Rayman Legends ممکن است انحصاری Wii U نباشد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
کنفرانس UbiSoft به مدد عناوین مختلف این شرکت توانست یکی از بهترین نمایش ها را در E3 داشته باشد و یکی از عناوینی که سهم بسزایی در این موفقیت UbiSoft ایفا کرد، Rayman Legends بود. نمایش این عنوان که توانسته بود از اکثر قابلیت های Wii U کنسول جدید Nintendo استفاده کند، خیره کننده تر از آن چیزی بود که همگان فکر می کردند ولی هنوز شانس آن باقی مانده است که این بازی به عنوان انحصاری Wii U تبدیل نشود و بتوان آن را بر روی پلتفرم های دیگر نیز بازی کرد.

در گفتگویی که آقای Michael Micholic با سایت Joystiq داشته در مورد این موضوع که آیا این بازی انحصاری Wii U خواهد بود یا خیر گفته است: "خب با اینکه تمام گیم پلی بازی طوری طراحی شده بود که باید از قابلیت های Wii U در آن استفاده می شد ولی ما هنوز نمی توانیم بگوییم که این بازی انحصاری خواهد شد. شرکت در حال حاضر به دنبال گزینه های مختلفی برای عرضه بازی است ولی تمرکز ما بر روی Wii U قرار دارد.

باید دید آیا UbiSoft از پولی که عرضه این بازی بر روی پلتفرم های دیگر به جیبشان خواهد برد خواهد گذشت و انحصارا بازی را بر روی Wii U عرضه خواهد کرد یا خیر.

خوب آریا بازی خودش فروش و سودش رو داشته. خیلی نزن سر بچه!:دی

ضمن اینکه هزینه های R&D و ساخت UbiArt Framwork رو پروژه های بعدی از جمله همین Legends پخش میشه.

به نظر من Legends بدون هیچ دردسر و تغییری حداقل رو Vita که میتونه منتشر بشه! من تمام تریلرهای E3 ایش رو دیدم، ان چیزی که گیم پلیش رو مختص Wii U میکنه همون کشیدن انگشت رو صفحه و .. هست که خوب روی Vita هم به راحتی جواب میده!

البته من فکر میکنم در هر صورت بازی برای تمام پلتفرم های موجود منتشر میشه!

خوب آریا بازی خودش فروش و سودش رو داشته. خیلی نزن سر بچه!:دی

ضمن اینکه هزینه های R&D و ساخت UbiArt Framwork رو پروژه های بعدی از جمله همین Legends پخش میشه.

به نظر من Legends بدون هیچ دردسر و تغییری حداقل رو Vita که میتونه منتشر بشه! من تمام تریلرهای E3 ایش رو دیدم، ان چیزی که گیم پلیش رو مختص Wii U میکنه همون کشیدن انگشت رو صفحه و .. هست که خوب روی Vita هم به راحتی جواب میده!

البته من فکر میکنم در هر صورت بازی برای تمام پلتفرم های موجود منتشر میشه!

روی 3ds هم می تونه بیاد اگه بیاد روی همین 3ds هست اگه انحصاری باشه

دوست عزیز من دارم می رم ps3 می فروشم برم این رو بخرم خیلی های دیگه هم می خوان بخرنش
:))
دلم سوخت؟:(
والا من كه كسی رو نمی شناسم بخواد اين كنسول رو بخره و صد در صد هم نگهش داره...
واقعا بازار ایران بعد از بازار ژاپن بزرگترین بازار برای فروش کنسول های ژاپنی و بازی های اوریجینال هست واقعا اگه شرکتی از دستش بده و ملت ایران اون کنسول و بازی هاش رو نخرن ، کنسولش محکوم به شکسته.
مخصوصا اگه اساتيد ماهر جيتگ و هك PS3 نخرن بازیاش رو، اونوقت ديگه اون كنسول حتما شكست می خوره.

اولین باره میبینم یکی با خودش قرار گذاشته :دی.
اولین تریلری که ازش اومد مشخص بود کانتنت های انحصاری برای Wii U داره نه اینکه انحصاری باشه. Ubisoft و انحصاری؟ LOL. همین جونورها درمورد Zombi U گفتن; بعد از تمام شدن کارشون نگارش ps360 ام عرضه میشه. Rayman که جای خود داره بآ .:d

حالا اگه این بازی انحصاری سونی می شد 7 شب و 7 روز اینجا جشن بود

تیتر هم خیلی جالبه:
Rayman Legends ممکن است انحصاری Wii U نباشد

واقعا بازار ایران بعد از بازار ژاپن بزرگترین بازار برای فروش کنسول های ژاپنی و بازی های اوریجینال هست واقعا اگه شرکتی از دستش بده و ملت ایران اون کنسول و بازی هاش رو نخرن ، کنسولش محکوم به شکسته.

