Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Big Lebowski

BIG%20LEBOWSKI%20SFR.JPG

محصول سال 1998 با بازیه Jeff Bridges ، Julianne Moore ، John Goodman کاری از کوئن ها ...

فوق العاده ... ! داستان رو هم خودتون ببنید .

The Insider

The_insider_movie_poster_1999.jpg

محصول سال 1999 با بازیه Al Pacino ، Russell Crowe به کارگردانیه Michael Mann .
با این جور فیلمها خصوصا وقتی نقش اصلیه فیلمو یه نفر مثل آل پاچینو بازی خیلی حال میکنم !
داستان مربوط میشه به کارمند که تو در یه شرکت دخانیات کار میکنه ( راسل کرو ) و یه سری اطلاعات محرمانه در مورد شرکت رو میدونه و از یه طرف دیگه یه نفر که تو خبرگذاری کار میکنه که به صورتی کارشون به همدیگه میخوره و ...

Animal Farm
200px-Animal_Farm_1954_Film_Poster.jpg

داستاني زيبا و پند اموز:biggrin1:
از روي كتابي به همين نام از George Orwell
(بعد از اينكه . عكسي هاي پروفايل امير (BI0HAZARD قديم )ديدم عكس كاورش ديدم يادم افتاد دارمش ولي نديدمش چون با روحيات من سازگار نبود.)

و : All animals are equal, but some animals are more equal than others

آخرین ویرایش:
Garden State 4/10:sick:
من نمی دونم کارگردان به چه انگیزه ای این فیلم رو ساخته. اون 4 امتیاز هم فقط به خاطر حضور ناتالی پورتمنه. اگه اونم نبود فیلم 1 امتیاز هم ارزش نداشت.

Patch Adams

Patch Adams
کارگردان:تام شادیاک
بازیگران:رابین ویلیامز :love: - مونیکا پاتر - فیلیپ سیمور هافمن
ژانر:کمدی-درام
محصول 1998

d2147cff70.jpg

داستان:فیلم خیلی خوبی بود که از تلویزیون دیدم(سینما 1).داستان فیلم بر اساس زندگی واقعی یک نفر به نام هانتر آدامز (پچ آدامز) هستش که در جوانی دچار افسردگی میشه و تصمیم به خودکشی میگیره اما تو تیمارستان وقتی بقیه آدما رو میبینه تصمیم میگیره به مردم کمک کنه.بنابراین میره دانشکده ی پزشکی و دکتر میشه و سعی میکنه با شیوه ی خنده درمانی و دلقک بازی (از نوع سیرک) روحیه بیماران خودش رو بالا ببره اما چون بیمارستان رو به سیرک تبدیل میکنه رئیس بیمارستان تصمیم به اخراج میگیره ولی پچ تصمیم میگیره به کارش ادامه بده و از خودش دفاع کنه.

یه جای فیلم واقعا با احساسات آدم بازی میکرد که کسایی که فیلمو دیدن میدونن کجاش.فیلم نامزد اسکار بهترین موسیقی هم شد.
داستان فیلم هم از روی کتاب رندگینامه ی پچ آدامز نوشته شده.در ضمن پچ آدامز هنوز هم زنده است و به طبابت ادامه میده.اینم عکسش!

