Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ببخشید خبر نداشتیم علاقمندان به سینما و همچنین سینمادانها G.a.y هستن! ، متشکر! فهمیدم
ولی خیلی از کارگردان معروفها هم GF داشتن ، زن هم دارن! جریان چیه؟ میشه توضیح بدید؟:smile:

کسی با شما حرف نزد
شما با gf هاتون فعلا حال کنید شاید وقتی که مغزتون اندازه ی نخود شد بفهمی من چی میگم

اصلا من نمیدونم برای چی دارم تو این سایت صحبت میکنم وقتی فرهنگ همه در حد ا.ن. هستش:evil::sick:

شما یا دبیرستانی هستید و دنبال gf و یا دانشگاه آزادی هستید و دنبال gf و اصلا ارزش بحث کردن ندارید.....

دانشگاه ازاد رو باحال اومدی .

یعنی هر کسی که GF داره یا با جنس مونث ارتباط داره از فیلم چیزی حالیش نیست ؟؟

باید این حرفت رو به عنوان مصخره ترین حرف تو کتاب گینس بنویسن !!!

کسی با شما حرف نزد
شما هم ببند دیگه خودتو با کل سایت مقایسه نکن چون من جزیی کل سایت هستم!
شما با gf هاتون فعلا حال کنید شاید وقتی که مغزتون اندازه ی نخود شد بفهمی من چی میگم
شما مجددا ببند اون چیز رو ، من gf!!! ندارم! ، رابطه با جنس مونث رو فقط دلیلی بر بی سواد بودن نمی دونم
شما که همه رو بیخودی به هرچیزی میخوای ربط میدی مواظب حرف زدنت باش
2 حالت داره
یا شما G.A.Y هستی! ، یا مغزت کوچیکه که اینجوری برداشت می کنی.

اصلا من نمیدونم برای چی دارم تو این سایت صحبت میکنم وقتی فرهنگ همه در حد ا.ن. هستش:evil::sick:

این هم طریقه صحبت آقای فیلسوف.

دوستان بسه دیگه.الان دو صفحه هست که دارین به هم میپرین.زشته واقعا. الان یه نفر بیاد تو تاپیک میدونید چی فکر میکنه؟؟ از مدیران عزیز میخوام لااقل پست های قبلی رو پاک کنن.وگرنه درگیری! ادامه پیدا میکنه
مطمئنم فقط من تو این سایت در مورد سینما مطالعه ی درست دارم و قصد ادامشم دارم بقیه شما یا دبیرستانی هستید و دنبال gf و یا دانشگاه آزادی هستید و دنبال gf و اصلا ارزش بحث کردن ندارید.....
:huh:
:dots:

Kill Bill Vol.1
killbillvol1cd.jpg

8/10
فیلمی از برادر تارانتینو..ترکیبی زیبا از خشونت..انتقام..خون..انیمه..موسیقی..شمشیر
هرچی آهنگ توپ هم بود انداخته بودن تو فیلم.. مثل Bang Bang از Nancy Sinatra و ..
از اونجایی هم که با صدای دالبی دیدم فیلم رو کلا خیلی بیشتر حال داد..مخصوصا صدای پاشیدن خون:yes:
حالا بریم Vol.2 ـش رو گیر بیاریم ببینیم چی میشه..

District 9
3/10
City of God رو بگیر، فضاییش کن میشه این. اصلا جالب نبود. CGIـهاش هم که شبیه Stop-Motion بود. بازیگراش بشدت آماتور. داستان خیلی ضعیف. معلوم نیست Sci Fi هست یا Space Opera.

b.gif

Dad / 1989

dad.jpg

Sometimes the greatest man you ever meet... is the first one

یکی از احساسی ترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم.اشکم بدجور سرازیر شد :(( با بازی کمدین قدیمی محبوب من یعنی جک لمون فقید که بازیش تو این فیلم فوق العاده بود.هر چند دوبلش یه چیز دیگه بود.
این فیلمو خیلی سال پیش دوبلش رو تلویزیون خودمون داد با دوبله ی شگفت انگیز مرحوم منوچهر نوذری به جای جک لمون (یادش بخیر واقعا :(() که اون موقع خانوادگی نشستیم دیدم با هم گریستیم! موسیقی فیلم به شدت احساسی و تاثیرگذار بودن.الان که دوباره دیدم بازیم برام تازست.
این فیلمو هر کسی که اهل فیلم هست یا نیست...با هر شغلی که داره و با هر طرز فکری باید ببینه.خیلی وقت بود یه فیلم درام-خانوادگی اینقدر روم تاثیر نذاشته بود.جک لمون تو 65 سالگی بازی عالی رو از خودش نشون داد.اگه هوس یه فیلم به دور از هر گونه مورد مثل خشونت یا چیز دیگه هستید این فیلمو امتحان کنید.(اگه تونستید حتما دوبله ش رو ببینید که کلمه ای برای وصفش پبدا نکردم)
امتیازم8.7 هستش.

