500days of summer
کارگردان:مارک وب
بازیگران:Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt
ژانر:کمدی/درام/رومانس
در مورد فیلم:تویه ژانری که همه چیش از قبل تعریف شدست و سر پیچی از قوانینش یه جورایی به شکست خوردن فیلم کمک می کنه،داشتن نوآوری می تونه برایه این جور فیلما خطرناک باشه ولی این فیلم با داشتن سبک خاصش تویه روایت داستان ومحتوا وهمین طور از نظر پایان بندی واقعا یه کاره خوب و موندگار تویه هالیوود.فیلم تقریبا یه دست و هیچ وقت هم از نفس نمی افته ولی هیچ فراز خاصی هم نداره.در کل همه چی کار خوبه فیلم نامه ،کارگردانی و همین طور بازیای فیلم.البته در ابتدایه فیلم بازی جوزف گوردون به نظرم یکم سرد و بی روح بود ولی کم کم با پیشروی داستان بهتر میشه.
در کل به نظرم بهترین کمدی رومانتیک امسال بوده تا حالا و دیدنش به دوستان توصیه میشه حتی کسایی که طرفدار این ژانر نیستن.
نظر من:9 از 10
The Descent
کارگردان:نیل مارشال
بازیگران:Shauna Macdonald, Natalie Jackson Mendoza, Alex Reid, Nora-Jane Noone, Saskia Mulder
ژانر
:horror/thriller/adventure
*این فیلمو چند سال پیش برایه اولین بار دیدم ولی چند روز پیش دوباره نشستم نگاهش کردم.زیاد اهل دیدن فیلم هایه ترسناک نیستم ولی این فیلم واقعا یه چیز دیگست.داستان خوبی داره وهمچنین فیلم دارایه تعلیق خوبیه و صحنه هایه جذاب و نفسگیر هم کم نداره و یک نکته دیگه اینکه،کاراکترای فیلم هم حرکت هایه احمقانه ی کمتری تویه فیلم انجام میدن و این باعث میشه که شما برخلاف فیلمایه دیگه ارزویه مرگ براشون نکنی.سکانس اول و اخر فیلم فوق العاده کار شده و این برایه یه فیلم ترسناک خیلی مهمه،که این فیلم خوب از پسش براومده.بازی هایه فیلم هم خوب و قابل تحمله.
داستان فیلم هم در مورد 6تا زن ماجراجو که به یه مکان دور افتاده برایه غار نوردی میرن و تویه غار با یک نژاد(the descent)عجیب روبرو میشن.
اگه کسی دوستداره این ژانر و این فیلم رو هم دیده بشدت بهش توصیه میشه.
نظر من:8.5 از 10