Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نه آقا ABC بدین خیلی بهتره:دی عدد خیلی خشکه!
اونارم از Word کپی کردم اونطوری شد، تو فایرفاکس بعضا نمیتونم فارسی تایپ کنم:دی

نه آقا جان همون نمره 0 تا 10 بدین خیلی بهتره :biggrin1: اصلا میخواین یه نظر سنجی راه بندازید ولی نتیجه از همین حالا مشخصه :biggrin1:
-------------------

The X Files: I Want to Believe

200px-Xfilesiwanttobelieve.jpg

یک افسر پلیس به طرز مشکوکی ناپدید میشه و به همین دلیل FBI برای پیدا کردن سرنخ از دو مامور باتجربه که قبلا در FBI مامور تحقیق درباره پرونده‌‌های مجهول بودند کمک میگیره.

در کل فیلم جالبی نبود.. روند کند و خسته‌ کننده‌ای داشت. داستان فیلم هم کشش 140 دقیقه رو نداشت و خیلی راحت میشد توی 45 دقیقه فیلم رو به انتها رسوند. PG13 بودن فیلم هم
رو اعصاب بود.

آخرین ویرایش:
Treminator

Terminator-Poster-C10283496.jpg

جلوه هاي وي‍ژه = 0
بازي = 10-

خداييش اين چي بود ؟؟ كامرون بايد اسمش رو ميزاشت king Shit

2/10

Pandorum

Pandorum.jpg

جالب بود . فيلم خوش ساختي هست . ولي داستانش يكم گنگه . كلان خر تو خره !!!

6/10

Treminator

Terminator-Poster-C10283496.jpg

جلوه هاي وي‍ژه = 0
بازي = 10-

خداييش اين چي بود ؟؟ كامرون بايد اسمش رو ميزاشت king Shit

2/10
از فیلمی که برای 1984 هست میخوای اندازه ی اواتار 2009 برات اسپشال افکت داشته باشه ؟
برعکس هم Terminator 1 هم Judgment Day از نظر جلوه های ویژه فوق العاده بودن .

از فیلمی که برای 1984 هست میخوای اندازه ی اواتار 2009 برات اسپشال افکت داشته باشه ؟
برعکس هم Terminator 1 هم Judgment Day از نظر جلوه های ویژه فوق العاده بودن .
مگه من گفتم در حد avatar ؟؟؟

خب مال 1984 بود 1960 كه نبوده . فيلم هاي زيادي واسه اون دوره هستن كه از نظره جلوه ويژه هنوز هم

شاهكار هستن مثل Thing كارپنتر. شما بهتره بري 2باره اين فيلم رو ببيني تا عميق بودن فاجعه پي ببري !!

مگه من گفتم در حد avatar ؟؟؟

خب مال 1984 بود 1960 كه نبوده . فيلم هاي زيادي واسه اون دوره هستن كه از نظره جلوه ويژه هنوز هم

شاهكار هستن مثل Thing كارپنتر. شما بهتره بري 2باره اين فيلم رو ببيني تا عميق بودن فاجعه پي ببري !!
خب این برمیگرده به جلوه های ویژه ای که فیلم میطلبه . برای Terminator 1 همچین اسپشال افکتی عالیه . من حدود 1 سال پیش HD شو دیدم و لذت بردم ! ولی تازگی ها Judgment Day رو دیدم اونم HD ! و میتونم بگم حداقل جیمز کامرون میدونه تا چه حد برای یه فیلم از جلوه های ویژه استفاده کنه .
این چیزی که تو فیلم میبینی دقیقا حد مطلوبی هست که باید باشه .

sherlock holmes
خوب بود . یکم مشکل انتخاب بازیگر داشت که فیلم رو از سریال جدا کرده بود و زیاد آدم رو به یاد گذشته نمی انداخت داستان هم بد نبود . کلا ارزش داشت براش وقت بذاری.
6/10

خب این برمیگرده به جلوه های ویژه ای که فیلم میطلبه . برای Terminator 1 همچین اسپشال افکتی عالیه . من حدود 1 سال پیش HD شو دیدم و لذت بردم ! ولی تازگی ها Judgment Day رو دیدم اونم HD ! و میتونم بگم حداقل جیمز کامرون میدونه تا چه حد برای یه فیلم از جلوه های ویژه استفاده کنه .
این چیزی که تو فیلم میبینی دقیقا حد مطلوبی هست که باید باشه .

ولي خداييش اون صحنه كه ارنولد داره چشمش رو جلوي آينه در مياره خيلي ضايع هست .

judgment day منم HD دارم . نسبت به نسخه قبليش از نظر جلوه هاي ويژه خيلي بهتره .

دوستان لطف کنین و دقیقا بعد از دیدن فیلم نیاین اینجا و نمره بدین.
بگذارید از اون جو بیاین بیرون و به فیلم معقولانه نگاه کنین و با اون نگاه به فیلم نمره بدین.
من قبول دارم که هر کس یه نظری برای خودش داره ولی دیگه خواهشا نظرات معقول بدین.

Sherlock Holmes

sherlock_holmes.jpg

فیلم نسبتا خوش ساختی بود. بازیها هم بد نبودن ولی خب چشمگیر هم نبود. در کل خوب بود.
در مورد امتیازدهی منم نظرم اینه که از 10 نمره بدیم. حالا تا نظر دوستان چی باشه.

7.5/10

Almost Famous
عالی. باحال. جیگر. خیلی بزرگ. عزیز. قشنگ. میدونید چرا؟ چون یکماهه فیلم ندیدم و قبلش دیویدی فیلم مذخرفی چون Carlito's Way رو میخواستم ببینم که نزدیک بود خودم رو بکشم. کلا دهه ی نود دهه ی مرگ فیلمها بوده. این آلپاچینو با این لهجه ی ساختگیش من رو میکشه.

7/10

X-Men 1

چقدر خسته کننده بود ! در عین اینکه خسته کننده بود ، خیلی خسته کننده بود ! lol کلا ادم خوابش میبرد سر فیلم ! اصلا من چرا بعد اینهمه وقت نشستم دوباره نگاه کردم ؟ اها برای اینکه میخواستم قبل از دیدن Wolverine دوباره 3 گانه ی اولیه رو ببینم !
واقعا نقش سایکلاپس و استورم تو کامیک هم اینقد بیهوده بوده ؟ اصلا باگه تو فیلمنامه ی مزخرفی که هایتر نوشت اسمی ازشون نمیومد کسی شاکی نمیشد ( البته بعد از دیدن فیلم اینطور به نظر میاد )
اینکه ادم بیاد The Usual Suspects رو بسازه بعد بیاد یه چیزی در حد X-men بسازه به نظرم افت محسوب میشه همونطور که بعد از Superman : Returns رفت Valkyrie رو ساخت !
بازی ها هم که معمولی ! شماره ی یک که برای من راضی کننده نبود ! هرچند X-men United فیلم خیلی بهتری هست .

امتیاز = 5.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or