Rayman Origins >> X360

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
وای بازی فوق العادست! از همون اول دو نفری داریم میریم، یعنی اصلا دیگه روده هام پیچید به هم انقدر خندیدیم:دی بهترین حرکتی که یوبی سافت این نسل کرد همین بود.

• Like
Reactions: BladeRunner
وای بازی فوق العادست! از همون اول دو نفری داریم میریم، یعنی اصلا دیگه روده هام پیچید به هم انقدر خندیدیم:دی بهترین حرکتی که یوبی سافت این نسل کرد همین بود.

من كه نفر دوم پيدا نكردم باهاش بازي كنم ولي تو همون مد تك نفره هم شاهكاري هستش كه اون سرش ناپيداست.

يعني فوق العاده در يك كلام.آدم سير نميشه از بازي كردن.

جز TOP 5 گرافيك نسل براي من.

• Like
Reactions: BladeRunner
دوستان 10 تا دونه دندون رو پیدا کنی چی میشه ؟؟

برای آخرین دندون چند تا الکتون هست ؟

وقتی ۱۰تا دندون رو بگیری بدی به کچله میره کنار و یه دونه سوراخ پشت سرش هست...باید بری تو سوراخه...مرحله ی مردگانه...بی نهایت هم سخته... دهنمون سرویس شد تا تمومش کردیم...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

به نظر من نصف لذت بازی تو ۲نفره بودنشه...چون خیلی بیشتر خنده دار میشه...وقتی مشت و لگد میزنید به هم کلی خندست...قیافه ها خیلی باحال میشه...

واسه ۳۵۰ تا از اون زردا گرفتن فکر کنم دونفره راحت تر باشه...
مخصوصا تو اون مرحله هایی که سوار پشه میشین....
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

بله بازی co-op داره :d
اما نمیدونم دوستان دقت کردید بعد از 1 ساعت بازی کردن خسته میکنه ادمو نمیدونم چرا گیم پلی بازی اینطوریه ولی بازی هیچ نقصی نداره نه از گرافیک نه صدا شاید یکمی داستان ولی باید تا اخرشو رفت شاید بخاطر یکنواخت بودن بازیه ولی توصیه میکنم بازیو تهیه کنید حتما
خنده دارترین شخصیت هم دماغ درازه :)) مخصوصا وقتی سریع میدوه دستاشو پشت سر میبره و با دماغ میدوه =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or