Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Watchmen

زک اسنایدر بدون یک کارگردان خیلی خوبه و حتی می‌تونیم بگیم سبک مخصوص خودشو داره.
ولی متاسفانه زک اسنایدر و سبکش مناسب کمیک واچمن نیستند، اسنایدر فقط باید وقتشو صرف ساختن بلاک‌باسترهای اکشن خفن بکنه و مطمئنا موفقیت خیلی بیشتری بدست میاره. ولی خب واچمن اصلا سوژه مناسبی برای استیل زک اسنایدری نیست. در واقع با هنرمندی هرچه‌تمام‌تر اثری که میشه کتاب‌ها در تفسیرش نوشت رو تبدیل کرده به یک اکشن توخالی در حد رمبو. خیلی چیزها رو پرده سینما فوق‌العاده بودند، صحنه‌هایی که دوست داشتم بتونم از هم زاویه ببینم رو اسنایدر با مهارت تمام و استفاده مخصوص به خودش از اسلوموشن خیلی خوب درآورده بود ولی به ماهیت کار ضربه زده بود. داستان واچمن یک خط مستقیمه که رو به بالا حرکت می‌کنه (هرچند به عقیده من در قسمتی که Ozymandias داره صبحت می‌کنه یک مقدار افت داره) ولی داستان واچمن اسنایدر بیشتر شبیه یک نوار قلب بود که دائم بالا و پایین می‌رفت. در اوج خوبی فیلم یه سکس‌سین میاد مثل دسته بیل قرار میگیره که اصلا شباهتی به اون‌چیزی که در کتاب بود نداره. کمدین فوق‌العاده ظاهر شده بود و رورشاک هم بازی خیلی خوبی ارائه شده بود براش، مشکل اصلی فیلم Ozymandias بود. Adrian Veidt یک مرد باهوش، قوی و محکمه، نه یه بچه سوسول بریتیش که بیشتر بدرد نقش‌های Emo میخوره. در مورد پایان افتضاح فیلم هم اصلا صحبتی نمی‌کنم. Dr.Manhattan از لحاظ بصری خیلی خوب کار شده بود ولی از لحاظ سمعی صداش رسما افتضاح بود. یه سری سکانس‌ها خیلی خیلی خوب کار شده بودند و یه سری متوسط. بد هم که همیشه هست :دی ولی در نهایت چیزی که تحویل داده بود یه اکشن سوپرهیروی خیلی خوب بود ولی کاملا توخالی. بدون حس واچمن. و این قربانی کردن برترین کامیک تاریخ از نظر خیلی‌ها روی پرده سینما.
در کل با تمام علاقه‌ایم که به زک اسنایدر بعنوان یه اکشن‌ساز خوب دارم، برای واچمن ایشون امتیازی بیشتر 2/10 نمی‌تونم در نظر بگیرم.

اخراجی‌های 2

فواید دیدن یک ******** از دیدن فیلم ده‌نمکی بیشتره. لااقل آدم یه حالی که می‌کنه. یه کلکسیون از ستاره‌ها که فدای سناریوی احمقانه شدند و انتخاب بد کست‌ برای بعضی شخصیت‌ها و باز هم سناریوی احمقانه و باز هم سناریوی احمقانه و تا ابد سناریوی احمقانه مسعود ده‌نمکی. ساخت این فیلم به منزله اخطاری بود برای سینمای ایران که خاک بر سرمون :دی
0/10
با تشکر از آقای ده‌نمکی برای ساختن مزخرفترین سری فیلم ایران.

