Reach : Microsoft بهتر از COD Black Ops خواهد فروخت.

TCSCELL

8
کاربر سایت
haloreach.jpg

مایکروسافت صادقانه بر این باور است که Halo : Reach در این پاییز بهتر از COD : Black Ops خواهد فروخت.

Stephen Mcgill,رئیس بخش اروپایی XBOX در شب جشن عرضه ی Halo : Reach به Eurogamer گفت:"این یک مبارزه ی واقعا خوب خواهد بود.ما انتظارات بزرگی از این عنوان داریم.بیشتر از 34 میلیون نفر سری بازی Halo را خریده اند و حالا آنها میخواهند Reach را بازی کنند.ما قصد داریم این امر را به طرزی باورنکردنی محقق کنیم."

او افزود:"وقتی 10 سال پیش ما XBOX را عرضه کردیم,Halo یک عنوان مستقل بود.Halo عنوانی بود که FPS بر روی کنسول را به یک تجربه ی دست یافتنی و سرگرم کننده تبدیل کرد."

ممنوعیت انتشار نقد از Halo : Reach صبح یکشنبه برداشته شد و Mcgill انتظار نقدهایی"بسیار خوب و درخشان"دارد.او تعداد کمی از نقدها و امتیازهای مجلات را دیده ولی به نظر خوشحال میرسد.

همچنین Mcgill از آینده ی Halo بعد از Reach و بدون Bungie مطمئن است.او ادعا میکند که سری در اختیار تیم توانایی است و برای آن برنامه های بزرگی دارند.

Halo : Reach این سه شنبه,14 ام سپتامبر عرضه میشود.

نتیجه گیری دوستان :
منظورش اگه فقط نسخه x360 باشه که چرت گفته چون 100 درصد بیشتره ...
اگرم منظورش کل نسخه ها باشه بازم چرت گفته چون 100 درصد کمتره ...
نتیجه : در کل چرت گفته :d
البته طبق آمار VG که معمولا هم درست نیست Halo 3 حدود 11.14میلیون و MW2 حدود 11.52میلیون نسخه فروش داشته.از این نظر چرت نگفته.فقط مسئله اینجاست که Black Ops نمیتونه اندازه MW2 رو هر کنسول بفروشه.

الان فن های سونی از سره زورم که شده میرن این بازی رو بخرن:dمیخوان مشته محکمی تو دهن بانجی و مایکروسافت بزنن:d(مایکروسافت رئیسشم یهودیه:d)

شما اول برو تحقیق کن معنی SANBOX رو بفهم تو عرصه ی گیم بعد بیا بگو میدونم یا نمیدونم!
شما هم برو red dead بازی کن;)
واقعا برام جالبه که فنهای halo چگونه گرافیک بازی (شماره 3 )رو توجیه میکنن.

دقیقآ ! نسل قبل می رفتیم بازی رو میگرفتیم و کلی باهاش حال میکردیم حتی اگه AAـش زیر خط فقر بود یا فریم ریتش اشک در می آورد. ولی این نسل همش شده بحث گرافیک و رزولوشن و فریم ریت و ...
طرف Mafia 2 رو برای خودش کوفت میکنه چون دو تا دونه چمن کمتر داره , در حالی که همین نسل پیش 90% بازیهای PS2 جلوی نسخه Xboxـشون کم می آوردن ولی ملت با هر بازی عشق میکردن ...

فعلآ که دوستان گیر دادن به رانندگی بازی ! رانندگی ای که از 9 سال پیش تا حالا همین شکلی بوده و انقدر بی اشکال هست که توی این 9 سال تغییری نکرده !

