Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
اگه مخالف نظر منی " قهوه و سیگار" ش رو بزن تو رگ موافق میشی ! :دی:دی:دی
من دیدمش . تا حدودی مواففقم .
دادم داییم نگاش کرد . بعد از اون ، هنوز که هنوزه وقتی یه فیلمی بهش معرفی میکنم یا میدم نگاه کنه میگه حتماً مثل همون سیگار قلیونست !!! :دی
امتیاز بهش نمیدم چون تکلیف خودم رو با فیلم روشن نکردم . از طرفی با اون یه خروار ! هنرپیشه سرشناسی که خیلی ساده و خودمونی جلو دوربین نشستن و باهام حرف میزنن حال میکنم . از طرفی فکر میکنم خیلی چرت و پرت میگن :دی
بقیه هم یه نظر بدن و البته اگر میخواین اساسی بحث کنیم ، بریم تاپیک فیلم .
-----
پ.ن : سیگار قلیون = coffee and cigarette :دی

تازه لینچ که خوبه !
این جارموش من فکر می کنم مریضه ! دیوانه اس ... روان پریشی ، خوددرگیری چیزی داره !
اگه مخالف نظر منی " قهوه و سیگار" ش رو بزن تو رگ موافق میشی !
جارموش استاد نماهاست.اصولا هم فیلماش حاویه داستان پر پیچ و خم،جذاب نیست،بیشتر فیلماش به نظرم روایت شخصیت هاست و کلا کرکترا داستان فیلم رو به دوش می کشن.
شاهکارش به نظرم "مرد مرده" اس،این رو ببین اگه بازم باهاش نساختی،سراغ بقیه فیلماش نرو ...
یه سری سورئال کلاسیک !
:eek:

شما فیلمهای کوتاه لینچ رو دیدین
خیر...
شاهکارش به نظرم "مرد مرده" اس،این رو ببین اگه بازم باهاش نساختی،سراغ بقیه فیلماش نرو
اتفاقا من بقیه فیلماشو دوست دارم ولی خیلی با DM حال نکردم.
سیگار قلیونم:biggrin1: ندیدم.

اتفاقا من بقیه فیلماشو دوست دارم ولی خیلی با DM حال نکردم.
من که میگم این فیلمش هم نماهای تاثیر گذاری داره هم حکایت گیرایی...اگه هم ادای دین باشه خودمم البته با ضد وسترن بودنش مشکل دارم (آخه یه همچین تصوری پیش میاد از وسترنای هاوکز و فورد... با اون قهرماناشون ...ولی این فیلم خشونت غرب،کابوی و این چیزا توش موج میزنه)حساب کن ترکیبش با اون موسیقی الکتریک محشره،"اونا به من میگن نوبادی،یعنی کسی که بلند حرف میزنه ولی چیزی برا گفتن نداره":biggrin1:
در کل احساس می کنم این یه جور خاص ترین وسترن (ضد وسترن) ی بود که دیدم،ولی فیلمای دیگش اکثرا نماهای دیدنی داره به نظرم.

اینو که حتی بازیگر زن فیلمشم نتونسته بود بفهمه چی داره بازی میکنه و موضوع فیلم چیه

خود لینچ بعدا در مورد اینلند امپایر تو یه مصاحبه ای میگه : به من یه دوربین HD دادن ! من اینقد از داشتن این دوربین ذوق زده بودم به نظرم هرچیز جالب و خارق العاده ای رو میدیم ازش فیلم میگرفتم ! اینقد این دوربین سبک بود که بعضی وقتا خودمم نمیفهمیدم از چی فیلم گرفتم !!!

