نه تنها نسل پیش شاهکاری مثل journey رو نمیدیدیم بلکه استدیو هایی مثل qd (داوود) تا حالا ده بار درشون تخته شده بود...خداییش بازی همه چی داره، موزیکش که خداست، شخصیت پردازیش هم که تا حالا نقصی نداشته (اصلا همین سرگلاهاد و بروبکس ریش و سبیلو مد کردن :d)

QUOTE=Hamid Payne;3640204]به این بازی خیلی خیلی بیشتر از حقش داره توجه میشه، اصلا من هیچی جز گرافیک توش نمی بینم واقعا نمی دونم چرا انقدر بعضی ها درگیرش شدن .... کاملا مشخصه نمیشه رو نقد هاش حساب باز کرد، شاید موفق عمل کنه ولی اینکه خیلی ها شلوغ کردند فلانه و اگر نقد منفی بگیره فلان شده و از این حرفا، واقعا عجیبه!
ضمنا خواهشا تو فکر تهمت زدن نباشید، کسی که نظرش مخالف این بازی هست هم میتونه نظر بده و منم یکی از اونها هستم.[/QUOTE]

دوست عزيز ميشه بگي مشكل بازي دقيقا چيه?يك گيمر از بازي چه انتظاري داره.داستان عالي.گيم پلي بسيارخوب.موسيقي دلنشين.گرافيك عالي.من ديگه چيزي به ذهنم نميرسه.

گيم پلي بسيار خوب
به نظرم تنها موردی که دقیقا معلوم نیست خیلی عالی هست یا متوسط یا خوب ؟ یا ...
و گرنه گرافیکش تقریبا بهترین گرافیک کنسولی هست به نظرم
اتمسفر عالی
داستان رو راستش نمیدونم دقیق و نظر هم نمیدم
موسیقی هم مثل داستان خیلی دقت نکردم ! اما به نظرم احتمالا جالب و زیبا باشه
ممنون

آخرین ویرایش:
چرا من احساس میکنم همتون بازی رو دو دور تموم کردین و الان تو دور سومین :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or