Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Zombieland
واقعا فان و جالب بود. صحنه‌های خنده دار تا دلتون بخواد داره. دقیقا هم یادآور بازی L4D به خصوص شماره ي دومه. جدا از این فیلم یه سری پیام های دیگه هم داره که Columbus اونا رو در قالب قوانینی برای زنده موندن توی زامبی لند بیان میکنه.

دقیقا من میخواستم اینو بگم!!! دیدم بگم الان یکسری مثل الان که اومدن میان فحش میدن:biggrin1:
بهترین فیلم 2008 بدون شک The Wrestler بود ! اگه چند بار فیلم رو ببینی دستت میاد ! من خودم برای بار اول با شما هم عقیده بودم ولی الان که چند بار دیدم میبینم The Wrestler فیلم بهتریه !

بهترین فیلم 2008 بدون شک The Wrestler بود ! اگه چند بار فیلم رو ببینی دستت میاد ! من خودم برای بار اول با شما هم عقیده بودم ولی الان که چند بار دیدم میبینم The Wrestler فیلم بهتریه !
یه جورایی قبول دارم (وقتی The Wrestler,TDK نامزد نمیشن ! دیگه ادم چی بگه )
دلت خوشه این ارونوفسکی بد بخت شانس نداره

من قفط قبول دارم که این آقا کشتی گیر ه:دی باید اسکار میگرفت نه اون آقا g4y ه!!! و الا اگه رده بندی بهترین فیلم بخوام بکنم این رتبه دوم رو میاره!! این فیلم هندی ه هم رتبه سوم یا چهارم!!!

یه جورایی قبول دارم (وقتی The Wrestler,TDK نامزد نمیشن ! دیگه ادم چی بگه )
دلت خوشه این ارونوفسکی بد بخت شانس نداره
زیاد اسکار 81 رو جدی نگیر ! خیلی مفتضح بود ! ارونفسکی فیلم هاش دیده میشه ! چه نامزد بشه چه نشه ! پارسال هم Nominees ِ بست پیکچر خیلی جُک بود !
حتی Frozen River و Rachel Get Married هم فیلم های بهتری نسبت به Milk بودن !

زیاد اسکار 81 رو جدی نگیر ! خیلی مفتضح بود ! ارونفسکی فیلم هاش دیده میشه ! چه نامزد بشه چه نشه ! پارسال هم Nominees ِ بست پیکچر خیلی جُک بود !
حتی Frozen River و Rachel Get Married هم فیلم های بهتری نسبت به Milk بودن !
Totally g4y movie about a G4y person :دی
Frozen River رو نیستم ولی Rachel Get Married فیلم خوبی بود .

Inglourious Basterds
MV5BMjIzMDI4MTUzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDY3NjA3Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg

عجب فيلمي بود . خداييش شاهكاره . مخصوصا بازي Christoph Waltz . ته هرچي بازي بود . كل فيلم

خمارش بودم .

9/10

Saving Private Ryne

MV5BMjg0NTMzNzc2MV5BMl5BanBnXkFtZTYwODI5MzU5._V1._SX93_SY140_.jpg

يه شاهكار ديگه . بازي ها همه عالي . فضا هاي درگيري فيلم خيلي شبيه به cod بود . مخصوصا اول فيلم.

8.5/10

A perfect gataway

MV5BMjA3NzcxNzAwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTgyNDU2Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg

خيلي انتظار زيادي از اين فيلم داشتم . كلا فيلم يه مشكلاتي داشت . مثل تدوين بسيار بد . كارگرداني

خيلي ضعيف . نميدونم چرا اين كارگردان رو براي اين فيلم انتخاب كردن . هيچ تجربه اي تو اين سبك نداره .

جالب اينجاس كه نويسندش هم خودشه !!! :-" . ولي انتخاب بازيگراش خيلي عالي بود .

6.5/10

in Bruges
InBrugesPoster_000.jpg

فقط میتونم بگم عالی بود یک فیلم خوش ساخت با داستانی زیبا که من رو خیلی تحت تاثیر قرار داد !
Colin Farrell واقعا خوب بازی میکرد! پیشنهاد میکنم این فیلم رو از دست ندید!
خودم دیشب 2 بار پشت سرهم نگاش کردم هنوز هم سیر نشدم :biggrin1:
امتیاز 9/10

the Prestige
یه فیلم خوش ساخت دیگه از نولان. فیلمی جالب با داستانی مهیج و خفن:biggrin1:. ولی من با Ending ش زیاد حال نکردم :biggrin1:
امتیاز 7.5/10

RESCUE DAWN

images

فيلم خوبي بود. اين MBC چه ميكنه البته اينو تو 2 ديدم .
فقط بخاطر بازيه chris جون ديدمش ولي بدك نبود. و يه فيلم تبليغاتيه ديگه كه آمريكا به هرجا حمله ميكنه حق با اونه .
به هر حال
نمره
6.5 از 10

امروز دروس دانشگاهی رو بیخیال شدم و فیلم دیدم

To%20Kill%20a%20Mockingbird.jpg

فیلم To kill A Mockingbird رو به بازی Gergory Peck و Rubert Duvall و گارگردانی Robert Muligan به سال 1962 دیدم

خلاصه داستان
فیلم از جایی شروع میشه در اصل اسکات یکی از دو فرزند آتیکاس راوی داستانه و مشخص میکنه آتیکاس که دو بچه داره که اون یکی اسمش جم هست یک وکیل خوب هست که یه پرونده درباره تجاوز یه سیاه پوست به یه دختر سفید پوست رو در پیش داره و او وکیل مدافه راب پسر سیاه پوست هست و .....

