Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام

-----
پ.ن : نیما خشن شدی جدیداً :دی
شما هم اف تاپیک زدی حکمت حکمه سلمان رشدیه :biggrin1:
پرهام نیگا کن اخه این چه وضعه تعریف کردن از یه فیلمه ؟
طرف یه فیلم دو ساعته میبینه بعد میگه :
من از فیلم خوشم اومد مامانم اینا هی هی ! 9 از 10 !
خو این یعنی چی ؟
بابا یه داستان فیلمو بگین ، چارتا بازیگر ، کارگردان ، سال تولید و ...!
همه ی این امتیاز دادنای خوشحال تقصیر ممد ائورلیتو ئه ... خدا ازش نگذره !

پرهام نیگا کن اخه این چه وضعه تعریف کردن از یه فیلمه ؟
من پرهام نيستم ولي
دستكم بقيه كاري رو مي كنن كه به تاپيك مربوطه (به فيلما امتياز مي دن)
نه اينكه اين وسط به اين و اون مي گن چيكار بكن و چيكار نكن يا جوري بحث كن يا اينو بن كن و اونو آزاد كن (اصلا با مزه نيست )
==
کی بود میگفت اصلا به کتاب وفادار نبود؟!بابا تا اونجایی که من یادمه دیالوگا مو نمیزد چه برسه...فقط یه کامیکی که پسره تو خیابون میخونه رو نداشت یا آخرشم یکم فرق می کرد که به نظر من فیلمش تونست پایانه خوبی بسازه...فقط سوال من اینه که چرا می گفتین این پایانش فیلم نمیشه؟چرا نمیشه ساختش؟(مخصوصا سینا که انقد اصرار میکرد...)
من كه هنوز واچمن رو نديدم يعني تو مود فيلم ديدن نيستم اما تا آخر هفته آينده به احتمال 40 درصد ديدمش ميام نظرمو مي گم
اما فيلمي كه نه تو دو تا مخاطب سينما (منتقدا و تماشاگرا) تو هيچ كدوم اكثريت باهاش نبوده خوب معلوم كه فيلمه يه مشكلي داره
==
میگم،جدا نولان از هیچ کتابی اقتباس کرده بود؟(کله فیلم رو میگم) من فک می کردم همش رو (تقریبی) خودش نوشت...حالا کدوم کتابه؟60 بار تو تاپیک کامیک بوک سنتر عرض کردم کدوم کتابای بتمن باحالن اصلا انگار دارم به در میگم دیوار بشنوه...(راستی،گرافیک نوولاش رو ندارم،اگه شماره هاش رو بگی کدوم ضروریه خیلی آقایی...)
نمي شه بگي نولان صرفا از يه كتاب اقتباس كرده بود اما ردپاي يه جاهاي مختلف داستان تو بعضي كتاب ها ديده مي شه
با اينكه فيلم رو به دفعات ديدم اما بايد دوباره ببينمش اگه بخوام دقيق بگم كجاي فيلم آدمو ياد چي ميندازه اما كل ماجرا مخلوط The Man Who Laughs و The Long Halloween هست
در مورد راهنمايي اينكه چي بخوني بيا تو Comic Book Center و بگو چي دانلود كردي تا بشه راهنماييت كرد البته هيچ معياري نيست بشه گفت چي رو بايد خوند و ضررويه اما مي شه براي خوندن Story Arc ها راهنماييت كرد
==
200px-Death_race_poster.jpg

