Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اگر کسی از فیلم V for Vendetta خوشش اومده حتما کامیکش رو بخونه چون خیلی قشنگتره.

Dial M for Murder
3/10
انتظار داشتم یک نکته ی انحرافی داشته باشه که نداشت متاسفانه و کل داستان رو مسخره میکرد.

-The Count of Monte Cristo
0/10
این بیشعورها چطور به خودشون اجازه میدن کل داستان رو عوض کنن؟ عوضیها. (ورژن 2001 منظورم هست.)

The Battle of Algiers
جای تاسف داره که پونته کوروو زیاد فیلم نساخته. استفاده از استایل مستند و تاکید زیاد بر روی اتمسفر واقعگرا شاید بزرگترین نقطه قوت فیلم باشه(تاثیری که از روسلینی گرفته مشخصه) میانه روی و تعادلی که توی تعریف کل داستان حفظ کرده بنظرم بی سابقه اس در عین حال که از کولونیالیسم حمایت نکرده و احتمالا بهترین فیلم در مورد طبیعت جنگ طلب و تلاش یک ملت برای آزادیه. بسیار فیلم تاثیر گذاری بوده(مخصوصا استون, سودربرگ, برتولوچی,اسپایک لی خیلی ازش تاثیر گرفتن) و اینکه شیر طلایی رو با توجه به فیلمایی مثه Au hasard Balthazar و Fahrenheit 451 برده جای تحسین داره.
10/10
battle_of_algiers.jpg

---------------------------
انتظار داشتم یک نکته ی انحرافی داشته باشه که نداشت متاسفانه و کل داستان رو مسخره میکرد.
تمام جالبی فیلم به تکنیکهای هیچکاک در بیان داستان بدون انحراف! بر می گرده.

یه چیزیم بگم کلا فکر می کنم ارزشهای اثر رو هیچوقت در محدوده ی مدیوم هنریش نمی بینی و دنبال چیز دیگه ای...

اینم اپیدمی شده...منظورت رو نفهمیدم ولی:
هیچکاک: ((اگه محل حادثه خوب معرفی نشده باشه تماشاگر نمی فهمه که قضایا از کجا سر در آوردن،اگه موقعی که تماشاگر تو ذهنش دنبال جمع و ضرب کردن (ذهنش مشغول شده باشه از سوالات) باشه،اتفاق مهمی رخ بده،رشته افکار از دست میره،در نتیجه صحنه بار احساسی ش رو از دست میده)).
اگه بالایی منظورت نیست که قبلا هم در مورد راکد بودن و اکیدا منطقی بودن فیلما گفتم ولی:
هیچکاک یه جایی به ساده و پیشه پا افتاده بودنش اشاره می کنه و در مجموع میگه:اگه بخوایم وقتمون رو صرف اینکه وقایع رو با استدلال دور هم بچینیم،جدا از وقت تلف کردن،خللی ایجاد می کنه،اگه بخواد همه چیز عادی جلوه کنه،هیچ سناریوی داستانی نمی تونه تحلیلی درست از آب در بیاد،در نتیجه باید فیلم مستند بسازیم...
البته من ایرادی ازت نگرفتم،مختاری هر انتقادی بکنی،ولی این انتقاد بر میگرده به این که تو دنبال چی هستی...