نظر شخصی
یه فیلم تمام عیار , بچه ها با بازی های روان و ساده دنیای خودشون رو با بازیگوشیاشون نشون میدن در کنار استاد بزرگ گریگوری پک با یه داستان عالی که کاملا به نقشش مسلط هست فیلم شدیدا پیشنهاد میشه

حواشی
فیلم در هشت رشته نامزد اسکار شد که در سه رشته زیر برنده شد

• بهترین بازیگر مرد
  • بهترین داستان
  • بهترین کارگردانی هنری (سیاه و سفید)
بهترین سکانسها از نظر بنده

• سکانس دادگاه
  • سکانسی که اسکات با حرفهای خودش از پدرش محافظت میکنه
نمره 8/10
نمره IMDB 8.5/10

hairspray-785556.jpg

فیلم Hairspray رو به بازی John Travolta و MichellePfriffer و Christopher Walken و Zac Efron و کارگردانی Adam Shankman به سال 2007 دیدم

داستان فیلم
سبک فیلم موزیکال هست داستان از جایی شروع میشه که تریسی یه دختر چاقی هست که عاشق برنامه شو رقص هست و به خصوص سوپر استار اون لینک پسری که دوست دختری داره به اسم امبر . و در اون زمان شو رقص به دو گروه مجزا سیاه پوستان و سفید پوستان تفکیک میشد . تا اینکه یه جای خالی تو گروه ایجاد میشه و متقاضی های زیادی برای شانس خود میان که تریسی هم جز اون ها هست و ....

نظر شخصی
فیلم به شدت سرگرم کننده و شاد هست و به نظرم بعد از سوئنی تاد بهترین فیلم تو این ژانر میتونه باشه با موسیقی های زیبا و بازیگران قویی که داره بیشتر از حد انتظارم خوب بود

نمره من 6/10
نمره IMDB 7.3/10

12-angry-men-old-DVDcover.jpg

فیلم 12 Angry man رو به بازی Henry Fonda و Jack Klugman و کارگردانی Sidney Lumet به سال 1957 دیدم

داستان فیلم
داستان فیلم خیلی ساده است داستان از این قراره متهم جوانی بر اساس جرمی که مرتکب شده در دادگاه مورد قضاوت قرار میگیره و همونطور که میدونید دادگاههای امریکا یه هئیت 12 نفره دارند که همه بر اساس شواهد باید نظر خود رو بگن و هر 12 نفر باید هم عقیده باشند پس این 12 نفر میرن داخل یه اتاق تا بحث کنن . سرنوشت پسر برای هیچ کس مهم نیست و هوا گرم هست , همه می خوان زود کار تموم شه و برن پی کارشون مثل یه نفر که بلیت مسابقه فوتبالی داره و میخواد زود بره و به بازی برسه و غیره ... پی وقتی مسئول هیئت از افراد میپرسه که کیا میگن گناهکاره کی میگه بی گناهه همه سریع و بدون فکر و وقفه میگن گناهکار بجز نفر آخر که میگه بیگناه وقتی ازش میپرسن چرا همچین نظری دادی میگه نمیدونم ولی دوست دارم بیشتر در مورد این پرونده بحث شه و ......

نظر شخصی

داستان فیلم همونطور که در بالا بهش اشاره شد خیلی ساده است ولی بازی خارقالعاده و بیاد ماندنی بازیگرانه که این اثر رو با این داستان تا این حد بالا میبره اگر توجه کرده باشید فیلم فقط در سه لوکیشن اجرا میشه :

1. داخل دادگاه
  2. داخل اتاق
  3. نمای خارج دادگاه
که کلا بجز اتاق فیلم در دو لوکیشن دیگر5 دقیقه بشتر اجرا نمیشه ولی تا حدی بازیگران و دیالوگهای محشر فیلم عالیند که اصلا خستگی نداره این فیلم یکی از بهترین فیلمهایی هست که در تمام عمرم دیدم و هرگز از یاد نمیبرم و به همه توصعه میکنم این شاهکار رو .

حواشی
این فیلم در سه رشته نامزد اسکار شده که در هیچ یک برنده نشده

• بهترین کارگردانی
  • بهترین داستان
  • بهترین فیلم
واقعا عجبیه که چرا بازیگری نامزد نشده
از هنری فوندا خواسته شده بود تا تهیه کنندگی فیلم رو بر عهده بگیره و او که از دیدن خودش تو فیلم بیزار بود پس در اتاق پروجکشن فیلم رو کامل ندید اما وقتی به بیرون اومد به سیدنی گفت : این باشکوه ـ

نمره من 10/10
نمره IMDB 8.9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or