Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
علی من بهت حق میدم:biggrin1:(کاری به امین نداشته باش:biggrin1:)
من هفته پیش Nothing Hill رو دیدم (همین سازنده Definitely, Maybe ساخته) هنوز توهم دارم:biggrin1: کارشون درسته.
کارگردان و نویسنده فیلم Definitely, Maybe که Adam Brooks هست Nothing hill هیچ ربطی به این شخص نداره ! ;)

Memento
7/10
Masterpiece.
البته نظر شخصی هرکس محترم، و البته در این مورد برای من بی اهمیت، ولی این 3 عبارت در کنار هم فقط نشون میده که یا شما سعی داری خودت رو بزرگ نشون بدی، یا تلاش ناموفقی داری که یک اثر بزرگ رو کوچک جلوه بدی.
هر دو حالت جای تأسف داره.

البته نظر شخصی هرکس محترم، و البته در این مورد برای من بی اهمیت، ولی این 3 عبارت در کنار هم فقط نشون میده که یا شما سعی داری خودت رو بزرگ نشون بدی، یا تلاش ناموفقی داری که یک اثر بزرگ رو کوچک جلوه بدی.
هر دو حالت جای تأسف داره.
what's the big fuss over Aurlito's ratings؟
به صفحات قبلی نگاه کن متوجه می شی...
-----------------------------------------
The Triplets of Belleville
در حالی که فیلمی مثه Finding Nemo(که همون سال اسکار برد) موفقیتش بیشتر بخاطر تکیه بر پاپ کالچره, موفقیت TToB مدیون طراحی ابسترکت, استفاده ی مینیمال از دیالوگ , موسیقی و در مجموع نریشن خاصشه. تقریبا نقطه مقابل فرمول دیزنی و پیکسار....
9/10
t41900otkl6.jpg

احتمالاً باید بیکار باشم که برای همچین موضوعی صفحات قبل رو بگردم. بهر حال من با اون 3 کلمه تشخیص دادم که ممکنه یک disorder ـی در بخش Rating و ارزیابی مغز ایشون وجود داشته باشه گفتم الان که هنوز در سن رشد و ترمیم هستن اطلاع بدم بفکر علاج باشند.

آئورلیتو که گفته مسترپیس، so what's all the fuss about?
در حالی که فیلمی مثه Finding Nemo(که همون سال اسکار برد) موفقیتش بیشتر بخاطر تکیه بر پاپ کالچره, موفقیت TToB مدیون طراحی ابسترکت, استفاده ی مینیمال از دیالوگ , موسیقی و در مجموع نریشن خاصشه. تقریبا نقطه مقابل فرمول دیزنی و پیکسار....
البته من فکر میکنم اسکارو باید میدادن به nemo ولی این هم خیلی فیلم جالبی بود، بیشتر شبیه یه اثر نقاشی بود تا فیلم!

سلام دوستان.
امروز فیلم جاده های انقلابی رو با بازی دیکاپریو دیدم.
درام خیلی قشنگی بود.
8 از 10 بهش میدم.
اگه به درام علاقه دارین/بگیرین و ببینین ضرر نکردین.
tnx

چه چیزی به شما این پندار رو داده که من قصد مسخره کردن فیلم رو داشتم؟ من میتونم بگم اصغر احمدی دلقک خوبیه اما دانش آموز بدیه. هیچ سنخیتی باهم ندارن و در عین حال شاید درست باشن.

سلام
اصولاً بحص کردن درباره هر چیزی که به ممد ( آئورلیتو ) ربط داشته باشه ، بی مورد و بیهودست :دی
زیاد تو فکرش نرین . به جایی نمیرسین :دی
سلام دوستان.
امروز فیلم جاده های انقلابی رو با بازی دیکاپریو دیدم.
درام خیلی قشنگی بود.
8 از 10 بهش میدم.
اگه به درام علاقه دارین/بگیرین و ببینین ضرر نکردین.
tnx
اسم اصلی فیلم رو هم بنویس .
ممنون

آخرین ویرایش:
چه چیزی به شما این پندار رو داده که من قصد مسخره کردن فیلم رو داشتم؟ من میتونم بگم اصغر احمدی دلقک خوبیه اما دانش آموز بدیه. هیچ سنخیتی باهم ندارن و در عین حال شاید درست باشن.
همچین آثاری مسخره دست شما نمیشن من نگران این نیستم، ولی شاید اینجا رو مسخره گیر آوردید که میخواید با افکار پریشانتون ابراز وجود کنید؟ مثل این هست که بگید آقای اصغر احمدی تو بهترین دانش آموز مدرسه هستی بعد بهش بدید 14 و زیرش بنویسید هزار آفرین.

اصولاً اون امتیازی که شما میدی و توصیف بعدش در یک راستا هستن مگر اینکه شفاف توضیح بدی که در مورد چی داری صحبت میکنی. من قرار نیست تشخیص بدم که شما مثلاً تو ذهنت به میزان دلقکیت فیلم امتیاز دادی و بعد در مورد بار معنایی اون عبارت تشریحی آوردی!

سلام
همچین آثاری مسخره دست شما نمیشن من نگران این نیستم، ولی شاید اینجا رو مسخره گیر آوردید که میخواید با افکار پریشانتون ابراز وجود کنید؟ مثل این هست که بگید آقای اصغر احمدی تو بهترین دانش آموز مدرسه هستی بعد بهش بدید 14 و زیرش بنویسید هزار آفرین.

اصولاً اون امتیازی که شما میدی و توصیف بعدش در یک راستا هستن مگر اینکه شفاف توضیح بدی که در مورد چی داری صحبت میکنی. من قرار نیست تشخیص بدم که شما مثلاً تو ذهنت به میزان دلقکیت فیلم امتیاز دادی و بعد در مورد بار معنایی اون عبارت تشریحی آوردی!
محمد به جان خودم این ره به ترکستانست :دی
اگر تو حوصله نداری ، میخوای خودم برم بحثای قبلی با ممد ( آئورلیتو ) رو برات استخراج کنم ببینی چه خبره ؟ :دی
-----
من امروز نشستم Red cliff رو دیدم ( هر 2 قسمت رو )
قبلاً دیده بودمشون ولی با فاصله زمانی زیاد و از سیمای خودمون !
واقعاً مهر جان وو رو داره . اکشن ناب محمدی :دی
داستانش که مشخصه . همون افسانه 3 برادر که احتمالاً پیر پاتالا یادشونه که عروسکیش رو شبکه 2 پخش میکرد ( هنوز تو کفشم . کشی ندارش ؟ )
فیلم برداریش توپه . طبیعت رو خیلی قشنگ به تصویر کشیده . صداهای فیلم هم خوبه ( باید با زبون اصلی ببینین تا حس صحنه بهتون منتقل بشه )
خلاصه بهش 8/10 میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or