PatchAdams.jpg

آخرین ویرایش:
Slumdog Millionaire (2008
فیلم خیلی خوبی بود.کارگردانی دنی بویل که به نظرمن حرف نداشت مخصوصا تو نوع روایت فیلم و همچنین بازیگرفتن از بازیگرا.فیلمنامه هم هوشمندانه نوشته شده بود.بعضی اتفاقات جالب و ماجراهای فیلم کاملا هنر نویسنده رو نشون میداد.موسیقی هم کاملا با فضای فیلم مطابقت داشت.به نظر من اگه فیلم اسکار بهترین فیلم رو ببره تو 3 سال اخیر بهترین فیلمی بوده اسکار گرفته.البته بهترین فیلم امسال نیست.
10/8.5
Milk (2008
بد نبود ولی خوب هم نبود.تقریبا هیچ چیز خاصی نداشت فیلم.یه بیوگرافی معمولی.
10/6.5
The Incredible Hulk (2008
یه اکشن خوب و سرگرم کننده.ادوارد نورتن کلا بازیگر دوستداشتنی ایه تو این فیلمم خوب بود.فقط جلوه های ویژه یکمی تو ذوق میزد.
10/7.5
Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969
بالاخره این شاهکار وسترن رو دیدم.خیلی لذت بردم از این فیلم.مطمئنا یکی از 3 تا وسترنی بود که خیلی باهاشون حال کردم.فیلم از هر لحاظ در سطح بالاییه.کارگردانی عالیه جورج روی هیل و فیلمبرداری و موسیقی کم نظیر و البته بازی های به یادماندنی.اخر فیلمم یکی از بهترین پایان بندی های تاریخ سینماست.کاش استیو مک کوئین نقش ساندانس کید رو قبول میکرد البته ردفورد هم خوب بود.خدا بیامرز پل نیومن چقدر دوستداشتنی بود.
10/9.2
Close Encounters of the Third Kind (1977
اولین بار حدودا 6-7 سال پیش این فیلمو دیدم اون موقع یادمه بدجوری تو کف فیلم بودم.چند روز پیش DVD فیلم رو گرفتم دوباره فیلم رو دیدم.راستش اصلا به اندازه اون موقع حال نداد.راستش به نظرم اونجوری که مثلا E.T تونسته ارزش خودشو تو زمان نگه داره و حتی بالاتر هم ببره این فیلم نتونسته.البته نه این که نباشه اتفاقا فیلم خیلی خوبیه مخصوصا از نظر تکنیکی مثل اکثر فیلمای اسپیلبرگ تو سطح بالائیه.جلوه های ویژه فیلم هم که برای اونموقع حرف نداره.کاش پاچینو نقش اصلی فیلم رو قبول میکرد که کلا سطح فیلم 2-3 درجه میرفت بالاتر!!!

من از هاکس یا تروفو خوشم نمیاد ولی نمی تونم بگم فیلماسازان تاثیرگذاری نبودن چه برسه به هیچکاک...... و البته ...خیلی جالب بود کل جمله ات...
یه کسایی مثل هاکس یا کوبریک یا لوکاس یا ولز یا ...
اینا واقعا آدمای تاثیر گذارین و من اصلا منکرشون نیستم با وجود اینکه خیلی دوستشون ندارم اما هیچکاک 60 تا فیلم ساخته که یه 5-6 تاش خوبن و بقیه ...
==
خوشه های خشم یه حس بدی داره ولی این حس خوبی داره.البته از نظر من به هم اصلا ربطی ندارن که بخوام مقایسه کنم.
آره Little Miss Sunshine فیلم شیرینه چون با وجودیکه مشکلات نشون میده لحن صمیمانه ای داره بر خلاف خوشه های خشم
اما شباهت هاشون خیلی زیاده مثلا هر دو وضع خانواده ها خوب نیست و با یه ماشینی که قابل اعتماد نیست سفری رو شروع می کنن که هدف مبهمی داره
در هردو هم اعضایی از خانواده میمیرن
منم البته نگفتم بهم ربط دارن چون واقعا ندارن اما شباهت هایی دارن که من از ناکجا یهو یاد خوشه های خشم افتادم
==
200px-Volver_Poster.jpg

Volver
کارگردان:پدرو آلمودوار
بازیگران: پنلوپه کروز
داستان: همسر یه زن توسط دخترش کشته می شه و این وسط مادر این زن هم که چند سال قبل مرده بود به طور ناگهانی پیداش می شه ...
ژانر: درام
دیدن فیلم برای بار دوم باعث می شد ریتمش یه مقدار تو ذوق بزنه
اما فیلم یه کار نسبتا سخت کرده دو تا داستان کاملا تکراری (قتل و بازگشت یه مرده) رو کنار هم گذاشته و یه فیلم ترسناک هم نیست بلکه یه درام مطلق و می تونه این داستان ها رو اونطور که باید روایت کنه
بازی کروز واقعا حرف نداره
کلا کروز تو نقشای اسپانیایی عالیه ولی وقتی اسپانیایی نیست فراتر از متوسط نیست
قشنگترین سکانس فیلم هم آواز خوندن کروزه
بازیگرای کمی هستن که می تونن بخونن و همزمان بازیشون رو هم انجام بدن و کروز یکی از اوناست (تو Nine هم هستش )
مطمئنم که قبلا این فیلم رو بیشتر دوست داشتم
7.5 از 10
==
200px-The_Illusionist_Poster.jpg

