Rayman Legends ممکن است انحصاری Wii U نباشد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کنفرانس UbiSoft به مدد عناوین مختلف این شرکت توانست یکی از بهترین نمایش ها را در E3 داشته باشد و یکی از عناوینی که سهم بسزایی در این موفقیت UbiSoft ایفا کرد، Rayman Legends بود. نمایش این عنوان که توانسته بود از اکثر قابلیت های Wii U کنسول جدید Nintendo استفاده کند، خیره کننده تر از آن چیزی بود که همگان فکر می کردند ولی هنوز شانس آن باقی مانده است که این بازی به عنوان انحصاری Wii U تبدیل نشود و بتوان آن را بر روی پلتفرم های دیگر نیز بازی کرد.

در گفتگویی که آقای Michael Micholic با سایت Joystiq داشته در مورد این موضوع که آیا این بازی انحصاری Wii U خواهد بود یا خیر گفته است: "خب با اینکه تمام گیم پلی بازی طوری طراحی شده بود که باید از قابلیت های Wii U در آن استفاده می شد ولی ما هنوز نمی توانیم بگوییم که این بازی انحصاری خواهد شد. شرکت در حال حاضر به دنبال گزینه های مختلفی برای عرضه بازی است ولی تمرکز ما بر روی Wii U قرار دارد.

باید دید آیا UbiSoft از پولی که عرضه این بازی بر روی پلتفرم های دیگر به جیبشان خواهد برد خواهد گذشت و انحصارا بازی را بر روی Wii U عرضه خواهد کرد یا خیر.

اقا انحصاری نیست ، یعنی خدا نکنه که انحصاری باشه ، وای من Rayman میخوام :( 6 دقیقه گیم پلیش رو دیدم دیوانه کنندس ، حتی از Origins هم بهتر بود :دی اگه انحصاری باشه میرم شابدولعظیم 1 ماه تحصن میکنم :((

اقا انحصاری نیست ، یعنی خدا نکنه که انحصاری باشه ، وای من Rayman میخوام :( 6 دقیقه گیم پلیش رو دیدم دیوانه کنندس ، حتی از Origins هم بهتر بود :دی اگه انحصاری باشه میرم شابدولعظیم 1 ماه تحصن میکنم :((
چایی بیار با هم میریم :دی.
ولی Ubi بازی انحصاری نمیده بیرون :دی.

احتمال ضعیفه انحصاری بشه چون سابقه نشان داده یوبی سافت بازی انحصاری برای کنسول به ندرت بزنه مثلا 4 ساله قبل heza برای ps3 زد و تمام {عجب شاهکاری هم بود این بازی heza:d}

يوبي سافت کلا اعتقادي به انحصاري ساختن نداره!!(مگه همين ريمنش انحصاري باشه!)
مثل ea سرش تو جيب اينو اونه!
yahoo_4.gif

just 4 fun!
yahoo_4.gif
احتمال ضعیفه انحصاری بشه چون سابقه نشان داده یوبی سافت بازی انحصاری برای کنسول به ندرت بزنه مثلا 4 ساله قبل heza برای ps3 زد و تمام {عجب شاهکاری هم بود این بازی heza
yahoo_4.gif
}
red steal 1
red steal 2
just dance 1
just dance 2
Raving Rabbids: Travel in Time
Tom Clancy™’s Ghost Recon™ Wii
Academy of Champions
Rabbids Go Home
Shaun White Snowboarding: World Stage
Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up
Rayman Raving Rabbids 2

که یوبی بازی انحصاری نداشته به بازی های انحصاری wii نگاه کنید
هنوزم می خواین انکار کنین می خواین بازم بگم تازه این معروفاش هست

آخرین ویرایش:

خیالت راحت واسه کنسول ها هم میاد
اگرم نیومد خبرم کُن با هم بریم تحصن :|

کلا رابطه ی یوبی با نینتندو واسه انحصاری زدن خیلی خوبه ولی چون نسخه ی قبل مولتی پلتفرم بوده بعیده این نسخه انحصاری باشه.
برعکس این قضیه معمولا اتفاق میفته ولی با توجه به موفقیت خوبی که Origins بدست آورد فکر نمیکنم Legends کاملا انحصاری بشه، شاید زمانی.
احتمال ضعیفه انحصاری بشه چون سابقه نشان داده یوبی سافت بازی انحصاری برای کنسول به ندرت بزنه مثلا 4 ساله قبل heza برای ps3 زد و تمام {عجب شاهکاری هم بود این بازی heza:d}
HAZE بود البته. :دی

کلا رابطه ی یوبی با نینتندو واسه انحصاری زدن خیلی خوبه ولی چون نسخه ی قبل مولتی پلتفرم بوده بعیده این نسخه انحصاری باشه.
برعکس این قضیه معمولا اتفاق میفته ولی با توجه به موفقیت خوبی که Origins بدست آورد فکر نمیکنم Legends کاملا انحصاری بشه، شاید زمانی.

HAZE بود البته. :دی

نسخه ی اول ریمن هم که داخلش خرگوش ها بودند مولتی پلتفرم بود ولی از نسخه ی بعد انحصاری شد

red steal 1
red steal 2
just dance 1
just dance 2
Raving Rabbids: Travel in Time
Tom Clancy™’s Ghost Recon™ Wii
Academy of Champions
Rabbids Go Home
Shaun White Snowboarding: World Stage
Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up
Rayman Raving Rabbids 2

که یوبی بازی انحصاری نداشته به بازی های انحصاری wii نگاه کنید
هنوزم می خواین انکار کنین می خواین بازم بگم تازه این معروفاش هست

نه دوست عزيز.!انکار چيه!
بجز red steel 1&2 که بازي کردم و ريمن ها که ميدونستم بقيه رو اطلاعي نداشتم...
ممنون که گفتي

حالا یه انحصاری آشغال معرفی شده برای پارتی گیمینگ نینتندو همه شدن سینه چاک ... ریمن 2 بعدی ارزش نداره ... همون origin هم مزخرف بود.

بله بله شما لطف داريد گيمر حرفه اي:|

سخت نگیر بابا، ایرانی جماعته دیگه، چی کارش می شه کرد، خود من و تو هم جزوشیم، تنها چیزی که سرش نمی شه حرف حسابه، اگه می شد اوضاعمون این نبود

دو روز دیگه آنچارتد و هیلو هم انحصاری wii u بیان تبدیل می شن به آشغال ترین بازی های روی زمین

حالا یه انحصاری آشغال معرفی شده برای پارتی گیمینگ نینتندو همه شدن سینه چاک ... ریمن 2 بعدی ارزش نداره ... همون origin هم مزخرف بود.
برای یک طرفدار پلتفورمر ، جزو بهترین بازی هایی بود که از پیدایش صنعت گیم تا حالا ساخته شده. حالا شما شاید اهل این سبک نیستی و به نظرت ارزش نداشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or