Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ارتباط برقرار نکردنت با scarfaceرو هم بدلیل به شدت اغراق امیز بودن می تونم درک کنم.
اتفاقا اونجا هم پرفورمنس جنون آمیز پاچینو با کارگردانی کوکائین وار:biggrin1: دیپالما مچه ولی من خوشم نمیاد حتی با اینکه cult following قوی داشته. مال هاکس هم ندیدم ولی مشکل اینه از هاکس هم خوشم نمیاد:biggrin1:
فیلم هم اغراق آمیز نیست در مقایسه با مثلا کارای کن راسل که سر و تهشون اغراقه ولی حتی با فیلمای ضعیفش هم ارتباط دارم(کلا علاقه ای که دیپالما به aestheticsه اغراق آمیز داره تو کارای راسل خیلی بیشتره)

Cloudy With a Chance of Meatballs

نسبتا راضی کننده بود . من کلا از انیمیشن هایی که برای پیکسار نیستن انتظار زیادی ندارم ! از این هم نسبتا خوشم اومد ! مخصوصا بعضی کرکترهاش واقعا به بیننده انرژی میدادن . مثل Earl ، Steve و اون Manny هم اخرای فیلم ترکوند خیلی باحال بود . در کل میشه گفت کرکتر های جذابی داشت ! ولی از نظر بصری اغنا کننده نبود ! یعنی بعد از دیدن انیمیشن های پیکسار ادم پر توقع میشه .

امتیاز = 6 از 10

=================================================================

Golden Eye

بعد از کازینو رویال که اون رو هم مارتین کمپل ساخته بود بهترین فیلم سری جیمز باند در 2 دهه ی اخیر ! ( البته از نظر من ) . فیلم یه اکشن خوش ساخته با بازی خوبه پیرس برازانان که من نسبتا از ایشون هم خوشم میومد ! حس شوخ طبعی جیمز باند رو خیلی خوب منتقل میکنه و الان دانیل کریگ داره نابودش میکنه ! من دانیل کریگ رو خیلی قبول دارم ولی 2 تا از خصیصه ی اصلی جیمز باند رو کمرنگ تر داره ! یکی هوسرانی جیمز باند هست که شهره ی افاقه ! یکی هم حس شوخ طبعی جیمز باند هست . البته یه چیزی که تو 2 تا قسمت اخیر به وجود اومده اینه که اون حس اغراق و خالی بندی از این سری کمی دور شده ! و میشه گفت فیلم واقع گرایانه شده !
کلا نباید از سری جیمز باند انتظار تویست داستانی داشت ! منم با خیال راحت 2 ساعت ازش لذت بردم ! به نظرم اگه جیمز باند جدید رو هم مارتین کمپل میساخت خیلی عالی بود !

امتیاز = 8 از 10

خوب من از زور بیکاری دیروز رفتم آواتار و book of eli رو تو سینما دیدم البته آواتار 3 بعدی دیدم!!!!!

BOOK OF ELI 10/10
ميشه بدونم چه طوري به آواتار 9 ميدي در حالي كه به book of eli 10 دادي؟! يه نقد كوتاهي، توضيحي ، چيزي بذارين خواهشاً....

The Day the Earth Stood Still

فیلم خوبی بود ولی میتونستن خیلی بیشتر روش کار کنن . در کل بد نبود ولی خیلی تاثیر گزار نبود

8/10
????
_
New York I Love
image-677F_4B77BFE1.jpg

New York, New York The Big City Ff Dreams

کلا خوب بود . سکشنه که Yvan Attal ساخته بود برام جالب تر بود مخصوصا بازی Ethan Hawke
7.5/10
_
Daybreakers
200px-Daybreakers_ver2.jpg

Immortality is Miracle We Are Blessed
خوب فیلم همون چیزی بود که فکرمیکردم ولی نمیدونم چرا ارضا م نکردم. موسیقی فیلم خوب بود ولی مشکل Special Eeffect داشت .
7.5/10

cd5e65cmv5bmty5mt.jpg

Memento
10/10
Masterpiece
فوق العاده بود.یعنی من واقعا الان دارم به خودم لعنت میفرستم که چرا این فیلم داشت فقط به خاطر نداشتن یه زیرنویس هماهنگ, 3 سال تو کشوم خاک میخورد!!همه چیز این فیلم در عالی ترین حد خودش قرار داره.فیلم نامه ی بی نقص جاناتان نولان در کنار کارگردانی بی نقص تر(:biggrin1:) کریستوفر نولان این فیلمو به یه اثر ماندگار تبدیل میکنه که الان بعد از گذشت حدود 10 سال هنوز هم ارزش و تازگی خودشو از دست نداده.البته نمیشه از بازیه عالیه گای پیرس هم گذشت.واقعا بی نظیر بود!
a97419bmv5bmtcynt.jpg

The silence of the lambs
10/10
بسیار عالی.این هم از اون فیلمایی بود که از دستم در رفته بود.ولی الان خیلی خوشحالم که دو تا از بهترین فیلمای عمرم رو پشت سر هم دیدم.بازیه"جودی فاستر" واقعا با احساس بود و آدمو تحت تاثیر قرار میداد.بازیه بی نظیر "آنتونی هاپکینز"هم واقعا پخته بود و تکرار نشدنی.

bless the child
Bless-The-Child.jpg

9 از 10
خیلی قشنگ بود
هر چه قدر هم بگی که اعتقادت به خدا کم باشه با این فیلم اعتقادنت قوی میشه
man: jump if you really believe god , his angels get you at the middle
child: .........after you

فوق العاده بود بنظرم اسکار رو میبره امسال
10/10 نمره من به این انیمیشنه
100 درصد تایید میشه ، فوق العاده بود....
مگه نسحه Leak شده fake نبود.
من یه نسخه دانلود کردم فقط 2 تا تریلر بود و کلی حالم گرفته شد ، کلا بی خیال بشید و 1 ماه دیگه صبر کنید تا اکران عمومی بشه........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or