The Illusionist
کارگردان: نیل برگر
بازیگران: ادوارد نورتون ، پول جیاماتی ، جسیکا بیل ، رافوس سیوئل
داستان:شعبده بازی برای نجات دختر مورد علاقه ش دست به نقشه بی نقصی می زنه ...
درام: درام / عاشقانه / فانتزی
واقعا ضد حاله وقتی بخوای یه همچین فیلمی رو برای بار دوم ببینی و همش آخرش تو ذهنت باشه من دیگه اعصابم داشت می ریخت بهم اما یه جورایی چون جزئیات یادم رفته بود بعضا داستان تونست خودش رو برام حفظ کنه ولی بازم یه حس ناجوریه که هی می گی آخرش اینجوریه اصلا اعصاب برات نمی مونه اما یه نکته مثبتش هم اینه که می شینی به یه سری چیزای دیگه دقت می کنی که بار اول ندیدی
در کنار Art Direction فیلم مسلما بهترین بخش ماجرا بازیاس
ادوارد نورتون یکی از بهترین های حال حاضر سینماست و تو این فیلم به معنی واقعی یه performer ه و هنرش رو ارائه می ده نه اینکه فقط یه کارکتر رو بازی کنه
جیاماتی هم نیازی به تعریف نداره به علاوه سیوئل که یکی از بهترین بازیاشه (اگر بهترینش نباشه)
از همه مهمتر جسیکا بیل اصلا اعصاب خورد کن نیست طبق معمول
یه نکته باحال دیگه فیلم هم نورپردازیش که یه حس جالبی داره
(می خواستم فیلمای نولان رو ببینم اما دی وی دی ها دم دست نبود برا همین نشستم اینو دیدم)س
8 از 10
==
200px-Changeling_poster.jpg

Changeling
کارگردان:کلینت ایستوود
بازیگران: آنجلینا جولی ، جان مالکوویچ
داستان:در سال 1928 والتر کالینز تک فرزند مادری به نام کریستین کالینز دزدیده می شه اما بدلیل فساد نیروی پلیس لس آنجلس تحقیقات اونطور که باید جلو نمی ره
داستان نه چندان گیرا ، ریتم کند و بی هدفی و شلختی مشخصه اصلی فیلمه
اما این وسط Art Direction و موسیقی متن فیلم خیلی خوبن
خصوصا موسیقی متن فیلم که واقعا گیراست از همون ثانیه اول یه حس خوبی به آدم می ده
اما بازی جولی
من از آنجلینا جولی در فیلمای اکشن بدم میاد اما موقعی که تو فیلمای درامه خیلی بازیش رو می پسندم یکی از گیرهایی که به اسکار پارسال می دادم این بود که چرا جولی رو کاندیدا نکردن اما اینبار کاندیدا شده و به نظرم همچین حرکتی رو صرفا برای جبران اشتباه سال گذشته انجام دادن
نه بازی جولی بد نیست اما ارزش اسکاری نداره و از یه طرف اصلا مناسب نقش نمی زنه
یک مشکل دیگه فیلم دیالوگ نویسی بد فیلمه
4 از 10
==
210px-Defianceposter08.jpg

