شایعه RE6 در انحصار زمانی PS3 ؟

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
residentevil524.jpg

وقتی که برای بار اول RE5 در فستیوال E3 معرفی شد گزارش هائی مبنی بر انحصار زمانی بودن این عنوان بر روی کنسول XBOX360 شنیده میشد.
با توجه به سایت Everything HQ عنوان Resident Evil 6 می تواند انحصار زمانی کنسول PS3 باشد.

همه ما میدانیم که RE5 بصورت هم زمان برای دو پلتفرم PlayStation 3 , XBOX360 عرضه شد. اگر این عنوان انحصار زمانی 360 میشد کمپانی مایکروسافت مجبور به ارائه مبلغی برای حق انحصار زمانی RE5 بود. ظاهراً چنین اتفاقی اما اینبار واقعی از جانب کمپانی سونی در حال وقوع است. اگر چنین پیشنهادی از جانب سونی به کپکام مورد تائید واقع شود RE6 به مدت 6 ماه الی 1 سال در انحصار زمانی PS3 خواهد بود.

البته همانطور که در جریان هستید این مساله در پاره از ابهام یا بنوعی شایعه می باشد اما چنین اقداماتی را از جانب مایکروسافت مبنی برای پیشنهادات و اخذ قراردادهائی برای انحصار زمانی Map Pack های بازی های BO , MW2 دیده بودیم که شاید اینبار شاهد عملکردی بزرگ تر در این راستا از جانب سونی باشیم.

ساخت RE6 سال گذشته توسط Keiji Inafune اعلام شده بود.
http://www.justpushstart.com/2011/02/20/rumor-ps3-timed-exclusive-for-resident-evil-6/

آخرین ویرایش:
البته علت فروش بالای رزیدنت ایول 4 همون دلیلی هست که باعث شد تا بازی از سبک و سیاق قدیم خودش فاصله بگیره و به یه اکشن شوتر تبدیل بشه !!
Resident Evil 4 از اینکه تا حدود زیادی بازی های سوم شخص رو تغییر داد شاهکار بود. والا از دیدگاه RE شناسی چیز خاصی برای گفتن نداشت. علت موفقیتش هم جذب گیمرهای جدید بود.
متاسفانه همون ویژگی های RE4 باعث منحرف شدن بازی از روند اولیش شد.
خب این یعنی از دست دادن اصالت چیزی که طرفدار های قبلی رو بعد از مدتی طولانی انتظار اذیت کرد
دقیقا همینطوره. اما چرا همون طرفداری RE4 بعضی هاشون RE5 رو نپسندیدند؟
چون دیگه هیچ نوعی از ترس تو بازی نبود و فقط هیجان بود
در هر حال پیش بینی که میکامی کرد این بود که کپکام بعد از re5 مجبور ترس رو به سری برگردونه ولی چیزی باعث شد کپکام این کار رو تو re5 نکنه ریسک فروش بود که فکر می کنم با اومدن dead space و فروش قابل قبولش کپکام هم آمادست تا بازی رو ترسناک بسازه ولی مشکل اینجاست که ممکن بازی به سمت dead spaceبره تا اینکه اصالتش رو بدست بیاره
در ضمن بهتره این بحث رو تو تاپیک بحث و تبادل نظر درمورد Resident Evil ادامه بدیم بهتر باشه

دقیقا همینطوره. اما چرا همون طرفداری RE4 بعضی هاشون RE5 رو نپسندیدند؟
چند تا دلیل عمده داره

1- اون هایی که جهشی به این بزرگی رو توی شماره ی 4 دیده بودن به دنبال همون جهش توی شماره ی 5 بودن

2- RE5 اومد کیم پلی RE4 رو کپی کرد و بجز چند تغییر کوچیک کار خاصی انجام نداد

3- برخی از قابلبت های ناقص توی بازی قرار داد.

ولی یک مسئله ی حل نشده برای من وجود داره. کلا RE روی داستان فوق العادش, ترس خاص خودش و معماهای معروفش مشهور بود. هیچ یک از این 3 تا توی شماره ی 4 نبود. جالب اینجاست که حداقل توی شماره ی 5 داستان خوبی گنجونده شده بود. ولی من نمیدونم چرا RE4 که کلا از چیزی از شاخصه های RE به مشامش نرسیده بود رو بچه ها مورد تایید قرار میدن؟
اگه واقعا RE5 مشکل داشت سر منشاش همون RE4 بود. اگه RE5 ترس و معما نداشت همون RE4 از این 2 فاکتور محروم بود. پس سوال اصلی این هست ... چرا؟ :دی

البته ابن رو هم بگم که میزان شناخت از این بازی هم در نوع تصمیم گیری تاثبر زیادی داره. چون متتاسفانه مباحثی که توی فروم های معتبر RE پیگیری میشه اینجا به هیچ عنوان پیگیری نمیشه !!