Watchmen

زک اسنایدر بدون یک کارگردان خیلی خوبه و حتی می‌تونیم بگیم سبک مخصوص خودشو داره.
ولی متاسفانه زک اسنایدر و سبکش مناسب کمیک واچمن نیستند، اسنایدر فقط باید وقتشو صرف ساختن بلاک‌باسترهای اکشن خفن بکنه و مطمئنا موفقیت خیلی بیشتری بدست میاره. ولی خب واچمن اصلا سوژه مناسبی برای استیل زک اسنایدری نیست. در واقع با هنرمندی هرچه‌تمام‌تر اثری که میشه کتاب‌ها در تفسیرش نوشت رو تبدیل کرده به یک اکشن توخالی در حد رمبو. خیلی چیزها رو پرده سینما فوق‌العاده بودند، صحنه‌هایی که دوست داشتم بتونم از هم زاویه ببینم رو اسنایدر با مهارت تمام و استفاده مخصوص به خودش از اسلوموشن خیلی خوب درآورده بود ولی به ماهیت کار ضربه زده بود. داستان واچمن یک خط مستقیمه که رو به بالا حرکت می‌کنه (هرچند به عقیده من در قسمتی که Ozymandias داره صبحت می‌کنه یک مقدار افت داره) ولی داستان واچمن اسنایدر بیشتر شبیه یک نوار قلب بود که دائم بالا و پایین می‌رفت. در اوج خوبی فیلم یه سکس‌سین میاد مثل دسته بیل قرار میگیره که اصلا شباهتی به اون‌چیزی که در کتاب بود نداره. کمدین فوق‌العاده ظاهر شده بود و رورشاک هم بازی خیلی خوبی ارائه شده بود براش، مشکل اصلی فیلم Ozymandias بود. Adrian Veidt یک مرد باهوش، قوی و محکمه، نه یه بچه سوسول بریتیش که بیشتر بدرد نقش‌های Emo میخوره. در مورد پایان افتضاح فیلم هم اصلا صحبتی نمی‌کنم. Dr.Manhattan از لحاظ بصری خیلی خوب کار شده بود ولی از لحاظ سمعی صداش رسما افتضاح بود. یه سری سکانس‌ها خیلی خیلی خوب کار شده بودند و یه سری متوسط. بد هم که همیشه هست :دی ولی در نهایت چیزی که تحویل داده بود یه اکشن سوپرهیروی خیلی خوب بود ولی کاملا توخالی. بدون حس واچمن. و این قربانی کردن برترین کامیک تاریخ از نظر خیلی‌ها روی پرده سینما.
در کل با تمام علاقه‌ایم که به زک اسنایدر بعنوان یه اکشن‌ساز خوب دارم، برای واچمن ایشون امتیازی بیشتر 2/10 نمی‌تونم در نظر بگیرم.

اخراجی‌های 2

فواید دیدن یک ******** از دیدن فیلم ده‌نمکی بیشتره. لااقل آدم یه حالی که می‌کنه. یه کلکسیون از ستاره‌ها که فدای سناریوی احمقانه شدند و انتخاب بد کست‌ برای بعضی شخصیت‌ها و باز هم سناریوی احمقانه و باز هم سناریوی احمقانه و تا ابد سناریوی احمقانه مسعود ده‌نمکی. ساخت این فیلم به منزله اخطاری بود برای سینمای ایران که خاک بر سرمون :دی
0/10
با تشکر از آقای ده‌نمکی برای ساختن مزخرفترین سری فیلم ایران.

هي من حنجره مو موقع جشنواره پاره كردم كه آقا نمره صفر شرفش خيلي بيشتر از اين حرفاس كه به فيلم ده نمكي بديم ولي كو گوش شنوا . بازم ملت بلند شدن رفتن سينما !

از تو بعيده همشهري :biggrin1:

دوستان حيف watchmen نيست كه نسخه TS به نظاره بنشينيم ؟؟

Mission: Impossible III

mission_impossible_iii_ver2.jpg

بسیار عالی ! لذت بردم از دیدنش ! وقتی کارگدانش J.J. Abrams باشه انتظار دیگه ای هم نمیره ! مثبت وجود خانومِ Michelle Monaghan :biggrin1: که من شدید باهاش حال میکنم ! در کنار بازی توپ Tom Cruise یه فیلم فوق العاده رو ساخت !

