شایعه RE6 در انحصار زمانی PS3 ؟

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
residentevil524.jpg

وقتی که برای بار اول RE5 در فستیوال E3 معرفی شد گزارش هائی مبنی بر انحصار زمانی بودن این عنوان بر روی کنسول XBOX360 شنیده میشد.
با توجه به سایت Everything HQ عنوان Resident Evil 6 می تواند انحصار زمانی کنسول PS3 باشد.

همه ما میدانیم که RE5 بصورت هم زمان برای دو پلتفرم PlayStation 3 , XBOX360 عرضه شد. اگر این عنوان انحصار زمانی 360 میشد کمپانی مایکروسافت مجبور به ارائه مبلغی برای حق انحصار زمانی RE5 بود. ظاهراً چنین اتفاقی اما اینبار واقعی از جانب کمپانی سونی در حال وقوع است. اگر چنین پیشنهادی از جانب سونی به کپکام مورد تائید واقع شود RE6 به مدت 6 ماه الی 1 سال در انحصار زمانی PS3 خواهد بود.

البته همانطور که در جریان هستید این مساله در پاره از ابهام یا بنوعی شایعه می باشد اما چنین اقداماتی را از جانب مایکروسافت مبنی برای پیشنهادات و اخذ قراردادهائی برای انحصار زمانی Map Pack های بازی های BO , MW2 دیده بودیم که شاید اینبار شاهد عملکردی بزرگ تر در این راستا از جانب سونی باشیم.

ساخت RE6 سال گذشته توسط Keiji Inafune اعلام شده بود.
http://www.justpushstart.com/2011/02/20/rumor-ps3-timed-exclusive-for-resident-evil-6/

آخرین ویرایش:
افشین رزیدنت اویل 6 رو به Zipper Interactive بسپاره ؟!!! به نظر من Capcom نباید تو ساختن این بازی عجله کنه رزیدنت اویل 6 باید بره واسه نسل بعد بازیها و PS4 .اگر بخواد سریع رزیدنت اویل 6 رو بسازه چیز جالبی از آب در نمیاد.
حالا قطعا این نه
منظورم اینه که میشه از این شایعات نتیجه گرفت که کپکام و سونی دارن یه کارایی میکنن
در کل سونی و کپکام هر دوشون ژاپنی هستند و همکاری های زیادی با هم داشتن
به حز سه شماره اول
انیمیشن پرطرفدار degeneration و damnation با همکاری سونی ژاپن ساخته شدن که همین ممکن باعث نزدیک شدن دو شرکت به هم شده باشه
همین طور عرضه re5 با move
در ضمن تجربه نشون داده ساخت رزیدنت ایول هر چقدر طول بکشه به ضررش بوده برای نمونه re 4 و re5 که واقعا دل خیلی از طرفدار هارو با تغییراتشون شکوندن! ولی واقعا این نسل جای یه رزیدنت ایول دیگه رو داره چون الان کنسول ها کاملا به بلوغ رسیدن و عرضه بازی کامل باعث موفقیت مالی میشه
من درست متوجه نشدم.
ولی اگر منظورت این که دلیل عرضه ی بازی های انحصاری کپکام برای سونی میکامی هست که باید بگم میکامی یکی از کسایی بود که RE4 رو برای GC عرضه کرد و چندان هم برای عرضه ی بازی برای PS2 موافق نبود.
کلا سازنده های ژاپنی تا جایی که یادمه اصولا بازی هاشون میل میکرد به نینتندو توی نسل های قبل، تا سونی ...
میکامی می گفت بازی باید رو gc باشه چون ارزشش رو ازدست میده اگر بخواد روی ps2 پورت بشه و گفته اگر بازی روی ps2 پورت بشه گردنش رو با اره برقی میبره!!!!!!!!!11
در واقع بعد از اتفاقاتی که تو استدیوی شماره 4 و بعد 5 کپکام افتاد و بعد از چند سال وعده به gc داران که این بازی انحصارا باری شماست و چندین بار میکامی تو کنفرانس ها این اعلام کرده بود یه جورایی میکامی رو میبرد زیر سوال!
در مورد ps2 هم بسیار موفق تر از gc بود و هم میانگین نقدش بیشتر شد هم فروش بسیار بالایی داشت ولی گرافیک به اون خوبی نبود و cutseen ها کپچر شده بودن!!!

شایعه بود که بازی رو دادن Slant Six بسازه که قبلاً یه نسخه از SOCOM ساخته بود، نه اینکه بدن به خالق اصلی سری SOCOM یعنی Zipper Interactive
!!!

