Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Planet of the Apes
6.5/10

فکر کنم ضعیف ترین کاری بود که از استاد تیم برتون دیدم ! زیادی مسخره و بچگونه بود :دی
داستانش در مورد یه آقایی با بازی مارک والبرگ هست که بعد از یه سری اتفاقات به چند صد سال بعد منتقل میشه و وارد سیاره ای میشه که میمونها اونجا بر انسانها حکومت میکنن. البته بازسازی یه فیلم دیگه به همین نام هست که اون یکی بهتر کار شده.

Angels & Demons
8.5/10

برعکس منتقدا (!) هم از این فیلم و هم از Da Vinci Code خیلی خوشم اومد. Da Vince Code رو که 3,4 باری دیدم و هنوز برام ظرفیت داره ! ولی اینم خیلی جالب بود. کلآ با فیلمای این سبکی حال میکنم. تنها مشکلی که داشت این بود که اگه فیلم قبلی رو دیده باشین , میدونین که قراره آخرش غافلگیر بشین و برای همین شاید یه چیزایی رو حدس بزنین !
0.5 نمره هم اضافی بهش دادم چون فیلمایی که به زور صحنه ماچ و بوسه توشون نمیچپونن رو خیلی دوست دارم ! اصلآ مشکلی با این صحنه ها ندارم و در جای خودش خیلی هم خوبه ولی وقتی میبینم توی هر فیلمی به خاطر یه قانون نانوشته باید همچین صحنه ای (و خیلی وقتا صحنه های دیگه :دی) باشه , حالم به هم میخوره. نمونه ـش همین Planet of the Apes . کلآ به نظرم مسخره ـس که توی هر فیلم وقتی یه آقا و یه خانوم محترم باهم آشنا میشن , 99% باید تا آخر فیلم شاید همچین صحنه ای باشیم و از این جهت به سری فیلمهای رابرت لنگدون احترام میذارم !

District 9
6.5/10

واقعآ نمیفهمم این فیلم چی داشته که انقدر سر و صدا کرده ! اونایی که من رو میشناسن میدونن عاشق سبک علمی تخیلی هستم ولی به هیچ وجه نتونستم از D9 لذت ببرم. نیمه اولش خیلی جالب بود و حال و هوای فضایی ها و دلیل اومدنش واقعآ تازه و نو بود , ولی نیمه دوم به شدت تکراری و کلیشه ای شد.
کلآ از اونجایی که طرف کم کم داره تبدیل به یکی از اینها میشه , به نظر من ضعف فیلم هم شروع شد. عین همین موضوع رو توی فیلم The Fly دیده بودیم که طرف کم کم تبدیل به مگس میشه. اول ناخوناش میریزه , بعد دندوناش و ...

swordfish.jpg

Sword Fish
عالی بود!فقط یه سری ایراد داشت که اونم زیاد تو ذوق نمیزنه!بازی ها هم عالی بود خصوصا هیو جکمن!خداییش این تیپ و مو خیلی بهش میاد!در کل حتما این فیلم رو ببینید خلی داستا خوبی داره!
8/10

Return Of The Living Dead

return-of-the-living-dead.jpg

Classic

Punk Rocker
Bad a s s zombie

بهترين فيلم Comedy Horror كه تا حالا ديدم .

8 از 10

Dolan's Cadillac

Dolans_Cadillac.jpg

بسي حال كردم . ديدنش شديد توصيه ميشه . بعضي صحنه ها و ديالوگ هاي خيلي جالب داره !!

7 از 10

ولی حسن جان با این حرفت توهینی به لیونه نکردی که؟
با جواب پرهام:
منظورم واضح اس،کاری به کیفیت فیلم ندارم.من میگم تاکید زیادی رو این 3 گانه میشه،همینطور که وسترنای دیگه ای هم وجود داره...
بازی تو بوچ کسیدی حرف اول رو میزنه (ردفورد تکرار نشدنی ) !
اتفاقا تو "خوب بد زشت" هر سه بازیگر تونستن پیچیدگی های درون پرسوناژ رو به بیرون (بیننده) منتقل کنن.

اتفاقا تو "خوب بد زشت" هر سه بازیگر تونستن پیچیدگی های درون پرسوناژ رو به بیرون (بیننده) منتقل کنن.
حسن من اصلا صفحه های قبل رو نخوندم ! بحث هاتون در مورد لئونه رو هم نخوندم فقط نظرمو در مورد بوچ کسیدی گفتم .

سلام!
برعکس منتقدا (!) هم از این فیلم و هم از Da Vinci Code خیلی خوشم اومد. Da Vince Code رو که 3,4 باری دیدم و هنوز برام ظرفیت داره ! ولی اینم خیلی جالب بود. کلآ با فیلمای این سبکی حال میکنم.
خوشحالم که یه نفر پیدا شد که مثل من از این دو تا فیلم خوشش اومده :دی درسته که فیلمها در حد رمان های براون نیستند ولی از رمان هایی با این حجم، از این بهتر نمیشه فیلم ساخت.

