Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

استاد این فیلما رو صبر نمیکنی DVDrip بیاد؟:دی یا dvdrip شون اومده؟:دی مثلا همین اریک کن لوچ!
نکنه white ribbon هانکه رم دیدی؟:دی
یا همین up من تا الان صبر کردم که کیفیت خوبشو ببینم، الان BDrip گذاشتم داره با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میشه:دی احتمالا یه هفته ای طول میکشه.

Public Enemies

سلام من هم بلاخره dvd9 فیلم زیبای Public Enemies به کارگردانی Michael Mann و با بازیگریه زیبای johny deep دیدم که برای کسایی که ندیدن حتما پیشنها میکنم ببینن البته کسایی که زندگی نامه جان دیلینجر رو میدونن اخر فیلم میدونن چی میشه ولی باز هم داستان این گانگستر بزرگ دیدن داره 9/10

public-enemies-poster1.jpg

و اینم از جان دیلنجر گانگستری که مردم دوستش داشتند

johndillinger.jpg

استاد این فیلما رو صبر نمیکنی DVDrip بیاد؟:دی یا dvdrip شون اومده؟:دی مثلا همین اریک کن لوچ!
نکنه white ribbon هانکه رم دیدی؟:دی
یا همین up من تا الان صبر کردم که کیفیت خوبشو ببینم، الان BDrip گذاشتم داره با سرعت 10 کیلوبایت دانلود میشه:دی احتمالا یه هفته ای طول میکشه.

استاد شمایی :biggrin1:
چرا! دیویدی ریپ میبینم! دیویدی ریپ اریک خیلی وقته اومده!! حتی یک ماه بیشتر شده. White Ribbon رو هم دیویدی ریپ دیدم. اگر دیدی بحثی داشته باشیم :d ?؟ به طور خلاصه بهش 7.5 میدم! A Prophet رو هم دیویدی ریپش رو دیدم و اون هم یه لول پایینتر از White Ribbon (هرچند کوچکترین ربطی به هم ندارن!) هست و از سایر کارهایی که در فهرست 65 نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی قرار دارن مادر یا همون Madeo نماینده کره رو هم دیدم (اینم دیویدی ریپش اومده) که فیلم باحالیه! فضای خوبی داره! هرچند اسکار پسند نیست! و نکته اینکه فیلم بزرگی مثل Thirst (برای کارگردان سه گانه انتقام <Oldboy) رو کنار زده! درباره الی رو هم البته از بین اون 65 فیلم دیدم :biggrin1: UP هم آره الان دیگه 1080P اش هم اومده. ولی من همون روزهای اول کیفیت نفتیش رو دیدم متاسفانه :biggrin1: درباره UP خلاصه بگم :

نیمه اول فیلم رو خیـــلی دوست دارم! اون سکانس های بدون دیالوگ دوران جوانیشون رو میپرستم! اما از دقیقه 50 به بعد که Muntz وارد داستان میشه خیلی افت میکنه! دقیقا میشه یه کار DreamWorks ای و نه یه شاهکار پیکساری!! همچنین Dug رو هم خیلی دوست دارم و اون دیالوگش : Hi, My Name Is Dug, I Have Just Met You & I Love You (اگر همین بوده باشه) هم به نظرم بهترین دیالوگ بین تمامی فیلمهای امسال هست!

آقا اونور هم سر بزن! ما دیگه کم کم بریم سر خونه و زندگیمون :d

بابا White ribbon و A prophet که dvdscr شون اومده فقط! این دو تا و mother و 35 shots of rum(که البته مال پارساله) رو من شدیدا میخوام ببینم! الانم وسوسه شدم فیلم هانکه رو با همین کیفیت گذاتم واسه دانلود:دی
در ضمن طبق نظرات آئورلیتو اغفال شدم و Onion Movie رو دیدم. مزخرف بود:دی یه حالت self righteous ای داشت که کاملا علاقه ممد آئورلیتو به فیلم رو توجیه میکرد.

بابا White ribbon و A prophet که dvdscr شون اومده فقط! این دو تا و mother و 35 shots of rum(که البته مال پارساله) رو من شدیدا میخوام ببینم! الانم وسوسه شدم فیلم هانکه رو با همین کیفیت گذاتم واسه دانلود:دی
در ضمن طبق نظرات آئورلیتو اغفال شدم و Onion Movie رو دیدم. مزخرف بود:دی یه حالت self righteous ای داشت که کاملا علاقه ممد آئورلیتو به فیلم رو توجیه میکرد.