بله حق با شماست همون slant six بود

آخرین ویرایش:
اگه یه نگاهی به پرونده ه ی کپکام در این چند سال بندازی متوجه میشی که امکان انجام این کار به صفر میل میکنه :دی

درست میگی احتمال انجام این کار 1 به 100 هست، چون اگه Capcom می خواست چنین کاری بکنه، RE5 و DMC4 رو هم همین کار میکرد.
من فکر می کنم یه دلیل دیگه اش پایین اومدن میزان فروش بازی هم می تونه باشه.

در ضمن تجربه نشون داده ساخت رزیدنت ایول هر چقدر طول بکشه به ضررش بوده برای نمونه re 4 و re5 که واقعا دل خیلی از طرفدار هارو با تغییراتشون شکوندن!
اول اینکه رزیدنت اویل 4 چه بخواین چه نخواین یه بازی بی نظیر بود.حتی موفق تر از شماره های اول!( رجوع به گیم رنکینگز) و بازیی بود که دوربین روی شونه رو توی بازی های TPS مرسوم کرد و به حد اعلا رسوند. و حتی توی لیست بهترین بازی های تاریخ سایت ها مجلات همیشه اسمی از این بازی هم میاد! پس این قدر این بازی رو نکوبید!(اینم ازون بازیهایی هست که توی بازی سنتر باب شده انکار خوبیش نماد هاردکور گیمر بودن و ابراز علاقه بهش نشان دهنده بی کلاسی و تازه کاری شماست !)
بعد این تحلیل شما واقعا بدون منطق هست. اینکه ساخت یه بازی طول بکشه و در نتیجه ضعیف و ناامید کننده بشه یه اتفاق هست ( که در اصل اینجوری هم نبوده)
در مورد ps2 هم بسیار موفق تر از gc بود و هم میانگین نقدش بیشتر شد هم فروش بسیار بالایی داشت ولی گرافیک به اون خوبی نبود و cutseen ها کپچر شده بودن!!!
از نظر نمره که نمرات بسیار نزدیک به هم هست و تفاوت دو نسخه فقط 2 صدم هست!! در مورد فروش هم که به تبع کنسول سونی باید فروش بیشتری رو می کرد چون سونی چند برابر بیشتر PS2 فروخته بود
در مورد کات سین ها هم حرفتون به کل اشتباه هست.توی تمام نسخه (PC/PS2/GC/Wii) همگی کات سین ها کپچر شده بود و هیچ نسخه ای In Game نبود! یعنی PC یا Wii که نسخه پیشرفته تر GC هست قدرت اجرای کات سین رو به شکل IN Game نداشتن و فقط GC داشته!؟ اصلا تفاوت بین سه کنسول PS2/GC/Wii بسیار ناچیز هست و اگه نسخه ای In Game باشه بقیه هم خواهد بود.

آخرین ویرایش:
Resident Evil 5 یک افتضاح به تمام معنا بود و یک شرمساری بزرگ برای Capcom و جامعه بازی سازی شرق ... Resident Evil 6 هم بنا به دلایلی از این قائده مستثنی نخواهد بود و دیگر خاطرات آن روز ها و Nemesis برای هیچکس زنده نخواهد شد ...

Resident Evil 5 یک افتضاح به تمام معنا بود و یک شرمساری بزرگ برای Capcom و جامعه بازی سازی شرق ... Resident Evil 6 هم بنا به دلایلی از این قائده مستثنی نخواهد بود و دیگر خاطرات آن روز ها و Nemesis برای هیچکس زنده نخواهد شد ...

دیگه اونجوریم که شما میگید نبود اصلا.نسبت به رزیدنت اویل های دیگه خوب نبود اما در کل بازیش قشنگ بود.,ولی خب آره تو رزیدنت اویل 6 دیگه خبری از نمیسیس نخواهد بود مطمعنا.

آخرین ویرایش:
اگه یه ریمارک از RE1,2,3 باشه من به شخصه به شدت بیشتر استقبال میکنم از هر کدام .

به نظرم اگه سونی پول بده این ها رو ریمارک کنه عرضشش بیشتر از انحصاری کردن RE6 هستش انم به صورت زمانی .

اگه یه ریمارک از RE1,2,3 باشه من به شخصه به شدت بیشتر استقبال میکنم از هر کدام .

به نظرم اگه سونی پول بده این ها رو ریمارک کنه عرضشش بیشتر از انحصاری کردن RE6 هستش انم به صورت زمانی .