آریا بحث خوب بودن یا بد بودن نیست!!!هیلو برای طرفداراش بازی خوبیه!شایدم شاهکار باشه!!
اما یادمه اون موقع که توی بازی کده بودم و بچه بودم هیلو ۱ بود یا ۲ اما هرچی بود توی نقدش ګرافیک باګر اشتباه نکنک یکی از نکات مثبت بود!!اما توی این نسل یکی از نکات منفی هست!!
الان شما اګر ریز نمرات بعضی از سایت ها رو نیګاه کنی متوجه می شی من چی می ګم!!!
آخه بعضی ها می ګن halo هیچ وقت ګرافیک نداشته یا اینکه هیچکس هیلو رو برای ګرافیک بازی نکرده!!!به نظر من این حرف ها برای نسل قبل صدق نکی کنه!!!!
پ.ن:اګه اشتباه می ګم تصحیح کنید

آخرین ویرایش:
شما هم برو red dead بازی کن;)
واقعا برام جالبه که فنهای halo چگونه گرافیک بازی (شماره 3 )رو توجیه میکنن.
میگم! گرافیک هیلو 3 خیلی هم بد نبودا!:-" به جون خودم راست میگم.
محیط های بازش خیلی زیبا و چشم نواز بود، بدون اینکه بازی دچار ذره ای افت فریم بشه.

پ.ن: البته این بحث ها که هیچ فایده ای نداره. تو ایران این بحثا رو زیاد میبینیم. ممکنه یه بازی خدا باشه و گرافیکش در حد بخش های دیگش نباشه ولی به راحتی بهش توهین میشه و بدترین الفاظ رو براش به کار میبرن و ممکنه ببرن دم ِ بقالی ِ محلشون به نازلترین قیمت هم بفروشنش! (منظورم Halo 3 نیست، کلی گفتم)

• Like
Reactions: TCSCELL
میگم! گرافیک هیلو 3 خیلی هم بد نبودا! به جون خودم راست میگم.
محیط های بازش خیلی زیبا و چشم نواز بود، بدون اینکه بازی دچار ذره ای افت فریم بشه.

پ.ن: البته این بحث ها که هیچ فایده ای نداره. تو ایران این بحثا رو زیاد میبینیم. ممکنه یه بازی خدا باشه و گرافیکش در حد بخش های دیگش نباشه ولی به راحتی بهش توهین میشه و بدترین الفاظ رو براش به کار میبرن و ممکنه ببرن دم ِ بقالی ِ محلشون به نازلترین قیمت هم بفروشنش! (منظورم Halo 3 نیست، کلی گفتم)
من که نمیگم گرافیکش افتضاحه.اتفاقا نورپردازیش محشر بود!
ولی دوستان میگن چون محیط بزرگه دیگه نمیشه دیگه!!
ما اینهمه بازی خدا(از نظر گرافیک)sandbox داریم.بعد بعضی ها صحبت های فنی میکنن میگن چون محیط بزرگه و هوش مصنوعی خدا داره نمیتونن از این بهتر در بیارن.
چقدر خوبه ادم با واقعیتها کنار بیاد.HALO 3 از نظر گرافیکی عنوان متوسطی بود ولی ریچ گرافیک خوبی داشت.
فن بازیم در نمیارم چون اصلا نه حوصلشو دارم نه به اینجور مسائل اعتقادی دارم.
یکی از دوستان میگه اگه از داستان HALO خوشت نیومد بدون که مشکل داری.
یکی داستان داوینچی کد رو میخونه خوشش نمیاد HALO که جای خود داه.
بعد تازه هرکی هم مخالف این بازیه متهم به فن بودن میشه!!
واقعا جالبه

من که نمیگم گرافیکش افتضاحه.اتفاقا نورپردازیش محشر بود!
ولی دوستان میگن چون محیط بزرگه دیگه نمیشه دیگه!!
ما اینهمه بازی خدا(از نظر گرافیک)sandbox داریم.بعد بعضی ها صحبت های فنی میکنن میگن چون محیط بزرگه و هوش مصنوعی خدا داره نمیتونن از این بهتر در بیارن.
چقدر خوبه ادم با واقعیتها کنار بیاد.HALO 3 از نظر گرافیکی عنوان متوسطی بود ولی ریچ گرافیک خوبی داشت.
فن بازیم در نمیارم چون اصلا نه حوصلشو دارم نه به اینجور مسائل اعتقادی دارم.
یکی از دوستان میگه اگه از داستان HALO خوشت نیومد بدون که مشکل داری.
یکی داستان داوینچی کد رو میخونه خوشش نمیاد HALO که جای خود داه.
بعد تازه هرکی هم مخالف این بازیه متهم به فن بودن میشه!!
واقعا جالبه

والا ما از ریچ اکثریت دفاع کردیم یه پست بیار که از هیلو3 دفاع کرده باشیم در مورد گرافیک !

