The Lovely Bones
[FONT="]واقعا چرا؟! فیلم اصلا به جایی نمیرسه، یه سری تصاویر خوش رنگ و لعابه ولی واقعا از نظر محتوا اونقدری خالیه که اصلا هیچ جوری نمیشه ازش گذشت![/FONT]
[FONT="]نه گذر زمان توش محسوسه، نه رفتار کاراکترها منطقیه، نه بازی خیلی خوبی داره، نه رومنس هاش منطقیه، و اینم در نظر بگیرید که من قبل از دیدن فیلم انتظار داشتم خوشم بیاد ازش.[/FONT]
[FONT="]نکات مثبت فیلم یکی صحنه های ماورا الطبیعه ش بود(اونم فقط به خاطر اینکه چشم نواز بودن) یکی هم تعلیقش و بازی استنلی توچی که البته حفتشون خیلی شاخ نبودن ولی نسبت به بقیه فیلم بهتر بودن.[/FONT]
[FONT="]پایانشم که نگو، فاجعه.[/FONT]
[FONT="][D][/FONT]
[FONT="] -------------------------------------------------------------[/FONT]
[FONT="]The Informant[/FONT]
[FONT="]نه فیلم جکسون حال داد نه فیلم سودربرگ

فیلم سودربرگ بیشترین مشکلش این بود که موضوعش با فیلمش با بازیاش هیچکدوم باهم جور نبودن! حتی موسیقی متنشم که همه تعریف میکنن(که البته وقعا هم کار خوبیه) با هیچکدوم اینا جور نیست، معلوم نیست میخواد کمدی سیاه باشه، goofy باشه، جدی باشه، چی باشه![/FONT]
[FONT="]هیچکدومشونو نتونستم یه ضرب ببینم، البته فیلم سودربرگ کلا فیلم بهتریه ولی خسته کننده تره چون به رنگ و وارنگیه فیلم جکسون نیست

[/FONT]
[FONT="][-C][/FONT]
[FONT="]-----------------------------------[/FONT]
[FONT="]The Headless Woman[/FONT]
[FONT="]اینو خیلی وقت بود میخواستم ببینم قسمت نمیشد

، با اینکه اکثرا تو فیلمای امسال اسمش میاد ولی در اصل فیلم مال پارساله منم اون موقع گرفته بودمش.[/FONT]
[FONT="]خوب فیلم از یه نظرهایی خیلی شاخه، مثلا کارگردانی، من خیلی از این تیریپا نیستم که بخوام برم تو نخ عناصر تشکیل دهنده فیلم و معمولا مثلا وقتی میفهمم فیلمبرداری یه فیلمی خیلی شاخه که خیلی تو چشم باشه، تو این فیلم هم واقعا تقطیعش(دکوپاژ) شاخه، فریم بندی ها واقعا جذابه و اگه این فریم بندی ها نبود عمرا نمیشد یک ساعت و نیم فیلمو تحمل کرد
[/FONT]
[FONT="]فیلم اصولا روایت داستان نداره، کاراکتر هم نداره، یه سری آدمن که میان و میرن و اخرشم من دقیقا متوجه نشدم چه نسبتی با هم دارن

شخصیت ها هم اصلا تعریف نمیشن و نهایتا به یه سری مسائل ظاهری بسنده میکنه فیلمساز(بسنده میکنه درسته؟

) بازیها هم فکر کنم عمدا بی احساسن، چون به نظر نمیاد که بازیهای ضعیفی باشن! و کلا آدم وقتی فیلمو میبینه احساس میکنه که یهو انداختنش وسط یه عده آدم، دست و پاشم بستن و فقط میتونی نگاه کنی![/FONT]
[FONT="]ولی کلا نگاه کردنش جذابه، هیچکدوم از دو تا فیلم بالایی منو جذب نکردن و تنها دلیلی که تا آخرش دیدمشون این بود که هی میگفتم چیزی نمونده تموم شه، ولی این با این که اصلا واست اهمیتی نداره که چه اتفاقی بالاخره میفته(و البته برای خود فیلم هم اهمیت نداره این قضیه

)ولی اونقدر تصویر خوبی داره که آدم تا آخرش میبینه.[/FONT]
نمره دادن کلا به این سخته، از یه طرفی به نظرم +B ه، از یه طرفی D اینا، میانگین هم نمیشه گرفت

ولی کلا اگه یک ساعت و نیم وقت خالی داشتین، تجربه جالبیه.