Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

هر چند من اصلا نظرات ممد ائورلیتو قبول ندارم اما به نظرم Eyes Wide Shut اصلا فیلم سطح بالایی نیست و خیلی هم اوریتتد هست. البته موسیقی اش خیلی عالی کار شده ولی در کل اثر ضعیفی هست.

اوریت؟بر چه اساس؟ بسیار آندریته...
امسال رتبه اول underrate ترین فیلم رو از توتال گرفت....تازه داره کشف می شه. فیلم ساعتها پتانسیل بحث داره... فکر می کنم complexityه فیلم و nudit*y که احتمالا باعث پرت کردن حواس بعضی افراد می شه باعث شه در فیلم خیلی عمیق نشن. از اونور خود traumnovelleه شنیتسلر جای بحث داره و فکر می کنم ضعیف خوندن فیلم که به معنی ضعیف بودن کار شنیتسلره جای تامل داره...

آخرین ویرایش:
راستش من نرفتم ببینم نقد هاش در چه سطحیه اما یادمه چند تا منتقد خیلی از فیلمش تعریف کردند خیلی ها هم در سطح بقیه شاهکارهای کوبریک اون رو می دونند که به نظرم من پایین ترین کار کوبریک هست. حالا اردلان بر چه اساسی میگی که فیلم عالی هست ؟

فکر می کنم در مورد یه قسمت فیلم بحث شد(البته خیلی بحث نبود:biggrin1:)
بنظرم کوبریک در بهترین حالت نیست اما پیچیدگی,مبهم بودن فیلم, فرم دقیق ساختاری و چالشی که بوجود میاره شاید فیلم رو دوست نداشتنی کنه اما بنظرم بسیار کار قابل تاملیه و دور از ضعیف. مسلما entertainment بصورت عادی نیست. باز به این بر می گرده دنبال چی باشیم.

نمیدونم من به عنوان یک مخاطب عادی راستش پیچیدگی ندیدم. داستانش بد نبود و زمان بندیش هم خوب بود منتها حداقل به نظر من فیلم بی هدفی بود. البته شاید به خاطر نوع سلیقه من باشه اما از چند تا از دوستان سینمایی هم پرسیدم اونها هم فیلم سطح بالا و عمیقی نمی دوننش. حرف از پیچیدگی هم که میشه بی اختیار یاده Lost Highway می افتم که خب این دو تا فیلم در یک سطح نیستند
باز به این بر می گرده دنبال چی باشیم.
به نظر خودت هدف فیلم چی بوده ؟

نمیدونم من به عنوان یک مخاطب عادی راستش پیچیدگی ندیدم
البته مشخصه که اصلا فیلم رو متوجه نشدی و منظور از پیچیدگی هم پازل بودن نیست. Lost Highway مثه بقیه کارای لینچ پازله و باید چیده شه. EWS بنظرم واقعا complexه. قبلا خودم یه چیزایی نوشتم کسی خیلی وارد بحث نشد پیشنهاد می دم بیشتر تحقیق کنی و آنالیز و کتابهایی که درباره ی فیلم نوشته شده همچنین traumnovelleرو بخونی تا بتونیم حداقل بحث کنیم.
برای شروع نقدهای "اگر" خوبه
http://www.collativelearning.com/EYES%20WIDE%20SHUT%20analysis.html
اونها هم فیلم سطح بالا و عمیقی نمی دوننش
که دقیقا باعث شده کار آندریتی باشه.

آخرین ویرایش:
Eyes Wide Shut
3/10
آخرین پـورنوی استاد یک فیلم نه چندان جذاب ولی با داستان با سر و ته هست که پیشنهاد میشه اگر به پـورنوهای استاد علاقه مندید نبینیدش چون یک فیلم درجه 3 هست و استاد رو از نظرتون میندازه پایین.

وای خدا نزدیک نیم ساعت شکممو گرفته بودم غش غش میخندیدم :laughing: دمت گرم تا حالا اینقد نخندیدم :laughing:

In the loop
بسیار فیلم جالبیست:دی البته کلا یه مشکلی داره واسه افراد خارجی مثل ما اونم اینکه خیلی اشاره به یه سری مسائل Pop culture انگلیسی و امریکایی داره، مثل جایی که یه اشاره به یکی از آهنگهای nat king cole میزنه که فوق العاده س! اما اگه کسی هیچکدوم از این تیکه هاشم نگیره بازم بهش خوش میگذره:دی یکی به خاطر فضای کمیک فوق العاده شه یکی هم به خاطر اینکه به نظرم این بهترین foul mouthed script ایه که توی مدتهای مدیدی دیدم(از نظر foul mothed بودن:دی)، مخصوصا جاهایی که شخصیتی به اسم malcolm هست:laughing:
بازیهاشم جز یکی دو تا بقیه همه خوبن مخصوصا بازیگر کاراکتر malcolm(که اسمشو نمیدونم) و جیمز گاندولفینی.
مشکلشم اینه که بعضا جاها حواس آدمو پرت میکنه.
7.5 از 10.
Lymelife
اینم فیلم خیلی خوبی بود. فیلم میتونست خیلی بسیار فیلم Depressing و Low Beat ای باشه اما خود سازنده مشخصا نمیخواسته که اینجوری شه. موسیقی و کلا افکت های صوتی فیلم خیلی خوبه. فیلمنامه هم خیلی خوبه چون کاراکتر اصلی زیاد داره و به همشونم میرسه و کلا داستان یه جور خیلی روونی پیش میره. روابط کاملا منطقیه و اصلا اغراق نشده، تمام رفتارهایی هم که قراره حالت علت و معلولی داشته باشن منطقین. کلا به نظرم اگه یکم Hype دورش میبود فیلمنامه ش خیلی بیشتر میتونست سر و صدا کنه و حتی واسه Original Screenplay کاندید شه، البته احتمالش هست آخر سال تو این لیستای top ten و اینا در بیاد.
8.5 از 10.

From Dusk Till Dawn

192935from-dusk-till-dawn-posters.jpg

:biggrin1: حال كردم با حاش شديد . خيلي از نقش Tranino تو اين فيلم خوشم اومد كلان آدم Cool ي بود

پايان بدي داشت خيلي كليشه اي بود البته شايد اون موقع نبود :confused:
7 از 10

Scary Movie 4

ScaryMovie4.jpg

خداييش واسه من خنده دار ترين فيلمي بود كه ديدم كلا واسه اونايي كه horror fans هستن بهترين فيلم

كمدي ميتونه باشه . مخصوصا اون قسمتي كه مربوط به فيلم shutter ميشد اخر خنده بود :biggrin1:

8 از 10

The Proposal

The-Proposal-Thumbnail-web.jpg

بازم یه فیلم دیگه که توش Ryan جوووووون بازی میکنه :love: کلا من حال میکنم با این شخص زیاد به نمره هایی که ایشون توش بازی میکنه توجه نکنید :دی ولی خیلی فیلم قشنگی بود به قول کسرا خوراک خودمه :دی

dragmetohell.jpg

کاری از سم ریمی. فیلم جالبی بود. در ژانر ترسناک قرار میگیره اما تونسته حالت ترس رو به نوع خواصی منتقل کنه و مثل دیگر فیلم ها با شک و صدا و صحنه های لحظه ای فرد رو وادار به ترس نکنه.

در کل کارگردان بیشتر دوست داشته به فیلم بچسبه؛ تا وقتشو سر صحنه های ترسناک لحظه ای سپری نکنه.
داستان فیلم نواقصی داشت که توی 2 ساعت نمیشد زیاد روش مانور داد.

امتیاز من به این فیلم: 10 / 7.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or