Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

500days of summer
hd_500daysofsummerposter.jpg

کارگردان:مارک وب
بازیگران:Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt
ژانر:کمدی/درام/رومانس
در مورد فیلم:تویه ژانری که همه چیش از قبل تعریف شدست و سر پیچی از قوانینش یه جورایی به شکست خوردن فیلم کمک می کنه،داشتن نوآوری می تونه برایه این جور فیلما خطرناک باشه ولی این فیلم با داشتن سبک خاصش تویه روایت داستان ومحتوا وهمین طور از نظر پایان بندی واقعا یه کاره خوب و موندگار تویه هالیوود.فیلم تقریبا یه دست و هیچ وقت هم از نفس نمی افته ولی هیچ فراز خاصی هم نداره.در کل همه چی کار خوبه فیلم نامه ،کارگردانی و همین طور بازیای فیلم.البته در ابتدایه فیلم بازی جوزف گوردون به نظرم یکم سرد و بی روح بود ولی کم کم با پیشروی داستان بهتر میشه.
در کل به نظرم بهترین کمدی رومانتیک امسال بوده تا حالا و دیدنش به دوستان توصیه میشه حتی کسایی که طرفدار این ژانر نیستن.
نظر من:9 از 10

The Descent
23qmoh.jpg
23qmoh.jpg

کارگردان:نیل مارشال
بازیگران:Shauna Macdonald, Natalie Jackson Mendoza, Alex Reid, Nora-Jane Noone, Saskia Mulder
ژانر:horror/thriller/adventure
*این فیلمو چند سال پیش برایه اولین بار دیدم ولی چند روز پیش دوباره نشستم نگاهش کردم.زیاد اهل دیدن فیلم هایه ترسناک نیستم ولی این فیلم واقعا یه چیز دیگست.داستان خوبی داره وهمچنین فیلم دارایه تعلیق خوبیه و صحنه هایه جذاب و نفسگیر هم کم نداره و یک نکته دیگه اینکه،کاراکترای فیلم هم حرکت هایه احمقانه ی کمتری تویه فیلم انجام میدن و این باعث میشه که شما برخلاف فیلمایه دیگه ارزویه مرگ براشون نکنی.سکانس اول و اخر فیلم فوق العاده کار شده و این برایه یه فیلم ترسناک خیلی مهمه،که این فیلم خوب از پسش براومده.بازی هایه فیلم هم خوب و قابل تحمله.
داستان فیلم هم در مورد 6تا زن ماجراجو که به یه مکان دور افتاده برایه غار نوردی میرن و تویه غار با یک نژاد(the descent)عجیب روبرو میشن.
اگه کسی دوستداره این ژانر و این فیلم رو هم دیده بشدت بهش توصیه میشه.
نظر من:8.5 از 10

آخرین ویرایش:
coraline-movie-poster.jpg

Coraline

خیلی فیلم قشنگی بود. داستان زیبا، روایت زیبا، برای خانواده شما :دی

هر کی میخواد به دوران کارتون های خوب قدیمی برگرده حتما اینو ببینه.

امتیاز من: 10 / 8.5

شدیدا تایید میشه .
البته پیام فیلم خیلی بیشتر از گروه سنی فیلم هست و این یک ذره منو متعجب کرد.
خدایی فردین حاضری چشاتو دکمه کنی:d
پ.ن:سبک گرافیکیش یاده پت و مت انداختم:d

از hp5 بهتر بود ولی بازم نا امید کننده
تایید میشه!توی تریلر ها خیلی قشنگ میزد اما خودش واقعا چرت بود!ولی خب از اون قبلی که فاجعه بود خیلی بهتر بود!بعید میدونم JKR بزاره دیگه فیلمی از اثرش بسازن...سره OFTP اخطار داده بود که اگر بخواین قسمت بعدی هم اینطوری بسازین دیگه اجازه ی ساختن قسمت بعدی رو نمیدم!به نظرم بهترین قسمت سری فیلم های هری پاتر Goblet of Fire هست!واقعا قشنگ بود!

cloverfield-movie-poster.jpg

cloverfield

8/10

بعد یه مدت فیلم درست و حسابی دیدم

نحوه روایت داستان منحصر به فرد بود از پشت دوربین هندیکم بود

خلاصه همه چی غیر منتظر هاس تو فیلم

داستانشم:
اینه که یه شب تو جنشوننو اینا یهو برق میره ,سریع برق میاد ,تلویزیون میگه که احتمال زلزله شدید بوده بعد میرن بالای ساختمون ببین چه خبره که شهر نابود میشه به وسیله......