امتیاز 8.5 از 10

اخراجی‌های 2

فواید دیدن یک ******** از دیدن فیلم ده‌نمکی بیشتره. لااقل آدم یه حالی که می‌کنه. یه کلکسیون از ستاره‌ها که فدای سناریوی احمقانه شدند و انتخاب بد کست‌ برای بعضی شخصیت‌ها و باز هم سناریوی احمقانه و باز هم سناریوی احمقانه و تا ابد سناریوی احمقانه مسعود ده‌نمکی. ساخت این فیلم به منزله اخطاری بود برای سینمای ایران که خاک بر سرمون :biggrin1:
نگو خاک بر سر سینمای ایران بگو خیلی ببخشید :blushing: خاک بر سر مردم ایران که هر چه فیلم مزخرف تر و آبکی تر باشد فروش بیشتری دارد و اگر فیلم کمی هم عمیق باشد و حداقل چیزی برای گفتن داشته باشد فروش چندانی ندارد.
متاسفانه وقتی فیلمی مثل بیست وجود دارد صف های بلند برای اخراجی ها واقعا معنی ندارد:(
حتی من خودم هم حدود ساعت در اصفهان برای دیدن این فیلم معطل شدم و همان شب واقعا به خودم لعنت فرستادم.

پ.ن: چند شب پیش هم سگ کشی که بهترین فیلم 20 سال بعد از انقلاب هستند را نگاه کردم و این فیلم هم واقعا در حد اسمش نبود. هیچ راهی هم برای خلاصی سینما از این وضعیت نیست.

سلام!
Burn After Reading
داستان فیلم در مورد یک سری اسناد محرمانه است که به دست چند نفر می افته و ... یک کمدی تاریک از برادران کوئن که به نظر من فیلم نسبتا خوبی هست. بازی ها هم تقریبا خوب هستند مخصوصا من از بازی براد پیت خوشم آمد. البته از اون دسته فیلم هایی هست که ممکنه بعضی ها خوششون نیاد ولی به نظر من ارزش دیدن را داره.

فیلم خیلی قشنگی بود و ازش خیلی خوشم اومد.مخصوصا" موسیقی متن و پایانی .
تازه با دیدن این فیلم بود که فهمیدم چجوری میشه گندی رو که قبلا" زده شده در قسمت بعدی یک فیلم جبران کرد !
بازی ادوارد نورتون عالی بود ، لیو تایلر هم خوشم اومد از بازی اش ...

10 / 8

------------------------

Vacancy I
در ژانر خودش فیلم موفقی است و خیلی خوب توانسته کلیشه ها رو دور بزند.
البته نباید از این نکته گذشت که بازی جذاب و تماشایی لوک ویلسون و کیت بکینسل به همراه باقی مسئولان متل و تعمیرگاه خیلی به فیلم و القای فضای موردنظر کمک کرده.
نمرود آتال هم آینده درخشانی داره از نظرم ، سعی میکنم فیلمهای قبلی اش رو گیر بیارم.

10 / 8.5

---------------------

Collateral

یک فیلم مایکل مان ــی به مفهوم واقعی اش ...
فضاها ، روند داستان و فیلمبرداری سکانس ها و نماهای موردنظر همون چیزیه که انتظار داشتم.
فیلم خوبی بود ، حیف که قبلا" وقت نکرده بودم ببینمش.

10 / 9

------------------------

Max Payne

نمیدونم اسمش رو درست نوشتم یا نه ولی فیلم مزخرفی بود در هر صورت ...
گند زده بودند به داستان بازی و فیلم کلا" توی فضای توهم سیر میکرد.احتمالا" سازندگان و سرمایه گذاران با نتیجه کارشون خیلی هم حال کردند ! :دی

10 / 4

------------------------

Punisher II

کلا" از فیلمهایی که به کامیک بوک اورجینال وفادارند خیلی خوشم میاد.
پانیشر 2 هم چیزهایی که قبلا" مارول نایتز روشون اصرار داشت رو داره.
بازی ری وینستون خوب بود ، جلوه های ویژه و شلوغ کاری ها هم خیلی به موقع بود و زمان بندی خاصی داشت که به فیلم کمک میکرد.

10 / 7.5

در ضمن شخصیت جیمی کوچولو خیلی کار شده بود رویش گویا ... :دی

سلام

فیلم خیلی قشنگی بود و ازش خیلی خوشم اومد.مخصوصا" موسیقی متن و پایانی .
تازه با دیدن این فیلم بود که فهمیدم چجوری میشه گندی رو که قبلا" زده شده در قسمت بعدی یک فیلم جبران کرد !
بازی ادوارد نورتون عالی بود ، لیو تایلر هم خوشم اومد از بازی اش ...

