Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

میشه دلیلتون رو بگید؟!
حال نکردم باهاش.!
داداش من اصلا تو این فازا نیستم که چون کارگردان قد کوتاهه فیلمو بگم فیلم چرت یا اون بازیگر چون تو اون فیلم اونطوری بود اینجا اینطوری...
با هر فیلمی حال کنم و خوشم بیاد همونطور بهش نمره میدم.از هر چی هم بدم بیاد اگه شاهکار هم باشه می..نم بهش...
حالا شما باید با این خصوصیات اخلاقیم و نمره ای که میدم از پست من در باره ی فیلم نتیجه گیری بکنی...
بازم جایی مبهم بود بگو توضیح بدم...

حال نکردم باهاش.!
داداش من اصلا تو این فازا نیستم که چون کارگردان قد کوتاهه فیلمو بگم فیلم چرت یا اون بازیگر چون تو اون فیلم اونطوری بود اینجا اینطوری...
با هر فیلمی حال کنم و خوشم بیاد همونطور بهش نمره میدم.از هر چی هم بدم بیاد اگه شاهکار هم باشه می..نم بهش...
حالا شما باید با این خصوصیات اخلاقیم و نمره ای که میدم از پست من در باره ی فیلم نتیجه گیری بکنی...
بازم جایی مبهم بود بگو توضیح بدم...
عجیبه!به نظرم یکی از کمدی ترین فیلم های سالهای اخیر بود!

سلام
مرسی که تکلیف رو روشن کردی .
از این به بعد به نظرت زیاد توجه نمیکنیم :دی

500Days of Summer

500DaysPoster.jpg

فوق العاده فوق العاده فوق العاده ! عالی چی بگم ! خودمو دیدم ! فهمیدم چی به چیه ! واقعا روم تاثیر گذاشت این همنیه ! همین فیملی که 2 سال دارم دنبالش میگردم ! که بالاخره ساختنش ! همینه این منم ! باور کنید !
80% فیلم شبیه من بود ! آخ !
امتیاز 10 از 10

سلام

مرسی که تکلیف رو روشن کردی .
از این به بعد به نظرت زیاد توجه نمیکنیم :دی
هر جور میلته.
خواهشا هم نگو که با فیلمی که حال نمیکنی بهش نمره ی خوبی میدی.
عجیبه!به نظرم یکی از کمدی ترین فیلم های سالهای اخیر بود!
دیگه شرمنده باهاش حال نکردم.
من کل بعد از ظهر داشتم به این ژانر جدید فکر میکردم
مذاح-کمدی سکسی هست.

آخرین ویرایش:
Hush
hush_quad.jpg

wow. همین الان این فیلم رو تمام کردم . هنوز جو فیلم توم هست . واقعا فیلم با حالی بود . یکی از بهترین

Thriller هایی که تا حالا دیدم .

8 از 10

Death Sentence
deathsentence-dvdart.jpg

بسی حال کردم. این james wan هم کارش خیلی درته . فیلم برداری فیلم خیلی باحال بود مخصوصا صحنه

های تو پارکینگ . کلا با این جور فیلم ها حال میکنم که یه گله punk خراب شن رو سر ملت:biggrin1:

8 از 10

Up_Poster.JPG

Up
Masterpiece
فوق العاده بود میتونم به جرات بگم بهترین کاره Pixar ه . یکی از نقات قوتش صدا گذاریش بود و Edward Asner بهترین کار ممکن رو انجام داده.
10/10

Up_Poster.JPG

Up
Masterpiece
فوق العاده بود میتونم به جرات بگم بهترین کاره Pixar ه . یکی از نقات قوتش صدا گذاریش بود و Edward Asner بهترین کار ممکن رو انجام داده.
10/10
با این که Up فوق العاده بود ولی به نظرتون Wall.E یه کم بهتر نبود؟ (قصد گیر دادن ندارم:biggrin1:، سوال کردم)

آخرین ویرایش:
با این که Up فوق العاده بود ولی به نظرتون Wall.E یه کم بهتر نبود؟ (قصد گیر دادن ندارم:biggrin1:، سوال کردم)
فکر کنم نه
نمی دونم چرا ولی Up خیلی تحت تاثیر قرار داد منو با اینکه wall.e هم یک شاهکاره ( خوبیه Pixar اینه که هر سال ادمه شوکه میکنه :biggrin1:)

Knowing 2009

8/10

یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم ، 40 ، 50 دقیقه اول بی نظیر بود مخصوصا سقوط هواپیما ولی بعد از اون فیلم به یه جو ساده و تکراری میرسه ، آخراش که زیاد به من حال نداد ، جلوه های ویژه نسبتا خوب داشت. نیکلاس کیج مثل همیشه خوب بود ، 1000 درصد پیشنهاد میشه ببینید.

نیکلاس کیج مثل همیشه خوب بود
من خودم عاشق این فیلمم!10 از 10 بهش میدم!(با اینکه اون صحنه ی Alien ها فوق مضخرف بود!)ولی خب بازی نیکلاس کیج خیلی بد بود!در مقابل کارهای دیگش حرفی برای گفتن نداشت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or