Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فکر کنم نه
نمی دونم چرا ولی Up خیلی تحت تاثیر قرار داد منو با اینکه wall.e هم یک شاهکاره ( خوبیه Pixar اینه که هر سال ادمه شوکه میکنه :biggrin1:)
Up به نظرم یه چیزاییش (مثل اون قضیه سگها و اینا:biggrin1:) زیاد برام جالب نبود. ولی در کل ایدش فوق العاده ناب بود.
Wall.E یه شاهکار به تمام معنا بود. من بعد از دیدنش تا یه ساعت تو کما بودم.
به نظر من تو کارهای پیکسار The Incredibles بهترینه!منکه خیلی باهاش حال کردم!
Incredibles هم خیلی خوب بود ولی زیاد ربطی به حال و هوای Up و Wall.E نداره!:biggrin1: این دو تا یه درون مایه عالی داشتن در صورتی که Incredibles صرفا یه عنوان تماشاگر پسند و اکشن بود.

البته هرکس یه نظری داره. نظر منم اول رو Wall.E است.
اما خوب در هر صورت Pixar خداست و کارهاش یکی از یکی کولاکتره.

Incredibles هم خیلی خوب بود ولی زیاد ربطی به حال و هوای Up و Wall.E نداره!:biggrin1: این دو تا یه درون مایه عالی داشتن در صورتی که Incredibles صرفا یه عنوان تماشاگر پسند و اکشن بود.
من بهترین CG ـی بود که دیده بودم!خیلی دوسش داشتم!WallE و UP بیشتر معنی گرا هستند به قول خودت!اون یه چیز اکشن و بامزه بود!کلا تازگی ها دیزنی و پیکسار رفتن تو کار های معنی گرا ! هرچند که Bolt افتضاح بود!

bolt همچین بد نبود! من واسه جان تراولتا دوسش دارم!

داستان ، داستان لوس و ضعیفی بود و هیچ پیامی نداشت!تنها نکات مثبت استفاده از جان تراولتا و مایلی سایروس بود!

من که خیلی با تریلر جدید Prince of Persia حال کردم.
نشون میده کاملا الهام گرفته از بازیشه!
داستان - شخصیت پرنس - حال و هوای فیلم.
همینکه از همین الان گفتن قراره 3گانه باشه نشون میده روش قراره کار بشه.
امیدوارم چیز خوبی از آب دربیاد.
اگه هنوز تریلرو ندیدین ببینین:biggrin1: http://streamingmovies.ign.com/movies/article/104/1041031/pop_mov_trl1_110209_wmvhd.wmv

مشکل وال ای اینه که عالی شروع شد و نه چندان عالی تموم شد:biggrin1:
Up رو دیدی ؟ به نظر من Up خیلی بیشتر از Wall-E این حالتی که گفتی رو داره. یعنی نیمه اولش رو راحت میتونم 10/10 بدم ولی از نیمه دوم به نظرم به شدت افت میکنه. از اونجایی که :
اون یارو پیرمرده muntz با سگهاش وارد داستان میشن. دقیقآ میشه شبیه انیمیشنهای درپیتی DreamWorks !
کلآ به نظر من Up بعد از A Bug`s Life و Cars سومین انیمیشن ضعیف Pixar هست. کارتون کوتاهی هم که باهاش اومده ضعیف ترین کارتون کوتاه Pixar میدونم. (منظورم Dug`s Special Mission هست , وگرنه Partly Cloudy فوق العاده بود !)
البته ضعیف Pixar چند برابر از قوی بقیه شرکتها جلوتره !

کلآ به نظر من Up بعد از A Bug`s Life و Cars سومین انیمیشن ضعیف Pixar هست. کارتون کوتاهی هم که باهاش اومده ضعیف ترین کارتون کوتاه Pixar میدونم. (منظورم Dug`s Special Mission هست , وگرنه Partly Cloudy فوق العاده بود !)
به نظر من Finding Nemo هم اصلا کار جالبی نبود!هیچ چیز خاصی رو نمیشه توش دید!Cars هم خیلی چرت بود!خوابم گرفته بود سره فیلم!

به نظر من Finding Nemo هم اصلا کار جالبی نبود!هیچ چیز خاصی رو نمیشه توش دید!Cars هم خیلی چرت بود!خوابم گرفته بود سره فیلم!
نه دیگه نشد!:biggrin1: حالا جو انتقاد از Pixar گرفته دیگه از هرچیزیش نمیشه ایراد گرفت. (البته نظر شما محترمه)
Finding Nemo هم مثل همون Incredibles که گفتید باز ربطی به این دوتا نداره و سبکش خیلی فرق داره. Finding Nemo بیشتر برای قشر کم سن و سالتر ساخته شده بود ولی جذابیتهای خاص خودشو داشت.
=========
با حرفهای آریا هم موافقم به جز اون تیکه بعد از اسپویلر.:biggrin1: Up خداییش عالی بود. ولی چون یه سال قبلش شاهکاری به نام Wall.E رو ساخته بود یه مقدار در سطح انتظارات من حداقل ظاهر نشد. (قبلشم واسش کم Hype نشده بود که مثلا یه سری یه نمایش 20 دقیقه ای ازش دیده بودند و اشکشون دراومده بود و از این حرفا:biggrin1:)

سلام!
به نظر من که Wall.E همونطور که یکی از دوستان گفتند نیمه اولش بی نظیر بود و یه حس خیلی خاص توش وجود داشت ولی نیمه دوم فیلم یک کم افت کرد ولی باز هم انیمیشن فوق العاده ای هست. Finding Nemo هم از نظر من بالاتر از Wall.E قرار می گیره و بهترین انیمیشن Pixar هست، نمی دونم چرا ولی موقع دیدن این فیلم یه حس عجیبی بهم دست می ده. البته فکر کنم غیر از من هیچکس Finding Nemo را بهترین کار Pixar ندونه! :دی

منکه از Finding Nemo متنفرم!یکبار بیشتر ندیدمش!در حالی که من اکثر انیمیشن هارو یکی 20 30 بار میبینم!جالب نبود!
جان!!!:biggrin1: Finding Nemo فوق العاده زیبا و بیاد موندنیه ، خداییش جزء بهترین هاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or