آخرین ویرایش:
the butterfly Effect 6.5/10
نه کارگردانی عالی داشت و نه بازیگری محشر و منتقد پسند ....
یک ایده ی بسیار عالی و جذاب و پرداختی تقریبا خوب ....
فیلم در رابطه با نظریه آشوبه که میگه با جلوگیری از بال زدن یک پروانه می شه جلوی یه طوفان رو در نقطه ی دیگری از زمین گرفت !
سال ساختشم 2004 میدونمم که خیلیا دیدنش ! ولی من تازه دانلود کردم دیدم!:cheesygri
کلا فیلم بدی نبود !:smile:

Next:Shrink :biggrin1:
دانلودش تموم شد !
ببینیم امسال کوین اسپیسی چیکار کرده ! :biggrin1: IMDB بهش 7/10 رو داده !
The Visions (2009) هم رفت روی دانلود .... روی پوسترش نوشته بود یه تریلر روانشناسی .. گفتم بگیرم ببینم چیه ! در حد تبلیغاتش هست یا الکی چرت نوشتن ! IMDB هم 7.8/10 رو داده !:smile:
من از شما اطلاعی ندارم که دوربین دستت گرفتی یا نه ولی دوربین عضو جدا نشدنی زندگی منه.......و وقتمو به بحث با کسی که بازی شان پن تو milk رو قشنگ و بازی کیت وینسلت تو reader رو بد میدونه هدر نمیدم......
مطمئنم فقط من تو این سایت در مورد سینما مطالعه ی درست دارم و قصد ادامشم دارم بقیه شما یا دبیرستانی هستید و دنبال gf و یا دانشگاه آزادی هستید و دنبال gf و اصلا ارزش بحث کردن ندارید.....
با عرض معذرت از دوستان واقعا علاقه مند
ببین دوست گلم .... من که قصد توهین به شما رو نداشتم ....
لحنمم آروم و معترضانه بود همینطور که الانش هم هست :smile:
ولی شما داری به شعور من و بچه های دیگه مستقیما توهین می کنی .... نظر بده اشکالی نداره .... ولی چرا مطالعاتت رو به رخ بچه های دیگه می کشی ؟ یا حالا اگه مطالعه ی صحیح هم داری به خودت مربوطه .... نباید کار بچه های دیگه رو ببری زیر سوال ! تازه اینا که رفقامون هستن ! به نظرم مشکل شما اینه که چون زیاد از حدت تو سینما زحمت کیشدی و زحمتای افراد دیگه رو ندیدی ، فکر می کنی همه هالو تشریف دارن (برداشت مستقیم از نظرتون)
اونجا هم من از این لجم گرفت (و پی بندش دیگه اینجا سر نزدم) که بعضیا کار اسکات و جکسون و .... رو بردن زیر سوال دارن از خودشون سبک تعریف می کنن ! :eek: تاپیکی که داره کار بزرگان و صاحب سبکای سینما رو می بره زیر سوال خب معلومه وظعش چطوریه دیگه ! (البته برا دبیرستانیای gf باز )
-----------------------------
حالا خوبه داریم میگیم جلوه های ویژه فیلم کار و نظر مستقیم خود کارگردان بوده ها
هی بحث رو کشش می دن و بعد ما مورد توهین قرار میگیرم که به D9 امتیاز بالا دادیم :eek:
-----------------------------
اتفاقا منم مثل شما بیشتر طرفدار کارهای کلاسیکم تا کارهای بعضا پوچ و بی معنی و گاها تینیجری سینمای امروز .... این از این ....
خب .... حالا در مورد اسکار ... هر چند که اینجا جاش نیست و فکر می کنم باید نقل مکان کن(ی)م توی Movie Centerــه سایت ....
اسکار رو کلا به کسی می دن که یه کار جدید از خودش نشون بده ! یعنی نهایت تلاشش باشه دیگه ... اگه بخوان به بازی خوب اسکار بدن که خیلیای دیگه هم لایقش بودن
فیلم MILK رو برو یه بار دیگه نگاه کن .... بعد با فیلمای دیگه ی شان پن مقایسه کن .... بعدشم خودت کلاه خودت رو قاضی کن ببین کاری که تو MILK ارائه داد واقعا ارزش اسکار رو داشت یا نه ؟ طوری بازی کرد و طوری توی فیلم گریه می کرد و می خندید که من یه لحظه شک کردم با خودم گفتم نکنه شان پن واقعا اوا خواهری باشه ؟:confused:
حالا برو reader رو نگاه کن ! ......... برو ببین وینسلت خداوکیلی کاری که ارائه داده جدیده یا اینکه فقط ادای آدم بزرگا رو درآورده ؟
در کل به نظر کاملا شخصی یک دبیرستانی gf بازی مثل بنده اسکار پارسال مزخرفترین اسکاری بود که تو عمرم دیدم !
ولی بازم اگه رو نظر من شک داری یا بازم قصد داری به من توهین کنی ، قبلش حتما خودت رو بزار به جای اونایی که اسکار رو میدن و بگو به کدوم بازیگر (مرد و زن) و کارگردان و فیلمی اسکار میدی ! :confused:
پ.ن : این حرفهاتون واقعا به من برخورد و در شان فردی با اطلاعات شما (البته به قول خودتون) نبود که اینجوری حرف بزنه و دعوا کنه !

آخرین ویرایش:
سلام
آقای arthas اینجا برای نظرات شماست نه نظرات imdb
در کل پرهام جان ما مخلصیم .... :biggrin1:
فک کنم شما منظورات بنده رو اشتباه متوجه شدی .....
اگه توجه کنی نوشتم NEXT:Srink که یعنی فیلم بعدی که می خوام ببینم shrink هست !
می خوام برم ببینم بعد نظر خودمو بگم ! در کنارش عرض کردم imdb هم فلان رتبه رو بهش داده !
من تو پست قبلیم فقط به The Butterfly Effect نمره دادم و بس! :biggrin1:

The Mist
9.0

جدا نمیدونم چرا تا امروز این شاهکار رو نشستم ببینم ! درکل یک داستان عالی که اون یه نمره هم به خاطر نقش اول ندادم !:دی
اخر فیلم هم به نظر من جدای خود پایان نکته ی مثبتش اصیش این بود که ادم نمگه، آآآ اگه یکم صبر میکردن و تصلیم نمیشدن چی میشد اینا، فقط میگه life is fu*king unfair !:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or