Defiance
کارگردان:ادوارد زوئیک
بازیگران:دنیل کریگ ، لیو شریبر ، جیمی بل
داستان:سه برادر در دورانی که نازی دست به قتل و عام یهودیان اروپا زدن با رهبری عده ای از یهودیان در جنگل ها باعث نجات عده زیادی می شن
ژانر: درام / تاریخی / جنگی
یه فیلم ادوارد زوئیکی کامل
فیلمنامه مضخرف اما داستان جالب
ارتباط صفر اما بازی ها خیلی خوب
موسیقی متن خوب اما پر اکشن نامربوط
فیلمبرداری خوب اما ...
تقریبا فیلم در مقابل هر نکته خوبش یه نکته بد هم داره اما در پایان ماجرا بعد خوب قضیه بیشتر و فیلم می تونه جالب باشه
مشکل اساسی فیلم اینه که فیلم بار عاطفی چندانی نداره اگر هم با کارکتر ها ارتباطی برقرار می شه مدیون بازی خیلی خوب بازیگرا (خصوصا شریبر و کریگ) هست
در مجموع فیلم می تونست خیلی بهتر باشه فیلم بدی هم از آب در نیومده
6 از 10
==
200px-Benjamin_Button_poster.jpg

The Curious Case of Benjamin Button
کارگردان: دیوید فینچر
بازیگران:برد پیت ، کیت بلنشت
داستان:پسری به نام بنجامین باتن بدنیا میاد اما مشکل اینه که به صورت یه پیرمرد هشتاد ساله بدنیا اومده و به جای اینکه پیرتر بشه جوونتر می شه
ژانر: درام / فانتزی
مسلما ناامید شدم
فیلم از لحاظ تکنیکال عالیه ، بازی پیت هم خیلی خوبه حتی داستان هم جذابه اما فیلمنامه خیلی بد پرداخت شده
پایان فیلم بنجامین راجب کارکترها حرف می زنه که نشون بده آدما تو زندگی هم تاثیر دارن و اینکه هر آدمی یه نقشی داره اما به خاطر ضعفهای فجیع فیلمنامه غیر از بنجامین هیچ کدوم از کارکترها کوچکترین اهمیتی برای مخاطب ندارن
به طرز بیخودی داستان پر از شاخ و برگ هاییه که اصلا نیازی بهشون نیست
فیلم به شدت طولانیه و کاملا کنده و جوری هم فیلمنامه کار شده که کاریش نمی شه کرد
بازی ها هم غیر از پیت از بقیه خیلی چیز خاصی ندیدم
از بعد تکنیکال فیلم خیلی خوب کار شده
موسیقی متن ، فیلمبرداری ، جلوه های ویژه ، گریم ، طراحی صحنه و ... واقعا خوبن اما فقط جلوه های ویژه که بهترین محسوب می شه در بین کارای امسال وگرنه در بقیه بخش ها فیلمهایی هستن که جلوی بنجامین قرار می گیرن
از اون طرف یکی از اشکالات اصلی فیلم تدوینشه و تدوینش کاندید اسکاره !!!!!!!!!!!!
فیلم مسلما بهترین فیلم امسال نیست (Slumdog Millionaire فرسنگ ها فیلم بهتریه) و برای خود من شاید جز ده فیلم برتر سال هم قرار نگیره
7 از 10
==
200px-Let_the_Right_One_In.jpg

Let the Right one in
کارگردان:توماس آلفردسون
بازیگران:؟
داستان:فیلم ماجرای دوستی بین یه دختر خون آشام با یه پسر نوجون رو روایت می کنه
ژانر: درام / ترسناک (؟)
انقدر از این فیلم تعریف شنیدم که گفتم چه شاهکاریه حالا
بازی ها که صفر
خبری هم از موسیقی متن یا این چیزا هم نبود
از همه باحالتر داستانشه
می گن داستان باید یه شروع و پایان داشته باشه با یه هدفی
حالا یکی از اینا رو هم داشته باشه باز قابل تحمله ولی وقتی خبری از هیچ کدوم از اینا نباشه چی؟
اگرم می خواین بگین من از داستان های خون آشامی بدم میاد که از این فیلم بدم اومده سخت در اشتباهید
0 از 10
==
Zack and Miri make a p0rno
کارگردان: کوین اسمیت
بازیگران:ست روگن ، الیزابت بنکس
داستان: زک و میری دوستان قدیمی هستن که مدتهاست باهم زندگی می کنن تا اینکه مشکلات مالی بالاخره باعث می شه از عهده پرداخت قبض آب و برق بر نیان پس تصمیم می گیرن که کاری رو بکنن که اسم فیلمه
ژانر: کمدی
3-4 دقیقه اول ماجرا خوبه تقریبا خنده دار اما هر چی که جلو تر میره دیگه اصلا خنده دار نیست و صرفا حالت توهین آمیز پیدا می کنه
یه فیلم کمدی احمقانه با نتیجه گیری اخلاقی
از این بدتر هم ممکنه ؟
0 از 10
==
200px-Revolutionary_road.jpg

