Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Lovely Bones
[FONT=&quot]واقعا چرا؟! فیلم اصلا به جایی نمیرسه، یه سری تصاویر خوش رنگ و لعابه ولی واقعا از نظر محتوا اونقدری خالیه که اصلا هیچ جوری نمیشه ازش گذشت![/FONT]
[FONT=&quot]نه گذر زمان توش محسوسه، نه رفتار کاراکترها منطقیه، نه بازی خیلی خوبی داره، نه رومنس هاش منطقیه، و اینم در نظر بگیرید که من قبل از دیدن فیلم انتظار داشتم خوشم بیاد ازش.[/FONT]
[FONT=&quot]نکات مثبت فیلم یکی صحنه های ماورا الطبیعه ش بود(اونم فقط به خاطر اینکه چشم نواز بودن) یکی هم تعلیقش و بازی استنلی توچی که البته حفتشون خیلی شاخ نبودن ولی نسبت به بقیه فیلم بهتر بودن.[/FONT]
[FONT=&quot]پایانشم که نگو، فاجعه.[/FONT]
[FONT=&quot][D][/FONT]
[FONT=&quot] -------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]The Informant[/FONT]
[FONT=&quot]نه فیلم جکسون حال داد نه فیلم سودربرگ:دی فیلم سودربرگ بیشترین مشکلش این بود که موضوعش با فیلمش با بازیاش هیچکدوم باهم جور نبودن! حتی موسیقی متنشم که همه تعریف میکنن(که البته وقعا هم کار خوبیه) با هیچکدوم اینا جور نیست، معلوم نیست میخواد کمدی سیاه باشه، goofy باشه، جدی باشه، چی باشه![/FONT]
[FONT=&quot]هیچکدومشونو نتونستم یه ضرب ببینم، البته فیلم سودربرگ کلا فیلم بهتریه ولی خسته کننده تره چون به رنگ و وارنگیه فیلم جکسون نیست:دی[/FONT]
[FONT=&quot][-C][/FONT]
[FONT=&quot]-----------------------------------[/FONT]
[FONT=&quot]The Headless Woman[/FONT]
[FONT=&quot]اینو خیلی وقت بود میخواستم ببینم قسمت نمیشد:دی، با اینکه اکثرا تو فیلمای امسال اسمش میاد ولی در اصل فیلم مال پارساله منم اون موقع گرفته بودمش.[/FONT]
[FONT=&quot]خوب فیلم از یه نظرهایی خیلی شاخه، مثلا کارگردانی، من خیلی از این تیریپا نیستم که بخوام برم تو نخ عناصر تشکیل دهنده فیلم و معمولا مثلا وقتی میفهمم فیلمبرداری یه فیلمی خیلی شاخه که خیلی تو چشم باشه، تو این فیلم هم واقعا تقطیعش(دکوپاژ) شاخه، فریم بندی ها واقعا جذابه و اگه این فریم بندی ها نبود عمرا نمیشد یک ساعت و نیم فیلمو تحمل کرد:دی
[/FONT]
[FONT=&quot]فیلم اصولا روایت داستان نداره، کاراکتر هم نداره، یه سری آدمن که میان و میرن و اخرشم من دقیقا متوجه نشدم چه نسبتی با هم دارن:دی شخصیت ها هم اصلا تعریف نمیشن و نهایتا به یه سری مسائل ظاهری بسنده میکنه فیلمساز(بسنده میکنه درسته؟:دی) بازیها هم فکر کنم عمدا بی احساسن، چون به نظر نمیاد که بازیهای ضعیفی باشن! و کلا آدم وقتی فیلمو میبینه احساس میکنه که یهو انداختنش وسط یه عده آدم، دست و پاشم بستن و فقط میتونی نگاه کنی![/FONT]
[FONT=&quot]ولی کلا نگاه کردنش جذابه، هیچکدوم از دو تا فیلم بالایی منو جذب نکردن و تنها دلیلی که تا آخرش دیدمشون این بود که هی میگفتم چیزی نمونده تموم شه، ولی این با این که اصلا واست اهمیتی نداره که چه اتفاقی بالاخره میفته(و البته برای خود فیلم هم اهمیت نداره این قضیه:دی)ولی اونقدر تصویر خوبی داره که آدم تا آخرش میبینه.[/FONT]
نمره دادن کلا به این سخته، از یه طرفی به نظرم +B ه، از یه طرفی D اینا، میانگین هم نمیشه گرفت:دی
ولی کلا اگه یک ساعت و نیم وقت خالی داشتین، تجربه جالبیه.

من دارم از دست شماها دیوانه میشم :دی هرکسی یه استاندارد امتیاز دهی داره واسه خودش اینجا.. بابا یکی رو مشخص کنید همه با همون معیار امتیاز بدن، یکی ستاره میده، یکی از 5 یکی از 10 یکی از 20 یکی ABC یکی درصد یکی از 100. کشتید منو آخه...

من دارم از دست شماها دیوانه میشم :دی هرکسی یه استاندارد امتیاز دهی داره واسه خودش اینجا.. بابا یکی رو مشخص کنید همه با همون معیار امتیاز بدن، یکی ستاره میده، یکی از 5 یکی از 10 یکی از 20 یکی ABC یکی درصد یکی از 100. کشتید منو آخه...
آخ گفتی ×
اما جدی این یعنی چند؟ [FONT=&quot][D]
بعد این یعنی چند؟ [/FONT] [FONT=&quot][-C] [/FONT][FONT=&quot]:biggrin1:[/FONT]
[FONT=&quot]یه توضیح واسه ما بیسوادا بدین خب حداقل [/FONT][FONT=&quot]:biggrin1:

(اصلا فونتمو بهم ریختن این علامتها !)
[/FONT]

آخ گفتی ×
اما جدی این یعنی چند؟ [FONT=&quot][D]
بعد این یعنی چند؟ [/FONT] [FONT=&quot][-C] [/FONT][FONT=&quot]:biggrin1:[/FONT]
[FONT=&quot]یه توضیح واسه ما بیسوادا بدین خب حداقل [/FONT][FONT=&quot]:biggrin1:

(اصلا فونتمو بهم ریختن این علامتها !)
[/FONT]
سلام
95 تا 100 میشه A+
90 تا 95 میشه A-
85 تا 90 میشه B+
الی آخر ...