اشتباه از من بود :biggrin1: منم دیویدی اسکرین گرفتم,گفتم دیویدی ریپ! ولی مشکلی از نظر کیفیت ندارن یعنی عملا دیویدی ریپشون هم که بیاد هیچ فرقی نمیتونه داشته باشه با اینا! مگر BDRip شون رو آدم منتظر بمونه و بگیره. البته Madeo و اریک دیویدی ریپ هستن و الان هنوز روی هاردم نگهشون داشتم ( نمونه کیفیتش /با VLC )
اگر تورنت میگیری توی MiniNova و Piratebay نسخه های خوب هر 3 تاشون رو میتونی پیدا کنی.منم از همون دو جا گرفتم. فقط زیرنویس White Ribbon خیلی کوچیک هست و کمی میره روی اعصاب (اگر با فاصله زیاد نسبت به تلویزیون/مانیتور فیلم رو میبینی) و البته زیرنویس White Ribbon و A Prophet چسبیده (هارد ساب) هست و Madeo خودش فایل srt رو توش گذاشته​

from hell:فیلم خیلی قشنگی هست با بازی johnny depp که داستانش در سال 1988 در لندن هست.فیلمش داستان بازرسی هست که دنبال قاتلی میگرده که میخواد 6 نفر از زن هایی رو که شاهد ازدواج شاهزاده ای با یک زن سطح پایین بود رو بکشه تا...خلاصه فیلم خیلی جالبی هست و خیلی خوب حال و هوای فیلم بهتون منتقل میشه.نمره ای هم که بهش میدم 9 از 10

new in town:یک فیلم کمدی واقعا مسخره-هیچ چیزی من تو این فیلم ندیدم که باهاش حال کنم.واقعا فیلم داغونی بود.نمره ای هم که میدم 4 از 10

the god storm:اینم یکی از داغون ترین فیلم هایی بود که دیدم و واقعا هیچی نداشت و فقط خوراک صدا سیما هست که دوبله کنه و پخش کنه...نمره ای هم که میدم 5 از 10

The Hangover

1241505368hr_the_hangover_poster_large.jpg

محصول 2009 با بازیه Bradley Cooper ، Ed Helms ، Zach Galifianakis . کارگردان هم تاد فیلیپس هست .
داستان فیلم رو بچه های قبلا توضیح دادن اما بد نیست باز بگم . داستان مربوطه به 4 مرد 2 روز قبل از عروسیه یکیشون :biggrin1: میرن لاس وگاس واسه خوش گزرونی . ادامه فیلم هم مربوط به حوادث اونجا میشه . اسپویلر که نمیخواست ؟

من ازش فوق العاده خوشم اومد . تا حالا 2 ، 3 بار دیدم . اما به نظر من مسخره ترین چیزش همین بازی و شخصیت آلن هست ! این آخره خندس به خدا :d خیلی حال میکنم باهاش . مثل اینکه شماره دومش هم قراره ساخته بشه . چه بهتر .

مثلا اون قسمتی که یه بچه داشت ازش عکس میگرفت حالت صورت آلن خیلی باحال بود . یا قضیه اسم اون بچه و ...

The Hangover

محصول 2009 با بازیه Bradley Cooper ، Ed Helms ، Zach Galifianakis . کارگردان هم تاد فیلیپس هست .
داستان فیلم رو بچه های قبلا توضیح دادن اما بد نیست باز بگم . داستان مربوطه به 4 مرد 2 روز قبل از عروسیه یکیشون :biggrin1: میرن لاس وگاس واسه خوش گزرونی . ادامه فیلم هم مربوط به حوادث اونجا میشه . اسپویلر که نمیخواست ؟

من ازش فوق العاده خوشم اومد . تا حالا 2 ، 3 بار دیدم . اما به نظر من مسخره ترین چیزش همین بازی و شخصیت آلن هست ! این آخره خندس به خدا :d خیلی حال میکنم باهاش . مثل اینکه شماره دومش هم قراره ساخته بشه . چه بهتر .

مثلا اون قسمتی که یه بچه داشت ازش عکس میگرفت حالت صورت آلن خیلی باحال بود . یا قضیه اسم اون بچه و ...
من امتیاز 8.2 میدم

The Hangover

امتیاز من : 1!

the girl next door

5.5/10

با بازی امیل هریش و الیشا کاتبرت

بد نبود!! :biggrin1: ولی داستانش (اگه بشه بهش گفت داستان) تقریبا چرت بود. فکر کنم همه دیدن دیگه!
امیل هریش همون بهتره بره کمدی بازی کنه ژانر های دیگه اصلا بهش نمیاد

نه!منظور من " یک " بود!
فیلم فوق العاده لوس و نونور و بی مزه ـیه بی سر و ته و احمقانه!
نمي دونم از چيه فيلم خوشت نيومد ولي به هر حال Critic Score ـه فيلم 73/100 ـه كه به نظر من براي يك فيلم توي اين ژانر خيلي هم خوبه...
شما ميشه چند تا فيلم كمدي خوب معرفي كني؟

شما ميشه چند تا فيلم كمدي خوب معرفي كني؟
من اصلا این فیلم رو فیلم حساب نمیکنم!فوق العاده مضحرف بود!میتونم بگم بدترین فیلمی بود که تو این چند وقت اخیر دیدم!کلا با سلیقه ی امریکایی ها میخوند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or