10 / 8

اسم فیلم رو مثل اینکه یادت رفته بنویسی :d The Incredible Hulk ...

----------------------------------------------

Resident Evil: Degeneration

توضیح اضافی نمیخواد ، خوب بود ...

پ.ن: چند شب پیش هم سگ کشی که بهترین فیلم 20 سال بعد از انقلاب هستند را نگاه کردم و این فیلم هم واقعا در حد اسمش نبود. هیچ راهی هم برای خلاصی سینما از این وضعیت نیست.
آوردن اسم سگ کشی و اخراجی ها تو یه پست؟ اونم در صورتیکه جفتشون رو در مرتبه پایین قرار بدی؟ اخراجی های 2 رو ندیدم ولی اخراجی های یک مصداق کلمه ی لمپن بود:دی اینم نهایت یه چیزی در همون حده! اخراجی های یک فقط یه شوحی ارجینال داشت، تاره اونم من قبلا ندیده بودم شاید از قبل وجود داشته!
البته قشر وسیعی از جامعه نه از شرایط اکران خبر دارن، نه ده نمکی رو میشناسن و نه میدوننکه اون شوخی های نخ نما خیلی وقته تاریخ خنده شون گذشته:دی
البته سگ کشی بهترین فیلم بعد انقلاب که نمیشه با قاطعیت گفت هست، خود بیضایی فیلمایی قوی ای مثل باشو و مرگ یزدگرد رو داشته، هامون و اجاره نشینهای مهرجویی، دندان مار کیمیایی، پرده آخر کریم مسیحی و یه چنتایی فیلم از تقوایی(ای ایران مثلا) یا کیارستمی( خانه دوست کجاست) یا مخلملباف( عروسی خوبان) همشون فیلمایی بودن که در حد سگ کشی بودن حداقل.
راستی این مهران مدیری چرا اینطوری شده؟! البته قبلش هم گفته بود که پروژه سفارشیه و سفارشی از این بهتر نمیشه. البته یه شوخی خیلی خوب داشته اونم اونجاییه که میره تو عروسی ها دفاعیه شو به عنوان جوک میگه! کلا تو این سری هر جا که از طنز فاصله گرفته کارش قوی تر شده، خیلی دوست دارم یه کار درام ازش ببینم.
با اینکه مرد هزار جهره به نظرم بهترین کار مدیری بود، مرد دو هزار چهره از ضعیف ترین کارهاشه، چه از نظر طنز چه از نظر کمدی و کلا از نظر ساخت هم اون انسجامو نداره(فلش فوروارد های الکی به بازجویی واقعا رو اعصابن!)

من میگم اگه پارسال مرد هزار چهره به یک فیلم سینمایی تبدیل میشد نه سریال تلویزیونی توی سینمای ایران مثل توپ صدا میکرد.چون واقعا پتانسیل بالایی داشت.در ضمن فقط یه طنز اجتماعی که آدم رو بخوندونه هم نبود.داستان آدم هاییه که به خاطر شرایط اجتماعی (اینجا رفتار پدر و مادر و اطرافیان) به خاطر نداشتن اراده و یک شخصیت منسجم و وجود عقده ی درونی و همینطور مانوس نبودن با جامعه ی امروزی چهره و شخصیتی از خودشون ندارند متمایل به داشتن چهره های مختلف هستند.مثلا اون قسمتی در شماره ی اول که کفش ها و کت و شلوارهاشو نشون میداد و همشون مثل هم بودن نشون از شخصیتی بی اراده و فقط دارای یک چهره میداد که ضعف شخصیتش رو میرسونه.

این فلش بک و فلش فوروارد ها هم سوژه شده ها.فرقش اینه که این جا تو اتاق بازجوییه فقط! اون پزمان بازغی هم انگار نه انگار نظامیه!

منتظر اولین فیلم سینمایی مدیری هم هستم!

Fight Club
من منتقد سینما نیستم در همین حد میدونم که عالی بود!

