Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اگرچه من خودم چندان از راهی که sci fi رفته خوشم نمیاد و کلا خیلی هم Science-Fiction نمی دونم و تقریبا با ریدلی اسکات موافقم بستگی داره تعریفتون از sci fi چی باشه.
تهیه کننده هم نقش زیادی در شکل دهی فیلم داره.

پیترجکسون دوباره ثابت کرد با جلوه های ویژه ی بیش از حد رات میتونه گند بزنه به هر فیلمی.
مرسی که برای یک سال خوراک خنده ی بچه ها رو فراهم کردی :smile:
مضحک ترین جمله ی سال :smile:
فک کردی چون رفتی چارتا فیلم کلاسیک دیدی مثلا نظرت خیلی مهمه !
برای دلم برا استنلی کوبریک میسوزه که همچین طرفدارایی داره !!!

• Like
Reactions: THE BEST BOY
مرسی که برای یک سال خوراک خنده ی بچه ها رو فراهم کردی :smile:
مضحک ترین جمله ی سال :smile:
فک کردی چون رفتی چارتا فیلم کلاسیک دیدی مثلا نظرت خیلی مهمه !
برای دلم برا استنلی کوبریک میسوزه که همچین طرفدارایی داره !!!

[...]
شما برو با shutter island حال کن و کاری به کار دیگران نداشته باش.
اینجوری همه راحت ترند.
اگراستنلی کوبریک هم بفهمه دلت واسش میسوزه تنش تو گور میلرزه.....

[...]
شما برو با shutter island حال کن و کاری به کار دیگران نداشته باش.
اینجوری همه راحت ترند.
اگراستنلی کوبریک هم بفهمه دلت واسش میسوزه تنش تو گور میلرزه.....
خب خدا رو شکر هنوز مثل شما idiot نیستم تا اینجوری فکر کنم ! شما هم برو هنوز فیلمایی که جکسون بهشون گند نزده رو ببین و اینجا دُر و گوهر تراوش نکن چون حال من یکی را داری بهم میزنی !
استنلی همین الانشم از دست شما تنش تو گور رو ویبرست !
در ضمن من ندیدم جکسون به Shutter Island گند بزنه ! نکنه به اینم معترضی !
در ضمن خشونتش برا +3 ساله شما هم میتونی ببینی !
یه هدف هایی هم داره اگه برا چشمات سمک بخری میتونی بفهمی !

خب خدا رو شکر هنوز مثل شما idiot نیستم تا اینجوری فکر کنم ! شما هم برو هنوز فیلمایی که جکسون بهشون گند نزده رو ببین و اینجا دُر و گوهر تراوش نکن چون حال من یکی را داری بهم میزنی !
استنلی همین الانشم از دست شما تنش تو گور رو ویبرست !
در ضمن من ندیدم جکسون به Shutter Island گند بزنه ! نکنه به اینم معترضی !
در ضمن خشونتش برا +3 ساله شما هم میتونی ببینی !
یه هدف هایی هم داره اگه برا چشمات سمک بخری میتونی بفهمی !

میتونی هرجور راحتی رفتار کنی واسه من مهم نیست
سمعک هم خودت واسه چشمات بگیر چون +13 هست نه +3

واقعا عجیبه مردم سر یک فیلم گیشه ای که تا سال 2012 کسی حتی اسمش رو هم یادش نمیاد دعوا میکنن.
عجیب تر این هست بعضایی فکر می کنند Roger Ebert هستند و سر فیلمی بحث می کنند که حتی تونست حدود همسطح TDK نمره بگیره. جالب تر این هست که 95 درصد منتقد ها می گند D9 توی سال 2009 همون تحولی کرد که Alien توی سال 80 در سبک Science-Fiction به وجود اورد.

• Like
Reactions: Mojtaba
همون تحولی کرد که Alien توی سال 80 در سبک Science-Fiction به وجود اورد.
همون چیزی که من دوست ندارم. اگرچه Alien خیلی بهتر از sci fiهایی بود که بعدها اومد. البته باز هم می گم به تعریف Science Fiction هم بر می گرده ولی با اسکات تقریبا موافقم
Ridley Scott: "After 2001 -A Space Odyssey, Science Fiction is Dead"

خب جالبه همین اسکات که اصولا زر مفت هم زیاد میزنه ! باز هم میره سراغ Prequel بهترین کارش که Sci-Fi هم هست !
در ضمن برادر Aurlito بهتره پست ها رو یه بار دیگه بخونی ! چون ما سر چیز دیگه ای بحث کردیم !
البته من در مورد D9 ، راجر ایبرت نماها و مخلفات با کسری هم عقیده ام ! :smile:

خب جالبه همین اسکات که اصولا زر مفت هم زیاد میزنه ! باز هم میره سراغ Prequel بهترین کارش که Sci-Fi هم هست
بنظرم کسی که خودش بهترین کارهاش sci fiه زر مفت نمی زنه و چه بسا حرفش بیشتر اعتبار داره.

بنظرم کسی که خودش بهترین کارهاش sci fiه زر مفت نمی زنه و چه بسا حرفش بیشتر اعتبار داره.
اردلان منظورم این لینکی که تو گذاشتی نبود ! منظورم حرفهایی مسخره ای که قبلا در مورد چنتا فیلم دیگه زده بود که خودش تهیه کنندش بود !
من میگم با این حرفی که زده چرا خودش داره دوباره برا Alien یه Prequel میسازه !

احتمالا به خاطر کارنامه فیلمسازی خودش. احتمالا به این خاطر که تو ژانرهای دیگه به اندازه sci fi موفق نبوده.
البته من D9 رو ندیدم که نظری بدم ولی کلا با بحث ایده های overused شده در sci fi موافقم و اینکه آیا واقعا فیلمها Science Fictionان یا به سمت دیگه ای رفتن.

خب فک کنم در مورد این یکی هم ایده فیلم هم لوکیشنش overused نشده باشن !
در مورد ریدلی اسکات هم خودم هم در اولین پستم گفتم بهترین کاراش Sci-fi بوده ولی گفتن اون حرف و ساختن Prequel برا Alien یعنی مسخره کردن خودت !
در اخر هم بگم خود بلومکمپ هم گفته ایده ی فیلم برا خودش بوده ! و با الهام از Alien اسکات بوده !
در مورد گیشه ای بودن این فیلم هم بگم که با اینکه همین پیتر جکسون تهیه کنندش بوده ولی هیچ افتتاحیه ای براش نذاشتن و خیلی بی سر و صدا اکران شد ! پس لایق توجه هست !

خب فک کنم در مورد این یکی هم ایده فیلم هم لوکیشنش overused نشده باشن
امیدوارم...ولی تعریف sci fi تغییری نمی کنه.
ولی گفتن اون حرف و ساختن Prequel برا Alien یعنی مسخره کردن خودت
البته اسکات همونطور که گفتم به فکر کارنامه خودشه نه به فکر اینکه sci fi مرده یا نه. فکر نمی کنم با این وجود نظرش تغییری کرده باشه.
در مورد گیشه ای بودن این فیلم هم بگم که با اینکه همین پیتر جکسون تهیه کنندش بوده ولی هیچ افتتاحیه ای براش نذاشتن و خیلی بی سر و صدا اکران شد ! پس لایق توجه هست
فکر کنم وقتی اسم جکسون بالای پوستر هست طبعا نیازی هم به سر و صدا نیست:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or