Trilogy این شاهکار به حساب میاد !!!! امیدوارم انجام بدن ... ! :d
انصافا از این Collection ها هم خوب استقبال شده که سونی چندین عنوان رو آورد تو این نسل !

اگه منظورتون ریمیک باشه موافق نیستم تو رزیدنت اویل های DC و UC بقدر کافی رزیدنت اویل های قبلی و داستاناشونو دوباره دیدیم.حالا شاید یه ریمیک از رزیدنت اویل 2 بد نباشه اما رزیدنت اویل 1 که یکبار ریمیک شد باز دوباره !!!! ؟ و رزیدنت اویل 3 هم به نظر من نیازی به ریمیک نداره.

اول اینکه رزیدنت اویل 4 چه بخواین چه نخواین یه بازی بی نظیر بود.حتی موفق تر از شماره های اول!( رجوع به گیم رنکینگز) و بازیی بود که دوربین روی شونه رو توی بازی های TPS مرسوم کرد و به حد اعلا رسوند. و حتی توی لیست بهترین بازی های تاریخ سایت ها مجلات همیشه اسمی از این بازی هم میاد! پس این قدر این بازی رو نکوبید!(اینم ازون بازیهایی هست که توی بازی سنتر باب شده انکار خوبیش نماد هاردکور گیمر بودن و ابراز علاقه بهش نشان دهنده بی کلاسی و تازه کاری شماست !)
بعد این تحلیل شما واقعا بدون منطق هست. اینکه ساخت یه بازی طول بکشه و در نتیجه ضعیف و ناامید کننده بشه یه اتفاق هست ( که در اصل اینجوری هم نبوده)

از نظر نمره که نمرات بسیار نزدیک به هم هست و تفاوت دو نسخه فقط 2 صدم هست!! در مورد فروش هم که به تبع کنسول سونی باید فروش بیشتری رو می کرد چون سونی چند برابر بیشتر PS2 فروخته بود
در مورد کات سین ها هم حرفتون به کل اشتباه هست.توی تمام نسخه (PC/PS2/GC/Wii) همگی کات سین ها کپچر شده بود و هیچ نسخه ای In Game نبود! یعنی PC یا Wii که نسخه پیشرفته تر GC هست قدرت اجرای کات سین رو به شکل IN Game نداشتن و فقط GC داشته!؟ اصلا تفاوت بین سه کنسول PS2/GC/Wii بسیار ناچیز هست و اگه نسخه ای In Game باشه بقیه هم خواهد بود.

شما یه جوری پست میدی انگار می خوای دهن طرف مقابلت رو ببندی
من کاری به رنکینگ ندارم اصلا هم نگفتم re4 بازی بدی بود اتفاقا جز بهترین بازی هایی بود که بازی کردم و گیم پلی لذت بخشی داشت منظورم این بود که بازی دیگه ادونچر و سروایول هارر نبود کات سین ها رو هم اینجا رو بخون
در مورد اون قسمت قرمز رنگ هم من تحلیل نکردم مثل اینکه شما از re 3.5 و re 5 beta خبر نداری از هر fan سوال کنی بهت جوابت رو میده
اگه منظورتون ریمیک باشه موافق نیستم تو رزیدنت اویل های DC و UC بقدر کافی رزیدنت اویل های قبلی و داستاناشونو دوباره دیدیم.حالا شاید یه ریمیک از رزیدنت اویل 2 بد نباشه اما رزیدنت اویل 1 که یکبار ریمیک شد باز دوباره !!!! ؟ و رزیدنت اویل 3 هم به نظر من نیازی به ریمیک نداره.

من با ریمیک هم مخالفم گرچه واقعا آرزوم
به نظرم الان بهتره جای re6 روی یک spin off کار بشه تا بخش های گمشده داستان مثل الکس وسکر و سازمان و همین طور مامور آمبرلا جهت پیدا کنن همین طور کسانی که بعد از راکون سیتی سرنوشتشون نامعلوم مثل بیلی ربکا و همین طور نیکلای که تو کتاب biohazard archive گفته شده با آخرین هلیکوپتر از شهر خودش رو نجات داده و این میتونه امکان انحصاری شدنش باشه

آخرین ویرایش:
شما یه جوری پست میدی انگار می خوای دهن طرف مقابلت رو ببندی
من کاری به رنکینگ ندارم اصلا هم نگفتم re4 بازی بدی بود اتفاقا جز بهترین بازی هایی بود که بازی کردم و گیم پلی لذت بخشی داشت منظورم این بود که بازی دیگه ادونچر و سروایول هارر نبود کات سین ها رو هم اینجا رو بخون
در مورد اون قسمت قرمز رنگ هم من تحلیل نکردم مثل اینکه شما از re 3.5 و re 5 beta خبر نداری از هر fan سوال کنی بهت جوابت رو میده

