Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من هنرپیشه ی زن رو قبول ندارم،یا روشن تر بگم،اعتقادی به نقش آفرینیه زن ندارم،به نظر من،هر اندازه که یه زن تو رل خودش قدرمتند باشه بازم به اساتید مرد نمیرسن
کم لطفی نکنید دیگه... پس اساتید محترم کترین هیپبورن,مریل استریپ, اینگرید برگمن چین؟؟
176.gif
که با بعضی نقش آفرینیهاشون ده ها بازیگر مرد رو می خورن:biggrin1:(و خیلیهای دیگه که قابل ذکر هستن) البته این موضوع رو نمی شه انکار کرد که در مجموع بازیگران مرد به واسطه ی کاراکترها دست بازتری در ایفای نقش دارن
128fs318181.gif

این آخریا نزده جاده خاکی
منم گفتم بعضی نقشها. البته این موضوع فقط به استریپ برنمیگرده. بازیگران بزرگ مرد هم الان زدن جاده خاکی:biggrin1: و البته اینکه استریپ هنوز هم بازی خوب ارائه می ده نمونش همین Doubt.

آخرین ویرایش:
سلام
این آخریا نزده جاده خاکی
خوب همه بعضب وقتا میزنن جاده خاکی .
رابرت دنیرو تو چند سال اخیر از این جاده خاکیا کم به چشم ندیده .
ولی همونجور که بالا هم گفته شد مهم اینه که تو همین جاده خاکیا هم بدونه پنچری و مشکل پیش میرن هنرپیشه های بزرگی مثل استریپ و دونیرو .

البته این موضوع فقط به استریپ برنمیگرده. بازیگران بزرگ مرد هم الان زدن جاده خاکی:biggrin1:
ولی همونجور که بالا هم گفته شد مهم اینه که تو همین جاده خاکیا هم بدونه پنچری و مشکل پیش میرن هنرپیشه های بزرگی مثل استریپ و دونیرو .

اون که صد البته :smile: ولی سوال من اصلا ربطی به زن و مرد و نوشته های بالا نداشت ، یه سوال بود در برابر یک اسم ، "مریل استریپ" ، بدون هیچ قضاوت و نتیجه گیری خاص :smile: .

یه سوال :

کسی فیلم The constant gardner رو دیده ؟ هر کسی دیده میشه یه توضیحی بده ببینم چجوریاس ؟ فکر کنم rachel weisz اسکار گرفته بود واسه این فیلم اگه اشتباه نکنم .

ماشاالله اينجا استاد هايي مثل پرهام هستند آدم ميترسه حرف بزنه :biggrin1:.

----------------------------------------------------------------

آخرين فيلمي كه من ديدم Transporter 3 بود.

به نظر خودم اين فيلم از هر لحاظ نسبت به TP2 پيش رفت داشت و اصلا قابل مقايسه با اون فيلم نيست.
فيلم خيلي قشنگي هست ولي داستان فيلم خيلي سر راست و بهتر بگيم شديدا كليشه اي هست. به نظرم داستان چيز خاصي رو نمايي نميكنه و فقط سعي داره صحنه هاي جذاب رو براي بيننده به نمايش بذاره.

از نكات مثبت فيلم هم به نظرم مكان هاي قرار گرفتن دوربين هست كه خيلي ماهرانه اين كار انجام شده و باعث خلق صحنه هاي بسيار بسيار جذاب شده.

در كل يك فيلم قشنگ ولي نه چندان پيچيده با يك داستان خيلي شسته و رفته است كه بيشتر به نظرم براي صرف چند ساعت بسيار مفيد.

از نظر من نمره 8 برازنده اين فيلم هست.

-----------------------------------
ولي واقعا هيچ فيلمي به اندازه پرستيژ و بتمن تو اين دو يا سه سال به من حال نداده :biggrin1:

سلام
ماشاالله اينجا استاد هايي مثل پرهام هستند آدم ميترسه حرف بزنه .
عجبا !!!
استاد که چند نفر دیگن .
یکیش پستش اردلان ( نمیدونم اسم رو درست گفتم یا نه :دی ) ، سینا ، عماد و 1 - 2 نفر دیگه .
من 6 ماهه یه فعالیت درست حسابی نداشتم .
-----
پ.ن : مگه لولوخورخورم که میترسی ازم ؟!!! :دی

