Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فیلم خوبی بود ولی من اگه بخوام از بین این و Zombieland یکی رو انتخاب کنم Zombieland رو انتخاب میکنم !
من هيچ كدومشون رو نديدم (فقط trailer) احساس ميكنم خيلي شبيه dead rising هستن ؟؟؟
----------
اين فيلمش box shot هايه زيادي داره من دوتا شو ميزارم.

images

images

lucky number slevin
2006
فيلم خيلي قشنگي بود . ميري تو نخش . تا داستان معلوم نشده بود خيلي خوف بود
حتما دوست داران bruce willis (كه فيلمو نديدن) ببينن.
البته خيلي زياد نيست ولي نقش با حالي داره.
نمره
9 از 10
-----------
images

iron man
اصلا با هاش حال نكردم- شايدم چون fanش نبودم ولي كلا خوب نبود. شايد شماره 2ش بهتر بشه.
نمره
3 از 10

American Pie Presents: The Book of Love

American+Pie+Presents+The+Book+of+Love.jpg

6/10
كلا با همه ap ها فرق داشت . اين دفعه يك داستاني هم وارد فيلم شده بود . دفعات قبل كمتر شاهد داستاني درست و حسابي بوديم . هرچند داستان اين دفعش خيلي هم درست و حسابي نبود اما خب بهتر از اينه كه يه مشت صحنه p.Or.n رو بريزيم تو فيلم و بديم دست ملت! تو اين قسمت اين جور صحنه ها به شدت كاهش يافته . هرچند هنوز هم كارگردان شيطنتش رو از دست نداده! :d
نكته جالب توجه اينه كه كتاب مقدس كاملا سوژه شده!!! :d
شماره هاي قبلي (بخصوص beta house) بسيار خنده دار تر از اين شماره هستن . توي B.O.L صحنه هاي طنزي كه انسان رو به خنده واداره كمتر شده ...

پ.ن : كسي ورژن unrated رو داشت خريداريم! :d

آخرین ویرایش:
knowing
من نمیدونم چرا اینا جدیدا علاقه پیدا رکدند به فیلم ساختن در مورد آخرالزمان موضوعی که اصلا توش استعداد ندارند . البته knowing توی فیلم های در این سبک یک سر و گردن از بقیه بالاتر بود اما کلا باید دور این موضوع رو خط بکشند.
داستان رو هم که همه میدونند ولی :
دختری به نام لوسیندا 50 سال پیش با نوشتن اعدادی تمام بلایای بزرگ 50 سال بعد رو پبش بینی کرد حال بعد از گذشت 50 سال این برگه به دست فردی به نام جان کستلر ( نیکولاس کیچ ) میفته که به راز این نوشته ها پی میره آخرین بلای این برگه همون پایان دنیاست که جان کستلر قصد داره جون خودش و بچه اش رو از این موضوع حفظ کنه...
6.5 /10

jennifers body
خیلی عذاب آوره که اکثره فیلم های سبک horror متوسط و بقیشون هم ضعیف اند .
البته در مورد سبک این فیلم بین horror و po*n اختلاف نظر وجود داره.
داستان :
چیزی یافت نشد.
1.5/10

A Night at the Roxbury
حتما کلیپی که از روی این فیلم با حضور جیم کری ساخته شده دیدید ( شاید هم فیلم رو از کلیپ ساخته باشند) . به خاطر دیدن چیزی تو اون مایه ها خودمون رو راضی به دیدنش کردیم که خب آرزومون برآورده نشد.
3/10

آخرین ویرایش:
Albino Farm
albino-farm_LARGE.jpg

فقط واسه اينكه Chris Jericho توش بازي ميكرد ديدمش . واقعا فيلم ضعيفي بود .

1/10

Strangers

strangers-poster-liv-tyler.jpg

براي بار 5-6 هست كا اين فيلم رو دارم كامل ميبينم . يكي از فيلم هاي مورد علاقه منه . از دستش ندين!

