Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

L.A. Confidential

چیزی که باعث بسیار با ارزش تر شدن فیلم شده ایفای نقش سه کرکتر اصلی فیلم بوده ؛ کرو ، اسپیسی ، پیرس .اگر به اغراق نگیم بهترین کارشون ، میشه گفت در Top3 ـشون بوده.به شخصه از بازی کرو بیش از دو تای دیگه خوشم اومد ، فوق العادست این آقا.با این که خیلی ها از بازی این زنِ Basinger خوششون اومده ولی من زیاد قبولش ندارم ، شاید بدین خاطر باشه که با کرکترش حال نمی کنم، اسکار هم برده.فیلم نامه جز چند اشکال جزئی عالی بود.تویست های داستان واقعا در گیر کننده بود ، مشکل فقط پایان فیلم ـه ، که اگه غافلگیرمون نمی کرد بهتر بود ، چون کلیشه ای شد و بهش ضربه زد.کارگردانی هم یکی دیگه از نقاط قوتش هست که این داستان پیچیده رو به نرمی به بیننده ها نفوذ میده ، هم چنین حس دیدن یه فیلم کلاسیک به آدم دست میده. و موسیقی ... دیگه گلداسمیت رو همه میشناسند ، اگر از هیچ چیز خوشتون نیاد ، بدون شک و بی اختیارانه موسیقی فیلم تسخیرتون می کنه. و در آخر به نظرم با وجود همچنی اثری یکی از بزرگترین اشتباهات آکادمی رو در اون سال شاهد بودیم با انتخاب تایتانیک.

8/10

--------------------------------------------------

The Shawshank Redemption
7.5/10

نمره دادن بهش بهونه بوده برای مقایسه Escape movie ها.

Papillon > The Great Escape > Cool Hand Luke > The Shawshank Redemption

من هنوز Le trou و Grand illusion رو ندیدم. Stalag 17 رو هم فرار به حساب نیاوردم.

a Serious Man

serious-man-poster.jpg

I've tried to be a serious man
Larry Gopnik
فیلم تقریبا همه چیزش عالیه و فقط به دیدگاه بیننده بستگی داره،‌ که از فیلم خوشش بیاد، یا خوشش نیاد.
احساس می‌کردم فیلم از نظر کارگردانی از فیلم‌نامه عقب میمونه،‌ ولی وقتی دوبار فیلم رو دیدم متوجه شدم قدرت فیلم‌نامه،‌ نه از لحاظ ساختار تکنیکی،‌ که از نظر محتوایی انقدر بالاست که وقتی خیلی درگیرش میشی، متوجه خوبی‌های کارگردانی فیلم نمی‌شی.
فیلم آغوشش رو برای همه باز نکرده تا ازش لذت ببرند، خیلی‌ها ممکنه فیلم رو توهین به یهود بدونند در حالی‌که اولین چیزی که برای من در این جالب بود این بود که این فیلم در مورد یهودی‌ها نیست،‌ در مورد کل تفکر تئیسم و نگاه شخصی کوئن‌ها به مسائله، لذت بردن شما از این فیلم به این برمی‌گرده که چقدر با این تفکر موافق باشید.
فیلم انگار اعتقادات و باورهای کوئن‌ها رو به‌جای نوشتن کتاب‌های قطور،‌ با تصویر چشم‌نواز کوئنی درآمیخته و ارائه کرده.
بازی‌های همه شایسته تقدیره،‌ و سخته از بین این مجموعه کسی رو انتخاب کرد اما اگر مجبور باشم، باید مایکل استولبرگ (لری) و فرد ملامد (سای) رو انتخاب کنم که بازی‌هاشون زیرک،‌ به دور از کلیشه و صادق بود.
تا الان فکر می‌کردم بهترین فیلم‌نامه امسال قطعا "حرامزاده‌های بی‌فروغ" تارانتینوست،‌ الان فکر می‌کنم نتونم بین آدمای جدی یا حرومزاده‌ها انتخاب درستی انجام بدم.
شاید هیچ فیلم‌سازی به اندازه کوئن‌ها در فیلم‌هاش تنها به سینما و فیلم ساختن فکر نکرده باشد، در حالی که آواتار با کلون کردن کلیشه‌ای ترین داستان ضد امپریالیستی باکس‌آفیس را به زنجیر می‌کشد،‌ مرد جدی و دیگر فیلم‌های کوئن‌ها به همه چیز پشت پا می‌زنند و تنها برای فیلم بودن به میدان آمده‌اند.

