Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
آقای رایان 2 پست بالاتر از پست خودت نوشتم که اسم فیلم رو حتماً بنویسین .
ولی ظاهراً میخ آهنین در سنگ کوبیدن بوده .
عگسهاتون رو هم با حجم کم بذارین .
-----
پ.ن : سرعت نتم خیلی پایینه ، کلی منتظر موندم تا صفحه بالا اومده ( مطمئنم که خیلیا مثل من هستن ) دفعه دیگه پست اینجوری ببینم ( فقط عکس و بدون اسم یا عکس حجیم ) پست رو پاک میکنم .

saw 6 ...
تا اومدن ورژن dvd rip از دادن امتياز معذوريم! حتي شما فيلم عزيز!!! :d
يه فيلم ديگه هم ديدم كه بهش ده ميدم . كسي خواست بدونه چي بود پيغام خصوصي بده!!! :d
عزیزم؛ سکرت سرویس نیست این‌جا که قایمکی اسم فیلم و امتیاز رد کنیم به هم، قراره وقتی پست بدی که توش به یه فیلم با اسم ! امتیاز بدی! و وقتی هم امتیازی نداری گلم، نیازی نیست پست بدی چون ترد مربوط به این نیست که چه فیلمی رو دیدی

سکرت سرویس نیست این‌جا که قایمکی اسم فیلم و امتیاز رد کنیم به هم، قراره وقتی پست بدی که توش به یه فیلم با اسم ! امتیاز بدی! و وقتی هم امتیازی نداری گلم، نیازی نیست پست بدی چون ترد مربوط به این نیست که چه فیلمی رو دیدی
دقیقاً ...
امتیازات و توصیفات قصار پارودیک کم بود ، مورد تازه اضافه شد.

======================
Batman : Gotham Knight
10 / 8
آریا قبلاً بصورت مفصل در مورد 4-3 تا اپیزودش توضیح داده بود ، البته از نظر خودم چینش اپیزودها هوشمندانه و با نیت قبلی بوده ، افتتاحیه عالی است ولی همه چیز تاریک تموم میشه. حقیقتاً هم با سبک گرافیکیش که اگر اشتباه نکنم مشابه " والس با بشیر " بود مشکل دارم.

Race to Witch Mountain
10 / 4
در بهترین حالت برای گذران وقت اون هم فقط برای یکبار دیدن توصیه میشه. بیشتر به درد بچه های 6 تا 10 ساله میخوره برای تقویت تخیلشون و یا طرفداران راک ...

Tournament
10 / 4
فیلم مهیجی بود البته فیلمنامه اینقدر مشکل و درز دارد که تقریباً از دقیقه 40 به بعد دیدن فیلم چیزی جز وقت تلف کردن نیست چون همه چیز قابل پیش بینی میشه. البته تورنمنت پایان خیلی سمبلیک و کلیشه ای دارد که دیگه این یکی واقعاً روی اعصاب می رود.

Zombi Land
10 / 9
واقعاً فیلم عالی ای بود. شخصیت پردازی کاراکتر ها در سطح بالایی قرار داشت و حضور بیل مورای عزیز هم برای همون چند دقیقه یه موهبت عظیم برای فیلم محسوب میشه. جنبه پارودیک و طنز زامبی لند ، در حد بالایی قرار داره که هیچوقت رنگ کلیشه رو از نظر من به خودش نمی بینه.

Dead Poets Society
10036151A.jpg

بعضی فیلما از شاهکارای تاریخن و انصافا در حقشون ظلم میشه... پیام این فیلم و نحوه انتقال اون پیام دیوانه‌کننده تاثیر گذاره و ویلیامز بازی عمرش رو انجام داده.

10/10

Dead Poets Society
بعضی فیلما از شاهکارای تاریخن و انصافا در حقشون ظلم میشه... پیام این فیلم و نحوه انتقال اون پیام دیوانه‌کننده تاثیر گذاره و ویلیامز بازی عمرش رو انجام داده.

10/10
سلام!
کاملا باهاتون موافقم. یکی از بهترین فیلمهایی است که دیدم. پایان زیبا و تاثیرگذاری داره. تلویزیون ایران هم چند سال پیش فیلم را نمایش داده بود. البته من قبلش دیده بودم:دی

Jennifer`s Body
2/10
فیلم بسیار کلیشه ای و هجوی بود!اصلا حال نکردم باهاش.تکلیف خودش با خودش معلوم نبود نه درباره ماهیت جنیفر خوب توضیح داده شد نه اینکه بهش پرداخته شد.وقتی نگاه میکنید انگار یک سریال رو کوتاه کردن و فیلمش کردن.بازی megan fox هم در نوع خودش تصنعی ترین بازی در نقشش بود.فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغاتی و س.کسی به فیلم داده بود و نوعی مانکن به حساب میومد!
پشیمونم از دیدنش!

Jennifer`s Body
2/10
فیلم بسیار کلیشه ای و هجوی بود!اصلا حال نکردم باهاش.تکلیف خودش با خودش معلوم نبود نه درباره ماهیت جنیفر خوب توضیح داده شد نه اینکه بهش پرداخته شد.وقتی نگاه میکنید انگار یک سریال رو کوتاه کردن و فیلمش کردن.بازی megan fox هم در نوع خودش تصنعی ترین بازی در نقشش بود.فکر کنم بیشتر جنبه تبلیغاتی و س.کسی به فیلم داده بود و نوعی مانکن به حساب میومد!
پشیمونم از دیدنش!
اصولا تمام فیلم های این ****(مگان فاکس)جهت تبلیغاهه!حتی Tranformers 2!منکه ازش متنفرم!

عزیزم؛ سکرت سرویس نیست این‌جا که قایمکی اسم فیلم و امتیاز رد کنیم به هم، قراره وقتی پست بدی که توش به یه فیلم با اسم ! امتیاز بدی! و وقتی هم امتیازی نداری گلم، نیازی نیست پست بدی چون ترد مربوط به این نیست که چه فیلمی رو دیدی

دقیقاً ...
امتیازات و توصیفات قصار پارودیک کم بود ، مورد تازه اضافه شد.
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خدایش خندم میگیره-:biggrin1:کلا اون فیلم رو نمیشه توی جمع دربارش توضیح داد:biggrin1:
فیلم خوبی بوده حتما 10و/10 داده دیگه:biggrin1:

بهش PM بدید میگه چی بود-به قول خودش
بو وایتکس میده:laughing::biggrin1:

B00004R99S.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Hercules 10/10
واقعا وقتی آدم میشینه این کارتون هارو میبینه دیگه دست و دلش نمیره بشینه یه مشت انیمیشن 3D چرند رو ببینه!شاهکاره...شاهکار!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or