9.5/10

78834s2wfm6ogyrvji.jpg

Few movie fans will be "up in the air" about this one, its a truly great film
فیلم جالبی بود.دیالوگ های واقعا خوب و حساب شده ای داشت که باعث میشه لحظه به لحظه ی فیلم رو با دقت دنبال کنید.یکی از نکات جالب فیلم استفاده از کارمندان واقعی اخراج شده اس که کارگردان با ادعای ساخت یک فیلم مستند اونها رو روبروی دوربین نشونده وازشون خواسته هر عکس العملی که دلشون می خواد به خبر اخراجشون نشون بدن و حرف هایی که توی دلشون مونده رو به زبون بیارن.تو یه ساعت و نیمی که داشتم این فیلم رو میدیدم احساس ارام بخشی داشتم.در کل همونطور که گفتم درک دیالوگ ها خیلی مهمند وگرنه از اول تا اخر فیلم براتون میشه Blah and then some
8/10

767ea65mv5bmtkwod.jpg

DareDevil
6.5/10
در بین فیلمای ابر قهرمانی یه فیلم متوسط به بالا میشه بهش گفت.اون چیزی که فکر میکردم نبود.شاید یکی از دلایلش این باشه که این فیلمو بعد از شاهکار نولان دیدم.شاید.ولی مصلما ارزش یک بار یا شایدم چندبار دیدن رو داره.امتیاز 6.5 رو هم بیشتر واسه خاطر Jennifer Garner دادم:smile:که با شوهر آیندش بازی کرده.:biggrin1:
داستان فیلم:
در مورد یه نفره به نام"مت مورداک"(بن افلک) که وقتی بچه بوده پدرش رو کشتن.خودش تو بچگی وقتی دیده پدرش داره یه نفرو کتک میزنه,ناراحت میشه و وقتی داره فرار میکنه یه بشکه مواد شیمیایی میریزه روش و کور میشه.ولی یه قدرتی پیدا میکنه که میتونه یه جورایی از رو صدای محیط,تصویر اجسام رو تجسم کنه(توضیح دادنش یه کم سخته!).وقتی بزرگ میشه یه وکیل میشه که فقط روزها کارش وکالته و شبها میره سراغ کسایی که به هر بهانه ای تونستن از دست قانون فرار کنن.تو این راهش هم با دختری به نام "الکترا"(جنیفر گارنر)آشنا میشه که پدرش واسه یکی از بزرگترین خلاف کارای شهر کار میکنه.وقتی اونها پدر دختررو میکشن,دختره فکر میکنه کاره DareDevilه و...
فیلم قشنگیه.حتما ببینین.
306d951mv5bmti1nt.jpg

ELEKTRA
7/10
به مراتب فیلم بهتر و خوش ساخت تری نسبت به DareDevil بود.خیلی قشنگ بود.تو این فیلم دیگه خبری از "مت مورداک"نیست.
داستان فیلم:
این بار حول کاراکتر "الکترا"میچرخه و داستان زندگی اون رو بعد از DareDevilروایت میکنه(یه جورایی).تو این فیلم الکترا یه قاتله که در عوض پول اهداف روساش رو میکشه.ولی تو یکی از ماموریتهاش وقتی با یه پدر و دختر تنها که چند روزی هم باهاشون بوده به عنوان هدف روبرو میشه پشیمون میشه و تصمیم میگیره که از اونها محافظت کنه.ولی قضیه پیچیده تر میشه.چون خود دختره هم یه جورایی مثل الکترا قدرت هایی داره که خیلی ها دنبالشن.الکترا بعدا میفهمه که استادش اونو فرستاده بوده که اون پدر و دخترو بکشه.چون استاده میدونسته که اون این کارو نمیکنه.در اصل برای این فرستاد تا ازشون محافظت کنه و...
این باز به نظرم فیلم بهتری میاد.اینم اگه وقت کردین ببینین.
جالبه.. این 2تا از بدترین فیلم های Super-Hero ایین .
:arrowd:
امتیاز 6.5 رو هم بیشتر واسه خاطر Jennifer Garner دادم:smile:که با شوهر آیندش بازی کرده.:biggrin1:
;)
نظرها خیلی متفاوته:smile:
من بجز Batman و X-Men و Spiderman فیلم ابر قهرمانیه دیگه ای ندیدم.ولی شما مشخصه که تو کامیک بوک واین سوپر هیرو ها سررشته داری و اطلاعاتت از من بیشتره.پس مصلما نظر شما خیلی با نظر و نگاه من به این فیلما فرق میکنه آریا جان.

