شایعه RE6 در انحصار زمانی PS3 ؟

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
residentevil524.jpg

وقتی که برای بار اول RE5 در فستیوال E3 معرفی شد گزارش هائی مبنی بر انحصار زمانی بودن این عنوان بر روی کنسول XBOX360 شنیده میشد.
با توجه به سایت Everything HQ عنوان Resident Evil 6 می تواند انحصار زمانی کنسول PS3 باشد.

همه ما میدانیم که RE5 بصورت هم زمان برای دو پلتفرم PlayStation 3 , XBOX360 عرضه شد. اگر این عنوان انحصار زمانی 360 میشد کمپانی مایکروسافت مجبور به ارائه مبلغی برای حق انحصار زمانی RE5 بود. ظاهراً چنین اتفاقی اما اینبار واقعی از جانب کمپانی سونی در حال وقوع است. اگر چنین پیشنهادی از جانب سونی به کپکام مورد تائید واقع شود RE6 به مدت 6 ماه الی 1 سال در انحصار زمانی PS3 خواهد بود.

البته همانطور که در جریان هستید این مساله در پاره از ابهام یا بنوعی شایعه می باشد اما چنین اقداماتی را از جانب مایکروسافت مبنی برای پیشنهادات و اخذ قراردادهائی برای انحصار زمانی Map Pack های بازی های BO , MW2 دیده بودیم که شاید اینبار شاهد عملکردی بزرگ تر در این راستا از جانب سونی باشیم.

ساخت RE6 سال گذشته توسط Keiji Inafune اعلام شده بود.
http://www.justpushstart.com/2011/02/20/rumor-ps3-timed-exclusive-for-resident-evil-6/

آخرین ویرایش:
ولی یک مسئله ی حل نشده برای من وجود داره. کلا RE روی داستان فوق العادش, ترس خاص خودش و معماهای معروفش مشهور بود. هیچ یک از این 3 تا توی شماره ی 4 نبود. جالب اینجاست که حداقل توی شماره ی 5 داستان خوبی گنجونده شده بود. ولی من نمیدونم چرا RE4 که کلا از چیزی از شاخصه های RE به مشامش نرسیده بود رو بچه ها مورد تایید قرار میدن؟
اگه واقعا RE5 مشکل داشت سر منشاش همون RE4 بود. اگه RE5 ترس و معما نداشت همون RE4 از این 2 فاکتور محروم بود. پس سوال اصلی این هست ... چرا؟ :دی
کاملا تایید میشه:d
با اومدن بازی هایی تو این سبک مثل dead spaceاگر رزیدنت اویل بخواد همین رویه رو ادامه بده بجز خاطرات دوران سریهای اولش دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه وشکست بدی تو این سبک میخوره مگه اینکه دوباره رو روال سابق خودش برگرده امیدوارم sonyیاnintendoیه تکونی به این بازی بدن واقعا برای سبک اولیه این بازی دلم تنگ شده .

اتفاقاً با همین نقل قولت موافق نیستم, یعنی تا حدودی:d , همین یک جنس بودن ترس دو بازی؛ عملکرد مشابه زامبی ها (ماجینی یا گاندو) یا همون لیکر ها و...

گانادو نسبت به ماجینی فرق چندانی نداره. بدن هردوتاشون توسط لاس پلاگاس کنترل میشه. پس در واقع ارتشی از انسان ها که در طول بازی باهاشون مواجه میشیم میشن از یک نوع.

کاملا تایید میشه:d
با اومدن بازی هایی تو این سبک مثل dead spaceاگر رزیدنت اویل بخواد همین رویه رو ادامه بده بجز خاطرات دوران سریهای اولش دیگه چیزی ازش باقی نمیمونه وشکست بدی تو این سبک میخوره مگه اینکه دوباره رو روال سابق خودش برگرده امیدوارم sonyیاnintendoیه تکونی به این بازی بدن واقعا برای سبک اولیه این بازی دلم تنگ شده .

من دقیقا از همین میترسم.

