Ready At Dawn: در The Order 1886 هر 4-3 دقیقه یک بار با QTE مواجه نخواهید شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

The Order 1886 شاید نزدیک ترین گرافیک CG مانند را به صورت Real-Time در بین بازی های ویدیویی دارا باشد که ما تا کنون آن را دیده ایم. در اینکه این بازی از لحاظ گرافیک، بین بازی ها یک نماد خواهد شد شکی وجود ندارد. اما در قسمت گیم‌پلی این بازی، برخی از مکانیک های گیم‌پلی باعث می‌شوند تا این بازی ظاهرا با مشکلی جدی مواجه شود. یکی از آنها QTE است. خیلی ها بر این باورند که حضور این ویژگی در بازی های ویدیویی ضرورت ندارد.

GamingBolt نیز همین سوال برایش مطرح شده بود و در این باره از Ready At Dawn سوال کرد. Marc Turndorf در جواب گفت: "من جواب خاصی نمی‌توانم بدهم ولی هر 4-3 دقیقه یک بار؟... نه! تا جایی که لازم هست بله. QTE های مختلفی وجود دارد. برخی سریع و برای اتمام کار یه غول، برخی حین نبرد های تن به تن که به لذت آن می افزاید. و یا برخی موارد کوچک مثل باز کردن درها. QTE های متفاوتی و زیادی در بازی وجود دارد ولی تا جایی که ضرورت دارد، نه هر 4-3 دقیقه یک بار! ما نمی گوییم: "چند دقیقه از بازی گذشت ولی ما QTE نداریم، ما QTE لازم داریم!!" این کاری نیست که ما انجام می‌دهیم. ما تلاش می کنیم آن ها را طوری قرار دهیم تا همه از آن لذت ببرند."

همه از قدرت بالای تکنیکی بازی و موفقيت هاي آن باخبر هستیم و از آن ها حمایت می‌کنیم اما درباره گیم‌پلی، به طور کامل اطلاعات نداریم. باتوجه به این که تا عرضه این بازی وقت زیادی مانده است، امیدواریم که سازنده ها برای همه یک سورپرایز در آستین خود داشته باشند.

منبع

آخرین ویرایش:
بخدا کسی مجبورتون نکرده از اصطلاح هایی استفاده کنید که معنیشون رو نمیدونید. اینکه بگیم The Order یا Gears of War یا هر بازی دیگه ای Script شده است کاملا بی معنیه 8-|

اول از همه اصطلاح Scripted Events یا Scripted Sequences خیلی پرکاربردند و چه غلط و چه درست وجود خارجی دارن و چیزی نیست که ساخته یکی دو نفر باشه. توضیحاتی که ماکان عزیز در مورد برنامه نویسی بازی ها داد ربطی به این اصطلاحا نداره، چون این اصطلاح ها (به اون صورتی که توی بحث ها به کار میرن) اصلا ارتباطی به Script موجود در برنامه نویسی ندارند. اون Linear Design هم کلا یه چیز دیگست و ربطی به اسکریپت شده و این حرفا نداره.

حالا Scripted Event چیه؟! بخش هایی از بازی (دقت کنید! بازی! یعنی داخل خود بازی یعنی گیم پلی) که بازیکن هر کاری انجام بده همیشه و در همه حال یک اتفاق خاص به یه صورت خاص تکرار بشه و بازیکن هیچگونه تاثیری در نحوه شروع، ادامه و پایان یافتن اونها نداشته باشه. یه مثال میزنم بهتر متوجه میشید.

