شاخ عولو شکستم و بالاخره یه فیلم امسالو دیدم

Slumdog Millionaire

اول بگم که هیچ کدوم از اسکاریای دیگه امسالو ندیدم ولی اگه واقعا این بهترینشون باشه خاک تو سر امسال

فیلم خوبیه ولی عالی؟ ابدا!
اول بگم که من اصلا قول ندارم که میگن یه فیلم تقلید کرده و اینا، ولی اون صحنه های Slum اول به نظرم خیلی دیگه City of god بود. کلا فیلم به نظر من خیلی تحت تاثیر City of god بود نمیدونم چرا هیشکی اشاره نکرده؟

خود تایم لاین فیلمم همونطوری بود، از یه نقطه صفر جفتشون شروع میشن بعد تو زمان فیلم از هقب میاد تا برسه به اون صفره آخرشم از اون صفر ادامه میدن

بازیا خوب بود، چنتا پلان خیلی خوب داشت( اون تیکه آمیتا پاچانش واقعا خوب بود) اما کلا چنتا مشکل داشت.
بزرگترین مشکل فیلم برای من فیلمنامه ش بود. اولا اگه قرار بود بگه اینا همش سرنوشته، چه دلیلی داشت اونقدر زور بزنه که جواب همه سوالا رو تو گذشته یارو پیدا کنه؟ مثلا اون تیکه ای که اشاره میکنه به اسم Colt تو گذشته ی جمال. دو اون Redeeming act سلیم (برادر جمال) بود که کاملا بی معنی بود به نظرم.
باز اگه تو فیلم یکم بیشتر رو محبوبیت اون برنامه تلویزیونیه کار میکرد یکم بهتر میشد.
پایان فیلم هم ضعیف بود. چون حوصله اسپویلر ندارم نمیگم چیش حالا اگه کسی مخالفت کرد میگم

مشکل بعدی فیلم تدوینش بود که چند جا شلختگی خاصی داشت.اکثرا صحنه هایی که قرار بود فلش بک بخوره بد در اومده بود. اوجشم یه حول و حوش دقایق 38 و 39 بود.
یه چیزی که مشکل نبود ولی من نمیدونم چه ایده ای پشتش بود اینهمه داچ انگل تو فیلم بود. فیلم مسلما قرار نبود حالت دوربین رو دست رو القا کنه تو اکثر جاهایی که زاویه دوربین اریب بود. تقریبا تو همه فلش بک ها دوربین کج بود، حتی اونجاهایی که با یه زاویه صاف اگه یه حس آرامشی میتونست القا کنه خیلی بهتر بود.
فیلم تقریبا تعلیقیم نداشت جز اون چند صحنه ی آخر. خیلی مصمون خاصی رو هم که نمیرسوند، it is written! از نظر فرمم که نه چیز جدیدی داشت نه چیز خاصی، از نظر فنی هم که کم کمش دو سه تا مشکل خیلی بد داشت. اون زاویه اریبای دوربینم که اواخر دیگه اذیت میکرد، آخرشم مالی نبود

جاهایی هم که خواسته بود تاثیرگذار در بیاره در نیومده بود نظرم. فیلم یه مشکل دیگه هم که از نظر من داشت این بود که یه fairy tale (یه عشقی که 10-15 سال دوام میاره) رو اومده بود تو یه Context خیلی ناتورال

گذاشته بود. اون سکانشی که هندو ها و مسلمونا میجنگن آخه چه ربطی به fairy tale میتونه داشته باشه؟ اینجا ارزش های شاهکاری مثل Pan's Labyrinth خودشو میده.
من خودم میدم 6 به این فیلم، اونم به خاطر ریتم خوبش و داستانش که حداقل جذاب بود. حداقل feel good بود فیلمه، فیل گود خوبیم بود

کلا زمانی که برای دیدن این فیلم میذاری خیلی خوش میگذره، مخصوصا اگه با چند نفر ببینی ولی قبلا ها بهترین فیلم سال فیلمی نمیشد که صرفا با دیدنش بهت "خوش بگذره"

-----------------------------
بنجامین دکمه رم ببینم چیه، میام نظرات گهربارمو میریزم اینجا