• Like
Reactions: vivanred
خب این یعنی از دست دادن اصالت چیزی که طرفدار های قبلی رو بعد از مدتی طولانی انتظار اذیت کرد

چون دیگه هیچ نوعی از ترس تو بازی نبود و فقط هیجان بود
در هر حال پیش بینی که میکامی کرد این بود که کپکام بعد از re5 مجبور ترس رو به سری برگردونه ولی چیزی باعث شد کپکام این کار رو تو re5 نکنه ریسک فروش بود که فکر می کنم با اومدن dead space و فروش قابل قبولش کپکام هم آمادست تا بازی رو ترسناک بسازه ولی مشکل اینجاست که ممکن بازی به سمت dead spaceبره تا اینکه اصالتش رو بدست بیاره
در ضمن بهتره این بحث رو تو تاپیک بحث و تبادل نظر درمورد Resident Evil ادامه بدیم بهتر باشه
به نظر من زیاد مالی نبود

اگه RE5 ترس و معما نداشت همون RE4 از این 2 فاکتور محروم بود.
اشتباه نکن. ترس RE4 خیلی خیلی بیشتر از 5 بود. درسته به اندازه اون 3 تای اول (مخصوصا 2:دی) نبود، ولی اصلا قابل مقایسه با یه بازی اکشن مثل RE5 نیست.

اشتباه نکن. ترس RE4 خیلی خیلی بیشتر از 5 بود. درسته به اندازه اون 3 تای اول (مخصوصا 2:دی) نبود، ولی اصلا قابل مقایسه با یه بازی اکشن مثل RE5 نیست.

ببین بابک ترس RE4 و RE5 از یک جنس بودن. مکانیزم عمل گانادوها با ماجینی ها یکی بود. هر دوتاشون به اشخاص مزاحم (کریس و لیان) بدون واهمه ای حمله میکردند. حتی ماجینی ها نسبت به گانادو ها سرعت واکنش بیشتری نشون میدادن. ساختار B.O.W ها هم در شماره ی 5 بهتر شده بود. لیکرهای RE2 که زمانی عامل ترس توی RE2 بودند توی این شماره به میزان انبوه حضور داشتند.
با این حال همون میزان ترسی که در RE4 هم بود توی RE5 هم بود. ولی یک نکته ی مهمی هست که معمولا کمتر مورد توجه قرار میگیره. RE5 رو همزمان با دو شخصیت به جلو میرفتیم. همین باعث میشد به عبارتی ترس حاصل از بازی نصف بشه و شما ترسی رو که مدت ها بر اثر تنهایی در یک محیط بزرگ توی بازی حس میکردی رو فراموش کنی. از طرف دیگه RE5 زیر نور آفتاب بود. همین باعث میشد کار برای القای ترس سخت تر بشه. این 2 نکته خودش تاثیر بسیاری در انتقال ترس از بازی به مخاطب داشت. از اون طرف هم تجربه ی مشابهی از ترس که در شماره ی قبلی بهمون القا شده بود باعث میشد تا آماده تر در برابر ترس حاصله از شماره ی پنجم باشیم و به نوعی پختگی در برابر ترس برسیم. پس به این نتیجه میرسیم که همان ترس RE4 توی RE5 هم بود اما به دلیل برخی از عاومل این ما بودیم که حسش نمیکردیم.

با یک محاسبه ی کوچیک و قرار دادن این 3 عامل در کنار هم متوجه میشیم که این دو بازی از نظر ترساندن مخاطب نسبت به چهار شماره ی کلاسیک چیز خاصی برای گفتن نداشتن و همجنین متوجه میشیم که جنس ترس هر دو بازی یکی بود.

