Reach : Microsoft بهتر از COD Black Ops خواهد فروخت.

TCSCELL

8
کاربر سایت
haloreach.jpg

مایکروسافت صادقانه بر این باور است که Halo : Reach در این پاییز بهتر از COD : Black Ops خواهد فروخت.

Stephen Mcgill,رئیس بخش اروپایی XBOX در شب جشن عرضه ی Halo : Reach به Eurogamer گفت:"این یک مبارزه ی واقعا خوب خواهد بود.ما انتظارات بزرگی از این عنوان داریم.بیشتر از 34 میلیون نفر سری بازی Halo را خریده اند و حالا آنها میخواهند Reach را بازی کنند.ما قصد داریم این امر را به طرزی باورنکردنی محقق کنیم."

او افزود:"وقتی 10 سال پیش ما XBOX را عرضه کردیم,Halo یک عنوان مستقل بود.Halo عنوانی بود که FPS بر روی کنسول را به یک تجربه ی دست یافتنی و سرگرم کننده تبدیل کرد."

ممنوعیت انتشار نقد از Halo : Reach صبح یکشنبه برداشته شد و Mcgill انتظار نقدهایی"بسیار خوب و درخشان"دارد.او تعداد کمی از نقدها و امتیازهای مجلات را دیده ولی به نظر خوشحال میرسد.

همچنین Mcgill از آینده ی Halo بعد از Reach و بدون Bungie مطمئن است.او ادعا میکند که سری در اختیار تیم توانایی است و برای آن برنامه های بزرگی دارند.

Halo : Reach این سه شنبه,14 ام سپتامبر عرضه میشود.

ortegoliفن که نیست کولره ای بابا یخ زدیم فکر کنم اسپلیت باشه.
از نظر فروش که من میگم هیلو 100درصد از blackops سرتره.البته اینو تجربه نشون میده فکر کن تمام امریکایی ها هیلو رو میخرن فکر کنم فقط حدود10 میلیون تو امریکا فروش داشته باشه ....

پ.ن: خداییش بساطی که تو ایران سر Halo داریم، سر هیچ بازی توی هیچ جای دنیا وجود نداره!
همچنین ماریو و زلدا
SMG2،تاپیک بازیش دیدن داره.از گیم اسپات و IGN و حتی Edge امتیاز کامل 10 رو گرفته. بنده خداها دارن میگن چرا هیچ کی تو سایت به این بازی محل نمیذاره
واسه منم گیم پلی خیلی مهمتر از گرافیکه.بعد از هک شدن PS3،هیلو تنها بازی که داره واسه خرید 360 ترغیبم میکنه.اما حیف که اهل FPS کنسولی نیستم و موس کیبورد رو واسه FPS به هر کنترلری ترجیح میدم.

آخرین ویرایش:
از نظر فروش که من میگم هیلو 100درصد از blackops سرتره.البته اینو تجربه نشون میده فکر کن تمام امریکایی ها هیلو رو میخرن فکر کنم فقط حدود10 میلیون تو امریکا فروش داشته باشه ....
شما احیانا" نمیدونی شماره ی قبلی COD چقدر فروخته ؟:|

مقایسه این دوتا غلطه !
باید دو تا انحصاری با هم مقایسه شن ! :d
درون صورت دهن هر انحصاری ای جلوی هیلو مورد عنایت قرار میگیره فرهود :دی
حالا که باهم مقایسه شدن هیلو ریچ و کالاو(!) 7(!)...
امیدوارم اکتی به کله بخوره زمین تا سالی یدونه COD بی کیفیت بازی نکنیم ...

شماره قبلی که به نظر من اصلا جالب نبود !به خصوص گرافیک !این عنوان رو بازی کردم بسیار خوب شده بود و گرافیک بازی هم بسیار پیشرفت داشت !بقیه موارد هم عالی بود !البته برای کسی که این سبک رو میپسنده !در کل میشه گفت این بازی بخصوص سری جدیدش بسیار خوب بود اما نظر من این هست که این بازی استوره نیست و ماکرو با تبلیغاتی که انجام داده این عنوان رو بسیار بزرگ کرده !در کل باید یادآور بشم که سری جدید این بازی رو که تموم کردم خیلی به دلم نشست و پیشرفت بسیار خوبی تو گرافیک این بازی دیدم اما باید عنوان کرد که موتور گرافیکی هنوز جا برای پیشرفت داره اگر نسخه دیگه ای در کار باشه !

کشی توش نیست الانشم بیشتر فروخته
منظروت شکی بود دیگه ! :d ولی منظور دومت رو نفهمیدم . کی بیشتر فروخته . هیلو رو می گی دیگه ؟
در ضمن کی گفته که هیلو باید با یک عنوان انحصاری دیگه مقایسه بشه . هیلو با این که انحصاریه ولی اینقدر سطحش از دیگر انحصاری ها (حداقل در فروش ) شدیدا بالاتره و حتی بسیاری از مولتی ها هم توانایی رقابت باهاش رو ندارن . به نظر من که هیلو می تونه کال او جدید رو پشت سر بزاره :x . البته رقابت آسونی هم نخواهد بود ولی کرایسیس بعیده در مقابل این دوتا بتونه قد علم کنه .

