Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

V for Vendetta

v-for-vendetta-5.jpg

2005
amazing movie

one of my tops...

کارگردان: برادران واچوفسکی (ماتریکس و...)
یکی از بهترین فیلم هام....
شخصیت V همونقدر که جوکر تو TDK جذاب بود در این فیلم باعث جذابیت فیلمه. بازی
Hugo Weaving (مامور اسمیت در تریلوژی ماتریکس)به جای V بینظیر بود. یک صدای باحالی داره که شنیدن داره.(صدای مگاترون در Transformers)
من کلی با این فیلمش ازش خوشم اومد.فیلمو هر چی ببینی بازم جذابه.داستان و اکتینک عالی...کمی هم طنز داشت که درخورش بود.
فیلم تاریکی بود. Dark Knight به طور کامل بعضی سکانس هاش رو از رو این فیلم تقلید کرده بود. اگه ببینید متوجه میشید.

در کل 10/10(از imdb امتیاز 8.2)

آخرین ویرایش:
منظورت واچوفسکی بود دیگه؟!؟ وارنر؟!:confused:
علاوه بر این موضوع واچوفسکی ها کارگردان فیلم نبودند. James McTeigue کارگردان فیلم بوده و واچوفسکی ها تهیه کننده بودند.

Hangover
7.5/10
نمیدونم چرا زیاد حال نکردم. با رامبد جوان که ادای اینو دراورده بود بیشتر حال کردم :laughing:
کاملا موافقم!حداقل من بین اون 3 قسمت یکم خندیدم!ولی خب سره اون فیلم افتضاح یک لحظه هم خندم نگرفت!واقعا داغون بود!

منظورت واچوفسکی بود دیگه؟!؟ وارنر؟!:confused:
اوه ببخشید آره...هر دو "و" داشتن :biggrin1:
علاوه بر این موضوع واچوفسکی ها کارگردان فیلم نبودند. James McTeigue کارگردان فیلم بوده و واچوفسکی ها تهیه کننده بودند.
اوه آره! تهیه کننده بودن الان دیدم.

در هر حال فیلم فراتوپی بود.من تو سبکش Sci-Fi هم دیدم. ولی من فقط اکشن-تریلر ازش دیدم. کجاش علمی تخیلی بود؟

El laberinto del fauno - Pan's Labyrinth

pans_labyrinth-poster.jpg

محصول 2006 به کارگردانیه به قولی استاد گیلرمو دل تورو با بازیه Ivana Baquero ، Sergi López ... .
شاید باور نکنید اما حدودا" 4 یا 5 ماهه که این فیلم گوشه اتاقم افتاد و حالش رو نداشتم ببینم تا اینکه دیشب از سر بیکاری دیدمش . الان که فیلمو دیدم باورم نمیشه چه اثری رو تا حالا از دست دادم . کلا من از هر چی فیلم از دل تورو دیدم خوشم اومده . به طرز عجیبی از فیلم خوشم اومده . مخصوصا با اون تم فوق العادش . دیونم کرده! حیرت انگیزه ...

شاید به کارتون بیاد :
Code:
http://rs224dt.rapidshare.com/files/103576619/Pans_Laby.rar.html

هر وقت میبینم کلینت ایستوود انقدر شکسته شده غصه م میگیره

محمد تو فقط غصه میخوری اما باور کن من بعضی اوقات حتی گریم میگیره وقتی میبینمش ! حیف .

آخرین ویرایش:
واقعا دوبلش عالیه!من با دوبله اصلا فیلم نگاه نمیکنم ولی انیمیشن بعضی مواقع با دوبله و بین شون ا FF VII یه چیز دیگه بود!
آره دوبلش خیلی خوب بود. من کل ژاپنی و فارسی و انگلیسیش رو دیدم دوبله فارسیش از خود ژاپنیش هم بهتره :biggrin1: انگلیسیش که اصلاً انگار نمیومد به این فضا.
اینی که دیشب دیدم یک complete هم ته اسمش اضافه داره و مثکه 2009 اومده. حدود 30 دقیقه بیشتر از نسخه معمولیش هست. فقط هم اینطور که نیست که یک چیزهایی اضافه داشته باشه بلکه کلاً بعضی جاهاش فرق داشت از جمله مبارزه نهایی با سفیروث که کلود رسماً به خاک و خون کشیده شد! تو نسخه معمولیش خون از دماغ کسی نمیاد. توی این بعضی جاها بافت ها هم تغییر کرده و تقویت شده. فلش بک های بیشتری هم داره.

محمد تو فقط غصه میخوری اما باور کن من بعضی اوقات حتی گریم میگیره وقتی میبینمش ! حیف .

بازم جای شکرش باقیه که تو این وضعیت هم هنوز از کار افتاده نشده و فیلم های خیلی خوبی کار میکنه.

با تیکه هاش توی gran torino هم خیلی حال میکردم. واقعاً اصیل بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or