ببین بابک ترس RE4 و RE5 از یک جنس بودن. مکانیزم عمل گانادوها با ماجینی ها یکی بود. هر دوتاشون به اشخاص مزاحم (کریس و لیان) بدون واهمه ای حمله میکردند. حتی ماجینی ها نسبت به گانادو ها سرعت واکنش بیشتری نشون میدادن. ساختار B.O.W ها هم در شماره ی 5 بهتر شده بود. لیکرهای RE2 که زمانی عامل ترس توی RE2 بودند توی این شماره به میزان انبوه حضور داشتند.
با این حال همون میزان ترسی که در RE4 هم بود توی RE5 هم بود. ولی یک نکته ی مهمی هست که معمولا کمتر مورد توجه قرار میگیره. RE5 رو همزمان با دو شخصیت به جلو میرفتیم. همین باعث میشد به عبارتی ترس حاصل از بازی نصف بشه و شما ترسی رو که مدت ها بر اثر تنهایی در یک محیط بزرگ توی بازی حس میکردی رو فراموش کنی. از طرف دیگه RE5 زیر نور آفتاب بود. همین باعث میشد کار برای القای ترس سخت تر بشه. این 2 نکته خودش تاثیر بسیاری در انتقال ترس از بازی به مخاطب داشت. از اون طرف هم تجربه ی مشابهی از ترس که در شماره ی قبلی بهمون القا شده بود باعث میشد تا آماده تر در برابر ترس حاصله از شماره ی پنجم باشیم و به نوعی پختگی در برابر ترس برسیم. پس به این نتیجه میرسیم که همان ترس RE4 توی RE5 هم بود اما به دلیل برخی از عاومل این ما بودیم که حسش نمیکردیم.

با یک محاسبه ی کوچیک و قرار دادن این 3 عامل در کنار هم متوجه میشیم که این دو بازی از نظر ترساندن مخاطب نسبت به چهار شماره ی کلاسیک چیز خاصی برای گفتن نداشتن و همجنین متوجه میشیم که جنس ترس هر دو بازی یکی بود.
احد من یکم با نظرت مخالفم.
RE4 یه چیزی داشت که RE5 نداشت و اون حس رمزآلود بودن و معما گونه بود(Mystery).یه جور از لحاظ جو و اتمسفر به شماره های قبلی نزدیک بود ولی RE5 این طور نبود.
به نظر من این یه برتری بود که RE4 نسبت به 5 داشت و باعث شد بازخوردهای منفی نسبت بهش از RE5 کمتر باشه.

اگه واقعا RE5 مشکل داشت سر منشاش همون RE4 بود. اگه RE5 ترس و معما نداشت همون RE4 از این 2 فاکتور محروم بود. پس سوال اصلی این هست ... چرا؟ :biggrin1:
آقا من دور پنکم الآن بد جوری تنده :|:دی
RE 4 ترسناک نبود ؟!؟!؟!؟!؟!؟!

شما یه جوری پست میدی انگار می خوای دهن طرف مقابلت رو ببندی
من کاری به رنکینگ ندارم اصلا هم نگفتم re4 بازی بدی بود اتفاقا جز بهترین بازی هایی بود که بازی کردم و گیم پلی لذت بخشی داشت منظورم این بود که بازی دیگه ادونچر و سروایول هارر نبود کات سین ها رو هم اینجا رو بخون
در مورد اون قسمت قرمز رنگ هم من تحلیل نکردم مثل اینکه شما از re 3.5 و re 5 beta خبر نداری از هر fan سوال کنی بهت جوابت رو میده
چیزی که شماره های قبل رو ترسناک می کرد اول از همه تازگی زامبی ها و حرکت ارومشون و بعد کنترل افتضاح بازی بود .محیط های تاریک و خلوت هم نقش داشت ولی دلیل اصلی همون دو تا بود. چرا چون اول مهمات به اندازه کافی نبود و بعد هم نشونه گیری خیلی سخت بود.پس در نتیجه احساس ضعف رو در برابر زامبی ها خیلی بیشتر می شد حس کرد و ترس چند برابر می شد. ولی توی شماره 4 کنترل خیلی بهتر شد و برای همین بازی کمی از ترسش کاسته شد ولی بازم هنوز اون ترس وجود داشت و اون سختی تیراندازی به کل از بین نرفته بود چرا که هنوز در زمان تیراندازی نمی شد راه رفت و بازی هنوز بوی رزیدنت اویل میداد . ولی توی شماره 5 با حالت کوآپ بکل اون حس ترس از بین رفت و به کمترین درجه خودش رسید.
در نتیجه حرکت به سمت 4 به نظر من حرکت خیلی خوبی بود چون کنترل واقعا افتضاح بود و هیچ کس نمی تونه این رو انکار کنه ولی شماره 5 و کو آپ یه حرکت از بیخ و بن اشتباه بود.
در مورد داستان هم رزیدنت اویل داستان پیچیده و خفنی نداشت که بگیم توی شماره 4 خراب شد.
در مورد اون صحبتتون در مورد رزیدنت 3.5 و .. من چیزی نفهمیدم.توضیح بدید.در ضمن من ادعا نکردم فن این بازی هستم.
در مورد کات سین هم حرف شما درست بود و من اشتباه کردم.ولی من هر 4 نسخه رو دیدم و فقط توی نسخه PC خیلی این کات سین های کپچر شده مشخص بود و در بقیه نسخه ها در یه سطح بود البته من در کنار هم نزاشتم و با فاصله زمانی نسخه های مختلف رو دیدم که ممکنه دلیل اشتباهم همین باشه