عزیزم بنده خدا از یه بازی بدش میاد , بعد شما بهش میگی فن؟ خب منم از هیلو متنفرم ،الان فن بازی در آوردم؟؟؟

به نظر من بلک اپس بیشتر میفروشه ، چونکه کسایی که هیلو رو میخرن ، احتمالا 90%شون هم این بازیرو میخرن و حالا اگه پی سی گیمر ها و گیمرهای PS3 رو هم بهش اضافه کنیم میزان فروشش از هیلو بیشتر خواهد بود.

تحقیق کن به منم بگو:dیادت نره ها منتظرم:p

بیشتر به این خاطره که نسل قبل وقتی که PS2 فرمانروایی میکرد و کسی حاضر به ساخت بازی برای XBOX نمیشد و XBOX از نبود بازی هایی که PS2 داشت رنج میبرد , این وسط هیلو بهترین بازی ای بود که دلِ میلیون ها آدم ناراضی به خرید XBOX رو راضی نگه داشته بود....

من هنوز متوجه نشدم، چرا تو ایران همه فکر می کنند وقتی یه بازی زیاد میفروشه، باید گرافیک خیلی خفنی داشته باشه!! مگه ملت بازی میخرن که بشینن تعداد پلیگون هاش رو بشمارند؟

به هر حال کسانی که تو کف فروش Halo هستند، با این طرز فکر تا آخر هم تو کفش خواهند موند، مطمئن باشید...

پ.ن: خداییش بساطی که تو ایران سر Halo داریم، سر هیچ بازی توی هیچ جای دنیا وجود نداره!

جالب اینجاس یه تاپیک دیدم در رابطه با این که بین گرافیک ، داستان ، گیم پلی ؛ کدومشون اولویت دارن ، برای همه داستان و گیم پلی اولویت اول داشت و گرافیک اولویت آخر :))

• Like
Reactions: shefer
درکل یه بار Haze رو بازی کن شباهتو احساس میکنی
شما چرا احیانا نمیگی Haze شکل هیلو هست؟ چون تا جایی که ما میدونیم Haze خیلی جوون تر از هیلو ـه.

در کل میشه گفت این بازی بخصوص سری جدیدش بسیار خوب بود اما نظر من این هست که این بازی استوره نیست و ماکرو با تبلیغاتی که انجام داده این عنوان رو بسیار بزرگ کرده !
حتما میخوای بگی امتیاز هایی هم میگیره همش تقصیر مایکرو هست که پول داده؟ /:)

بیشتر به این خاطره که نسل قبل وقتی که PS2 فرمانروایی میکرد و کسی حاضر به ساخت بازی برای XBOX نمیشد و XBOX از نبود بازی هایی که PS2 داشت رنج میبرد , این وسط هیلو بهترین بازی ای بود که دلِ میلیون ها آدم ناراضی به خرید XBOX رو راضی نگه داشته بود....
Nice analysis :دی :))

الان نشستی چند ساعت با خودت فکر کردی تا دلیل فروش هیلو رو تحلیل کنی؟:دی
شما یه بازی PS2 نشون بده میانگین امتیازش از Halo 1 بالاتر باشه.
این نسل هم حتما 360 کمبود بازی داره که همچنان پرفروش ترین بازی Halo است نه؟:)

لطف بفرمایید از این تحلیل های بی نظیرتون انجام ندید، چون خودتون رو مضحکه بقیه میکنید:دی سعی کنید با واقعیت کنار بیایید، Halo اگه بازی عالی نبود، این همه آدم برای هر شماره از اون انقدر مشتاقانه نسخه های مختلفش رو Pre-order نمی کردند. اگرم بحث سوزش است، که دیگه به من ربطی نداره:دی از کرم های ضد سوزش میتونید استفاده کنید:دی

مایکل پچر شماره 2 ! :دی

باوو این حرفا چیه آخه؟؟ زمانی که هیلو اومد همه چیز پَر شدن ، اول شخصه کنسولی (چی بود اون موقع اصلا؟) ! همرو متعجب کرد.

این حرفارو میزنی ، اگر هم درست باشه . منتقد ها کَشک ان؟؟ اونا که برای " دلِ میلیون ها آدم ناراضی به خرید XBOX " اینطوری نقد نمیکردن و نمره نمیدادن .

کلا بسیار زیبا بود !

تحلیل کردن داره میچکه از این نظر :d
آهان اگه بد بود چرا نسخه ی PC ـیش هم میانگین امتیازیش خوبه ؟! :d نکنه PC بازا هم داشتن از کمبود بازی رنج میبردن بندگون خدا :d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or