Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

به نظر من Finding Nemo هم اصلا کار جالبی نبود!هیچ چیز خاصی رو نمیشه توش دید!Cars هم خیلی چرت بود!
Cars رو خوب اومدی انصافا. ولی نمو رو دیگه ادامه نده که...!!
من اگه بخوام به ترتیب فیلم های محبوبم از پیکسار رو ردیف کنم:
Wall-E
Monster Inc
Finding nemo
Incredibles
------------------------------------------------
میگم یه سوال toy story کار مشترک پیکسار و دیزنی بودش؟

آخرین ویرایش:
Moon
200px-Moonposter.jpg

یه Sci-Fi/drama فوق العاده میشه بهترین Sci-Fi این چند ساله . سم راک ول بسیار خوب بازی کرده .
داستان درباره Sam Bell که مدت 3 ساله به تنهای توی یه base فضایی مشغول کاره و قراره تا 2 هفته دیگه برگرده زمین تا اینکه یه سری اتفاقات عجیب براش می افته. (داستان نمیشه گفت تریلر رو ببینید بهتریه چون بگم داستان مسخره میشه )
9/10
--
بهترین کار پیکسار به نظرم Ratatouille بود، Wall.E هر بار که دیدمش واسم ضعیفتر(البته همیشه خوب بوده) بوده، Up هم خوب بود ولی نه تو کالیبر رتتوئی و Finding Nemo .

الان که فکر میکنم یه جوریای قبول دارم این حرفو. فکر کنم بعد از دیدن Up اونم HD کمی Overrate کردمشه.

آخرین ویرایش:
بهترین کار پیکسار به نظرم Ratatouille بود، Wall.E هر بار که دیدمش واسم ضعیفتر(البته همیشه خوب بوده) بوده، Up هم خوب بود ولی نه تو کالیبر رتتوئی و Finding Nemo .

دقيقاً . ارزش ratatouille وقتی معلوم ميشه که آدم ميفهمه تو اين کار از motion capture استفاده نشده!

بهترین کار پیکسار به نظرم Ratatouille بود،
Ratatouille که فوق العاده بود!با مزه ترین نکته ی فیلم صحنه هایی بود که بیشتر فرانسوی هارو مسخره کرده بودند!از نظر تکنیکی هم که نگو!شاهکار بود!

public-enemies-poster-300x449.jpg

بالاخره بعد از مدت ها Public Enemies رو دیدم. اوایل فیلم بد جور تو ذوق میزنه اما رفته رفته فیلم بالاتر میکشه خودشو. در عین سادگی از تم سنگینی برخوردار بود. در کل فیلم بسیار خوب و ارزشمندی برای من بود.

امتیاز من: 10 / 7.2

public-enemies-poster-300x449.jpg

بالاخره بعد از مدت ها Public Enemies رو دیدم. اوایل فیلم بد جور تو ذوق میزنه اما رفته رفته فیلم بالاتر میکشه خودشو. در عین سادگی از تم سنگینی برخوردار بود. در کل فیلم بسیار خوب و ارزشمندی برای من بود.

امتیاز من: 10 / 7.2
از جمله خداحافظ پرنده سیاه خیلی خوشم اومد.

