پرهام نیگا کن اخه این چه وضعه تعریف کردن از یه فیلمه ؟
من پرهام نيستم ولي
دستكم بقيه كاري رو مي كنن كه به تاپيك مربوطه (به فيلما امتياز مي دن)
نه اينكه اين وسط به اين و اون مي گن چيكار بكن و چيكار نكن يا جوري بحث كن يا اينو بن كن و اونو آزاد كن (اصلا با مزه نيست )
==
کی بود میگفت اصلا به کتاب وفادار نبود؟!بابا تا اونجایی که من یادمه دیالوگا مو نمیزد چه برسه...فقط یه کامیکی که پسره تو خیابون میخونه رو نداشت یا آخرشم یکم فرق می کرد که به نظر من فیلمش تونست پایانه خوبی بسازه...فقط سوال من اینه که چرا می گفتین این پایانش فیلم نمیشه؟چرا نمیشه ساختش؟(مخصوصا سینا که انقد اصرار میکرد...)
من كه هنوز واچمن رو نديدم يعني تو مود فيلم ديدن نيستم اما تا آخر هفته آينده به احتمال 40 درصد ديدمش ميام نظرمو مي گم
اما فيلمي كه نه تو دو تا مخاطب سينما (منتقدا و تماشاگرا) تو هيچ كدوم اكثريت باهاش نبوده خوب معلوم كه فيلمه يه مشكلي داره
==
میگم،جدا نولان از هیچ کتابی اقتباس کرده بود؟(کله فیلم رو میگم) من فک می کردم همش رو (تقریبی) خودش نوشت...حالا کدوم کتابه؟60 بار تو تاپیک کامیک بوک سنتر عرض کردم کدوم کتابای بتمن باحالن اصلا انگار دارم به در میگم دیوار بشنوه...(راستی،گرافیک نوولاش رو ندارم،اگه شماره هاش رو بگی کدوم ضروریه خیلی آقایی...)
نمي شه بگي نولان صرفا از يه كتاب اقتباس كرده بود اما ردپاي يه جاهاي مختلف داستان تو بعضي كتاب ها ديده مي شه
با اينكه فيلم رو به دفعات ديدم اما بايد دوباره ببينمش اگه بخوام دقيق بگم كجاي فيلم آدمو ياد چي ميندازه اما كل ماجرا مخلوط The Man Who Laughs و The Long Halloween هست
در مورد راهنمايي اينكه چي بخوني بيا تو Comic Book Center و بگو چي دانلود كردي تا بشه راهنماييت كرد البته هيچ معياري نيست بشه گفت چي رو بايد خوند و ضررويه اما مي شه براي خوندن Story Arc ها راهنماييت كرد
==
Death Race
كارگردان : Paul W.S. Anderson
بازيگران:Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane , Tyrese Gibson
ژانر: اكشن
خلاصه داستان: جنسن ايمز (استيتهم) راننده ماشين هاي مسابقه ايه كه سالها مسابقه نداده اما زماني كه براش پاپوش درست مي شه بدليل قتل همسرش به زندان ميفته، رئيس زندان (آلن) بهش مي گه اگه تو مسابقات Death Race شركت كنه مي تونه آزاد بشه و ...
فيلم انقدر بده كه نمي دونم از كجا شروع كنم اما اينا نكته هاي كليديه
فيلم مي شه رسما يه Rip-off اكشن از روي Shawshank Redemption دونست كل خط داستاني فيلم رسما آدمو ياد ShR ميندازه ولي اينجا داستان بدليل اينكه كوچكترين درجه اهميت رو داره انقدر احمقانه و ساده لوحانه اجرا مي شه كه تقريبا شخصيت پردازي در حد صفر انجام مي شه
واقعا نمي دونم چند فيلم ديگه لازمه كه ثابت بشه استيتهم چيزي به اسم استعداد نداره تنها كار مثبتي كه تو فيلم مي كنه اينه كه در يه صحنه هاي كاملا اضافه هيكل قشنگش رو نمايش مي ده
جون آلن به خاطر سابقه ش انتظار خيلي زيادي ازش مي ره اما اينجا رسما فقط واميسته جلوي دوربين و ديالوگ مي گه اصلا انگار نه انگار تو همچين فيلمايي نقش منفي مهمترين وظيفه رو داره
از همه بدتر شايد گيبسوني باشه كه تو اين چندسال بازيگريش فراتر يه بدلكار نشده
ايان مك شين هم روزهاي خيلي بهتري داشته در آخرين سكانس حضورش در فيلم با نگاه به دوربين و گفتن ديالوگش رسما افتضاح به بار مياره (كه البته مديون كارگردانه)
دختره فيلم حالا هر كي هست شايد بهترين بازيگر فيلم باشه اونم به خاطر اينكه حضورش كمه و حداكثر ديالوگش بپيچ به چپ يا راسته
فيلم پر مجموعه كم نظيري از صحنه هاي موزيك ويدئويي كه واقعا موجبات كف كردن تماشاچي رو فراهم مي كنه كه يه كارگردان چقدر مي تونه نابلد باشه بعد يادت ميفته كه كارگردان اندرسون كبيره
صحنه هاي اكشن فيلم ظاهرا قراره هيجان انگيز و وجد آور باشن اما موقع ديدنش ياد بازي Crash4 ميفتادم كه با پلي استيشن بازي مي كرديم
دقيقا همونجوريه از روي يه سري آيتم ها رد مي شن تير و روغن و دود مي گيرن
دقيقا در همين حد احمقانه
من طرفدار درجه يك Sci-Fi هستم و مي دونم يه چيزايي مقياس ژانره اما تحمل يه چيزاي احمقانه و ربط دادنش به مقياس هاي ژانر سخت خيليم سخته
خلاصه بين سريال ديدن اومديم يه كار متفاوت كنيم رسما دو ساعت از زندگيمون به باد فنا رفت
0 از 10
==
پ.ن:افتادم تو ماراتن سريال ديدن هرچند قبل از شروع اين ماراتن كه تمام وقتم رو گرفته يه تعدادي فيلم رو براي بار چندم ولي فعلا وقت نوشتن مجدد در موردشون رو ندارم