مطمئنا خیلی هاتون Tomb Raider جدید رو بازی کردید دیگه، درسته؟! خب اون بخشایی که هواپیما داره سقوط میکنه و لارا باید ازش فرار کنه یا لارا توی رود میوفته و به سمت آبشار میره رو اصطلاحا بهشون میگن بخش های اسکریپت شده. چرا؟

چون مهم نیست بازیکن چطوری وارد این بخش ها میشه، مهم نیست در جریان این بخش ها چکاری انجام میده، همیشه تاکید میکنم همیشه این بخش ها به یک صورت شروع میشن، ادامه پیدا میکنند و نهایتا تموم میشن. مثلا در مورد افتادن لارا توی رود، مهم نیست شما در طول کشیده شدن لارا همراه با جریان آب چکاری انجام میدید، همیشه مانع Y دقیقا به همون صورت قبلی و بدون کوچیکترین تغییری سر جای خودش هست، همیشه لارا سر یه وقت خاصی به اون مانع میرسه و همیشه باید سر صحنه X که رسید به مانع Y شلیک کنه تا بازی ادامه پیدا کنه. به این جور صحنه ها اصطلاحا میگن Scripted Events یا Sequences که به صورت فارسی بهشون میگیم صحنه های اسکریپت شده. (درست و غلط مطرح نیست، منظور اینه)

نمونه دیگه ای از اینجور صحنه ها هم تلاش های لیمبو برای کشتن دانته در DmC ـه که همیشه دقیقا وقتی بازیکن به یه جای خاصی میرسه، شروع میشه. همیشه از یک شیوه معین و از پیش تعیین شده برای آسیب رسوندن به بازیکن استفاده میکنه، همیشه همون ساختمون ها دقیقا به همون صورت قبلی ترک خورده و خرد میشن، همیشه بازیکن X ثانیه برای گذشتن از بخش Y وقت داره و و و و و .... در واقع Scripted Events دقیقا روبروی بخش های Dynamic و پویای یک بازی قرار میگیرن و دقیقا برعکس اون هستن.

پس اینکه بگید بازی Gears یا Order یا هر بازی دیگه ای اسکریپت شده است نه تنها اشتباهه بلکه کاملا خنده دار و مسخره است. بخش هایی از بازی میتونند اسکریپت شده باشند اونم اگه شرایطی که بالاتر گفتم رو داشته باشند (بازیکن هیچگونه تاثیری بر نحوه شروع، ادامه و پایان یافتن این بخش ها نداشته باشه و همیشه این بخش ها دقیقا به یک صورت اجرا بشن)

آخرین ویرایش:
@ Dante Never Cry

علی جان توضیحاتتون کاملاً درست و کامل بود. منظور من نیز دقیقاً همین بود، که شما قشنگ تر و کامل تر توضیح دادید! :d مثال OW و داشتن حداقل رخدادها اسکریپت مانند، هم مصداق سخنانت بود. ! فقط خواستم بگم اسکریپتینگ (برنامه نویسی) با اسکریپیت ایونت دوتا مقوله جداست که دوستان اشتباه نگیرند.

کلا Script بحثش مفصل هست و بخش‌های مختلفی رو در بر میگره.. اونی که ماکان میگفت Scripting languages بود واینی که علی توضیح داد همین Scripted Events هست. خلاصه تعریف اسکریپت اونت رو تو زیر می نوید ببیند.

Scripted Events
[h=3]Sometimes, things are just meant to happen the way they do. Usually triggered by a timer, or by the player crossing a checkpoint.[/h]

Scripted events are any events programmed into a scenario, map, or level by the creator to make any number of things happen. They can be as simple as a player reaching a certain point, at which a monster will jump out and attack them, such as the much-maligned " monster closet."

Generally they are used to move a story forward, often because the story would make no sense if the player completed the action in a different manner. They are also often used to frighten the player with a surprise action or event such as monster closets or the ghosts in System Shock 2. In older games scripted events were often used to destroy objects in a relatively realistic manner as complex physics processing was too expensive on contemporary processors; this still somewhat exists as the required force to displace physics objects such as an explosion - the explosion is scripted but the objects crumble on their own accord.