BATMAN
بعد از دیدن Dark Knight کنجکاو شدم که اینم ببینم.
از بتمن و بروس وین اصلا خوشم نیومد ولی در مجموع بد نبود
از تیم برتون انتظار فیلم اکشن که نمیشه داشت!:biggrin1:

Double Indemnity
بعد دیدن فیلم خیلی فکر کردم این بهتر بود یا سانست بلوار ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.البته سانست رو چند سال پیش دیدم باید یه بار دیگه ببینمش.راستش با این که وایلدر 3-4 تا نوار بیشتر نساخته ومنم این 2تا رو بیشتر ندیدم ولی من وایلدر نوآر ساز رو به کمدی-رمانتیک ساز ترجیح میدم.داستان فیلم واقعا زیباست و اتفاقاتی که در طول داستان میفته همیشه لذت بخشه.یه جورایی فیلم بعضی جاها خیلی شبیه یه تریلر هیچکاکی میشد شاید برای همینه که فیلم به من چسبید.کارگردانی فیلم هم که هیچ حرفی نمیشه توش اوورد.در هر صورت فیلمی که اگر بهترین فیلم وایلدر نباشه حتما جزو 3 تا فیلم برترشه دیدنش واجبه.ولی به نظر من بهترین نوآر تاریخ نه این فیلمه نه سانست.برای من "بدنام" هیچکاک یه چیز دیگس.
9.5/10
Chinatown
بهترین وصف برای این فیلم:بهترین فیلم کارنامه پولانسکی و نیکلسون.فیلم از هر لحاظ در سطح بسیار بالائیه.ولی به نظر من 2 تا عامل وجود دارن که باعث تبدیل فیلم به شاهکار شدن.اولین و مهمترینش فیلمنامه بی نقص و فوق العاده فیلم که هر چقدر ازش تعریف کنم کم گفتم.البته این زیادی وابسته بودن فیلم به داستان ارزش چندبار دیدن فیلم رو پایین میاره.مثلا من که ایندفعه دومم بود که فیلم رو دیدم خیلی کمتر از دفعه اول حال داد ولی مثلا در مورد فیلمی مثل گادفادر اینجوری نیست.ولی در هر صورت فیلم نامه شاهکاره.دومی هم بازیه Dunaway که من شخصا اساسی حال میکنم باهاش.البته همونطور که گفتم بقیه عوامل فیلم هم عالین.دیدن جان هیستون بزرگ هم در اون سن و سال و همچین نقشی خیلی لذت بخشه.
10/10
X-Men
بالاخره تونستم x-men 1,2 رو بعد چندسال ببینم.مطمئنا هر دو تا فیلم از قسمت سوم فیلمای بهتری بودن.البته قسمت اول هم در حد یه فیلم متوسط بود ولی دیدنش برای یه بار توصیه میشه.
6/10
X2
این شماره از یه متوسط بالاتر رفته بود و تقریبا یه فیلم خوب کامیک بوکی بود.شخصیت پردازی تو این قسمت مخصوصا برای لوگان خیلی بهتر بود.داستان هم پیشرفت خوبی کرده بود.اکشن فیلم هم بیشتر شده بود.
7.5/10
Carlito's Way
در راستای سیاست دوباره و چندباره بینی فیلمهای استاد، ایندفعه سراغ فیلمی از دی پالما رفتم.من هیچ جوره درک نمی کنم یکی فیلمایی مثل صورت زخمی، راه کارلیتو ، Carrieتسخیرناپذیران، MI1 و ساخته باشه و تقریبا نامزد هیچ جایزه معتبری نشده باشه!در هر صورJ من خودم از فیلماش لذت میبرم.فیلم در مورد یه خلافکاریه به اسم کارلیتو (پاچینو) که به کمک وکیلش (پن) به جای 30 سال 5 ساله از زندان ازاد میشه.کارلیتو می خواد ادم بشه و خلاف نکنه ولی یه سری مسائل پیش میاد که نمیتونه.در مقایسه با Scareface من اون فیلم رو بیشتر دوست دارم یعنی هم خود فیلم رو هم بازیه پاچینو.ولی در کل فضای این 2 فیلم شبیه به همه.روند و ریتم فیلم خیلی خوبه که در کنارکارگردانی و بازیهای درجه یک فیلم رو تبدیل به یک گانگستری عالی کرده.در کنار پاچینو بازیه شون پن در نقش یه ادمی که خیلی تعادل روانی نداره هم حرف نداره.
8.5/10
Death Sentence
بدک نبود.با این که داستان فیلم همون مزخرف کشتن خانواده و انتقام بود ولی ضرباهنگ و خشونت فیلم حال داد.باتوجه به اینکه کارگردان فیلم کارگردان saw1 بود.kevin Bacon هم از بازیش خوشم اومد.
6/10
Salò o le 120 giornate di Sodoma
مطمئنا اولین چیزی که بعد از دیدن فیلم به ذهن ادم میرسه رک گویی و صراحت کارگردان فیلم یعنی پازولینیه.صراحتی که خیلی از کارگردانایی که به رک گوییشون معروفن مثل کوبریک هم فکر کنم جلوش کم بیارن.البته اینکه ادم اینقدر باجسارت و بی پروا حرفش رو بزنه نمی دونم خوبه یانه ولی حداقل اینه که خیلی جرئت میخواد به طوری رسما تو فیلم نازی-فاشیست ها رو نابود میکنه.فیلم به شدت فضای مریضی داره.فیلم کلا بر پایه سادیسم و مازوخیسم بنا شده.فیلم از 3 تا فصل تشکیل شده(هوس و کثافت و خون) که یکی از یکی کثیف تر و حال بهم زن ترن.به طوری که فصل "کثافت یا مدفوع" فیلم بعضی جاها واقعا غیر قابل دیدنه.در هر صورت فیلم داستان تامل برانگیزی داره ولی من خیلی با نحوه نشون دادنش خیلی موافق نیستم.من خودم فیلم رو توصیه نمیکنم ولی خب از اون فیلمائیه که تو تاریخ سینما تکن حالا چه خوب چه بد.