Revolutionary Road
کارگردان: سم مندز
بازیگران:کیت وینسلت ، لئوناردو دیکاپریو
داستان: فرانک و آپریل زوج جوانی با آرزوهای بزرگ هستن اما حالا که چند سال از زندگی مشترکشون می گذره می بینن که کم مثل بقیه به یه زندگی یکنواخت عادت کردن
اول از بازی دیکاپریو حرف نداره و به نظر من که جز سه بازی برتر امساله و یکی دیگه از تابلو بازی های اسکار امسال ( هر چی بیشتر فیلم می بینم بیشتر فاجعه ای که تو اسکار امسال بالا اومده پی می برم)
بازی وینسلت هم که بدون شک خیلی خیلی بهتر از بازیش تو Reader ه اصلا شک نکنین
بازی مایکل شنون هم خوب بود و با اینکه حضور کوتاهی داشت تاثیر خیلی مثبتی تو فیلم گذاشت
بعد از اینا نوع طراحی لباس و فضاسازی فیلم خیلی خوب بود و یه جورایی حس دهه 50 آمریکا رو درست منتقل کرده بود
فیملبرداری فیلم جز نقاط قوتشه
نکات مثبت فیلم دیگه تمام شد
موسیقی نامناسبه و بعضا بی موقع میاد رو کار
داستان هم جوری نوشته نشده که بیننده بتونه با کارکتر ها همذات پنداری کنه
به شخصه کوچکترین ارتباطی با کارکتر های نداشتم
بچه ها هم که اصلا چیز نامربوطی بودن تو فیلم
در مجموع بهترین توجیه فیلم failed opportunity هست وقتی با یه همچین بازیگرایی و یه کارگردانی مثل مندز با یه فیلم تا این حد متوسط روبرو می شیم
5 از 10
==
200px-Reader_ver2.jpg

The Reader
کارگردان: استیفن دالدری
بازیگران: کیت وینسلت ، رالف فاینس
داستان:حسش نیست
ژانر: درام / تاریخی
خسته کننده ، بی خود
اه اه اه
به عنوان یه طرفدار وینسلت می گم انتظار بازی چندان شاخی ازش تو این فیلم نداشته باشین
تنها نکته مثبت فیلم بازی رالف فاینسه که جز اشتباهات دیگه اسکار امسال محسوب می شه
یک ساعت اول فیلم که رسما با یه فیلم p0rn چیپ روبرو هستیم
تقریبا تا 40 دقیقه اول هم خبری از راه افتادن داستان نیست فیلم فقط بی خودی داره وقت آدم رو می گیره
در مجموع پیشنهاد می کنم اگه خیلی دوست دارین وقتتون رو تلف کنین برین سر کوچه مردم رو تلکه کنین جای دیدن این شاهکار تاریخ سینما
1 از 10
==
200px-Slumdog_Millionaire_poster.jpg