آخرین ویرایش:
گانادو نسبت به ماجینی فرق چندانی نداره. بدن هردوتاشون توسط لاس پلاگاس کنترل میشه. پس در واقع ارتشی از انسان ها که در طول بازی باهاشون مواجه میشیم میشن از یک نوع.
بر منکرش لعنت :d منظور من نوع روایت و محیط های بازی بود که از این حیث RE4 واقعاً ترسناک و مخوف تر از RE5 بنظر میرسید. به عبارت دیگه مخالف دیدگاه شما مبنی بر یکی بودن ترس به دلیل نوع شمنان هستم. پس این وسط محیط ها و موزیک + داستان گیراتر چه نقشی دارند ؟
هرچند خود شما در انتها بهش اشاره کردید :d

خوب شما میکید داستان گیرا. داستان گیرای RE4 رو در چند جمله بیان کنید تا ببینیم داستان کدامیک بهتره؟
یافتن دختر رئیس جمهور و نجات وی، در کنار دستو پنجه نرم کردن با اسموند سدلر و... الان که فکرش رو کردم داستان RE4 کمی سطحی تر بود، سوری :d

آخرین ویرایش:
RE5 رو همزمان با دو شخصیت به جلو میرفتیم. همین باعث میشد به عبارتی ترس حاصل از بازی نصف بشه و شما ترسی رو که مدت ها بر اثر تنهایی در یک محیط بزرگ توی بازی حس میکردی رو فراموش کنی
به نظر من خیلی تاثیر نداشت حتی اگه شوا رو هم حذف کنیم هیچ فرقی نمیکنه! RE Zero هم 90 درصد بازیش Coop داشت ولی هنوز ترسناک بود ولی باز به نظرم به شماره ی 1 نمیرسید از لحاظ اتمسفر! ولی خوب بازم ترسناک بود!:d
اما خودت بیا این رازآلود بودن رو با شماره ی اول که همونMansion Incident بود مقایسه کن. یا بیا با RE2 و RE3 مقایسه کن. اون موقع متوجه میشی که وقتی من میگم علت نزول رزیدنت ایول از لحاظ رزیدنت شناسی همین RE4 بوده چقدر درسته. آیا به نظرت RE4 از اون ها رازآلود تر بود؟ پس به این نتیجه میرسیم شروع کننده خود RE4 بود که همه سنگشو به سینه میزنن :biggrin1:
دقیقا!
RE4 هم فرق چندانی نداره با RE5 چه از لحاظ وفور خشاب وچه از نظر سادگی بیش از حد معماها! به نظر من که تنها فرقشون نبود افتاب سوزان افریقاست!

بر منکرش لعنت :d منظور من نوع روایت و محیط های بازی بود که از این حیث RE4 واقعاً ترسناک و مخوف تر از RE5 بنظر میرسید. به عبارت دیگه مخالف دیدگاه شما مبنی بر یکی بودن ترس به دلیل نوع شمنان هستم. پس این وسط محیط ها و موزیک + داستان گیراتر چه نقشی دارند ؟
هرچند خود شما در انتها بهش اشاره کردید :d

اون یک مثال برای حرفم بود و به هیچ عنوان دید کلی نبود.

خوب شما میکید داستان گیرا. داستان گیرای RE4 رو در چند جمله بیان کنید تا ببینیم داستان کدامیک بهتره؟

به نظر من خیلی تاثیر نداشت حتی اگه شوا رو هم حذف کنیم هیچ فرقی نمیکنه! RE Zero هم 90 درصد بازیش Coop داشت ولی هنوز ترسناک بود ولی باز به نظرم به شماره ی 1 نمیرسید از لحاظ اتمسفر! ولی خوب بازم ترسناک بود!:d

بینید قضیه ی RE5 با RE0 فرق داره. اول اینکه توی RE5 99% شوا و کریس کنار هم هستن یا حداقل در رنج دید هم هستن. ولی توی زیرو دو شخصیت در بعضی از موارد از هم جدا میشن.
دوم اینکه وقتی شوا و کریس در محیط بی صدایی حرکت میکنند در مورد برخی مسائل با هم صحبت میکنند. همین صحبت کردن اونها باعث میشه اون سکوت ترسناک از بین بره.

آخرین ویرایش:
بینید قضیه ی RE5 با RE0 فرق داره. اول اینکه توی RE5 99% شوا و کریس کنار هم هستن یا حداقل در رنج دید هم هستن. ولی توی زیرو دو شخصیت در بعضی از موارد از هم جدا میشن.
دوم اینکه وقتی شوا و کریس در محیط بی صدایی حرکت میکنند در مورد برخی مسائل با هم صحبت میکنند. همین صحبت کردن اونها باعث میشه اون سکوت ترسناک از بین بره.
خوب اره تو درست میگی. ولی منظورم اینه اگر Coop هم تو RE5 نبود بازم هیچ فرقی نمیکرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or