Rayman Origins >> X360

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
ممنون بابت راهنماییت ولی آخه اونجوری یه چیزی رو فدای اون یکی کردیم !! منظورم این بود که

به اصطلاح چطور میشه هم خر رو داشت هم خرما ؟:"> البته اینی رو هم که شما گفتی تا حالا امتحان نکردم - امتحانش هم ضرری نداره .... ممنون.

شما هر دفعه که به یکی از مراحل برمیگردید باید یه هدفی داشته باشید.یه بار جمع کردن تمامی Lazy Lums ها،یک بار رکورد زدن زمانی و یکبار هم پیدا کردن راه های مخفی.
خیر نمیشه هم خر رو داشت و هم خرما.

سلام خسته نباشد
اقا من همه دندون های اون مترسک رو تهیه کردم دادم بهش بعد رفتم به اون مرحله دنیای مردگان هستش
که خیلی سخته اونو میرم جلو یه جا هستش که از بالا ستون هایی میان پایین قبلش باید سریع حرکت کنی اونجا میمونم وسط راه از حرکت سرعت باز میمونه
چکار کنم اونجارو..؟

بازی قشنگیه. ولی یه کم حرستون وسط بازی در نمی یاد؟
من که یه تیکه رو اینقدر می رم که می خوام بگیرم یارو رو خفه کنم. یه بار اعصابم خورد شد و سی دی رو در اوردم و نزدیک بود بشکونم. ولی خودم کنترل کردم.:d

بازیش زده رو دسته LittleBigPlanet

شما چقدر بازی کردی که این قدر مطمئنی ...؟
من که 2 تا مونده تا تعداد ایتم هام 240 بشه و تو اون مرحله که بالا اشاره کردم موندم هنوز به این ادعا نرسیدم بعد شما که این همه مطمئنی حتما باید بازی رو
100 درصد کرده باشی که اینو میگی

خوبه که خود سازندش هم موقع ساختن این قسمت گفت که نصف بیشتر رو از LBp الهام گرفته

بالاخره من و پسر خالم هم توی ۳ رور این بازی رو تموم کردیم...بازی بسیار زیبا بود و بهمون چسبید...به نظرم لذت بازی تو مولتی پلیرشه...ما که دونفره رفتیم واقعا چسبید بهمون...به قول یکی از بچه های انجمن بعد از این همه کشت و کشتار و خون ریزی ۱ بازی تو این سبک واسه روحیمون لازم بود...

بازی از لحاظ موزیک که خارق العاده بود...کاملا با اتمسفیر همخونی داشت...مخصوصا اون چاپتری که تو آب بود و شنا میکردیم...اون چپتر خیلی موزیک زیبایی داشت...صداگذاری خود ریمن و گلوباکس...صدای کتک کاریاشون...صدای وقتی که ریمن یه ضربه بهش می خورد یا باد می شد خیلی قشنگ بود...

المان های بازی که بی نظیر بود به نظرم کم نظیره تو بازیهای هم سبک...گرافیک و جلوه های هنری خیلی جالب بود...رنگ آمیزی محشره...

گیم پلی هم خوب بود... مراحل بازی خیلی طولانیه...تعدادشون خیلی زیاده...چلی خوب بازی دو بعدیه واسه همین...تو اوایل بازی و تا آخر چاپتر ۲وم همون چپتر بیابون ۱ کوچولو بازی خسته کننده میشد ولی از اون به بعد با سخت تر شدن بازی...و به لطف موزیک و اون درون مایه ی طنز بازی لذت بازی کردن بیشتر میشد و به ادامه تشویق میکرد بازیکن هارو...
اما این آخریا مخصوصا چپتر آخری که تو کارخونه بود و اون سرزمین مردگان خیلی دیگه سخت شده بود و واقعا آدم رو کفری میکرد...سرزمین مردگان هنوز بیشتر...! وای ما به ۱ خدی میرسیدیم بعضی وقتا که میخواستیم دسته رو پرت کنیم تو مانیتور...واقعا سخت بود...
تو اون مرحله هایی که باید دنبال صندوقچه ی گنج بری با سرعت ما واقعا اعصابمون خورد میشد و پا میشدیم میزدیم بهم...خیلی سخت بود...بعضی وقتا بیشتر از بازیهای دیگه کفزیم میکرد تا اون الماس قرمز رو بگیریم بدیم یارو کچله...

درکل خیلی لذت بردیم...یه بازیه خیلی قوی ای بود از یوبی سافت...

و اینکه ارزش ۶۰دلار رو واقعا داشت...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

من که 2 تا مونده تا تعداد ایتم هام 240 بشه و تو اون مرحله که بالا اشاره کردم موندم هنوز به این ادعا نرسیدم بعد شما که این همه مطمئنی حتما باید بازی رو

خوبه که خود سازندش هم موقع ساختن این قسمت گفت که نصف بیشتر رو از LBp الهام گرفته
دوست عزیز من نظر شخصیم رو گفتم اگه میدنستم شما اینقدر نسبت LittleBigPlanet متعصب هستی اصلا نظر نمیدادم :d

عزیز حرف بدی نزد که عصبانی میشی
هرکدوم قشنگی خودش رو داره
نمره هایی که گرفت واقعا فوق العاده بود...هیچ ایرادی نمیشه از بازی گرفت

دوستان از خنده میخوام گریه کنم - شاهکاره - واقعا دارم لذت میبرم ... چقدر زیبا و متنوع هستش ... عالی عالی عالی...

واقعا همه چیز عالی کار شده - موسیقی فوق العاده - گرافیک هنری بی نظیر - گیم پلی روون - تنوع بالا - درجه سختی مناسب ( در حد اعتدال) ...

در یک کلام یکی از بهترین بازی هایی هستش که تا به حال بازی کردم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or