ببین دوست گلم .... من که قصد توهین به شما رو نداشتم ....
لحنمم آروم و معترضانه بود همینطور که الانش هم هست :smile:
ولی شما داری به شعور من و بچه های دیگه مستقیما توهین می کنی .... نظر بده اشکالی نداره .... ولی چرا مطالعاتت رو به رخ بچه های دیگه می کشی ؟ یا حالا اگه مطالعه ی صحیح هم داری به خودت مربوطه .... نباید کار بچه های دیگه رو ببری زیر سوال ! تازه اینا که رفقامون هستن ! به نظرم مشکل شما اینه که چون زیاد از حدت تو سینما زحمت کیشدی و زحمتای افراد دیگه رو ندیدی ، فکر می کنی همه هالو تشریف دارن (برداشت مستقیم از نظرتون)
اونجا هم من از این لجم گرفت (و پی بندش دیگه اینجا سر نزدم) که بعضیا کار اسکات و جکسون و .... رو بردن زیر سوال دارن از خودشون سبک تعریف می کنن !

تاپیکی که داره کار بزرگان و صاحب سبکای سینما رو می بره زیر سوال خب معلومه وظعش چطوریه دیگه ! (البته برا دبیرستانیای gf باز )
-----------------------------
حالا خوبه داریم میگیم جلوه های ویژه فیلم کار و نظر مستقیم خود کارگردان بوده ها
هی بحث رو کشش می دن و بعد ما مورد توهین قرار میگیرم که به D9 امتیاز بالا دادیم

-----------------------------
اتفاقا منم مثل شما بیشتر طرفدار کارهای کلاسیکم تا کارهای بعضا پوچ و بی معنی و گاها تینیجری سینمای امروز .... این از این ....
خب .... حالا در مورد اسکار ...
هر چند که اینجا جاش نیست و فکر می کنم باید نقل مکان کن(ی)م توی Movie Centerــه سایت ....
اسکار رو کلا به کسی می دن که یه کار جدید از خودش نشون بده ! یعنی نهایت تلاشش باشه دیگه ... اگه بخوان به بازی خوب اسکار بدن که خیلیای دیگه هم لایقش بودن
فیلم MILK رو برو یه بار دیگه نگاه کن .... بعد با فیلمای دیگه ی شان پن مقایسه کن .... بعدشم خودت کلاه خودت رو قاضی کن ببین کاری که تو MILK ارائه داد واقعا ارزش اسکار رو داشت یا نه ؟ طوری بازی کرد و طوری توی فیلم گریه می کرد و می خندید که من یه لحظه شک کردم با خودم گفتم نکنه شان پن واقعا اوا خواهری باشه ؟:confused:
حالا برو reader رو نگاه کن ! ......... برو ببین وینسلت خداوکیلی کاری که ارائه داده جدیده یا اینکه فقط ادای آدم بزرگا رو درآورده ؟
در کل به نظر
کاملا شخصی یک دبیرستانی gf بازی مثل بنده اسکار پارسال مزخرفترین اسکاری بود که تو عمرم دیدم !
ولی بازم اگه رو نظر من شک داری یا بازم قصد داری به من توهین کنی ، قبلش حتما خودت رو بزار به جای اونایی که اسکار رو میدن و بگو به کدوم بازیگر (مرد و زن) و کارگردان و فیلمی اسکار میدی ! :confused:
پ.ن : این حرفهاتون واقعا به من برخورد و در شان فردی با اطلاعات شما (البته به قول خودتون) نبود که اینجوری حرف بزنه و دعوا کنه !