کم لطفی نکنید دیگه... پس اساتید محترم کترین هیپبورن,مریل استریپ, اینگرید برگمن چین؟؟
دقیقا زدی تو خال،حالا بهت میگم چرا...اتفاقا تو همون پست اشاره به مریل استریپ هم کردم که گفته بودم از دید من حتی مریل استریپ همچین توانایی ای تو بازیاش ندیدم...(که ویرایشش کردم می دونستم تو و عماد و سینا 100 % دهنمو آسفالت می کنین...:biggrin1: البته انکار نمی کنم که استادیه برای خودش ولی منظورم اینه که به پای تیلور تو اون فیلم نمی رسه،البته از دید من!!! ).اتفاقا بازم نوشته بودم که برگمن (از ک هپبورن کم فیلم دیدم...) هم جز این دسته یعنی به قولی از این استعداد درخشاناس ولی بازم ویرایش کردم،چون اینا هم در مقابل بعضی اساتید مرد اثر نکردن.(حالا نه همه ی مردها ولی در کل مردا با خاک یکسانشون می کنن:biggrin1:) در کل،به قول خودت شاید متنوع بودن نقش های مرد و همینطور ظرافت و احساسات (فقط گریه کردن رو خوب بلدن دیگه :biggrin1: )که نقش های زن داره اینطور تصور می کنم که مرد ها همیشه سر تر بودن...
اون استریپ یا دنیرو هم اشتباه می کنن،اشتباهشونم اینه که بازنشسته نمی کنن خودشون رو،دیگه بیخی شن...دیگه زندگی می خوان بچرخونن فقط،اون آوازه های جوونی رفته سفر:biggrin1: الان این نیکلسون بهترین کارو کرده،بهترین بازیا رو کرده بعدم ول کرد،به این میگن موندگاری!
12Angry Men
همه علیه یکی،یکی علیه همه!
داستان:یکی از دوازده نفر هیئت منصفه پسر بچه ای رو تو جرمی که کرده یعنی قتل پدرش بیگناه می دونه ولی بقیه هیئت منصفه دوست دارن زود قضیه فیصله پیدا کنه برن دنبال کار و زندگیشون....
تو ریاضیات یه قضیه ای داشتیم که فک می کنم اسمش "دقت اندازه گیری" بود که اینطور تعریف می شد،هر چقد هم یه زمانی رو،یه مکانی رو،یه واحدی رو...اندازه گیری بکنیم بازم دقیق نیست و خطایی وجود داره،یا حتی تو احتمالات هم با یه سری فرمول تعداد 7 نفر زن-8 نفر مرد و از این قبیل شرو وریات داشتیم که بالاخره یه حدسی،یه ظنی،با یه پیش بینی نتیجه گیری می کردن.خاب این فیلم این مفهوم رو به زیبایی به تصویر می کشه،یه فیلم درامی که از اسمشم کاملا مشخصه،آدم اصلا خودش می گیره که فیلمنامه فیلم درست و حسابیه...10/10
The Sugarland Express
داستان:تامین اجتماعی بچه ی زوجی رو که شوهره هم تو الفدونیه میگرن می خوان ببرن پرورشگاه،این زن و شوهره هم میفتن دنبالش...
خیلی صاف و ساده اس.خیلی با آثار دیگه ی اسپیلبرگ فرق داره،چیز خاصی هم نسیب آدم نمیشه،خاب جز کارای اولیشه دیگه تازه داشت مثلا استارت می زد که بعدش با "آرواره ها" مثه بمب ترکوند...تو مایه های "بعد از ظهر سگی" یا "قاتلین بالفطره" اس،از اینایی که برای رسیدن به هدفشون هر کاری می کنن ولی خوب در سطح اونا نیست!هر چند،هیچ کدومشون هم اصلا سطح ندارن :biggrin1:
دیگه تخفیفم واسه اسپیلبرگ:5/10

آخرین ویرایش:
منظورم اینه که به پای تیلور نمی رسه،
تیلور بازیگر خیلی خوبیه ولی به نظرم من در سطح اونا نیست. البته اون بازیگرایی که گفتم در خیلی مواقع به عنوان غولهای بازیگر زن شناخته می شن. مخصوصا هیپبورن واصلا تعداد دفعات نامزد شدن اسکار هیپبورن و استریپ سابقه نداشته تو مردها به غیر از نیکلسون که تونسته نزدیک شه یا حتی تعداد اسکاری که هیپبورن گرفته(البته خیلی هم این موضوع مهم نیست.کلا آکادمی بعضیا رو خیلی دوست داره)
البته من با حرفت مخالف نیستم ولی موافقم هم نیستم. بهترین بازیهایی که از بازیگران مرد دیدم به مراتب قوی تر از بهترین بازیهای بازیگران زن بوده که اینم بیشتر به همون موضوع کاراکتر که گفتم بر می گرده.
12Angry Men
همین که تونستن از تئاتری شدنش جلوگیری کنن کار عظیمیه.
اون استریپ یا دنیرو هم اشتباه می کنن،اشتباهشونم اینه که بازنشسته نمی کنن
وضعیت استریپ در حال حاضر از دنیرو خیلی بهتره.

