Rayman Legends | Xbox 360

شانس گند من رو میبینید؟ الان که 15 گیگ ترافیک فشفشه 5روزه های وب رو خریدم تا با خیال راحت فیلم بگیرم و ایضا بازی لایو و DLC , زد سرورهای پات لاکر خراب شد!

شانس گند من رو میبینید؟ الان که 15 گیگ ترافیک فشفشه 5روزه های وب رو خریدم تا با خیال راحت فیلم بگیرم و ایضا بازی لایو و DLC , زد سرورهای پات لاکر خراب شد!
خوب با خود لایو دانلود کن.
این سایت هم هست که میتونی دانلود کنی
Rayman Legends Demo Download

لامصب عجب چیزی بود :d

دیشب زدم رو دانلود ! تموم که شد ، اکسترکت کردم ! یه فایل بهم داد و با برنامه هورایزون ریختم تو پوشه دمو . ..... :d

خیر سرم دیشب قرار بود زود بخوابم ! به جاش نشستم دمو رو دانلود کردم و تا ساعت 6 صبح بازی کردم :d

انصافا خیلی باحاله ! اگه دانلود نکردین ! حتما دانلود کنید :d

co op دمو چی میخواد بشه آخه؟ صبر میکردی تا بازی اصلی دیگه

تازه این همه بازی خوب قرار بیاد فکر نکنم این بازی به ذهنت برسه :|

نه باو من الان بیشتر منتظر اینم تا دیابلو.:دی

خیلی بازی فان و جذابی ـه. منم با کوآپ اینترنتی این اصلا کیف نمی کنم. خیلی رو دررو باحال تره.:دی

باحالترین مرحلش ، سومیش بود که آهنگ میخوندن =)) کلی خندیدیم سر اون مرحله :d

نسخه قبلیش هم باحال بود ! ولی این دیگه زیادی باحاله :d خدا کنه از این جور مراحل بیشتر داشته باشه :d

من سری قبل رو بازی نکردم، ولی یه جا خوندم که تو این بازی چند مرحله از سری قبل رو هم داره، درسته؟ اگه داره به نظرتون برم سری قبلی رو بخرم یا با همین میشه فازی گرفت، چون تا حالا این تیپ بازی رو روی X360 نرفتم فقط رو PS1 این مدلی بازی کردم

من سری قبل رو بازی نکردم، ولی یه جا خوندم که تو این بازی چند مرحله از سری قبل رو هم داره، درسته؟ اگه داره به نظرتون برم سری قبلی رو بخرم یا با همین میشه فازی گرفت، چون تا حالا این تیپ بازی رو روی X360 نرفتم فقط رو PS1 این مدلی بازی کردم

من بازی قبلی رو بازی کردم هم روی 360 هم روی pc . آره طبق گفته دوستان بازی باحالی بود اما اگه این هم چندتا از اون مراحل رو داشته باشه فکر کنم خرید همین واست کفایت کنه آخه بازی جدید زیادی باید بخری در آینده ولی به هر حال نظر و میل خودتونه .

به شخصه بعضی وقتا واقعا حالم از بازی های هاردکوره بکش بکش به هم میخوره!:d توی این وضعیت که بازیا یا بکش بکشه,یا ریسینگه,یا فوتباله,همچین بازی هایی غنیمتیه چون برخلافه بیشتره بازیا که ادمو به چالش و زحمت میکشن,هدفشون فقط Fun هست.البته توی این مورد وضعیت ایکس باکس بخاطره کینکت خیلی بهتره PS ـه.مثلا Puss In Boots . در کل آدم اگه هم وقت داشته باشه هم حوصله 2 کنسول(که من هیچکدومشو ندارم:d ) خرید یه Wii U واجب میشه.

شماره قبلی رو حتما بگیر بازی کن. خیلی عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or