من با ریمیک هم مخالفم گرچه واقعا آرزوم
به نظرم الان بهتره جای re6 روی یک spin off کار بشه تا بخش های گمشده داستان مثل الکس وسکر و سازمان و همین طور مامور آمبرلا جهت پیدا کنن همین طور کسانی که بعد از راکون سیتی سرنوشتشون نامعلوم مثل بیلی ربکا و همین طور نیکلای که تو کتاب biohazard archive گفته شده با آخرین هلیکوپتر از شهر خودش رو نجات داده و این میتونه امکان انحصاری شدنش باشه

موافقم افشین ولی احتمال داره تو رزیدنت اویل 6 همه ی این بخش های گمشده یا بعضی هاش مشخص بشه. مثلا بصورت یه فلشبک

آخرین ویرایش:
اگه قرار باشه فقط انحصار زمانی باشه پس معلومه اش دهن سوزی از اب در نمیاد چون باید بعد از یه زمان معین در اختیار پلتفرمهای دیگه قرار بگیره از همون اول گرافیک ومدلاشو طوری طراحی میکنن تا رو پلتفرمهای دیگه هم بتونه اجرا بشه پس نمیشه انتظار گرافیک بالایی از این بازی داشت .فقط تنها معجزه ایی که میتونن بکن تا این بازی رو از چاه بکشن بیرون اینه که گیم پلی بازی رو مثل سری های اول جذاب کنن.
دیگه اونجوریم که شما میگید نبود اصلا.نسبت به رزیدنت اویل های دیگه خوب نبود اما در کل بازیش قشنگ بود.,ولی خب آره تو رزیدنت اویل 6 دیگه خبری از نمیسیس نخواهد بود مطمعنا.
سریهای 4و5این بازی اصلا معلوم نبود چی بودن فکر کنم dead spaceبودن در افریقا وامریکای جنوبی:d
این دو تا سری اخر اسمشون فقط رزیدنت اویل بود.

البته علت فروش بالای رزیدنت ایول 4 همون دلیلی هست که باعث شد تا بازی از سبک و سیاق قدیم خودش فاصله بگیره و به یه اکشن شوتر تبدیل بشه !!
Resident Evil 4 از اینکه تا حدود زیادی بازی های سوم شخص رو تغییر داد شاهکار بود. والا از دیدگاه RE شناسی چیز خاصی برای گفتن نداشت. علت موفقیتش هم جذب گیمرهای جدید بود.
متاسفانه همون ویژگی های RE4 باعث منحرف شدن بازی از روند اولیش شد.

سریهای 4و5این بازی اصلا معلوم نبود چی بودن فکر کنم dead spaceبودن در افریقا وامریکای جنوبی:d
این دو تا سری اخر اسمشون فقط رزیدنت اویل بود.
شاید این کار لازم بود چون سری بازی های رزیدنت اویل خیلی طولانی شده و فکر نکنم هنوز بازی ای انقد سری داشته باشه به خاطر همین هم واسه که به نوعی تنوعی ایجاد کنن یه سری تغییراتی تو رزیدنت اویل بوجود آوردن. که البته ظاهرا حالا باز میخوان دوباره برگردن به همون سبک و سیاق قبل .

البته علت فروش بالای رزیدنت ایول 4 همون دلیلی هست که باعث شد تا بازی از سبک و سیاق قدیم خودش فاصله بگیره و به یه اکشن شوتر تبدیل بشه !!
Resident Evil 4 از اینکه تا حدود زیادی بازی های سوم شخص رو تغییر داد شاهکار بود. والا از دیدگاه RE شناسی چیز خاصی برای گفتن نداشت. علت موفقیتش هم جذب گیمرهای جدید بود.
متاسفانه همون ویژگی های RE4 باعث منحرف شدن بازی از روند اولیش شد.

دقیقا همینطوره. اما چرا همون طرفداری RE4 بعضی هاشون RE5 رو نپسندیدند؟

آخرین ویرایش:
شاید این کار لازم بود چون سری بازی های رزیدنت اویل خیلی طولانی شده و فکر نکنم هنوز بازی ای انقد سری داشته باشه
Final Fantasy Series :D
هیچ وقت هم تا اونجائی که میدونم از اصالت خودش خارج نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or