کلی عکس اومده از زمان لانچش که نشون میده HALO یعنی چی :d
17
17
17
17
4988071096_321147a07e.jpg

43794.jpg

43800.jpg

دیگه عکس نگذاشتم که صفحه سنگین نشه :d
بابا یکی جلوشو بگیره
البته در این که HALO بازی خیلی خوبی هست(اولین شمارش می شه ګفت یکی از بهترین های تاریخ بوده) شکی نیست اما این استدلال که چون فروشش خوبه بازی خوبیه غلطه!!
چون اینجوری AVATAR می شه بهترین فیلم جهان!!!
اخراجیها می شه بهترین فیلم ایران!!!
...
البته بازم می ګم این بازی با امتیازاتش ثابت کرد که عالیه!!!
پ.ن:جبهه نګیرید من با نحوه استدلال مشکل دارم نه در خود بازی!!

البته در این که HALO بازی خیلی خوبی هست(اولین شمارش می شه ګفت یکی از بهترین های تاریخ بوده) شکی نیست اما این استدلال که چون فروشش خوبه بازی خوبیه غلطه!!
چون اینجوری AVATAR می شه بهترین فیلم جهان!!!
اخراجیها می شه بهترین فیلم ایران!!!
...
البته بازم می ګم این بازی با امتیازاتش ثابت کرد که عالیه!!!
پ.ن:جبهه نګیرید من با نحوه استدلال مشکل دارم نه در خود بازی!!

دقیقآ
چون فروشش خوبه بازی خوبیه غلطه! Haloچون بازی عالیه فروششم عالیه!

بسیاری بازی ها هستن که بسیار عالی هستن و میانگسن 96میگیرن اما به زور 3میلیون میفروشن!
دلیل نمیشهاگر یک بازی نظر منتقد ها رو جمع کرد بتونه مثل Haloنظر همه رو جلب کنه!

• Like
Reactions: Bayonetta
اینجا دارن در مورد HALoبحث میکنن ،و بازی خوبیه ،فروشش هم مسلمن خوبه-عناوین خوب روی 360 خوب میفروشن

AVATAR و همون اخراجی ها هم که ذکر کردی توی خیلی از موارد بهترینند .....
یجوری میگی انگار ملت بیکار بودن که این دوتا رو رفتن دیدن،حتما چیز خوبی بوده و مردم پسن-جنس منتقد پسن به نظر من اصلا مهم نیست-باید دید مردم چی میخوان
گور بابای منتقد. مگه Wii رو نمیبینی؟iphone رو نمیبینی؟اینا همه عامه پسن شدن و مردم دوسشون دارند،افراد خاص و منتقد اصلا مهم نیستند. مگه بازی نا شناخته یا فیلم و یا کنسول و یا هرچیز ناشناخته ای هستند که با نظر منتقد بزرگ و کوچیک بشند؟؟؟
به نظر من یکی ،منتقد توی چیزهای خوب عامه پسند هیچ حرکت رو به جلو یا عقبی نمیتونه نشون بده،فقط نظرش رو میده و میره...
(فقط جان بچتون حرف DLC بازی HALo3 ؤو وسط نکشید،چون DLC مسلما به اندازه نسخه اصلی نمیفروشه)

حالا به نظر شما و الباقی نقادان محترم و محترمه بهترین مثلا کنسول میخواد PS باشه و یا بهترین بازی TOO Human

وا... من یکی نمیفهمم شما چجوری استدلال میکنی:ا

آخرین ویرایش:
دقیقآ
چون فروشش خوبه بازی خوبیه غلطه! Haloچون بازی عالیه فروششم عالیه!

بسیاری بازی ها هستن که بسیار عالی هستن و میانگسن 96میگیرن اما به زور 3میلیون میفروشن!
دلیل نمیشهاگر یک بازی نظر منتقد ها رو جمع کرد بتونه مثل Haloنظر همه رو جلب کنه!

دقیقا چون بازی عالیه ..فروشش هم عالیه ....
بابا این تصاویر رو اکثرا موقعی میشه دید که یه کنسول محبوب لانچ میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or