آخرین ویرایش:
به نظر من عاملي كه باعث ايجاد ترس تو شماره هاي 1 تا 3 ميشد شامل زاويه ديد-محدوديت سلاح_سختي نشانه گيري و تيراندازي_صداگذاري رعب آور_استيل گرافيكي شهر كه تخريب شده بود و مهمتر از همه عنصر تنهايي بود كه يك سري كاملا عمدا و با توجه به نبوغ سازنده ها بود و يكسريش هم به خاطر محدوديت هاي سخت افزاري اون زمان بود.

• Like
Reactions: Mr.Death
یه مختصر توضیح و دلیل که چرا و چطور و چگونه، RE5 یه بازی متوسط شد.
Resident Evil 5: Lorn Wish

خوب فریدون اول یه معذرت خواهی میکنم چون مطالب بلاگت رو نقل قول میکنم. امیدوارم ببخشی

شباهت بیش از حد Boss ها با شماره قبلی
فکر کنم منظورت مثلا این باشه

ndesu.jpg

خوب این هیچ وقت یک ایراد برای بازی محسوب نمیشه. میدونی چرا؟ چون اون منطقه ای که تو این B.O.W رو دیدی کلا به لاسپلاگاس (انگل RE4) آلوده شده بود. سال 2008 ترایسل اون انگل رو اونجا پخش کرده بود. این خودش داستان درازی داره که چرا این کاررو کرده و ...

دیالوگهای ابکی.
اتفاقا جمله رو برعکس گفتی. بهترین جملات و دیالوگ های RE توی شماره ی پنجم هستن. چند نمونش رو مینویسم تا متوجه بشی از خودم نمیگم.

The right to be a gof. that right is now mine
a new genesis is at hand and i will be the creator
Every day, humans come one step closer to self destruction! I'm not destroying the world, I'm saving it isn't this one
big family reunion?

I was to become a god creating a new world with an
advanced race of human beings. However, all was lost with Raccoon City

Natural selection leaves the survivors stronger and better

More and more I find myself wondering if it's all worth
fighting for. For a future without fear
Yeah, it's worth it

بازم خواستی بنویسم. حالا تو این جملات رو با جمله لیان که بعد از 6 سال ایدا رو دیده مقایسه کن.
Ada ... So is true, you working with wesker

وسکر شده بود ورژن Evilـلی از Neo.
وسکر بعد از وقایع RE1 این طوری بود. یعنی از سال 1998
وسکر توی حوادث کدورونیکا که چند ماه بعد از Raccoon city رخ میده حضور داشته و از همونجا قدرت مافوق انسانیش رو نشون داده.

لباس وسکر از زمان RE1 ت الان تغییر نکرده بود
این جملت رو متوجه نشدم.

در بقیه ی موارد هم نظریم

احد من یکم با نظرت مخالفم.

RE4 یه چیزی داشت که RE5 نداشت و اون حس رمزآلود بودن و معما گونه
بود(Mystery).یه جور از لحاظ جو و اتمسفر به شماره های قبلی نزدیک بود ولی
RE5 این طور نبود.

به نظر من این یه برتری بود که RE4 نسبت به 5 داشت و باعث شد بازخوردهای منفی نسبت بهش از RE5 کمتر باشه.

تو به هیچ وجه با نظر من مخالف نیستی چون من هم با این حرف موافقم :دی اما ...

اما خودت بیا این رازآلود بودن رو با شماره ی اول که همونMansion Incident بود مقایسه کن. یا بیا با RE2 و RE3 مقایسه کن. اون موقع متوجه میشی که وقتی من میگم علت نزول رزیدنت ایول از لحاظ رزیدنت شناسی همین RE4 بوده چقدر درسته. آیا به نظرت RE4 از اون ها رازآلود تر بود؟ پس به این نتیجه میرسیم شروع کننده خود RE4 بود که همه سنگشو به سینه میزنن :دی

آقا من دور پنکم الآن بد جوری تنده :|:دی

RE 4 ترسناک نبود ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
شما پست بعدی من رو هم میخوندی این پست رو نمیزدی. من میگم RE4 در برابر 4 شماره ی کلاسیکش ترسناک نبود. و اینکه جنس ترس این دو شماره از مثل همه.