آخرین ویرایش:
200px-HurtLockerUSA.jpg

The Hurt Locker
کارگردان:کاترین بیگلو
بازیگران: جرمی رنر ، آنتونی مکی ، رالف فاینس ، گای پیرس ، اوانجلین لیلی
ژانر: درام / جنگی
داستان: ماجرای گروه خنثی کننده بمب در عراق در زمان جنگی که کماکان در شرف وقوع هست
واقعا از اون فیلمایی بود که انتظارش رو نداشتم
اتمسفر بی نظیر فیلم رسما برگ برنده ش محسوب می شه و این اتمسفر از خیلی لحاظ مدیون بازیگرای فیلمه مخصوصا جرمی رنر که با این بازیش در سال های آینده باید بیشتر منتظر شنیدن اسمش باشیم
با دید یه فیلم اکشن (طبق تعریف های عماد و تریلر فیلم) به سمت فیلم رفتم ولی با یه درام اجتماعی ربرو شدم که یه تفاوت بزرگ با درام های اجتماعی معمول داره اینکه اجتماعی که داستان درش اتفاق میفته میدان جنگه یا بهتر بگم یه گوشه ای از میدون جنگه
از بازی جرمی رنر هر چی بگم کم گفتم واقعا هم فشاری که در اون شرایط روی شخصیت هست رو خوب منتقل می کنه هم نوع قدم برداشتن این حس رو به تماشاچی می ده که هر لحظه ممکنه بوووم !!! در انتهای فیلم که واقعا دیگه نمی دونم چی بگم
آنتونی مکی هم دیگر شخصیت مهم فیلم رو داره یه بازی کاملا طبیعی ارائه داده جوری که آخرین دیالوگی که رد و بدل می کنه کاملا ملموسه اون تغییری که شخصیتش تو این مدت پیدا می کنه رو منتقل می کنه
بهترین سکانس فیلم از لحاظ کارگردانی به نظر من اون قسمت تقابل تک تیر انداز هاست که موجبات کف کردن شدید من رو فراهم کرد
در مورد اکشن ها اول بگم که فیلم به هیچ وجه یه فیلم اکشن نیست ولی سکانس هایی از فیلم که حال و هوای اکشن دارن واقعا عالی کار شدن
در مورد حضور کوتاه فاینس ، پیرس و لیلی بگم که حس خوبی داشت
یه چیز دیگه Shaky Cam اگه اینجوری باشه حرف نداره اصلا به اونصورت حس Shaky Cam معمول رو نمی داد و خیلی واقعگرا تر از کارایی از آب در اومده که پیاز داغ Shaky Cam رو زیاد می کنن
نکته منفی آنچنانی تو فیلم نبود شاید بشه گفت بهترین توصیف براش کلمه Near Perfect خواهد بود
من تمام کارهای بیگلو رو از Blue Steel به اینور دیدم و واقعا انتظار همچین فیلمی از بیگلو نداشتم واقعا از اون فیلمای ایول داره از اون فیلمایی بود که بعد از دیدنش یه 2-3 روزی ذهنم رو مشغول کرد
9 از 10

