Rayman Origins >> X360

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    rayman
در مورد کل نسل نمیتونم نظر بدم چون باید یه کم بگذره و از جو بازی بیرون بیام ولی امسال بدون شک fun ترین بازی ای هست که تجربه کردم ! یعنی از این جالب تر نمیشد این بازی رو ساخت !!! داداش من که خیلی اهل بازی کردن نیست هم عاشقش شده و دو نفری انقدر باهاش حال کردیم که فعلآ همه بازی های عظیم 2011 رو ول کردیم و این رو چسبیدیم !
گیم پلی فوق العاده ، طنز محشر ، گرافیک هنری کم نظیر (فکر کنم حتی اگه بگم بی نظیر هم اشتباه نباشه) ، موسیقی استثنایی ، محیط ها و دشمن های عالی و ...
لذتی که آدم از این بازی (مخصوصآ توی حالت دو نفره) میبره رو کمتر بازی ای داره ! کلآ هرچی بگم کم گفتم ! :دی

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
خیلی بازی قشنگ و مناسبیه! خدایی این 3 ماه آخر سال 2011 تو تاریخ ثبت میشه! اونقد بازی عالی اومده آدم نمی دونه کدوم رو بازی کنه!!کاش تو دوران بچگیه ما از این بازیا میومد!الان آدم تو جوه سنگین خونواده نمیتونه بازی کنه!

بازی خیلی توپیه و خیلی هم فان
جلوش میشینی نمیتونی بلند شی :d
گرافیک هنریش و گیم پلیش و موسیقیش خیره کننده است به معنای واقعی ترکوندن
قویترین بازی 2d که تو این نسل بازی کردم
جوری شده که بازی های توپ و تاپ رو ول کردم چسبیدم به این :d

یعنی از لحاظ هنری شاهکار امسال همین rayman ـه ....

بینظیره بازی من که خیلی خوشم اومد .
امسال به تنهایی نه ! به نظر من توی تاریخ کمتر بازی ای از نظر طراحی هنری به پای این میرسه ! :دی البته از نظر تکنیکی هم کار واقعآ جالبی هست. یه گرافیک دو بعدی واقعآ عالی و بی نقص به صورت 60fps و 1080p !
متآسفانه یا خوشبختانه تا این لحظه بهترین بازی 2011 برای من بوده ! البته هنوز Skyrim رو درست حسابی بازی نکردم و 99.9% اون جاش رو میگیره ولی انصافآ شاهکار ساختن !! بعد از مدت ها داداشم هم دسته رو دستش گرفت ! :دی

امسال به تنهایی نه ! به نظر من توی تاریخ کمتر بازی ای از نظر طراحی هنری به پای این میرسه ! :دی البته از نظر تکنیکی هم کار واقعآ جالبی هست. یه گرافیک دو بعدی واقعآ عالی و بی نقص به صورت 60fps و 1080p !
متآسفانه یا خوشبختانه تا این لحظه بهترین بازی 2011 برای من بوده ! البته هنوز Skyrim رو درست حسابی بازی نکردم و 99.9% اون جاش رو میگیره ولی انصافآ شاهکار ساختن !! بعد از مدت ها داداشم هم دسته رو دستش گرفت ! :دی
اصلاً خاطرات زنده کرد برام :d رفتم تو دوران میکرو و سگا :d

بنظرم واسه جای گیری تو لیست بهترین گرافیک سال خیلی از L.A noire لایق تر بود:d گرافیک هنریش جزو شاهکارهای نسلِ :d

خب امروز نشستم یه 3-4 ساعتی بازیش کردم.
در یک کلام بگم محشره.واقعا با بازی حال کردم.
بعضی جاهای بازی هم اگه بخوای همه ی این صورتی خندونا رو بگیری واقعا سخت میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or