Death Race
كارگردان : Paul W.S. Anderson
بازيگران:Jason Statham, Joan Allen, Ian McShane , Tyrese Gibson
ژانر: اكشن
خلاصه داستان: جنسن ايمز (استيتهم) راننده ماشين هاي مسابقه ايه كه سالها مسابقه نداده اما زماني كه براش پاپوش درست مي شه بدليل قتل همسرش به زندان ميفته، رئيس زندان (آلن) بهش مي گه اگه تو مسابقات Death Race شركت كنه مي تونه آزاد بشه و ...
فيلم انقدر بده كه نمي دونم از كجا شروع كنم اما اينا نكته هاي كليديه
فيلم مي شه رسما يه Rip-off اكشن از روي Shawshank Redemption دونست كل خط داستاني فيلم رسما آدمو ياد ShR ميندازه ولي اينجا داستان بدليل اينكه كوچكترين درجه اهميت رو داره انقدر احمقانه و ساده لوحانه اجرا مي شه كه تقريبا شخصيت پردازي در حد صفر انجام مي شه
واقعا نمي دونم چند فيلم ديگه لازمه كه ثابت بشه استيتهم چيزي به اسم استعداد نداره تنها كار مثبتي كه تو فيلم مي كنه اينه كه در يه صحنه هاي كاملا اضافه هيكل قشنگش رو نمايش مي ده
جون آلن به خاطر سابقه ش انتظار خيلي زيادي ازش مي ره اما اينجا رسما فقط واميسته جلوي دوربين و ديالوگ مي گه اصلا انگار نه انگار تو همچين فيلمايي نقش منفي مهمترين وظيفه رو داره
از همه بدتر شايد گيبسوني باشه كه تو اين چندسال بازيگريش فراتر يه بدلكار نشده
ايان مك شين هم روزهاي خيلي بهتري داشته در آخرين سكانس حضورش در فيلم با نگاه به دوربين و گفتن ديالوگش رسما افتضاح به بار مياره (كه البته مديون كارگردانه)
دختره فيلم حالا هر كي هست شايد بهترين بازيگر فيلم باشه اونم به خاطر اينكه حضورش كمه و حداكثر ديالوگش بپيچ به چپ يا راسته
فيلم پر مجموعه كم نظيري از صحنه هاي موزيك ويدئويي كه واقعا موجبات كف كردن تماشاچي رو فراهم مي كنه كه يه كارگردان چقدر مي تونه نابلد باشه بعد يادت ميفته كه كارگردان اندرسون كبيره
صحنه هاي اكشن فيلم ظاهرا قراره هيجان انگيز و وجد آور باشن اما موقع ديدنش ياد بازي Crash4 ميفتادم كه با پلي استيشن بازي مي كرديم
دقيقا همونجوريه از روي يه سري آيتم ها رد مي شن تير و روغن و دود مي گيرن
دقيقا در همين حد احمقانه
من طرفدار درجه يك Sci-Fi هستم و مي دونم يه چيزايي مقياس ژانره اما تحمل يه چيزاي احمقانه و ربط دادنش به مقياس هاي ژانر سخت خيليم سخته
خلاصه بين سريال ديدن اومديم يه كار متفاوت كنيم رسما دو ساعت از زندگيمون به باد فنا رفت
0 از 10
==
پ.ن:افتادم تو ماراتن سريال ديدن هرچند قبل از شروع اين ماراتن كه تمام وقتم رو گرفته يه تعدادي فيلم رو براي بار چندم ولي فعلا وقت نوشتن مجدد در موردشون رو ندارم

من پرهام نيستم ولي
دستكم بقيه كاري رو مي كنن كه به تاپيك مربوطه (به فيلما امتياز مي دن)
نه اينكه اين وسط به اين و اون مي گن چيكار بكن و چيكار نكن يا جوري بحث كن يا اينو بن كن و اونو آزاد كن (اصلا با مزه نيست )
خو مگه من گفتم بامزست !
من میگم وقتی میخواین به فیلمی که دیدین نمره بدن یه دو خط درست درمون در مورد فیلم بنویسن که یکی میبینه بفهمه یارو اصلا فیلمو نیگا کرده یا همینجوری الله بختکی چون دو نفر تعریف کردن اینم میگه اره دیگه منم دیدم پس x از 10 !

Platoon

MV5BMTUxOTQ5Njg0Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwNzE0NDk4._V1._SX280_SY400_.jpg

Tom Berenger is exceptional!