Straw Dogs

js2vy5tfp9ipteqp20x7.jpg

چرا اين فيلم اينجوري بود (يه جوري بود!!) نميدونم فيلم خوبي بود يا بد . داستان بدي نداشت ولي

خدايش تدوين و صدا گذاري و بازي فوق العاده ضعيفي داشت بازيگرا خيلي خشك بازي ميكردن

انگار داشتن به ديوار ديالوگ ميگفتن . در كل بدك نبود

3 از 10

Scream

yuos73jz04s1a6isl8j4.jpg

اين فيلمي بود كه دوران بچگي( 8 سالگي ) من رو عاشق horror movie كرد 2باره بعد گذشت 10 سال

براي بار چندم ديدمش . بايد بگم فوق العاده بود بهترين كار wes cravin همين سري scream بود

9 از 10

Scream 2

6agzc3fvs663t3x71mf8.jpg

بهترين فيلم از سري scream فوق العاده بود مخصوصا سكانس هاي داخل سينما

9.5 از 10

Scream 3

8yjs1b3clsn5ge15zs1v.jpg

ضعيف ترين فيلم از سري scream يه جورايي انگار كمدي شده بود

8 از 10

Tamara

zhbfvm5712o339avjiaf.jpg

مزخرف در مزخرف . اخه نميدونم چه طور نويسندش همچين داستان مزخري رو نوشته خدايي مزخرف بود

داستانش در باره دختري هست به نام tamara كه تو يه مهموني با طور تصادفي توسط دوستاش كشته

ميشه اونا هم ميرن دفنش ميكنن و فردا tamara صحيح و سالم سر كلاس مدرسه حاضر ميشه

و يواش يواش از دوستاش انتقام ميگيره

2 از 10

Eden Lake

wt03bojqjptopzg9re39.jpg

حال كردم با حاش . يه جورايي خيلي خوف بود ديدنش شديدن توصيه ميشه البته يه چيزايي تو

اين فيلم هست كه شايد بعضي ها خششون نياد مثل كشتن فجيع بچه هاي 10 . 12 ساله !!

تو اينگليس سازمان حمايت از كودكان وجود نداره ؟! اخه نميدونم كار گردان چه طوري چند تا بچه

رو مجبور كرده كه تو فيلم مثل نقل و نبات فوش بدن و ادم زنده رو بسوزونن يا با تيغ زبون يه بده

خدايي رو ببرن !! 100 رحمت به Stanley Kubrick's كه نگذاشت اون بچه تو فيلم shining تا چند

سال بفهمه كه فيلم R Rating بازي كرده . در كل ديدن فيلم edan lake شديدن توصيه ميشه

Vacancy 2

3fmx7sa8y9axqntbisv6.jpg

نيمدونم چرا جديدن تو هاليوود اينجوري مد شده كه يه فيلم رو ميان با بازيگراي معروف و هذينه زياد ميسازن

ولي نسخه بعدي فيلم رو با بازيگراي در پيت و هذينه كم دست ميكنن vacancy 2 هم از همين دسته هست

در كل فيلم بدي نبود

6 از 10

در مورد Straw Dogs جالبه بدونید یکی از چیزایی که این فیلم براش معروفه ابداعات ادیتینگشه که به عنوان یکی از نکات مثبت فیلم شناخته می شه.حالا اگه تدوین ضعیفه, می شه بگید دقیقا از چه نظر؟ بازیا هم کجاش خشک بود؟ هافمن خیلی خوب بود و با توجه به کاراکترش بازیش کاملا قانع کننده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or