10/10

پسر تهرونی:0/10
افتضاح ترین فیلم کل تاریخه به نظر من!!!!!
با بازیه افتضاح تره امین حیایی که من واقعا نمیدونم حیا نکرده از این بازیه مسخرش و شریفی نیای جیره خور هم طبق معمول نقش شارلاتان ها رو بازی میکنه.
عامل همه ی این فیلم ها توی سینمای ایران که همه فیلم ها یک مشت جک sms ی شدن اون اخراجی های مسخرس

پسر تهرونی:0/10
افتضاح ترین فیلم کل تاریخه به نظر من!!!!!
با بازیه افتضاح تره امین حیایی که من واقعا نمیدونم حیا نکرده از این بازیه مسخرش و شریفی نیای جیره خور هم طبق معمول نقش شارلاتان ها رو بازی میکنه.
عامل همه ی این فیلم ها توی سینمای ایران که همه فیلم ها یک مشت جک sms ی شدن اون اخراجی های مسخرس
سینمایی که تحت تاثیر نهادهای حاکمیتی وامنیتی باشه محصولاتش هم میشه پسرتهرانی
وگرنه ما کارگردانان قابلی داریم منتها فضا بسته هست و کپی رایت وجود نداره کسی هم حاضر به سرمایه گذاری نیست

Saving Private Rayan 1998

30 دقیقه اول فیلم به طرز عجیبی میخکوب شده بودم ، فوق العاده بود. تا به حال چنین صحنه های جنگی در هیچ فیلمی ندیده بودم. همینطور آخرای فیلم که باز همون ریتم اول فیلم تکرار میشه ، توصیف این فیلم کار بیهوده ای ، فقط میگم بهترین فیلم جنگی بود که تا به حال دیده بودم.

9/10

پروژه بعدی ، [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=-1]Apocalypse Now ببینیم کدوم بهتره :biggrin1: [/SIZE][/FONT]

imgres
images

taking of pelham 123

فيلم بدي نبود. ولي تكراري بود با كارگرداني هايه مختلف از اين جور داستان ها زياد ديديم.
جالبه كه آهنگسازش harry gregson-williams بود . آهنگ ساز سري MGS كه همه ي آهنگاش تو اون style بود و منو ياد MGS مينداخت.
نمره:
5از 10
-------------------

images

surrogates
فيلم خيلي خوبي بود. حدا نكنه آينده اينطوري بشه واقعا غمناك ميشه. حتما اين فيلم رو ببينيد. اونم با كيفيت HD
نمره
8 از 10
-----------------------
images

time traveler's wife

اسم فيلمو خيلي جالب انتخاب كردن (البته كتاب) . خوب بود ولي من تو فيلم هايي كه بحث زمان تو شون هست يه خورده احساس پوچي ميكنم . چون همه اينا اتفاق افتاده .
مثل : ميراثه وا مونده ي كين :biggrin1:( kane legacy)(ميراث كين)
شايد واسه داستانش oscar بگيره (البته از رو كتاب بوده)
نمره:
7 از 10

آخرین ویرایش:
Sherlock1.jpg

Sherlock Holmes 8.5/10
یک کاراکتر قدیمی رو دوباره زنده کردن از نوع مدرن . به نظر من خیلی از داستان ها و کاراکتر های قدیمی میتونن مثل این فیلم دوباره به مردم معرفی بشن

12-angry-men-old-DVDcover.jpg

واقعا محشر بود توضیحات رو دوستمون صفحه ی قبل گفتن.
9/10

سینمایی که تحت تاثیر نهادهای حاکمیتی وامنیتی باشه محصولاتش هم میشه پسرتهرانی
وگرنه ما کارگردانان قابلی داریم منتها فضا بسته هست و کپی رایت وجود نداره کسی هم حاضر به سرمایه گذاری نیست __________________
کاملا موافقم هر چی کارگردان خوب تو این مملکت بود این بی ****به فنا دادن
الان هم که دیگه بهترین کارگردانمون اقا مسعود ده نمکیه!!!!!!! مردک جیره خور

آخرین ویرایش:
Cry_Wolf
MV5BODA0ODMyNDA2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNDAxMDAzMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg

حال كردم شديد . يه فيلم واقعا خوش ساخت با بودجه 1 ميليوني . داستان گيرا و يه جورايي سر كاري .

كل فيلم ملت رو سر كار گذاشته بود .

7/10

Jennifer's Body

MV5BMTMxNzYwMjc1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI3MDE3Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg

فيلم ضعيفي هست . ارزش يك بار ديدن رو داره . داستانش خيلي بي معني و ابكي هست . يه جورايي

p.o.r..n هم ميشه !! .

5/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or