Rayman Legends | Xbox 360

میشه لطف کنید و بگید من که دستگاهم jtag نیست آیا میتونم از این دمو استفاده کنم دستگاه LT3 هست راستی در Xbox360iso هم موجود بود .

آخرین ویرایش:
خوب دوست عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنید که چه طوری دانلود کنم و بریزمش تو دستگاه ؟؟
خب دانلود از دو طریق امکان پذیره یکی از خود ایکس باکس لایو یکی هم از کامپیوتر و انتقال به ایکس باکس
شما گزینه اول رو امتحان کنید ببینید تو لایو دمو این بازی هست یا نه بعد بیاید به من بگید اگه برا دانلود نبود
من گزینه ی دومی رو توضیح می دم

خب دانلود از دو طریق امکان پذیره یکی از خود ایکس باکس لایو یکی هم از کامپیوتر و انتقال به ایکس باکس
شما گزینه اول رو امتحان کنید ببینید تو لایو دمو این بازی هست یا نه بعد بیاید به من بگید اگه برا دانلود نبود
من گزینه ی دومی رو توضیح می دم

اگه امکان داره گزینه دوم رو لطف کنید آخه من تا الان دستگاه رو به live وصل نکردم . می خوام با pc دانلود کنم آخه سرعت دانلودم زیاد جالب نیست . اگه واستون مقدوره کامل واسم توضیح بدید یا اگر جایی یا لینکی هست بهم بدید تا بخونم . باز هم ممنونم .

دوستان میشه یه لینک دانلود دیگه قرار بدین ؟ این لینکه که این بالاس برا من کار نمیکنه :d

اگه میشه طریقه رایتش روی سی دی رو هم بگین :d

اگه امکان داره گزینه دوم رو لطف کنید آخه من تا الان دستگاه رو به live وصل نکردم . می خوام با pc دانلود کنم آخه سرعت دانلودم زیاد جالب نیست . اگه واستون مقدوره کامل واسم توضیح بدید یا اگر جایی یا لینکی هست بهم بدید تا بخونم . باز هم ممنونم .
لینکشو برات پ.خ کردم.چون بذارم اینجا پاک میشه
..........................................................
نسخه دمو co-op آنلاین هم داره؟

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه یه لینک دانلود دیگه قرار بدین ؟ این لینکه که این بالاس برا من کار نمیکنه :d

اگه میشه طریقه رایتش روی سی دی رو هم بگین :d
برای منم کار نمیکنه.رفتم تو سایت xbox360iso از اونجا امتحان کردم کار کرد.:d

لینکشو برات پ.خ کردم.چون بذارم اینجا پاک میشه
..........................................................
نسخه دمو co-op آنلاین هم داره؟

- - -ویرایش - - -

برای منم کار نمیکنه.رفتم تو سایت xbox360iso از اونجا امتحان کردم کار کرد.:d

حاجی دمت گرم :d

فقط اگه یکی لطف کنه بگه که دمو رو باید رو دی وی دی های چند گیگ ! با کدوم برنامه رایت کنیم ! عالی میشه :d

من همین الان تو لایو بودم چیزی پیدا نکردم. مطمئنید دمو منتشر شده؟

همون لینکی که بهرام گذاشت رو استفاده کن من گرفتم سالم بود.

همین الانم تمومش کردم.:دی خیلی باحال بود. :bighug: به همتون هم پیشنهاد می کنم همین الان دانلودش کنین. کاملا ارزش ـشو داشت. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or