داستان فیلم از دید Chris Taylor (که Charlie Sheen نقشش رو بر عهده داره) که برای انجام وظیفه ی میهن پرستانه ش به ویتنام اومده.
پس از گذشت چند دقیقه از فیلم، حس بی هدف بودن در جنگ ویتنام و سربازان فقیر و بیزار از جنگ رو درک می کنید.
کریس میبینه که جوخه به دو دسته متفاوت تقسیم میشه، یکی برای گروهبان Elias (ایفای نقش،Willem Dafoe) و دیگری گروهبان Barnes (ایفای نقش، Tom Berenger) ، این دو با اینکه هر دو هدف مشترکی در جنگ دارند، با هم درگیری دارند. الیس به عنوان کرکتر "خوب" و بارنز به عنوان کرتر "بد" هستند. اینجاست که کریس به موضوع پی میبره ....

یکی از بهترین Anti-War هایی که دیدم. فیلم خیلی به ضعف آمریکا در ویتنام و شکستش تاکید کرده، نه اینکه آمریکا از نظر "نیرو" ضعیف باشه، بلکه از نظر "روحی" خیلی ضعیف تر از ویتنام بوده.
فیلم میخواد نشون بده که امریکایی ها در جنگ شکست خوردند بدین خاطر که به جای اینکه با VC بجنگند بیشتر با خودشون در جنگ بودند.
بهترین سکانس فیلم هم حمله به دهکده بود. بی نظیر ...
موزیک، ظاهر و سیمای تکنیکی فیلم عالی اند.

9/10

سلام
Knowing
هنرپیشه شاخش نیکلاس کیج بود .
فیلم یه داستان ماورالطبیعه داره . درمورد یه سری پیشبینی ( یا شایدم پیشگویی )
نیمه اول فیلم خوب بود ، ولی هرچی پیشتر میرفت ، ضعیفتر میشد . تا رسید به آخرش که دیگه هیچی از فیلم نمونده بود از نظر من .
6/10 ( با ارفاق )

پوکوندین منو با تعریف کردناتون ...! شما دارین جوک تعریف میکنید یا نظرتون رو در مورد یه فیلم 2 ساعته میگین !
یه دو خط تعریف کنین از داستان و ... ما میفهمیم واقعا فیلم رو دیدین ! :smile:
:smile:
خوب M1sChief جان توضيحات لازم رو دادند. ولي آخه داستانش يه جوريه كه هر چه قدر كمتر از فيلم بدوني بهتر ـه.
4 نفر ميرن به Vegas براي Bachelor Party . صبح كه بلند ميشن از خواب يكيشون نيست ( داماد ) توي سويتشون هم بهم ريختس يه پلنگ هم توي دستشوييه .. و اين 3 نفر هيچ چيزي يادشون نيست.
البته يه بچه هم روي دستشون هست. (داستان رو لو ندادم. اينا توي تريلر هاش هم هستن)

پ.ن: يه توضيحي درباره ي Bachelor Party بدم بد نيست. توي آمريكا يه رسمي هست كه كسي كه مي خواد ازدواج كنه، شب قبل با دوستاش ميره خوش مي گذرونه. و بعد هم ، يعني وقتي كه ازدواج كرد، ديگه به قولي مي ذاره كنار:biggrin1:

خوب راجع به خود فيلم كه ديگه بيشتر نمي شه توضيح داد، چون مزه اش ميره. ولي راجع به اطلاعات و نقد ها.

Genre(s): Comedy
Written by: Jon Lucas (& story)
Scott Moore (& story)
Todd Phillips
Jeremy Garelick
Directed by: Todd Phillips
Release Date:
Theatrical: June 5, 2009
Running Time: 100 minutes, Color
Origin: USA

ميانگين امتيازاتش تا الان 73/100 هست كه به نظر من براي يك فيلم با اين سبك خيلي خوبه...