TEETH
محصول 2007 آمریکا
مدت فیلم 96 دقیقه
درجه بندی R
ژانر:کمدی ترسناک!
405px-Teeth_poster.JPG
بازیگران مشهوری در این فیلم بازی نکردن که من در ادامه در حین معرفی بهشون میپردازم.
خوب شاید اولین باری که به این فیلم برخورد میکنین کمی گیچ میشید میگید موضوع نبود که اینا تا اینجا پیش میرن!داستان فیلم یک تخیل باطل هست!در کل قضیه از این قراره که در افسانه ها اومده طلسمی در بعضی زنان وجود داره که اندام تناسلی اونها دارای دندان هستند که دندانهاشونم از دندون کوسه تیزتر هست!و فقط به وسیله مردی پاک این طلسم باطل میشه.
آغاز فیلم شهر تگزاس (که محل فیلم برداری بوده)رو نشون میده و صحنه به سمت یک خونه جرکت میکنه.2تا بچه که توی یک تشت بادی پر از آب دارن برای خودشون بازی میکنن و مادر پدرشونم برای خودشون لم دادن دارن حرف میزنن و حمام آفتاب میگیرن.این 2 تا وروجک یک کاره بدی میکنند(اصلا گیج شدم چطور توضیح بدم سایت ***** نشه:d)این 2 تا خواهر برادر ناتنی هستند(خواهره برای مادر و برادر برای پدر)که چیز بازی میکنند توی تشت!پسر میگه بیا نیگا کن بعد میگه حالا نوبت تو هستش!اونم میگه باشه و یهو صدای جیغ پسره بلند میشه! و انگشتت خونیه!(خوب دست نزن بچه)!
نقش اول فیلم و نقش اول زن رو Jess Weixler در نقش Dawn O'Keefe بازی میکنه که تا حدودی بازیش قابل قبول هست.از اون طرف نقش اول مرد رو برادرش John Hensley به اسم Brad در فیلم بازی میکنه.
در آینده که این 2 بزرگ میشن مادر Dawn مریض میشه و امید زیادی بهش نیست و پدر هم به خوبی مراقب اون هست در حالی که Brad یک آدم سر به هوا و شر تبدیل شده تمام روز در خونست و با بقیه میخوابه و پر تنشم خالکوبیه/یک سگیم داره که شدیدا وحشی هستش!
در کل Dawn در مدرسه گروه ای رو تشکیل میده که این گروه هم قسم میشن تا زمان ازدواج با کسه دیگه ای سکس نداشته باشند و برای همین هم حلقه های رنگی پلاستیکی به انگشتشون میندازن تا یادشون بمونه.Dawn که سردسته گروهه خیلی به این مسائل ایمان داره.اما همیشه به خاطر طرز تفکرش مورد تمسخر بقیه قرار میگیره!Hale Appleman که نقش Toby رو بازی میکنه هم شدیدا از Dawn خوشش میاد.یک روز این 2 تا با 2 نفر دیگه(2 کفتر عاشق!) میرن به پیک نیک لب دریاچه که به سبک فیلم های کمدی هالیوودی اون 2 تا کفتر سریع میپرن میرن!و این 2 نفر تنها میشن Tobey برای Dawn بازگو میکنه که بهش علاقه داره و میخواد در آینده باهاش ازدوواج کنه و اونم به اعتقادات Dawn ایمان داره(مخ زنی تک!)که Dawn خیلی خوشش میاد و شروع میکنند به حرف زدن میرن تو یه غاری که اونجا Dawn میفهمه که دندون داره چیزش!چون چیز Tobey رو قطع میکنه میندازه وسط آب:d هراسانو Tobey هم داره ازش خون میره میرن بیمارستان و.....
در کل داستان فیلم با اینکه مزخرفه اما پیچیدگیه خاص خودشو داره برای بار دوم که دیدم فهمیدم.مثلا اول فیلم انگشت Brad که زخم میشرو نشون میده و وقتی بزرگ میشن در اواسط فیلم Brad با پدرشم دعوا میکنه و اونو میندازه جلوی سگش! که تیکه پارش کنهDawn این صحنرو میبینه و میره پیش برادرش که اونجا میفهمه برادرش عاشقش بوده مدتها!!!!بعد که Dawn دیگه این قابلیتش روفهمیده بود میره خودش رو آرایش میکنه و لباس حریر میپوشه میاد پیش برادرش تا گوشمالیش بده وقتی چیز Brad هم نقش زمین میشه سبک اول فیلم دوربین روی انگشت برد که جای زخم مونده میره و برد میگه من از همون اولم میدونستم که بعد Dawn چیزه برادرش که افتاده بود رو زمین رو میده سگش بخوره:d
بازیگر دیگه ای که بازی کرده Josh Pais در نقش Dr. Godfrey هست وقتی Dawn هراسانه میره پیش دکتر و میپرسه مشکلش چیه دکترم دست رو میکنه تو که 4 انگشتش نقش زمین میشن و خون فواره میکنه!یکدونه دندونم میمونه تو دستش که بعدا در صحنه ای کمدی جراحی که میخواد 4 تا انگشتو دکتر رو پیوند بزنه میگه:دکتر دستت رو تو دهن کوسه کردی!
در کل فیلم ارزش یک بار نگاه کردن رو داره.
آخرش هم وقتی Dawn میخواد بره از اون شهر چون اعتقادی نداره که کسی پاک وجود داشته باشه اونجا برای باطل کردن طلسمش جلیو ماشینه پیرمردیو میگیره پیرمردم سوارش میکنه و میرسونتش اما موقع پیاده شدن پیرمرد درارو قفل کرده و تقاضای دستمزد:dمیکنه که Dawn هم حسابش رو میرسه که خودش نوعی تمسخر گرفتن جامعه آمریکاست که حتی این پیرمرد هم(خیلی پیره)باز هم دنبال حال کردنه! و یا در گوشه ای از فیلم تو دبیرستان گروهی به اتحاد اونها میان و میگن چقدر مسخره اصلا دیگه از سال 1997 باکره ای تو آمریکا نیست شمام این مسخره بازیارو تموم کنید!
.
با این حال به خاطر پرداختن به ایده ای کمیاب!بهش 14از 20 میدم

