Rayman Legends ممکن است انحصاری Wii U نباشد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کنفرانس UbiSoft به مدد عناوین مختلف این شرکت توانست یکی از بهترین نمایش ها را در E3 داشته باشد و یکی از عناوینی که سهم بسزایی در این موفقیت UbiSoft ایفا کرد، Rayman Legends بود. نمایش این عنوان که توانسته بود از اکثر قابلیت های Wii U کنسول جدید Nintendo استفاده کند، خیره کننده تر از آن چیزی بود که همگان فکر می کردند ولی هنوز شانس آن باقی مانده است که این بازی به عنوان انحصاری Wii U تبدیل نشود و بتوان آن را بر روی پلتفرم های دیگر نیز بازی کرد.

در گفتگویی که آقای Michael Micholic با سایت Joystiq داشته در مورد این موضوع که آیا این بازی انحصاری Wii U خواهد بود یا خیر گفته است: "خب با اینکه تمام گیم پلی بازی طوری طراحی شده بود که باید از قابلیت های Wii U در آن استفاده می شد ولی ما هنوز نمی توانیم بگوییم که این بازی انحصاری خواهد شد. شرکت در حال حاضر به دنبال گزینه های مختلفی برای عرضه بازی است ولی تمرکز ما بر روی Wii U قرار دارد.

باید دید آیا UbiSoft از پولی که عرضه این بازی بر روی پلتفرم های دیگر به جیبشان خواهد برد خواهد گذشت و انحصارا بازی را بر روی Wii U عرضه خواهد کرد یا خیر.

امیدوارم انحصاری بمونه تا چشم دشمن های نینتندو در بیاد مثل epic micky که خیلی ها رو ناراحت کرد
امکان نداره انحصاری بمونه ! حداکثرش انحصار زمانی هست. همون Epic Mickey که نسخه اولش انحصاری بود هم نسخه دومش مولتی شد ، چه برسه به این ! :دی
نسخه قبلی بازی متآسفانه فروش خوبی نداشته. آمار دقیق ندارم ولی اگه آمار VGChartz تا حدودی هم درست باشه ، روی همه پلتفورم ها روی هم به سختی به 1.5 میلیون نسخه میرسه. نسخه Wii هم از PS3 , 360 فروش کمتری داشته. شاید دلیلش این باشه که کنسول های نینتندو از نظر بازی های پلتفورمر می ترکونن و انتخاب ها برای بازیکن ها بیشتره و فروش Rayman Origins کمتر از اون دو تا شده.

امیدوارم انحصاری بمونه تا چشم دشمن های نینتندو در بیاد مثل epic micky که خیلی ها رو ناراحت کرد

این حرفو نزن دوست عزیز . من خیلی ناراحتم که نمی تونم epic micky , super mario galaxy , donkey kong و ... بازی کنم .:( امیدوارم rayman اولا روی xbox و ps3 بیاد دوما روی دیسک بیاد .

چون فروش نسخه قبل کم بود میگم رو دیسک :d

فن های سونی و مایکرو بهتون تسلیت می گم اونایی که ضد نینتندو هستن :)) انحصاری هست می مونه خواهد موند >:)
واويلا و وامصيبتا!
متال گير 5 هم براش بياد كسی تو ايران نمی خرتش، اونوقت ريمن...!8-|

امکان نداره انحصاری بمونه ! حداکثرش انحصار زمانی هست. همون Epic Mickey که نسخه اولش انحصاری بود هم نسخه دومش مولتی شد ، چه برسه به این ! :دی
نسخه قبلی بازی متآسفانه فروش خوبی نداشته. آمار دقیق ندارم ولی اگه آمار VGChartz تا حدودی هم درست باشه ، روی همه پلتفورم ها روی هم به سختی به 1.5 میلیون نسخه میرسه. نسخه Wii هم از PS3 , 360 فروش کمتری داشته. شاید دلیلش این باشه که کنسول های نینتندو از نظر بازی های پلتفورمر می ترکونن و انتخاب ها برای بازیکن ها بیشتره و فروش Rayman Origins کمتر از اون دو تا شده.
از یه طرف هم این مسئله رو نگاه کن که فکر میکنم هزینه ساخت بازی رو بعد از 100 هزار نسخه فروش فکر کنم در اورده باشن :دی.