سلام
خوشحالم که یه نفر پیدا شد که مثل من از این دو تا فیلم خوشش اومده درسته که فیلمها در حد رمان های براون نیستند ولی از رمان هایی با این حجم، از این بهتر نمیشه فیلم ساخت.
منم با da vinci code خیلی حال کردم . فرشتگان و شیاطین رو هم ندیدم هنوز .
امتیازی که به da vinci code میدم 7/10 هست .
منظورم واضح اس،کاری به کیفیت فیلم ندارم.من میگم تاکید زیادی رو این 3 گانه میشه،همینطور که وسترنای دیگه ای هم وجود داره...
خوب فکر کنم به خاطر نوع فیلماست . سه گانه لئونه از نظر من فیلمهای شادی هستن . ولی بوچ و ساندنس اصلاً اینجوری نیست ، مخصوصاً با اون آخرش . اینه که عامه مردم ( تو کشور خودمون اقلاً ) کمتر میرن طرفش .
و الا اون قسمت آواز و دوچرخه سواری تو بوچ و ساندنس از سکانساییه که یکی از بیشترین تقلیدها رو تو تاریخ سینما داره . چه تو هجویه های زوکری و چه فیلمهای معمولی .

District 9
6.5/10
واقعآ نمیفهمم این فیلم چی داشته که انقدر سر و صدا کرده ! اونایی که من رو میشناسن میدونن عاشق سبک علمی تخیلی هستم ولی به هیچ وجه نتونستم از D9 لذت ببرم. نیمه اولش خیلی جالب بود و حال و هوای فضایی ها و دلیل اومدنش واقعآ تازه و نو بود , ولی نیمه دوم به شدت تکراری و کلیشه ای شد.
متن پنهان:

میگم پس دلیل این همه تعریف و امتیازات بالای فیلم چیه ؟ من که هنوز نتونستم ببینمش !

میگم پس دلیل این همه تعریف و امتیازات بالای فیلم چیه ؟ من که هنوز نتونستم ببینمش !
خب به نظر اونا خوب بود و به نظر من بد :دی همه که یه جور فکر نمیکنن !
توی نقدهای Metacritics میگشتم یه نفر حرف دلم رو زده بود :
Michael Sragow از Baltimure Sun
It's a bad joke that District 9 will be hailed for its "originality."
اگه فیلم رو ندیدین اسپویلر رو نخونین :
منم تا قبل از دیدن فیلم فکر میکردم یه چیز جدیدی داره که همه انقدر براشون جالب بوده ! ولی به جز اوائل فیلم و حالت فضایی ها , دیگه چیز جدیدی نداشت واقعآ. اسلحه ها و ترکوندن ملت رو که دیده بودیم , تبدیل یه آدم به یه حشره رو هم همین طور , جنگهای روباتیک رو هم 100 بار دیدیم ! سفینه هم که یادآور سفینه Independence Day بود. شاید حرکت دوربین جالب بوده که اون هم بهترش رو توی REC داشتیم !

l_36996_0144117_88d56933.jpg

The Boondock Saints
فیلم درباره دو برادره که میخوان کلا مجرمان رو بکشن (بهترین حالت داستان بود :biggrin1:)
فیلم بسیار قشنگی بود صحنه اکشن فیلم بسیار جالب بود یه فیلم gangsterای جالب بعد از 10 سال قسمت دومش چند هفته دیگه اکران میشه (البته به صورت Limit
8/10

البته بازسازی یه فیلم دیگه به همین نام هست که اون یکی بهتر کار شده.

همینه دیگه ، من میگم شفنر اندرریتد شدست همینه. آریا اون بهتر کار نشده ، اون واسه خودش یه فیلم Perfect ـه.

آخه چرا این شفنر بیچاره میباست انقدر اندرریتد باشه ؟ کافیه فقط فیلماش بدون اینکه نام کارگردان رو ببینید نقد کنید پیش خودتون. میدونید که منظورم چیه ، الان اگه یه فیلم اولش بزنه کوبریک یا سکورسیزی بلا استثنا نمره ی 8 به بالا رو میگیره ، چه بخواد بد باشه چه بخواد خوب (فقط در حد مثال بود)

اینُ گفتی یاد کلیف مرحوم افتادم. به قول ایستوود میگفت چشمای کلیف (مخصوصا اون جا که کلوز اپ میشه) طوریه که پرده های سینما رو به آتش می کشه.

آخرین ویرایش:
خوشحالم که یه نفر پیدا شد که مثل من از این دو تا فیلم خوشش اومده :biggrin1: درسته که فیلمها در حد رمان های براون نیستند ولی از رمان هایی با این حجم، از این بهتر نمیشه فیلم ساخت.

منم حساب کن:دی اتفاقا چندروز پیش بحثسش بود با اریا:) کلا با فیلم هایی که در مورد تاریخ باشه حال میکنم ( به خوندن تاریخ که شدیدا علاقه دارم) !! سری National Treasure هم سطحش از این 2 فیلم پایین تره ولی باز قابل قبوله واسم...

Heat یا همون مخمصه
9/10

ایده ، کارگردانی ، بازیگری ، نور ، صدا ، تصویر و خلاصه همه چیز در حد عالی
دنیرو با بازی درونگرای خودش و پاچینو با بازی برونگراش همه رو حیرت زده می کنن
البته نمی شه گفت بهترین اثر این دو نفر بود ولی ...
تا حالا گیرم نیومده بود ...
نکته جالب اینه که مایکل مان تونسته در عرض 2:45 دقیقه فیلم مخاطب رو رو کاری کنه که حتی نتونه سرش رو بخارونه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or