Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من خودم از طرفدارای فرانک دارابونت هستم ولی مطمئننا این ضعیف ترین کار دارابونت بود . جدا از اینکه بعضی قسمت های فیلمنامه خیلی خوب نوشته شد و پایان غیر منتظره و خوبی داشت ولی انتظارات من رو براورده نکرد .

سلام
فک کنم شما منظورات بنده رو اشتباه متوجه شدی .....
اگه توجه کنی نوشتم NEXT:Srink که یعنی فیلم بعدی که می خوام ببینم shrink هست !
می خوام برم ببینم بعد نظر خودمو بگم ! در کنارش عرض کردم imdb هم فلان رتبه رو بهش داده !
من تو پست قبلیم فقط به The Butterfly Effect نمره دادم و بس! :دی
منظور شما رو خوب فهمیدم .
شما نگرفتی من چی گفتم . عرض کردم اول فیلم رو ببین و بعدش بیا امتیاز بده . . اینجا برای چی دیدمه نه چی قراره ببینم :دی
-----
هانا مونتانا :دی
به زور نشستم نگاش گردم . فکر کنم برای طرفدارای خودش فیلم خوبی باشه . هیچ صحنه ناجوری هم نداشت . شوخی هاش هم زننده نبودن . ولی به جاش تا دلتون بخواد کلیشه ای و قابل پیشبینی بود .
4/10

Mullholland Drive / 2001

MV5BMTMwMTY0Nzk3M15BMl5BanBnXkFtZTcwMjQwMTMzMQ@@._V1._SX98_SY140_.jpg

این چی بود؟؟؟ اصلا کی به کی بود؟ چی بود چی شد و به کجا رفت؟؟؟؟؟؟ آخرش چرا فانتزی شد یه دفعه؟ اون داستان های فرعی بی ربط چه ربطی به فیلم داشتن؟ آخر فیلم اولش بود یا نه؟؟ love story بود یا weid story ؟؟ اوایل فکر کردم راجع به مافیای سینماست.ولی بعدا ورق برگشت.

Mulholland_060831120553250_wideweb__300x424.jpg

البته از David Lynch انتظار دیگه ای نمیرفت.چون سبک خاص خودشه.اصلا تو یه دنیای دیگه ای فیلم میسازه این آدم.هنوز Lost Highway رو ندیدم.ولی فکر کنم جاده ی مالهولاند از اونم عجیب تره.من تا قبل از این fight club عجیب ترین فیلمی بود که دیدم.ولی فقط یه بار این فیلمو ببینید تا قشنگ برید تو فضا !! فیلم یک طنزی بسیار سیاه و عجیب داره که آدم تو یه حالت بین خنده و یه احساس عجیب دیگه قرار میگیره!
فعلا هم نمیتونم به این فیلم امتیاز بدم.باید کمی تحقیق کنم و یه بار دیگه فیلمو ببینم.چون بعضی فیلما تو دید دوم یه چهره ی جدید دارن.تازه اگه بخوایم imdb رو در نظر بگیریم مردم بهش 8 دادن!!
بعضی وقتا آدم یه چیزی رو نمیفهمه فکر میکنه حتما چیز خفنی بود که نفهمیدم دیگه! ولی من باید این فیلمو آنالیز کنم.البته اگه قبلش میگرن نگیرم!
فقط بگم کارگردانی لینچ و بازی نائومی واتس فوق العاده بود.آهنگ فیلم هم که خیلی معروف بود و تازه فهمیدم که مال این فیلمه.
شاید بعدا بهش نمره بدم.کسی اگه این فیلمو دیده خوشحال میشم نظرشو بشنوم...:smile:
.
.
.