-----------------------
البته فقط تو California نيست و Vegas هم لازم نيست بعضي ها ميرن استر يپ كلاب بعضي ها يه كشتي تفريحي اجاره ميكن ولي تو بيشتروشون استر يپر و هو كر هستشن:biggrin1:.
لازم به ذکره که مختص مرد ها هم نیستش !!
ايول. به اطلاعاتمون اضافه شد. پست هم ويرايش شد.

آخرین ویرایش:
:smile:
پ.ن: يه توضيحي درباره ي Bachelor Party بدم بد نيست. توي ايالت كاليفرنيا( فك كنم) يه رسمي هست كه كسي كه مي خواد داماد بشه، شب قبل با دوستاش ميره Vegas و خوش مي گذرونه. و بعد هم ، يعني وقتي كه داماد شد، ديگه به قولي مي ذاره كنار:biggrin1:

البته فقط تو California نيست و Vegas هم لازم نيست بعضي ها ميرن استر يپ كلاب بعضي ها يه كشتي تفريحي اجاره ميكن ولي تو بيشتروشون استر يپر و هو كر هستشن:biggrin1:.
-
از اين به بعد داستان فيلم رو توي اسپولير بزاريد بهتره

لازم به ذکره که مختص مرد ها هم نیستش !!:دی

اینی که من میدونم تو کل امریکا همچین رسمی هست توی چطور با مادرتون اشنا شدم هم همین اتفاق میفته اونا هم از نیویورک میرن اتلانتیک سیتی (یه شهری مثل وگاس خودشون البته برای مردم شرق کشور )

حالا بي خيال Hangover:biggrin1:
============================================

Inside Man

بسيار فيلم خوبي بود. من خيلي خوشم اومد. داستان سرقت بانك هست. ولي به طوري كه آخر فيلم واقعا از عملكرد گروه شكه ميشين. ديدنش شديدا" توصيه ميشه...
با بازي كلايو اون هم خيلي حال كردم.
9.3/10

Genre(s): Crime | Drama | Mystery | Suspense/Thriller
Written by: Russell Gewirtz
Directed by: Spike Lee
Release Date:
Theatrical: March 24, 2006
DVD: August 8, 2006
Running Time: 129 minutes, Color

==============

Terminator Salvation

من كه خوشم نيومد. داستاني نداشت كه بيننده رو درگير كنه. از نظر صحنه هاي اكشن هم حرف خاصي براي گفتن نداشت. به جز يه صحنه كه اواسط فيلم بود، ديگه چيز جالبي نداشت. آخر فيلم هم كه به كليشه اي ترين شكل ممكن تموم ميشه! ( ايثار و اينا:biggrin1: )
3/10

Genre(s): Action | Adventure | Sci-fi | Suspense/Thriller
Written by: Gale Anne Hurd (characters)
James Cameron (characters)
David C. Wilson (story), Michael Ferris (& story)
John D. Brancato (& story)
Directed by: McG
Release Date:
Theatrical: May 21, 2009
Running Time: 115 minutes, Color

پ.ن:
واقعا نمي دونم چند فيلم ديگه لازمه كه ثابت بشه استيتهم چيزي به اسم استعداد نداره
كاملا" موافقم. نمي فهمم چه كسي اينو آورد توي Hollywood!!!

آخرین ویرایش:
12%20Round-B%201%20sheet_web.jpg

rounds 12

3/10

داستان:

مضخرفی بیش نبود:دی نمیدونم چرا اسمشو گزاشتن راند 12 باید میزاشتن saw 6 :دی:دی

اخه فیلم اره رو تصور کنید خشونتشو پایین بیارید و یه پلیس بازی هم بندازید توش +جان سینا:دی:دی

صحنه اکشن 2-3 تا بیشتر نداشت که من فقط یه خاطر اون و جان سینا گرفتم

کلا اگه هوادار جان سینا هستید بگیرید فیلمو نه چیز دیگه ای:دی

harry_potter_and_the_half_blood_prince.jpg

harry potter and the half blood prince

9/10

شاید بهترین نسخه ای از این سری که تا به حال دیدم ، البته کیفیت خیلی پایین بود وگرنه 10 رو میدادم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or