خلاصه فیلم توپیه:دی اما داستانش کمی گنگه

X-Men Origins Wolverine : 7.5
با دیدن تریلر های فیلم و تعریف هایی که شده بود خیلی امیدوار شدم ولیکن بازم عجله توی داستان پردازی و ساخت هر دمبیلی این دسته از فیلم ها که به جای 1.5 ساعت نیاز به گاها چند قسمت 2.5 ساعته داره بازم باعث شد که مردان ایکس فراتر از یه خیال و فانتزی و کاراکتر های فرا واقعی نره.
متین ایزدی نویسنده دنیای بازی توی شماره آخر یه حرف خیلی قشنگ زد در مورد این دسته از فیلم ها و بازی ها:
2 تا دیوونه از تیمارستان فرار می کنن و از روی پشت بام ها بعد از یه مقدار دویدن به یه شکاف میرسن.اولی می پره ولی دومی از ترس همون لبه می ایسته و هر چی اولی اصرار می کنه نمی پره.
اولی می گه بیا من یه چراغ قوه دارم از این طرف به اون طرف نور میندازم تو از روش رد شو بیا اینور!
دومی می گه: فکر کردی من خلم که از روی نور بیام و تو وسط راه چراغ قوه رو خاموش کنی!
ما در برابر ابر قهرمان ها مثل این دیونه دومی هستیم و هر بار که روی نور راه می ریم ترس از افتادن داریم و با وجود غیر واقعی بودن اونها ازشون واقعیت طلب می کنیم تا بتونیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم و به دید یه داستان واقعی بهشون نگاه کنیم و که به نظر من با تمام تلاش هایی که ولورین انجام می ده بازم سقوط می کنیم.ولی بازم هم جای شکر باقیه که همه با دیدن دارک نایت کمی بالغ تر شدن و به داستان پردازی و شخصیت های این مدل از فیلم ها بیشتر بها می دن
Usual Suspect : 7.8
فیلم خوبی بود ولی شخصیت ها به شکل خیلی سطحی معرفی شدن که توی این دسته از فیلم ها بیننده نیاز داره همه اطلاعات رو در مورد شخصیت ها بدونه تا شوکه بشه(!) و با یه سری توضیحات پراکنده به هیچ وجه نمی شه ضعف این قسمت رو توجیح کرد.

آخرین ویرایش:
سلام!
سوپر استار
داستان فیلم در مورد یه هنرپیشه معروف به نام کورش هست که مشهور بودن زیادی بهش چسبیده :دی تا اینکه یه نفر وارد زندگی اش میشه و ... داستان فیلم با اینکه از یه موضوع کلیشه ای استفاده می کنه ولی به خوبی پرداخت شده و نسبتا جالب از کار در اومده. بازی شهاب حسینی واقعا عالیه، البته یه سری از بازیگرها خوب بازی نکرده اند و این یه مقدار به فیلم لطمه زده. در کل به عنوان یک فیلم ایرانی اثر خوبی است و حتما ارزش دیدن داره.

سلام

ممد این مانتیا رو از کجا میاری ؟
من میخوامشون ولی تا حالا گیر نیوردم .
تهران جایی رو سراع داری که داشته باشه ، آدرس بده بهم .
از اینترنت دانلود میکنم. MKV و انکود Coolvinay. (شخصه گروه نیست).
اگر هم Sketchـهای خوبشون رو خواستی ببینی توی یوتیوب سرچ بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or