Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

هر چند من اصلا نظرات ممد ائورلیتو قبول ندارم اما به نظرم Eyes Wide Shut اصلا فیلم سطح بالایی نیست و خیلی هم اوریتتد هست. البته موسیقی اش خیلی عالی کار شده ولی در کل اثر ضعیفی هست.
البته نسبت به چنتا شاهکار کوبریک قبول دارم که ضعیفتره ! ولی فیلم سطح بالاست ! با اینکه خودم کمترین علاقه رو بهش دارم ولی اصلا overrated شده نیست ! با اینکه کلا فاقد Twist هست ولی روایت فیلم عالیه نمیزاره Runtime طولانی برا بیننده کسل کننده بشه اونم با این نوع fiction !
nudit*y که احتمالا باعث پرت کردن حواس بعضی افراد می شه باعث شه در فیلم خیلی عمیق نشن.
قبلا بحثش شده ولی واقعا nudity تو فیلمی که کوبریک میسازه و عمدتا مخاطب خاص داره باعث حواس پرتی میشه ؟!!!

nudity تو فیلمی که کوبریک میسازه و عمدتا مخاطب خاص داره باعث حواس پرتی میشه
خارح از مخاطب خاص هر کسی رو دیدم مشخص بود برای چی EWS می خواد:biggrin1:
البته nud*ty در فیلماش عمدا unsettling بتصویر دراورده شده بر خلاف اون هدفی که بعضی افراد ذهنشون جذب می شه.

آخرین ویرایش:
البته nud*ty در فیلماش عمدا unsettling بتصویر دراورده شده بر خلاف اون هدفی که بعضی افراد ذهنشون جذب می شه.
شما هدف دیگه ای از نیـودیتی در فیلمها برام دیفاین کنید من بهتون جایزه میدم. مطمئن نیستم اما فکر کنم فیلمهای کوبریک جزء اولین فیلمهایی هستن که برای فروش بیشتر دست به این کار زدن جز Midnight Cowboy یا یک چیزی توی همین مایه ها.

Back to Future III
2/10
بشدت از یک و دوش ضعیف تره. افکتهاشم ضعیفترن. معلومه روی فیلم کار نکردن تا سریعتر بدنش بیرون.

The Onion Movie
7/10
آخرش رو خوب کار نکرده بود اما بازهم خیلی فیلم قشنگی بود. نمیدونم چرا کسی ازش حرف نمیزنه. کلا شیوه ی جدیدی از روایت طنزه. از نظر من که عالی بود.

شما هدف دیگه ای از نیـودیتی در فیلمها برام دیفاین کنید من بهتون جایزه میدم.
با شما نبودم...به جایزه هم احتیاج ندارم. برای سنگ که نمی شه چیزی دیفاین کرد...شما آنیون مووی ببین سمت "از اون مایه ها" نرو.
اما فکر کنم فیلمهای کوبریک جزء اولین فیلمهایی هستن که برای فروش بیشتر دست به این کار زدن
جدا؟ یکم باید اطلاعاتت رو از تاریخچه ی nud*ty در فیلم بیشتر کنی...البته کلا باید اطلاعاتت رو تو همه چیز بیشتر کنی قبل از اظهار نظر.
حالا چقدر فروش داشتن؟

آخرین ویرایش:
جدا؟ یکم باید اطلاعاتت رو از تاریخچه ی nudi*ty در فیلم بیشتر کنی...البته کلا باید اطلاعاتت رو تو همه چیز بیشتر کنی قبل از اظهار نظر.
من گفتم "فکر کنم". شما اگر مورالیتی داشتید عوض مسخره کردن یک لینک بهم میدادید چون میدونید نمیشه کیوورد Nudity رو توی گوگل سرچ کرد میشه؟
برای سنگ که نمی شه چیزی دیفاین کرد...
یک نفر که در ایران به دنیا اومده همواره یک ایرانیه جز یک عده ی قلیل.

من گفتم "فکر کنم
مشکل هم همینه.
شما اگر مورالیتی داشتید عوض مسخره کردن یک لینک بهم میدادید چون میدونید نمیشه کیوورد Nudity رو توی گوگل سرچ کرد میشه؟
قبلا لینک دادم نتیجه اش رو دیدم. با هیتلر شکن آشنایی که داری؟
یک نفر که در ایران به دنیا اومده همواره یک ایرانیه جز یک عده ی قلیل
نمی دونم تو ده شما چجوریه ولی تو ده ما اینطوری دیفاین می کنن.

ما ده تا پست زدیم بحث کردیم کارمون باهتون به خشونت و خصومت کشید
درستش اینه:
"من ده تا پست زدم حرف زدم برای خودم...شما نگاه کردی...قبول نداری دوباره ببین. تنها کاری که کردی تاکید بیشتر رو حرف اولت بدون جلو بردن بحث بود"
در ضمن اشتباه گرفتی اینجا هیچکس منتقد نیست و اگرم بود که چی...
در مجموع:

آخرین ویرایش:
knowing-poster.jpg

آخرین فیلمی که دیدم 2 هفته پیش بود!
شاهکار بود!واقعا بی نظیر بود!جلوه های ویژه ی فیلم یکی از بهترین ها تو تاریخ هست!
نمره ی من:10/10

بعد این IMDB بهش داده 6.5
واقعا در حقش نامردی شد!

پیشنهاد میکنم اگر ندیدید حتما حتما حتما ببینید ! پشیمون نمیشید!

سلام
ممد و اردلان تمومش کنین دیگه .
آخرین فیلمی که دیدم 2 هفته پیش بود!
شاهکار بود!واقعا بی نظیر بود!جلوه های ویژه ی فیلم یکی از بهترین ها تو تاریخ هست!
نمره ی من:10/10

بعد این IMDB بهش داده 6.5
واقعا در حقش نامردی شد!
اسم فیلم کوش پس ؟
imdb هم که فکر کنم امتیاز یوزرها رو میزنه . حتماً ملت نپسندیدن دیگه .

اسم فیلم کوش پس ؟
imdb هم که فکر کنم امتیاز یوزرها رو میزنه . حتماً ملت نپسندیدن دیگه .
عکسش رو گذاشتم دیگه!
Knowing!
یکی 2 تا هم نقد نوشته بودند مثل: The Worst movie of 2009 - Angels and Aliens که نمره های پایینی گرفته بود!خلاصه بهش نامردی شد!

Knowing رو چند ماه پیش دیدم، واقعا فیلم خوبی بود و موضوع جالب و همچنین سنگینی هم داره که کمتر فیلم هالیوودی طرفش میره.فیلم بشدت ارزش دیدن داره وتونسته یه اکشن پرتعلیق وخوب در بیاره.
تا اونجا که یادم میاد
راجر ایبرت بهش A داده بود و اونو به عنوان یکی از بهترین فیلم های اکشن چند سال اخیر معرفی کرد بود.

Final Destination 4 , امتیاز : 6/10
به نظر من نسبت به شماره های قبلیش ضعیف تر بود. یه جورایی سرسری ساخته شده بود . این 6 نمررو هم به خاطر اون صحنه های حال به هم زنش میدم :دی ( البته این نظر شخصیمه )

Gran Torino : 9.0
Changeling : 9.0
Zire Noore Mah : 9.5(زیر نور ماه)
فکر نکنم کارهای کلینت ایستوود نیاز به تعریف کردن داشته باشه.رضا میرکریمی هم که کارگردان درجه یک ایران و به نظر من دنیا هم که کارهاش بر هر کسی بخصوص یک ایرانی واجبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or