200px-Australia_ver4.jpg

Australia
کارگردان:باز لورمان
بازیگران:نیکول کیدمن ، هیو جکمن
داستان:ماجرای عشق یه زن پولدار انگلیسی و یه چوپان در دوره جنگ جهانی در استرالیا
ژانر:عاشقانه/فانتزی/تاریخی/جنگی/درام آبکی/ کمدی
یه فیلم پر از اشکال اما خوشبختانه و بر خلاف انتظار قبلی بازی نیکول کیدمن یکی از این مشکلات نیست
بازی نیکول کیدمن و هیو جکمن تا اونجایی به من مربوط جز نقاط بالای فیلم بودن
بزرگترین مشکل فیلم بدون شک ریتمشه
شروع فیلم انقدر تنده که تقریبا نمی شه داستان رو دنبال کرد اما هر چی جلوتر میریم فیلم کندتر می شه به طوری که در انتهای فیلم حرکت یه قایق رو از یه جزیره تا اسکله به طور کامل می بینیم بدون اینکه نیازی به این 20-25 دقیقه بی هدف باشه
بازی ، بازیگر خردسال فیلم که بدبختانه راوی داستان هم هست چیزی فراتر از فاجعه و اصلا قابل تحمل نیست
بدتر از اینا نقش منفی فیلمه که پشه گره می زنه!!!!!! خدایی کی پشه گره می زنه ؟
فیلم در حقیقت دو تا داستان رو تعریف می کنه داستان اول تو 85 دقیقه اول فیلم روایت می شه و اگر همونجا فیلم تموم شده بود فیلم خیلی بهتر و پذیرفتنی تر بود اما چون کارگردان می خواسته حتما بمباران داروین رو به تصویر بکشه داستان دومی هم در یک ساعت پایانی روایت می شه که اصلا ضرورتی نداره غیر از اینکه نشون بدن استرالیا هم در جنگ جهانی دوم آسیب دیده
در مورد ژانر فیلم هم دقیقا همین چیزیه که نوشتم و یه مشکل اساسیه چون فیلم نمی تونه به همش برسه و یه فاجعه از قضیه در میاره
البته فیلم نکات مثبتی مثل فیلمبرداریش داره که واقعا شات های زیبایی رو تو فیلم شاهد هستیم اما خیلی از شات هایی که می بینیم کاملا بی خودی و فقط برای نشون دادن جاذبه های توریستی استرالیا اونجا هستن
در مجموع فیلم یه وضعیتی داره که هیچ جوره نمی شه جمعش کرد و خیلیش هم به خاطر فیلمنامه شه واقعا نمی دونم تو این دو سال که فیلم تاخیر می خورد داشتن چیکار می کردن
4 از 10

واقعا استرالیا یکی از کسل کننده ترین فیلمای سال با یه کارگردانی افتضاح !
واقعا قبل دیدنش فکر نمیکردم اینقدر نا امید کننده باشه !

باسلام
سينا جان به نظرم اين از اون فيلمايي بود كه يكي از اون صفرهاي جانانه اي كه به بعضي فيلما ميدادي مي طلبيد. من قصد داشتم نظرمو دربارهء اين فيلم بگم كه شما زحمتشو كشيدي .به نظرم ساختن اين فيلم فقط هدر دادن وقت وهزينه بود.

200px-Hoodwinked.jpg

دوس دارم خو :دی چرا اینقدر به این انیمیشن ایراد می گیرن؟ :دی به این خوبیست :دی من حال میکونم به کسی هم ربطی نداره، متاکریتیک داده 48؟ بره به عمش بده 48 :دی من میدم 80 کسی هم نمیتونه چیزی بگه :دی