LOL :d مگه کسی حرف از شکست و این حرفا زده ؟

من عاشق این بازیم اگه انحصاری بمونه فوقش اینه که کنسولو از رفیقی جایی کرایه میکنم یا تو کلوپ بازی میکنم
yahoo_4.gif

Exactly ! ما که Mario Galaxy ها رو با همین روش بازی کردیم، خیلی هم حال داد، اینم روش:d

آخرین ویرایش:
اولین باره میبینم یکی با خودش قرار گذاشته :دی.
اولین تریلری که ازش اومد مشخص بود کانتنت های انحصاری برای Wii U داره نه اینکه انحصاری باشه. Ubisoft و انحصاری؟ LOL. همین جونورها درمورد Zombi U گفتن; بعد از تمام شدن کارشون نگارش ps360 ام عرضه میشه. Rayman که جای خود داره بآ .:d
مگه این انحصاری نبود؟
صد در صده برای دو تا کنسول دیگه؟

بعضیا چقدر بچه گانه رفتار کردن واقعا متاسفم
من عاشق این بازیم اگه انحصاری بمونه فوقش اینه که کنسولو از رفیقی جایی کرایه میکنم یا تو کلوپ بازی میکنم:d

یعنی کلآ ساخت یه انجین جدید و یکی دو سال مراحل ساخت خود بازی ، 6 میلیون هزینه داشته ؟! :دی اگه این طوری باشه که خوبه ، من یه کمی از عذابم بابت نخریدن نسخه اوریجینال کم میشه چون خیلی سود کردن ! :دی
بعد اینا که عاشق چشم و ابروی نینتندو نیستن ! :دی اگه عنوان خیلی پرفروشی بود ، خود نینتندو مثلآ یه پولی میذاشت توی جیب اینا که انحصاری بشه. ولی بعید میدونم خفن ترین فن های Rayman هم فقط به خاطر یه بازی حاضر باشن کنسول نسل جدید که آینده ـش معلوم نیست رو بخرن. پس منطق حکم میکنه بازی ای مثل این مولتی پلتفورم باشه تا چند برابر فروش کنه !
آره خیلی خرج بالایی برای بازی نکردن :دی.
به هر حال 2 بعدی هست و خیلی نیاز های یک بازی سه بعدی رو نداره :دی. یادم نیست کدوم بازی بود ولی فکر میکنم از بازی های Remedy بود که یک بخش مهمی از بودجه رو اختصاص داده بودن به صداگذاری و بازی که خب این بازی نداره.

بازی که انحصاری نیست نهایتش مثل نسخه ی PC همین Origin میشه :دی یه چند ماه بعد میاد.

دلم سوخت؟:(
والا من كه كسی رو نمی شناسم بخواد اين كنسول رو بخره و صد در صد هم نگهش داره...

مخصوصا اگه اساتيد ماهر جيتگ و هك PS3 نخرن بازیاش رو، اونوقت ديگه اون كنسول حتما شكست می خوره.

کسی نمی شناسی حالا بشناس بنیامین هستم و تا اخرین لحظه ی عمر wii u نگهش می دارم و فن درجه ی 1 نینتندو :pepsi:

واقعا جو ضد نينتندو تو سايت زياده اگه نينتندو نبود شايد صنعت گيمي هم نبود.
..............
ك‍‍ژوال كارهيا كمپانيهاي ديگه است كه شما به نينتندو نسبت ميديد

آخرین ویرایش:
اغراق نکنید دیگه.
اتاری و سگا هم نقش زیادی داشتن .
سونی هم با پلی1 کلا تحول ایجاد کرد.
نینتندو هم بود یا نبودش خیلی تاثیرش زیاد نبود.
درسته
ولي كنترلهاي حركتي نسا هفتم ميدون نينتندو هستند .سگا كه خودش خودشو بدبخت كرد .اتاري هم كه ديگر سراغ كنسول نرفت.

اغراق نکنید دیگه.
اتاری و سگا هم نقش زیادی داشتن .
سونی هم با پلی1 کلا تحول ایجاد کرد.
نینتندو هم بود یا نبودش خیلی تاثیرش زیاد نبود.

به اعتقاد خیلی ها اگر NES نبود کار گیم توی دهه هشتاد تمام می شد.
یه نگاه کوچک به بخشی از نوآوری های نینتندو

D-pad
shoulder button
Analog stick
Rumble Pack
Memory pack

بجز مورد آخر (که جالبه تو ایران همه فکر میکنن ابتکار سگا هست ) استانداردهای کنترلهای امروزی رو تشکیل داده.بر عکس آتاری بعد NES کار زیادی برای صنعت گیم نکرد.سگا نقش مهمی داشت اما به پای نینتندو نمی رسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or