@
Dante Never Cry
نه شما نمی‌فهمی اسکریپت یعنی‌ چی‌ به مثال زیر توجه کن:
Hello
: "when player go(h) from "A" to "B
"if he see normal people say "FU%#$K
.but if he see black people say "n" word
the end
.have fun​
این اسکریپت کامل AI هست که راک استار برا Trevor دیزاین کرده که از رو CD بازی استخراج کردم. همونطور که میبینی‌ GTA هم اسکریپت شدست، مثل همهٔ بازی ها، اصلا ربطی‌ به اینکه اون بازی پر از "صحنه‌های اسکریپت شده" هست نداره ها! هر بازی که اسکریپت داشته باشه یعنی‌ اسکریپت شده خیلی‌ سادست‌.
یا هر کی‌ جیب داشته باشه جیب بره، یا هر خیاری شوره و "خیار شور" یه عبارت من در آوردی هست استفاده نکنین.
===================================================
من خودم عاشق بازی و مخصوصاّ دوربینش شدم، ولی‌ نمایش E3 به شدت لاینیر و پر از صحنه‌های کارگردانی شده بود، یعنی‌ شما هر چقدرم pro باشی‌ یا اصلا چیت زده باشی‌ قرار نیست اون موجود رو همون اول که میبینی‌ بکشی بره، چون "اسکریپت شده" جلوتر دیالوگ بگه، جلوتر با QTE پوشن بزنی‌ و خیلی‌ اسکریپت‌های دیگه، (که این اسکریپت با اون اسکریپتی که باعث میشه AI تو دیوار ندوه یا وال هک نزنه زمین تا آسمون فرق داره)
اگه تعداد این صحنه‌ها تو بازی بسته به زمان کل معقول باشه (مثلا ۱۰ بار تو یه بازی هشت ساعته) ایراد که نداره خیلی‌ واجب هم هست، چون بعد یک ساعت پشت هم تریگر کوباندن این روش بهترین راه کولینگه پلیر هست تا زده نشه
اما اینکه برا باس فایت‌هات AI درست حسابی‌ تعریف نکنی‌، یا لول دیزاین رو بی‌خیال بشی‌ و همه چی‌ رو با چهار تا دکمه زدن هم بیاری خوب نیست، که من فکر نکنم مورد دوم اتفاق بیفته دلیل هم دارم برا این ادعام:
سیبیل‌های گالاهاد
چون مثل باقی‌ بازی‌ها نهایت اسکریپت نشده به اینکه با راه رفتن شخصیت به طور منظم بالا و پائین بره، و مثل ریل ورد همه چی‌ روش تاثیر میذاره و فیزیکش کامله و اسکریپت شده نیست، پس چون سیبیل اسکریپت شده نیست، قضیه رو تعمیم جز به کل ساده میدیم و بازی هم اسکریپت شده نیست.problem solved

من که میگم بازی epic fail و فقط نقطه قوتش که مانور روش میدن گرافیکشه و گیم پلی مشخص نیست پر از qte ممکنه باشه .
این Ready at Dawn استودیوی شدیدا کار درستیه. منکه هیچ دلیلی برای شکستشون نمیبینم. تازه این اولین بازیشونه که دارن برای کنسول خونگی میدن، به جز پورتاشون البته، پس epic fail اصلا معنا نمیده
اینایی هم که میگن بازی فقط به خاطر سانتاست که نمایش خوبی داره به نظرم بی انصافی میکنن.

خدا لعنت کنه فاجعه ایی به نام Rise رو که عالمو آدمو از QTE ترسونده ! بابا خیلی از بزرگترین بازیهای تاریخ هم QTE داشتن اونم به بهترین شکل نمونش Resident evil 4 ! خیلی از بازیهای درجه یک دنیا جاهای مشخص QTE دارن , منتی این Rise کاری کرده ملت به کل از این قابلیت وحشت کنن!
پشت این تیم هم غولی به اسم سانتا مونیکا وایساده ( استاد QTE ) پس مطمئنن بازی از این نظر مشکل نداره!

آخرین ویرایش:
این Ready at Dawn استودیوی شدیدا کار درستیه. منکه هیچ دلیلی برای شکستشون نمیبینم. تازه این اولین بازیشونه که دارن برای کنسول خونگی میدن، به جز پورتاشون البته، پس epic fail اصلا معنا نمیده
اینایی هم که میگن بازی فقط به خاطر سانتاست که نمایش خوبی داره به نظرم بی انصافی میکنن.

شدیدا فضا سازی و اتمسفر بازی دوست دارم ولی هنوز منتظرم ببینم گیم پلی چطور میشه . مشخص میشه چندوقت دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or