آخرین ویرایش:
The Fourth Kind
7.0/10
داستان
داستان فیلم بر پایه اتفاق های واقعی ساخته شده. که از سال 1960 میلادی در شهری بنام نوم درآلاسکا اتفاق افتاده و پلیس فدرال تقریبا چهل سال بر این وقایع سرپوش گذارده است ،با توجه به گزارشات فروان از این شهر مبنی بر گم شدن افراد، در سال 1972 دکتر روانشناسی بنام ابیگل تایلر بررسی خود را در این زمینه آغاز کرد ولی مشاهدات او هیچگاه منتشر نشد . در این شهر برای افراد زیادی نوعی تماسهای روحی با بیگانه ها اتفاق می افتاده است که انواع مختلفی داشته، نوع اول آن فقط دیدن آنهاست ، نوع دوم آن با مدرک و شهادت دادن ، نوع سوم آن تماس یا برخورد و نوع چهارم آن ربوده شدن توسط بیگانه ها ( اگه واقعی باشه .......)

Grind House: Death Proof

deathproof_bigboxart.jpg

10 / 0.5
فکر کنم خیلی نمره بالایی بهش دادم.

-------------------------------
ْGrind House: Planet Terror

grindhouse-planet-terror.jpg

10 / 3

این 2 فیلم بالا که می بینید شاهکار 2 کارگردان نسبتا خوب و معروف هستند که به شدت توصیه می کنم اگر این فیلم رو تو آرشیوتون دارید و هنوز ندیدید سریع DVD رو برداشته و داخل سطل آشغال بندازید.
فیلم دوم دارای یک داستان سطحی و مسخره هست و یکی از بازگر هایی که توجه من رو جلب کرد بازیگر نقش سعید در Lost بود که در این فیلم به عنوان یک شیمیدان ایفای نقش می کنه. البته چیزی که من از این فیلم متوجه شدم این بود که احتمالا ایده ی Bayonetta از روی این فیلم برداشته شده. :d
فیلم اول حتی همون داستان سطحی فیلم دوم رو هم نداره و من در آخر فیلم انگشت به دهان ماندم و دست آخر نفهمیدم که کارگردان از ساخت این فیلم واقعا چه هدفی داشته.
در کل اصلا سمت این 2 فیلم نرید. :d

-------------------------------
District 9

District-9.jpg

7.5 / 10

حداقل می تونم بگم که یکم متفاوت تر از دیگر فیلم هایی بود که جنگ ، صلح فضایی ها با انسان ها و کلا وجود موجودات فضایی رو به تصویر می کشه. شاید اول فیلم خیلی خسته کننده باشه ولی نیمه دوم فیلم جذابیت خودش رو داره.

از این دوتا فیلم تارانتینو خوشت نمیاد چرا به بقیه میگی نبینند؟!؟:confused: ممکنه جزو کارای خوبش نباشه ولی اون قدر ها که میگی بد نبود!! من به هردو 6.5/10 میدم!!!

از این دوتا فیلم تارانتینو خوشت نمیاد چرا به بقیه میگی نبینند؟!؟:confused: ممکنه جزو کارای خوبش نباشه ولی اون قدر ها که میگی بد نبود!! من به هردو 6.5/10 میدم!!!

والا من هم این 2 تا فیلم رو دیدم و به نظرم خیلی سطح پایین بودن !!!
البته باز Death proof رو میشد تحمل کرد ولی Palnet terror دیگه...:sick:

Grind House رو برای یاد اوری B-movie های دهه 70-80 ساختن ! یه زمانی که 2 فیلم با یه بلیت رواج پیدا کرده بود ! قرار نبود این دو تا شاهکار باشن هرچند به خوبی تونستن خاطره ی B-movie ها رو زنده کنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or