بی فیلمی مردیم،گفتیم یه گشتی بزنیم...
Touch of Evil
داستان:برادر گرندی،آدم بده می خواد انتقام بگیره از چارلتون هستون،از طرفی یه زوجی دارن از مرز (آمریکا و مکزیک) رد میشن که ماشینشون با بمب منفجر میشه،بر حسب تصادف زوج دیگه ای (هستون-جنت لی) از کنار این ماشین عبور می کنند...
احتمالا با تردستی یه آچار فرانسه مواجه میشید،همه رقمه از هر فیلمی که بگید میشه مثال زد،شروع اولیه فیلم،از وقارش بگیر که مثه"چشمان کاملا بسته"،از حرکتای دوربین مخصوصا تراولینگ ها و اللخصوص کرین دوربین تو نمای اولیه فیلم بین چهار راه ها و رفت و آمد مرز که یاده "روح" میوفتین،اتفاقا هم وقتی این تنگنای شباهت نازک میشه که یه متلی هم این وسط در کاره،از فضای فیلم بگیر که "محله ی چینی ها" رو به یاد میاره،از موسیقی فیلم،با طبل و ریتم جز ش که احتمالا یه جایی شنیدمُ یادم نمیاد.(نوک زبونمه،فک کنم تو یه نوآر هم بود).(در هر صورت نخواستم بگم که "نشانی از شر" شبیه اوناست،اونان که شبیه اینه)
همه می دونیم اکثر فیلمای ولز جنبه ی اخلاقی-سیاسی شون رو حفظ کردن یعنی دغدغه ی ولز،نژادپرستی و ...به طرزی که لبه ی تیز انتقاد ضد فاشیستی تو این فیلم به وفور میرسه،استخون بندی این فیلم هم علنا مثه "مرد سوم" یا "همشهری کین" و ... هستش،منظور تنش ناشی از تفتیش قدرت پنهان در بین مردم و علیه مردم.10/10

اگر کسی از فیلم V for Vendetta خوشش اومده حتما کامیکش رو بخونه چون خیلی قشنگتره.

اگه کسی فیلم رو دیده نره کامیک رو بخونه، چون تصوراتش کلا بهم میریزه،‌ مگه اینکه آنارشیست یا تروریست باشید که خب آئورلیتو هردوش هست

نظورت رو نفهمیدم
منظورم مثل توی Vertigo یا Psycho هست که یک نکته ی انحرافی داره داستان.

اگه کسی فیلم رو دیده نره کامیک رو بخونه، چون تصوراتش کلا بهم میریزه،‌ مگه اینکه آنارشیست یا تروریست باشید که خب آئورلیتو هردوش هست
کی گفته من آنارشیستم؟ من خیلی هم آدم قانونمندی هستم، فقط به شرطی که قوانین مورد تبعه م رو خودم تنظیم کرده باشم. :دی

به نکته جالب راجع به دومینوی V آخر فیلم چند سال پیش خوندم که اون دومینو هزینه 200 هزار دلاری رو واسه تهیه کننده داشته (اگه اشتباه نکرده باشم) که چند تا دومینو چین توی چند روز اونو چیندن ! اصلا جزئیاتش یادم نیست اگه کسی دقیق میدونه بگه.
گفتم همه رفتن تو جو VFV
http://64.15.120.236/watch?v=mdT163r3dUQ
به به 8->

Disneys_The_Jungle_Book_Poster.jpg

The Jungle Book 9.5/10
اصولا تمام کارهای کلاسیک دیزنی 10 هستند! این نمره رو دادم بخاطر این بود که تکراری نشه!
پروژه ی بعدی : Mulan :دی
میخوام کل کارهای دیزنی رو تو این مدت ببینم!

منظورم مثل توی Vertigo یا Psycho هست که یک نکته ی انحرافی داره داستان.
یه بار نشد انتقادت به جا باشه!
نکته ی انحرافی داشته باشه که چی؟اصلا واضح میگم استثنا" جز همون "سرگیجه" "روح" یا تا حدی "شمال از شمال غربی" بقیه فیلمای هیچکاک اون موردی که تو می خوای نداره،تقریبا جوابتم تو جمله ی اول پست قبل دادم،اصلا کارگردان معما براش اهمیتی نداره که نتیجتا اون رو بی تاثیر می دونه،یحتمل اصلاح حرفت همون چیزیه که تو بهش توجه نمی کنی و اون چیز هم هیچکاک اسمش رو مک گافین گذاشته.مثلا تو "شمال از شمال غربی" تمام عصاره ی داستان اینه که یه سازمان جاسوسی دنبال یه نواریه ولی تمام بلایا بهونه اس...