Death at a Funeral :biggrin1:

حیرت انگیز، بینظیر، شاهکار.
تایید میشه !
-------------------
Love Actually

Love%20Actually%20poster%203.jpg

بسیار شاد شدیم از دیدنش عالی بود ! می خواست بگه دوست داشتن سن و سال نمیشناسه سیاست نمیشناسه و ...

Kiss Kiss Bang Bang

kiss_kiss_bang_bang.jpg

اون طور که انتظار نداشتم نبود ولی از اونجایی که ارادت خاصی نصبت به Michelle Monaghan دارم خوشم اومد از فیلم :دی خیلی ها هم اعتقاد داارن بهترین فیلمی که Downey بازی کرده همینه ولی من میگم Tropic Thunder بهترین فیلمی بود که بازی کرد هر چند که اینجا هم بد نبود !

اون طور که انتظار نداشتم نبود ولی از اونجایی که ارادت خاصی نصبت به Michelle Monaghan دارم خوشم اومد از فیلم :biggrin1: خیلی ها هم اعتقاد داارن بهترین فیلمی که Downey بازی کرده همینه ولی من میگم Tropic Thunder بهترین فیلمی بود که بازی کرد هر چند که اینجا هم بد نبود !

تو برو همون فیلم های عشقیت رو ببین:دی

تو برو همون فیلم های عشقیت رو ببین:دی
دیگ به دیگ میگه مایکرویوو ! :laughing:
خو کی چی؟:biggrin1: من همه جوره فیلم نگاه میکنم ولی تو کلا تو این فاز عاشقی حال میکنی:biggrin1:
به نظر من بهترین کار Downey همین کیس کیس بنگ بنگ ـه بقیه رو نمیدونم و شدیدا با فیلمش حال میکنم...
هیچی همینچوری یه چیزی گفتم بخندی !
پ.ن : برو آبتو بخور بابا :دی

آخرین ویرایش:
خو کی چی؟:دی من همه جوره فیلم نگاه میکنم ولی تو کلا تو این فاز عاشقی حال میکنی:دی
به نظر من بهترین کار Downey همین کیس کیس بنگ بنگ ـه بقیه رو نمیدونم و شدیدا با فیلمش حال میکنم...

هیچی همینچوری یه چیزی گفتم بخندی !
پ.ن : برو آبتو بخور بابا :biggrin1:

بابا جوکر:دی

پ.ن: تواناییش رو دارم:دی

آخرین ویرایش:
Martyrs
martyrs_mb065b15d.jpg

Holy Shit !!!

عجب فيلمي بود . خوراك خودم و دوستان Horror Fans .اين فرانسوي ها هم آخر هرچي رواني هستن

كلا فيلم هاي Horror خيلي با حالي ميسازن

8.5 از 10

Fight Club

sub37fight-club-posters.jpg

wooow . حال كردم شديد . خيلي داستان خاصي داشت . با شخصيت هاي فيلم خيلي حال كردم . اين

براد پيت هم خيلي كارش درسته . ديگه فكر كنم همه اين فيلم رو ديدن .

9.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or