Rayman Origins >> X360

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
راجب تریلر نه خود بازی من یه نظری دارم ترورم نکنید.
گفتم قبل اینکه برم بگیرمش تریلرش رو ببینم همین که تو پست یک هست ..یه چیزی خیلی رو عصاب بود این کسی که داشت بازی می کرد یکیشون هی تیک عصبی هی می زد چرا اینجوری می کرد من اخر نفهمیدم! مثلا یهو گیم پد که با دو دست گرفته بود یک دستش رو ول می کرد و یهو می یورد اون دستشو پایین یا می مالید به شلوارش یا یه جاش اورد دم گوشش اشوه اومد مثل این بچه ها هم خودشو بالا پایین می کرد..اخه گیم پد که دیگه این کارارو نداره!
نمیدونم مثلا می خواست بگه چقدر تو بازی غرق شده!!! یا مثلا می خواست بگه این دسته wii هست نه ایکس باکس! به نظرم خیلی بد کسی رو انتخاب کردن واسه اجرا بازی تو نمایشگا شاید بخندین سر همین موضوع من قید بازی رو زدم هر وقت اسمش می یاد یاد این بابا می یوفتم می ترسم بخرمش مثل این بشم :دی

راجب تریلر نه خود بازی من یه نظری دارم ترورم نکنید.
گفتم قبل اینکه برم بگیرمش تریلرش رو ببینم همین که تو پست یک هست ..یه چیزی خیلی رو عصاب بود این کسی که داشت بازی می کرد یکیشون هی تیک عصبی هی می زد چرا اینجوری می کرد من اخر نفهمیدم! مثلا یهو گیم پد که با دو دست گرفته بود یک دستش رو ول می کرد و یهو می یورد اون دستشو پایین یا می مالید به شلوارش یا یه جاش اورد دم گوشش اشوه اومد مثل این بچه ها هم خودشو بالا پایین می کرد..اخه گیم پد که دیگه این کارارو نداره!
نمیدونم مثلا می خواست بگه چقدر تو بازی غرق شده!!! یا مثلا می خواست بگه این دسته wii هست نه ایکس باکس! به نظرم خیلی بد کسی رو انتخاب کردن واسه اجرا بازی تو نمایشگا شاید بخندین سر همین موضوع من قید بازی رو زدم هر وقت اسمش می یاد یاد این بابا می یوفتم می ترسم بخرمش مثل این بشم :biggrin1:
تیک عصبی ؟! :دی والا ما بازی رو تموم کردیم و به طرز فجیعی بهمون حال داد و تیک نگرفتیم ! :دی انقدر بازی زیبا هست که الآن نشستم به جای اینکه کلی بازی جدید درجه یک رو امتحان کنم ، دوباره از اول Rayman Origins رو میرم که همه چیزش باز بشه !
چند تا گیم پلی دیگه ببین عاشقش میشی ! :دی
البته اگه بخوای همه مدال های طلا و کاپ ها و ... رو بگیری شاید توی بعضی مراحل به تیک زدن هم بکشه ! :دی ولی گرفتنشون فقط به درد 100% کردن بازی میخوره و اجباری نیست.

امروز بازی را گرفتم ، فوق العاده هست .
من که اصلا با این تیپ بازی ها حال نمیکردم به شدت از بازی خوشم اومده . مخصوصا رنگ بندی که فوق العاده شاد و پویا هست . گیم پلی بازی هم خیلی آدم را درگیر خودش میکنه .

فقط یه سوال : من تو منوی بازی یه جا رفتم که رنگ لباس ریمن آب شد ، حالا هر کاری میکنم بر نمیگرده به حالت قبلی . چی کار کنم ؟

وقتي كه محل هاي بازي رو ميخوايم تغيير بديم بدجوري ياد Tiny Toon ميفتم :d سگا ، يادش بخير.

بازي عالي. فقط بعضي موقع ها براي گرفتن تمامي Lazy Lums اشك آدم به معناي واقعي كلمه در مي آيد :d

الان عجیب جو بازی منو گرفته.گیم پلی،گرافیک،موسیقی منو شدیدا یاد اعصار طلایی ویدئو گیم ها (که بنظرم برمیگرده به زمان های خیلی قبل) انداخت.
اگه میدونستم سال بعد هم یه همچین بازی در انتظارمه...توی انجام دادنش خیلی عجله میکردم.چی میشد اگه به جای اینکه هر سال یک کالاو ببینیم،یدونه از این بازیها میدیدیم؟!
الان هم خوشحالم هم ناراحت:dویدئوی آغاز بازی هم که آخرت خنده بود:d

• Like
Reactions: adel3532
الان عجیب جو بازی منو گرفته.گیم پلی،گرافیک،موسیقی منو شدیدا یاد اعصار طلایی ویدئو گیم ها (که بنظرم برمیگرده به زمان های خیلی قبل) انداخت.
اگه میدونستم سال بعد هم یه همچین بازی در انتظارمه...توی انجام دادنش خیلی عجله میکردم.چی میشد اگه به جای اینکه هر سال یک کالاو ببینیم،یدونه از این بازیها میدیدیم؟!
الان هم خوشحالم هم ناراحت:dویدئوی آغاز بازی هم که آخرت خنده بود:d
کاملا تائید میشه دوران میکرو وسا یادش به خیر من که بدونه شبیه ساز سگا نمیتونم زندگی کنم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or