Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Jennifer's Body
5/10

حیفه وقت که برای دیدن این فیلم ها بزاری ، این مگان فاکس هم شده مدل ، تو همه فیلم ها ازش استفاده های ناجور میشه:biggrin1:

Wall-E
10/10
بعد از چند ماه دوباره دیدمش ، فقط میشه گفت بی نظیره.
بعد Toy Story بهترین انیمیشن Pixar به نظر من همین Wall-E هست.

بلاخره بعد از 1 سال 4christmases اومد دستم- :biggrin1:
خدایش برای اون روزا فیلم خوبیه 7/10 فکر کنم بستش باشه- با vince vaughn خیلی حال میکنم- باحاله

این چی بود دیگه ! صد رحمت به شماره یکش ! از بس هم آهنگ New Divide رو پخش کردن که دیگه کم کم داشتم بالا میاوردم !
موافقم اما آهنگ New Divide استاد Chester و گروه معظم Linkin Park فوقالعاده هست:d
واقعا آهنگ قشنگیه.
200px-Zombieland-poster.jpg

عجب فیلم جالبی هست در ابتدای فیلم یک طوریه حس Scary movie بهم دست میداد اما هر چی بیشتر جلو میرفت خیلی خوشم میومد
کنایه و تیکه هاش محشر بود.تیکعه ای که Bill Murray داره میمیره و و از صدا پیشگی گارفیلد احساس پشیمونی میکنه و یا اون تیکه که Tallahassee درباره بچش حرف میزنه و تا قبلش کولومبوس فکر میکنه از سگش صحبت میکنه اما میبینه بابی اسمه پسرشه و اون جاست که تالاهاسی گریه میکنه میگه بعد از تایتانیک اینقدر گریه نکرده بودم و جریان کوئینکی:d
محشر بود هر چند حس Dead rising فیلم در قسمت اکشن رو حس کردم.9/10

آخرین ویرایش:
:arrowu: اللهم اجعل هذا المتن فی السبویلر :arrowu:
سوره قانون، آیه 28

هیچ چیز برای نمره کامل دادن از نظر یه فن مور، یه ایرانی تو یه نظام هیتلری، یه دوست دار کامیک، و یه دوست دار آزادی بهتر از V For Vendetta نیست.

v_for_vendetta.jpg

10/10

آخرین ویرایش:
Dead Poets Society

dead_poets_societyposter.jpg

خوب بود
سکانس پایانی فیلم خیلی زیبا بود
8/10

Memoirs of a Geisha

memoirs_of_a_geisha.jpg

اینم بد نبود بازیه بازیگرا و موسیقی فیلم از بقیه چیزاش بهتر بود
7/10

آخرین ویرایش:
taken+french+poster.JPG

TAKEN

واقعا 10 از 10

یک دهم هم کم نمیکنم-یک استاندارد عجیبی توی هیجان بود برای من 1:30 دقیقه -چشمام توی مانیتور گیر کرده بود- نفهمیدم چطوری ساعت شد 5:30-کلاسم رو هم بخاطرش پیچیدم
واقعا یک ایوا... حقشه

پ.ن:کسی موزیک متن تیتراژ اخرش رو با کیفیت 320 نداره برام بزاره؟؟؟؟

یک سوال فنی- دختر برایان میلز(همونی که دزدیدنش)
خیلی اشناست کیه ؟؟؟؟فوق العاده اشناست یادم نمیاد کجا و تو چه فیلمی دیدمش!!

پ.ن:شرمنده دوستا- واقعا ببخشید-عکس رو ویرایش کردم سبک باشه

آخرین ویرایش:
Maggie Grace در سریال Lost نقش Shannon رو بازی میکرد.
ایول BAw هی میگن من اینو دیدمش!!!پس شنون خودمون(خودشونه:biggrin1:)هی دارم میگم این کیه دیدمشا!
دیگه رفتم سمت g های سابق گفتم-این ریختی نبودن اونا:biggrin1:
ولی دمت گرم خیلی حال دادی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or