کلا هدف من از دادن پست توی این تاپیک این بود که بگم شروع فاصله گرفتن RE از سری کلاسیکش برمیگرده به همین شماره ی چهارم. اون هایی که میگن RE دیگه ترسناک نیست نباید یقه ی RE5 رو بگیرن بلکه باید RE4 رو مقصر بدونند. چون که خود RE5 اومد راه RE4 رو ادامه داد. خود من تنها نقطه ای که RE5 رو سرتر از بقیه ی شماره هاش میدونم اینه که داستان فوق العاده ای داره. وسلام :دی اما با این حال مقصر همون RE4 هست. :دی

تو به هیچ وجه با نظر من مخالف نیستی چون من هم با این حرف موافقم :دی اما ...

اما خودت بیا این رازآلود بودن رو با شماره ی اول که همونMansion Incident بود مقایسه کن. یا بیا با RE2 و RE3 مقایسه کن. اون موقع متوجه میشی که وقتی من میگم علت نزول رزیدنت ایول از لحاظ رزیدنت شناسی همین RE4 بوده چقدر درسته. آیا به نظرت RE4 از اون ها رازآلود تر بود؟ پس به این نتیجه میرسیم شروع کننده خود RE4 بود که همه سنگشو به سینه میزنن :دی

شما پست بعدی من رو هم میخوندی این پست رو نمیزدی. من میگم RE4 در برابر 4 شماره ی کلاسیکش ترسناک نبود. و اینکه جنس ترس این دو شماره از مثل همه.

کلا هدف من از دادن پست توی این تاپیک این بود که بگم شروع فاصله گرفتن RE از سری کلاسیکش برمیگرده به همین شماره ی چهارم. اون هایی که میگن RE دیگه ترسناک نیست نباید یقه ی RE5 رو بگیرن بلکه باید RE4 رو مقصر بدونند. چون که خود RE5 اومد راه RE4 رو ادامه داد. خود من تنها نقطه ای که RE5 رو سرتر از بقیه ی شماره هاش میدونم اینه که داستان فوق العاده ای داره. وسلام :دی اما با این حال مقصر همون RE4 هست. :دی

ببین تو اومدی RE4 و RE5 رو با هم تو اون پستی که من نقل قول کردم مقایسه کردی و گفتی RE5 نه تنها چیزی از 4 کمتر نداشت,تو بعضی چیزا هم سرتر بود.من فقط اونها رو گفتم که بگم RE4 حداقل تو یه چیزی از 5 بهتر بود که همون رمزآلود بودن هست.نه اینکه خوده 4 هم هم تراز عنوانهای کلاسیک بوده باشه.البته شاید نباید اولش میگفتم باهات مخالفم:دی وگرنه من با تمام حرفایی که زدی موافقم.مخصوصا مقصر بودن خوده شخص میکامی تو RE4.

باهات موافق نیستم آقای مرگ :d, اگر RE4 ده درصد حس Survival Horror نسخه های کلاسیک رو داشت RE5 در این ضمینه کاملاً تهی و به یک بازی Pure Action Adventure تبدیل شده بود

باهات موافق نیستم آقای مرگ :d, اگر RE4 ده درصد حس Survival Horror نسخه های کلاسیک رو داشت RE5 در این ضمینه کاملاً تهی و به یک بازی Pure Action Adventure تبدیل شده بود

با بک نقل قول اینبار برای شما :دی

ترس RE4 و RE5 از یک جنس بودن. مکانیزم عمل گانادوها با ماجینی ها یکی بود. هر دوتاشون به اشخاص مزاحم (کریس و لیان) بدون واهمه ای حمله میکردند. حتی ماجینی ها نسبت به گانادو ها سرعت واکنش بیشتری نشون میدادن. ساختار B.O.W ها هم در شماره ی 5 بهتر شده بود. لیکرهای RE2 که زمانی عامل ترس توی RE2 بودند توی این شماره به میزان انبوه حضور داشتند.

اتفاقاً با همین نقل قولت موافق نیستم, یعنی تا حدودی:d , همین یک جنس بودن ترس دو بازی؛ عملکرد مشابه زامبی ها (ماجینی یا گاندو) یا همون لیکر ها و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or