سلام
یه بار اومدیم همین کار رو بکنیم ، ولی به جایی نرسیدیم .
یکم زور و اخلاق سیاوشی میخواد ! :دی کار خودته :دی

Un prophete

zcwcr57i9j2nivq5pdfu.jpg

پیکاسو میگفت : هر بچه ای که به دنیا میاد یک هنرمند ه فقط مهم اینه که در طول مدتی که بزرگ میشه هنرمند باقی بمونه . فک کنم توو دنیا بهترین روش برا هنرمند نیگه داشتن بچه ها در طول بزرگ شدنشون رو این فرانسوی های از خدا بی خبر بلدند ! واقعا معرکه ست کارشون ! توو هرچیزی که ازشون میبینی رگه های هنر ناب رو میبینی ! توو هر هنری ! این فیلم هم یه فیلم فرانسوی عالی بود که یه تکونی به فیلم های کم رمق امسال داد ! از فیلم های امسال ده یازده تای مهم رو دیدم ولی بین همون ها هم بهترین فیلم سال تا حالا واسم همین فیلم ه Jacques Audiard هستش ! از Jacques Audiard چهار پنج سال پیش The Beat That My Heart Skipped رو دیده بودم که یه فیلم خوب بود و ازش خوشم اومده بود ولی Un prophete اش چیزی بیشتر از یه فیلم خوبه و توو دسته ی فیلم های خیلی خوب دسته بندی میشه . فیلم نامه ی عالی و منسجم و دارای ریتم مناسب , کارگردانی عالی و هوشمندانه , بازی های خیلی خوب یا عالی همه دست به دست هم دادن تا Un prophete رو به عنوان یکی از بهترین فیلم های یکی دو سال اخیر سینمای اروپا مطرح کنن . بهترین بازی رو هم بدون شک Tahar Rahim داشت برا شخصیت اول فیلم , نباید اینم از یاد برد که فیلم نامه نویس های فیلم واقعا رو کاراکتر Malik El Djebena کار کرده بودن . در کل لذت بردم از دیدن فیلم .

8.5 از 10

Birth Rite
THE WORST MOVIE I HAVE EVER SEEN IN MY ENTIRE LIFE
i feel terrible قضیه از اون جایی شروع شد که چند تا دوستان گرامی اومدن این فیلم رو Hype کردن پیش ما و به صورت وحشتناکی ازش تعریف کردن(حتی گفتند که اخره فیلم مهمه ) . بعد از کلی اصرار من به دام شیطانی این دوستان اسیر شدم :دی

--
نه آقا ABC بدین خیلی بهتره:دی عدد خیلی خشکه!
اونارم از Word کپی کردم اونطوری شد، تو فایرفاکس بعضا نمیتونم فارسی تایپ کنم:دی
منم ABC رو ترجیح میدم ولی بعضی ها شاید به مشکل بخورن

آخرین ویرایش:
والا من که با همه روش ها راحتم :biggrin1: زیاد تفاوتی هم نمیکنن این روش ها با هم فقط یه روش کلاس بیشتری داره یکی کلاس کمتری , مثلا این ABC باکلاسترینشونه :biggrin1: ولی از اونجایی که قبلا اینجا تصویب شده بود از 10 بدیم منم واس همین از 10 میدادم حالا هم اگه یه چیز دیگه تصویب کنید مام همونکار رو میکنیم , کلا من وقتی می خوام نمره بدم به یه فیلم که دیدم از 10 در نظر میگیرم بعد هر روشی باشه توو یه فروم تبدیلش میکنم به اون روش نمره رو میدم :biggrin1:

Serpico

serpico-dvd-cover-large.jpg

پلیس تابع قانون !!!
خیلی اتفاقی دیشب نشستم دوباره سرپیکو رو دیدم و هر بار که بازی های ال پاچینو رو که مبینم شک میکنم واقعا جک نیکلسن رو بیشتر دوست دارم یا ال پاچینو رو !
فیلم از یه سکانس مرموز رسوندن یه بازرس پلیس زخمی به نام سرپیکو به بیمارستان شروع میشه ! حتی تو همین لحظات هم بازی چشم های ال پاچینو مسحور کنندست . فک کنم حتی خود فرانک سرپیکو ی اصلی ( چون فیلم برا اساس یه داستان واقعی هست ) نمیتونست اینقدر خوب نقش خودش رو بازی کنه ! خب به خاطر همین بازیش GG رو گرفت و نامزد اسکار هم شد .
فیلمنامه و کارگردانی فیلم عالی و تحسین برانگیزه . به نظرم فیلم یکی از بهترین فیلم های افشاگرانه ی دهه ی 70 هست . تنهایی و انزوای سرپیکو رو لومت به زیبایی تصویر کرده ! دیالوگ های جالبی که سرپیکو تو فیلم میگه دقیقا به شخصیت یاغی در عین حال ارومش میاد . فرانک سرپیکو به انتخاب موسسه ی فیلم امریکا به عنوان یکی از 50 قهرمان برتر تاریخ سینما انتخاب شده .

امتیاز = 7.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or