اصلا واضح میگم استثنا" جز همون "سرگیجه" "روح" یا تا حدی "شمال از شمال غربی" بقیه فیلمای هیچکاک اون موردی که تو می خوای نداره،تقریبا جوابتم تو جمله ی اول پست قبل دادم،اصلا کارگردان معما براش اهمیتی نداره که نتیجتا اون رو بی تاثیر می دونه

دقیقا.مثلا در مورد همون سرگیجه هم هیچکاک گره داستانی رو برای تماشاگر تو همون اواسط داستان باز میکنه (برعکس کتاب).که به گفته خودش تمام اطرافیانش با این کار مخالف بودن.ولی قصد هیچکاک این بوده که تماشاگر از خودش بپرسه "جیمز استوارت که این موضوع رو نمی دونه،وقتی بدونه چی میشه؟"
یعنی از بین اینکه غالفگیری رو انتخاب کنه یا دلهره و تعلیق ، دلهره رو انتخاب میکنه.تو خیلی فیلمای دیگش مثل طناب یا همین Dial M هم به همین سبک عمل میکنه یعنی مثلا قاتل رو همون اول فیلم معلوم میکنه.البته فیلمایی مثل ربکا یا روانی رو هم داره که بیشتر بر پایه غافلگیرین.
من خودم Dial M رو به شدت دوست دارم حتی بیشتر از همین سرگیجه.ری میلاند و گریس کلی عالین.
----------------------------
Inglourious Basterds
به راحتی میشه گفت متفاوت ترین و اورژینال فیلم در سینمای جنگ.امضای تارانتینو تو خیلی از سکانسهای فیلم دیده میشد،ولی بعضی از قسمت های فیلم یه کمی طولانی یا اضافی بودن.از طرفی بعضی سکانسها به شدت جذاب و فوق العاده از اب در اومده بودن مثل سکانس اول فیلم یا قسمتی که تو سینما اتفاق افتاد.دیالوگها هم اکثرا عالی نوشته شده بودن ولی بعضی از گفت و گوهای فیلم زیادی طولانی بودن.مطمئنا بهترین بازیه فیلم هم برای کریتف والتز بود که از نحوه ادای دیلوگهاش تا خنده هاش واقعا فوق العاده بودن.برد پیت و بقیه هم خوب بودن.بدترین بازیه فیلم هم به نظر من برای بازیگر نقش شوشانو بود.در کل فیلم بسیار خوب و لدت بخشی بود.تارانتینو هم نشون داد که هنوز هم میتونه طرفدارانشو راضی نگه داره.البته بزرگترین نقطه ضعف فیلم سکانس پایانش بود که برای من اصلا قابل قبول نبود.
8.5/10
b.gif

Zombieland
با اینکه کلا فیلم کلیشه ای بود از داستان گرفته تا کارکترها و کلا همه چیز ولی نکات جالب و باحالی هم زیاد بود تو فیلم.مثل قضیه قوانین که پسره برای خودش گداشته بود یا حضور فوق العاده بیل مورای تو فیلم.در کل توصیه میشه برای دیدن.
7.5/10
District 9
واقعا فیلم خیلی خوبی بود.هم از نظر نکات فنی مثل تدوین و فیلمبرداری که بسیار تحسین برانگیز بودن هم از نظر داستان که نگاه جالبی رو نسبت به انسان ها و Aliens داشت.جلوه های ویژه با اینکه اولش یه خورده تو دوق میزنه ولی در کل در سطح خوبی قرار داره.
8/10
b.gif

La vita è bella "Life Is Beautiful
[FONT=&quot]خب من واقعا دلیل اینهمه تحسین رو نمی دونم!الان این مثلا خیلی فیلم خوبی بود؟!نگاه از این مسخره تر و مصنوعی تر نمیشد به جنگ داشت.مسخره بازی هایی هم که بنینی تو این فیلم در میاوورد رو چاپلین خیلیای دیگه 60 سال پیش قشنگترشو در میاووردن.تنها نکته مثبت فیلم قضیه بازی با پسره و 1000 امتیازو اینا بود.
2/10

[/FONT]

يادم نيست كجا شنيدم تو يه نظر سنجي انيميشن bambi از نظر مردم غمناك ترين فيلم تاريخ شناخته شده...
به نظر من Lion King خیلی ناراحت کننده تر بود!بچه بودم وقتی دیدمش انقدر گریه کردم!چون اون قشنگ نشون داد که طرف میمره!ولی خب بامبی نشون نداد!هر چند اونم خیلی غمناک بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or