من که میگم این فیلمش هم نماهای تاثیر گذاری داره هم حکایت گیرایی...اگه هم ادای دین باشه خودمم البته با ضد وسترن بودنش مشکل دارم (آخه یه همچین تصوری پیش میاد از وسترنای هاوکز و فورد... با اون قهرماناشون ...ولی این فیلم خشونت غرب،کابوی و این چیزا توش موج میزنه)حساب کن ترکیبش با اون موسیقی الکتریک محشره،"اونا به من میگن نوبادی،یعنی کسی که بلند حرف میزنه ولی چیزی برا گفتن نداره":biggrin1:
در کل احساس می کنم این یه جور خاص ترین وسترن (ضد وسترن) ی بود که دیدم،ولی فیلمای دیگش اکثرا نماهای دیدنی داره به نظرم.
دقیقا من از حکایت فیلم خوشم نیومد یا در واقع ارتباط برقرار نکردم.
خود لینچ بعدا در مورد اینلند امپایر تو یه مصاحبه ای میگه : به من یه دوربین HD دادن ! من اینقد از داشتن این دوربین ذوق زده بودم به نظرم هرچیز جالب و خارق العاده ای رو میدیم ازش فیلم میگرفتم ! اینقد این دوربین سبک بود که بعضی وقتا خودمم نمیفهمیدم از چی فیلم گرفتم
:wow:
البته من خودم خیلی از اینلند خوشم نیومد ولی بنظرم کسی اگه به این اندازه تو مدیتیشن غرق باشه رسیدن به این ایده ها چندان هم عجیب نیست. آدم در حالت عادی فکر نمی کنم این ایده ها به ذهنش برسه.
--------------------------------------------------------------------------------
District 9
بهتر از چیزی بود که فکر می کردم. جلوه های ویژه مخصوصا سفینه عالی. داستانی جذاب که از بعضی زوایا قابل تامله. خلاقیت کم در طراحی Alienها(به جای میگو ایده های بهتری می شد بکار برد) کلا فیلم خیلی خوب شروع شد ولی در پایان کلیشه شد. نوع فیلمبرداری با دست در بعضی سکانسها واقعا رو اعصاب بود و با وجود اینکه در بعضی قسمتها حس واقعگرایی رو بیشتر می کرد بنظرم نباید در کل فیلم استفاده می شد. بعضی از اشکالاتی که در پلات فیلم وجود داره(که بعدا هم در IMDB چک کردم بهش اشاره شده و حتی بیشتر) و هنوزم نتونستم جواب قانع کننده پیدا کنم باعث می شه کمتر نمره بدم.
در کل ناامیدم نکرد ولی خب یه اکشن sci fiی دیگه با کانسپت اریجینال...البته science خیلی نیست:biggrin1:
7/10
---------------------------------------------------------------------
The Seventh Continent
در اولین فیلم بلند هانکه کاملا استایلش مشخصه و من هم کاملا با استایلش ارتباط دارم و بنظرم این عدم استفاده از موسیقی, نشون ندادن چهره کاراکترها,لانگ تیکها و... کاملا موثره....اما آخر سر خب که چی؟ زندگی پوچه...چرته...بی معناس...خب آفرین...ولی حالا بالاخره که چی...آیا فیلم فقط می خواد تصویری احتمالی از به هم پاشیدن یک خانواده مشکل دار رو نشون بده یا هدفی فراتر داره؟
7/10
seventh+continent.jpg

-------------------------------------------------------------------
Sansho the Bailiff
من بخاطر سه چهار فیلمی که از ازو دیده بودم خیلی سمت سینمای ژاپن نمی رفتم. تا اینکه از کوروساوا و میزوگوچی فیلم دیدم و نظرم کاملا تغییر کرد.
تا این تعدادی که دیدم ساده ترین فیلم میزوگوچی بود اما در عین حال یکی از تاثیر گذارترین. بنظرم در بتصویر در اوردن جامعه ی فئودالی فیلم کاملا موفقه همچنین تم خاص میزوگوچی یعنی نگاهی که به زن در اکثر فیلماش هست اینجا هم دیده میشه. نحوه ی بازی گرفتن میزوگوچی بنظرم عالیه همچنین فیلمبرداری. بعضی شاتهای فیلم واقعا بی نظیره و یادآور نقاشیهای سنتی ژاپن.
9/10
Sansho-the-bailiff.jpg

آخرین ویرایش:
ضعیفترنش گوست داگ هستش
گوست داگ یه نگاه خیلی خاص داشت! من که خوشم اومد ازش. حالا چون هنوز بعضی از فیلماشو ندیدم نمیتونم بگم ضعیف ترینه.
جارموش ظاهرا هر 4 سال یکبار فیلم میسازه.درسته؟ آخرین فیلمش چی بود یادم رفت؟! اونی که نقد های متضاد زیادی داشت؟
بهتر از چیزی بود که فکر می کردم. جلوه های ویژه مخصوصا سفینه عالی. داستانی جذاب که از بعضی زوایا قابل تامله. خلاقیت کم در طراحی Alienها(به جای میگو ایده های بهتری می شد بکار برد) کلا فیلم خیلی خوب شروع شد ولی در پایان کلیشه شد. نوع فیلمبرداری با دست در بعضی سکانسها واقعا رو اعصاب بود و با وجود اینکه در بعضی قسمتها حس واقعگرایی رو بیشتر می کرد بنظرم نباید در کل فیلم استفاده می شد. بعضی از اشکالاتی که در پلات فیلم وجود داره(که بعدا هم در IMDB چک کردم بهش اشاره شده و حتی بیشتر) و هنوزم نتونستم جواب قانع کننده پیدا کنم باعث می شه کمتر نمره بدم.
در کل ناامیدم نکرد ولی خب یه اکشن sci fiی دیگه با کانسپت اریجینال...البته science خیلی نیست:biggrin1:
واقعا چرا میگو :)

نمیخام دوباره راجع به این فیلم حرف بزنم ولی من با آخر فیلم کمی مشکل داشتم.در کل یک شاهکار بود.پدیده ی امساله :)
sci fi مگه با هم نیست؟ جدا که نمیشه.

Eyes Wide Shut
3/10
آخرین پـورنوی استاد یک فیلم نه چندان جذاب ولی با داستان با سر و ته هست که پیشنهاد میشه اگر به پـورنوهای استاد علاقه مندید نبینیدش چون یک فیلم درجه 3 هست و استاد رو از نظرتون میندازه پایین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or