پ.ن: تحت تاثیر صدای Anne Hathaway :دی

شاخ عولو شکستم و بالاخره یه فیلم امسالو دیدم:دی
Slumdog Millionaire:دی اول بگم که هیچ کدوم از اسکاریای دیگه امسالو ندیدم ولی اگه واقعا این بهترینشون باشه خاک تو سر امسال:دی فیلم خوبیه ولی عالی؟ ابدا!
اول بگم که من اصلا قول ندارم که میگن یه فیلم تقلید کرده و اینا، ولی اون صحنه های Slum اول به نظرم خیلی دیگه City of god بود. کلا فیلم به نظر من خیلی تحت تاثیر City of god بود نمیدونم چرا هیشکی اشاره نکرده؟:دی خود تایم لاین فیلمم همونطوری بود، از یه نقطه صفر جفتشون شروع میشن بعد تو زمان فیلم از هقب میاد تا برسه به اون صفره آخرشم از اون صفر ادامه میدن:دی
بازیا خوب بود، چنتا پلان خیلی خوب داشت( اون تیکه آمیتا پاچانش واقعا خوب بود) اما کلا چنتا مشکل داشت.
بزرگترین مشکل فیلم برای من فیلمنامه ش بود. اولا اگه قرار بود بگه اینا همش سرنوشته، چه دلیلی داشت اونقدر زور بزنه که جواب همه سوالا رو تو گذشته یارو پیدا کنه؟ مثلا اون تیکه ای که اشاره میکنه به اسم Colt تو گذشته ی جمال. دو اون Redeeming act سلیم (برادر جمال) بود که کاملا بی معنی بود به نظرم.
باز اگه تو فیلم یکم بیشتر رو محبوبیت اون برنامه تلویزیونیه کار میکرد یکم بهتر میشد.
پایان فیلم هم ضعیف بود. چون حوصله اسپویلر ندارم نمیگم چیش حالا اگه کسی مخالفت کرد میگم:دی
مشکل بعدی فیلم تدوینش بود که چند جا شلختگی خاصی داشت.اکثرا صحنه هایی که قرار بود فلش بک بخوره بد در اومده بود. اوجشم یه حول و حوش دقایق 38 و 39 بود.
یه چیزی که مشکل نبود ولی من نمیدونم چه ایده ای پشتش بود اینهمه داچ انگل تو فیلم بود. فیلم مسلما قرار نبود حالت دوربین رو دست رو القا کنه تو اکثر جاهایی که زاویه دوربین اریب بود. تقریبا تو همه فلش بک ها دوربین کج بود، حتی اونجاهایی که با یه زاویه صاف اگه یه حس آرامشی میتونست القا کنه خیلی بهتر بود.
فیلم تقریبا تعلیقیم نداشت جز اون چند صحنه ی آخر. خیلی مصمون خاصی رو هم که نمیرسوند، it is written! از نظر فرمم که نه چیز جدیدی داشت نه چیز خاصی، از نظر فنی هم که کم کمش دو سه تا مشکل خیلی بد داشت. اون زاویه اریبای دوربینم که اواخر دیگه اذیت میکرد، آخرشم مالی نبود:دی جاهایی هم که خواسته بود تاثیرگذار در بیاره در نیومده بود نظرم. فیلم یه مشکل دیگه هم که از نظر من داشت این بود که یه fairy tale (یه عشقی که 10-15 سال دوام میاره) رو اومده بود تو یه Context خیلی ناتورال:دی گذاشته بود. اون سکانشی که هندو ها و مسلمونا میجنگن آخه چه ربطی به fairy tale میتونه داشته باشه؟ اینجا ارزش های شاهکاری مثل Pan's Labyrinth خودشو میده.
من خودم میدم 6 به این فیلم، اونم به خاطر ریتم خوبش و داستانش که حداقل جذاب بود. حداقل feel good بود فیلمه، فیل گود خوبیم بود:دی کلا زمانی که برای دیدن این فیلم میذاری خیلی خوش میگذره، مخصوصا اگه با چند نفر ببینی ولی قبلا ها بهترین فیلم سال فیلمی نمیشد که صرفا با دیدنش بهت "خوش بگذره":دی
-----------------------------
بنجامین دکمه رم ببینم چیه، میام نظرات گهربارمو میریزم اینجا:دی

اون صحنه های Slum اول به نظرم خیلی دیگه City of god بود. کلا فیلم به نظر من خیلی تحت تاثیر City of god بود نمیدونم چرا هیشکی اشاره نکرده؟
من اشاره کرده بودم:biggrin1:
ولی اگه واقعا این بهترینشون باشه خاک تو سر امسال
منم همینو می گم:biggrin1:
ولی زوایای دوربین رو به عنوان نکته منفی نمی بینم.کلا چون ضرباهنگ فیلم سریعه زوایای دوربین کمک می کرد.اصلا به نظرم قرار نبوده فیلم حس آرامش القا کنه.
پایان فیلم هم ضعیف بود.
خیلی یه بعدی شد.
اکثرا صحنه هایی که قرار بود فلش بک بخوره بد در اومده بود
اتفاقا به نظر من اوج فیلم فلش بک هاش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or