آخرین ویرایش:
استاد پرهام عزیز ، چشم .... به روی چشمام
دیگه تکرار نمی شه ! :biggrin1: قوله قول .... :biggrin1:
من خودم از طرفدارای فرانک دارابونت هستم ولی مطمئننا این ضعیف ترین کار دارابونت بود . جدا از اینکه بعضی قسمت های فیلمنامه خیلی خوب نوشته شد و پایان غیر منتظره و خوبی داشت ولی انتظارات من رو براورده نکرد .
البته پایان غیر منتظره همیشه یکی از ویژگی کارهای دارابونته ولی ...
من وقتی نشستم به دیدن فیلم ، به خاطر اینکه می دونستم کار مال دارابونته ، با علاقه نگاش کردم اما وسطای فیلم می خواستم پاشم برم دنبال زندگیم....ولی نرفتم ... گفتم شاید عین قبلیاش پایانش یه جور دیگه باشه که بود ...
من رفتم یه چیزایی تو مایه های نظر شما بگم دیدم شما قبلا گفتی !
منم انتظار کار بهتری از دارابونت داشتم ! شاید چون کارهای خوب ازش دیده بودم قبلا ، پر رو شدم :biggrin1: ولی خب با پیش زمینه ای که ازش (دارابونت) داشتم نتونست منو ارضا کنه !
Mullholland Drive / 2001
این چی بود؟؟؟ اصلا کی به کی بود؟ چی بود چی شد و به کجا رفت؟؟؟؟؟؟ آخرش چرا فانتزی شد یه دفعه؟ اون داستان های فرعی بی ربط چه ربطی به فیلم داشتن؟ آخر فیلم اولش بود یا نه؟؟ love story بود یا weid story ؟؟ اوایل فکر کردم راجع به مافیای سینماست.ولی بعدا ورق برگشت.

البته از David Lynch انتظار دیگه ای نمیرفت.چون سبک خاص خودشه.اصلا تو یه دنیای دیگه ای فیلم میسازه این آدم.هنوز Lost Highway رو ندیدم.ولی فکر کنم جاده ی مالهولاند از اونم عجیب تره.من تا قبل از این fight club عجیب ترین فیلمی بود که دیدم.ولی فقط یه بار این فیلمو ببینید تا قشنگ برید تو فضا !! فیلم یک طنزی بسیار سیاه و عجیب داره که آدم تو یه حالت بین خنده و یه احساس عجیب دیگه قرار میگیره!!!
فعلا هم نمیتونم به این فیلم امتیاز بدم.باید کمی تحقیق کنم و یه بار دیگه فیلمو ببینم.چون بعضی فیلما تو دید دوم یه چهره ی جدید دارن.تازه اگه بخوایم imdb رو در نظر بگیریم مردم بهش 8 دادن!!!
بعضی وقتا آدم یه چیزی رو نمیفهمه فکر میکنه حتما چیز خفنی بود که نفهمیدم دیگه! ولی من باید این فیلمو آنالیز کنم.البته اگه قبلش میگرن نگیرم!
فقط بگم کارگردانی لینچ و بازی نائومی واتس فوق العاده بود.آهنگ فیلم هم که خیلی معروف بود و تازه فهمیدم که مال این فیلمه.
شاید بعدا بهش نمره بدم.کسی اگه این فیلمو دیده خوشحال میشم نظرشو بشنوم...:smile:
.
.
.
تا قبل از این فیلم ، جالبترین فیلمی که تو این مایه ها دیده بودم irreversible بود که در نوع خودش فکر می کنم هنوزم بی همتاست !
من بلوار مالهالند رو 3 بار دیدم آخر یه جاهاییش برام گنگ موند ! آخر سر نقد روی DVD رو نشستم خوندم !
به نظر من این لینچی ترین کار از لینچ بود ... فیلم قشنگیه البته به شرطی که چند بار ببینیش و متوجه منظوراتش بشی ...
اگه بخوام تو دنیای بازی براش مثال بیارم بدون شک می گم SILENT HILL .
فقط یه چیزی رو بگم . اگه شما بتونی بفهمی که فیلم چه زمانی رویا (خواب) رو تصویر می کنه و چه زمانی واقعیت رو ، اون موقع می تونی در حد معمولی بفهمیش ! :smile:
پ.ن : من بهش (با احازه اساتید) 8.5/10 می دم !

