Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

کسی این فیلم هارو دیده-اگه دیدین یه کم در موردشون توضیح بدین و بگین ارزش دیدن داره یا نه:
1:میلیونر زاغه نشین
2:مورد عجیب بنجامین باتن
3:گروگانگیری در پلهام 123

کسی این فیلم هارو دیده-اگه دیدین یه کم در موردشون توضیح بدین و بگین ارزش دیدن داره یا نه:
1:میلیونر زاغه نشین
2:مورد عجیب بنجامین باتن
3:گروگانگیری در پلهام 123
اولیش باغالیه- کلا هندی نبینی بهتر از اینه ببینی
--------
نبینی از کفت واقعا رفته-جزو چنتا تاپ های 2008 بود
--------
خودم ندیدم ولی هرکی برام تعریف کرده خوب گفته- جان تراولته مگه کار بدم میکنه!(من یکی کارهاش رو دوست دارم)

ممنون-tnx;)
---------------------------------------
امروز هم انیمیشن up رو دیدم.اونقدر ها که تعریفش رو شنیده بودم باحال نبود...کلا نمره ای که بهش میدم 7.5 از 10

اولیش باغالیه- کلا هندی نبینی بهتر از اینه ببینی
واقعا گفتی این حرفو؟؟ از تو بعید بود. من خودم قبل از دیدن مراسم اسکار و جمع و جور کردن اسکار ها برای خودش اصلا 1 ثانیه هم به فکر دیدن این فیلم نبودم. اما بعد از جریانات عجیب اسکار رفتم فیلم رو دیدم و تازه فهمیدم که کاملا حقش بوده.

GiJoe1.jpg

G.I.Joe : The Rise of cobra

ایده های بلند پروازانه اما مسخره و نابود شده. اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره و به غیر از جلوه های ویژه هیچی نداره. روایت داستانش در حد کلم، دایالوگ ها هم همینطور، انتخاب بازی گر هم ااااایی....

کلا نبینید سنگین ترید.

امتیاز من: 10 / 4

انصافا همینطوره. وقتی به Scarface میده 8.2 که خیلی بالاتر حقشه اصلا ملاک خوبی نمیشه :)

بد نیست پست هایی که زده میشن کمی با اطلاعات باشن!
میده یعنی چی؟ اون امتیازیه که مردم دادن. بیننده ها دادن. 134000 نفر به این فیلم امتیاز دادن و میانگینش شده 8.2. حالا دیگه نظر مردم ملاک چیه بماند!

واقعا متاسفام برای کسانی که فیلم فوق العاده دنی بویل رو با القابی مثل باقالی و اینجور الفاظ صدا میکنن، اخه این که فیلم تو هند فیلمبرداری شده و بازیگراش هندین دلیلی بر هندی بودن فیلم و هم مرتبه قرار دادنش با سایر فیلمهای هندی نمیشه. تو این چند وقته فیلمه به این خوش ساختی ساخته نشده. طرز روایت داستان بی نظیره.
---------------------------
The Proposal
درسته که داستان فیلم مثل مثل بقیه فیلمهای کمدی رومانتیک از همون اولش قابل حدثه و موضوع خیلی تکراری و کلیشه ای داره، اما نکات مثبت هم داره که مهمترینهاش بازی های خیلی عالی مخصوصا رایان رینولدز بود
امتیاز من : 5 / 10

The Last House On The Left

last_house_on_the_left_movie_poster_small.jpg

اون چيزي كه فكرش رو ميكردم اصلا نبود . در كل فيلم ضعيفي بود. به پاي ارجينالش نميرسه .

البته Wes Craven ةم تهيه كنندش بوده . چرا فيلمش اين طوري شد نميدنم !!!

6.5 از 10

The Proposal
درسته که داستان فیلم مثل مثل بقیه فیلمهای کمدی رومانتیک از همون اولش قابل حدثه و موضوع خیلی تکراری و کلیشه ای داره، اما نکات مثبت هم داره که مهمترینهاش بازی های خیلی عالی مخصوصا رایان رینولدز بود
امتیاز من : 5 / 10
ایول من 6 میدم - کلا این داستان رو حد اقل توی 10 تا فیلم دیدم:biggrin1:
ولی این سطح بالاش بود

بد نیست پست هایی که زده میشن کمی با اطلاعات باشن!
میده یعنی چی؟ اون امتیازیه که مردم دادن. بیننده ها دادن. 134000 نفر به این فیلم امتیاز دادن و میانگینش شده 8.2. حالا دیگه نظر مردم ملاک چیه بماند!
:wink1: پروفسور منظورم همون بود.اینو که دیگه میدونستم.شما میده رو میدن بخون! امتیازش نظر کل جامعه ی بشری نیستش که.
بد نیست پست هایی که زده میشن اسپم نباشن.:cool:

:wink1: پروفسور منظورم همون بود.اینو که دیگه میدونستم.شما میده رو میدن بخون! امتیازش نظر کل جامعه ی بشری نیستش که.
بد نیست پست هایی که زده میشن اسپم نباشن.:cool:

وقتی گفته میشه امتیازهای یه سایت معتبر نیست یعنی چی؟ تو منظورت این بود که این امتیاز رو خود سایت داده. دیگه این که از پستت تابلوه.
پ.ن: توی بخشی که پست هاش شمارش نمیشن اسپم معنی نداره.
GL

با این که خود IMDb نمره نمیده و نظرات مردم ـه ، باز هم مزخرفه . به قول اردلان popularity contest . مثلا حدود پونصد و خردی نفر فکر کنم که به لورنس عربستان لین دادند 1 . خب این مشخص می کنه عمق ماجرا رو.

با این که خود IMDb نمره نمیده و نظرات مردم ـه ، باز هم مزخرفه . به قول اردلان popularity contest . مثلا حدود پونصد و خردی نفر فکر کنم که به لورنس عربستان لین دادند 1 . خب این مشخص می کنه عمق ماجرا رو.
خدایش!!!حرفت درسته -واقعا مردم از روی جو نظر میدن
بطور مثال یک قسمت LOST که واقعا مضخرف بود میومدی توی این سایت میدیدی به به ریتش 8 به بالاست
ولی اگه یک کارشناس روش نظر بده بازم همونه یا نه!؟؟؟

کلا نمیشه اونا ملاک قرار داد!
یارو فیلم رو میبینه فوری میره ریت میده به کار:biggrin1:(حساب کن روی اوج جوه)

وقتی گفته میشه امتیازهای یه سایت معتبر نیست یعنی چی؟ تو منظورت این بود که این امتیاز رو خود سایت داده. دیگه این که از پستت تابلوه.
درست.ولی من میگم با اینکه امتیازاش میانگین امتیازای مردمه ولی باز هم خیلی از فیلما به قول معروف overrated یا underrated شدن.اصلا انگار امتیازاش فقط مال مردم نیستن و دست میبره توش!

پ.ن: توی بخشی که پست هاش شمارش نمیشن اسپم معنی نداره.
نکته ی بس ظریفی بود! :smile:

درود:

1:داستان عجیب بنجامین باتن رو دیدم-خیلی قشنگ بود.نمره ی 9 از 10 هم میدم حالشو ببره...

2: s/e/x.is.zero با بازی زن جومونگ (سویا) خیلی فیلم قشنگی بود در ژانر کمدی سکسی دلهره-کلا فیلم ردیفی بود.حال کردم...نمره ای هم که میدم 9 از 10

3: Tropic Thunder زیاد جالب نبود...5/7 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or