از یه طرف هم این مسئله رو نگاه کن که فکر میکنم هزینه ساخت بازی رو بعد از 100 هزار نسخه فروش فکر کنم در اورده باشن :biggrin1:.
یعنی کلآ ساخت یه انجین جدید و یکی دو سال مراحل ساخت خود بازی ، 6 میلیون هزینه داشته ؟! :دی اگه این طوری باشه که خوبه ، من یه کمی از عذابم بابت نخریدن نسخه اوریجینال کم میشه چون خیلی سود کردن ! :دی
بعد اینا که عاشق چشم و ابروی نینتندو نیستن ! :دی اگه عنوان خیلی پرفروشی بود ، خود نینتندو مثلآ یه پولی میذاشت توی جیب اینا که انحصاری بشه. ولی بعید میدونم خفن ترین فن های Rayman هم فقط به خاطر یه بازی حاضر باشن کنسول نسل جدید که آینده ـش معلوم نیست رو بخرن. پس منطق حکم میکنه بازی ای مثل این مولتی پلتفورم باشه تا چند برابر فروش کنه !

فن های سونی و مایکرو بهتون تسلیت می گم اونایی که ضد نینتندو هستن :)) انحصاری هست می مونه خواهد موند >:)

وای اگر این بازی مولتی نشه فاجعه پیش میاد.رسما باید ماکرو و سونی به فکر ورشکستگی باشن.
اصلا انحصاری بمونه.پیش کش فن های نینتندو و بازی باشه.

یعنی کلآ ساخت یه انجین جدید و یکی دو سال مراحل ساخت خود بازی ، 6 میلیون هزینه داشته ؟! :دی اگه این طوری باشه که خوبه ، من یه کمی از عذابم بابت نخریدن نسخه اوریجینال کم میشه چون خیلی سود کردن ! :دی
بعد اینا که عاشق چشم و ابروی نینتندو نیستن ! :دی اگه عنوان خیلی پرفروشی بود ، خود نینتندو مثلآ یه پولی میذاشت توی جیب اینا که انحصاری بشه. ولی بعید میدونم خفن ترین فن های Rayman هم فقط به خاطر یه بازی حاضر باشن کنسول نسل جدید که آینده ـش معلوم نیست رو بخرن. پس منطق حکم میکنه بازی ای مثل این مولتی پلتفورم باشه تا چند برابر فروش کنه !

الان ببین wii u چی می کنه در حقیقت این بازی به سرنوشت خرگوش ها تبدیل می شه که نسخه های انحصاری بازی اومد بیرون بازی موفقی بود اتفاقا عاشق چشم و ابروی نینتندو هستن یوبی بازی های اختصاصی خوب و زیادی رو روی wii u داد الانم فکر کنم دارن روی red steal 3 کار می کنن :))

حالا اگه این بازی انحصاری سونی می شد 7 شب و 7 روز اینجا جشن بود

تیتر هم خیلی جالبه:

واقعا بازار ایران بعد از بازار ژاپن بزرگترین بازار برای فروش کنسول های ژاپنی و بازی های اوریجینال هست واقعا اگه شرکتی از دستش بده و ملت ایران اون کنسول و بازی هاش رو نخرن ، کنسولش محکوم به شکسته.

یوبی سافت توی کنفرانس مالی سه ماهه اولش گفته بود که بازی سود اور بوده و فروشش راضی بوده پس همه چی حله :دی

large.jpg
acttr

کلا من موندم نینتندو تا کی برا اون دو نسخه ایول باید تو ایران منفور باشه:d.

حالا اگه این بازی انحصاری سونی می شد 7 شب و 7 روز اینجا جشن بود

تیتر هم خیلی جالبه:

دقیقاً اگر ماریو،متروید،زلدا و ... برا 3 یا 360 میامدن الان کلی فن داشتن اما الان بچه گانه و بدرد نخورن =))

offtopic:

این حرفو نزن دوست عزیز . من خیلی ناراحتم که نمی تونم epic micky , super mario galaxy , donkey kong و ... بازی کنم .

دوتای اول First-party هستن دوست عزیز ،روی پلتفرم غیر نینتندو غیر ممکن هست بیان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or