Just Friends

352733

عالی بود کلا من با Ryan Reynolds خیلی خیلی حال میکنم تا حالا بیشتر فیلم هایی که توش بازی میکنه رو دیدم و اینو هم فقط به خاطر اون دیدمش ! عالی بود :love:

من بلوار مالهالند رو 3 بار دیدم آخر یه جاهاییش برام گنگ موند ! آخر سر نقد روی DVD رو نشستم خوندم !

خوبه یه جاهاییش برات گنگ موند! :biggrin1: اصلا همونطور که گفتم لینچ تو یه دنیای دیگه ای فیلم میسازه. فقط خودش متوجه فیلمش میشه

لینچی ترین کار لینچ مسلما Eraserheadه.
فیلمای لینچ پازلن. باید پازل رو درست پچینی...
مشكل اينه كه يه موقع پازل رو مي چيني مي بيني يه سري قطعاتش نيست (Twin Peaks) يه موقع هم كلا پازل رو كه چيدي مي بيني تو فهم معنيش مي موني :biggrin1:

Twin Peaks
مسلما تویین پیکس رو اگه سریال رو اول نبینی هیچوقت فیلم رو نمی فهمی.
يه موقع هم كلا پازل رو كه چيدي مي بيني تو فهم معنيش مي موني
پازل رو چیدی که تمومه کار:biggrin1:
کلا جواب رو جلوی چشم بیننده نذاشتن و بیننده رو وادار به فکر کردن یکی از چیزاییه که بعضی افراد ارزش می دونن بعضیها هم متنفرن.
بنظرم تو فیلمای جدیدش هم اینلند امپایر بیشتر از مالهلند گیج کنندس....

در مورد Mullholland Drive، یه نقد تویه یکی از نسخه های DVDش داشت که چیزخوبی بود و خوب داستانو برات شرح میداد.فیلم به چندبار دیدنش واقعا میارزه.
من بهش 9 از 10 میدم

اینلند امپایر بیشتر از مالهلند گیج کنندس....
اینو که حتی بازیگر زن فیلمشم نتونسته بود بفهمه چی داره بازی میکنه و موضوع فیلم چیه

Just Friends
عالی بود کلا من با Ryan Reynolds خیلی خیلی حال میکنم تا حالا بیشتر فیلم هایی که توش بازی میکنه رو دیدم و اینو هم فقط به خاطر اون دیدمش ! عالی بود :love:
این چیه ؟ من داشتمش فک کردم از این تینیجریاس ....
منم که کلا رابطه بسیار عالی دارم با فیلمای بی سر و ته و مزخرف تینیجری ...
معرفیش کردم به جناب Recycle Bin عزیز ... :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خوبه یه جاهاییش برات گنگ موند! :biggrin1: اصلا همونطور که گفتم لینچ تو یه دنیای دیگه ای فیلم میسازه. فقط خودش متوجه فیلمش میشه
نه .... می شه متوجه فیلماش شد .... ولی لازمه اش اینه که یه مدت دوگوله رو به کار بندازی و چند وقتی روش فسفر بسوزونی ! :biggrin1:
لینچی ترین کار لینچ مسلما Eraserheadه.
فیلمای لینچ پازلن. باید پازل رو درست پچینی...
چیه این ؟ من نداشتمش که ببینم ...
خدایی جایی که من هستم اسم لینچ و رفقاشو ببری فکر می کنن فحش دادی بهشون ! :biggrin1:
اینجا خیلی نمی شناسنش !
شما فیلمهای کوتاه لینچ رو دیدین ؟ مال 2002 هستن فک کنم ! یه سری سورئال کلاسیک !
من اصلا نتونستم پازل رو بچینم.فکر کنم فیلم در مورد فساد هالیوود و این چیزا بود. شاید هم نه
شاید هم نه ، درسته ! :biggrin1:
------------
تازه لینچ که خوبه !
این جارموش من فکر می کنم مریضه ! دیوانه اس ... روان پریشی ، خوددرگیری چیزی داره !
اگه مخالف نظر منی " قهوه و سیگار" ش رو بزن تو رگ موافق میشی ! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or