Slumdog Millionaire
کارگردان: دنی بویل
بازیگران: دو پتل ، عرفان خان ، آنیل کاپور
داستان:زاغه نشینی به نام جمال مالک که تحصیلات آنچنانی نداره در شرف میلیونر شدن به وسیله شرکت در مسابقه "چه کسی می خواهد میلیونر شود؟" قرار گرفته اما تمام دنیا به موفقیت او شک دارند ...
بر خلاف انتظارم با فیلم خوبی روبرو شدم
البته با این همه جایزه ای که گرفته موافق نیستم اما دلیلی بر بودن فیلم نیست
اما فیلم ، فیلم خوبیه
تهیه کننده های با شعوری داشته که به موقع اکرانش کردن که تونستن همچین Buzz ی بدست بیارن
فیلمبرداری فیلم مسلما یکی از بزرگترین نقاط قوتشه البته بعد از فیلمنامه که که درخشانترین قسمت فیلمه
بعضی فیلم فیلمبرداری خوبی دارن بعضیا هم فیلمبرداری متفاوتی دارن بعضیای دیگه هم هردو این فیلم جز دسته سوم قرار می گیره
در مورد بازی ها ، بازی ها بد نیستن خصوصا خود پتل نقش اول ماجرا و عرفان خان (افسر پلیس) و آنیل کاپور (من از این بشر اصلا خوشم نمیاد) بازی های خوبی هم ارائه دادن که من اصلا انتظارش رو نمی کشیدم
داستان فیلم هم جالبه و در یک مدت زمان معقول با ریتمی خوب روایت می شه که جز دیگر نکات مثبت فیلمه
موسیقی متن فیلم هم متناسب کار شده اما یه مقداری زیاده یعنی یه جاهایی می تونست اصلا نباشه
دنی بویل در کنار اینکه کار خیلی خوبی رو ارائه داده بالاخره رسید به چیزی که به دو سه تا فیلمش باید می رسید
بر خلاف انتظارم فیلم در دوباره دیدن هم باز خودش رو حفظ می کنه که خیلی خوبه
چیز خاصی به ذهنم نمی رسه غیر از اینکه وقتی فیلم رو می بینین غرض ورزانه نگاه نکنین که تجربه فیلم دیدن خودتون رو خراب کنید
8.5 از 10

اگه فیلم اسکار بهترین فیلم رو ببره تو 3 سال اخیر بهترین فیلمی بوده اسکار گرفته.البته بهترین فیلم امسال نیست.
اگه بهترین بوده تو سه سال اخیر پس چطور بهترین امسال نیست؟:biggrin1: چون Revolutionary Road در حد هیچ کدوم از فیلمای اسکار برده سه سال پیش و slum نیست. البته من هر چقدر فکر می کنم نمی تونم Slumdog رو در سطح بالایی قرار بدم فقط با وضعیت فیلمای امسال:sick: فیلم بهتریه و احتمالا اسکار هم می بره.
یه کسایی مثل هاکس یا کوبریک یا لوکاس یا ولز یا ...
اینا واقعا آدمای تاثیر گذارین و من اصلا منکرشون نیستم با وجود اینکه خیلی دوستشون ندارم اما هیچکاک 60 تا فیلم ساخته که یه 5-6 تاش خوبن و بقیه ...
ولز فقط با یه فیلم جزو تاثیرگذارترین کارگردانانه هیچکاک که خیلی بیشتر فیلم خوب داره و به نظر من حدود 10تا فیلم خوب داره..شاید تو تاریخ سینما از هیچکس به اندازه هیچکاک تقلید نشده باشه. اصلا همه ی خصوصیت فیلماش رو بذاریم کنار تاثیری که رو ی تکنیکهای سینمایی گذاشته بسیار زیاده. خیلی تعجب می کنم که این حرفو می زنی... لوکاس هم اونقدر تاثیرگذار نبوده(تازه من منکر تاثیری که لوکاس رو سینما داشته نیستم ولی در مقایسه با هیچکاک...:wallbash:)
اما شباهت هاشون خیلی زیاده مثلا هر دو وضع خانواده ها خوب نیست و با یه ماشینی که قابل اعتماد نیست سفری رو شروع می کنن که هدف مبهمی داره
من متوجه شدم منظورت از شباهت چیه منتها برای من انقدر ساختارشون متفاوته که به بهانه ی المانهای مشترکی که دارن نمی تونم مقایسشون کنم. البته موافقم که Little Miss Sunshine فیلم قابل لمس تریه حداقل برای ما تا خوشه های خشم دلیلشم اینه که ما تو اون دوران زندگی نکردیم.
Volver
من آلمودوار رو به عنوان کارگردان قبول دارم ولی به عنوان انسان نه. هر چقدرم آدمی باشه که زن رو می فهمه یه چیزی هست تو فیلماش که من خوشم نمیاد.
غیر از بنجامین هیچ کدوم از کارکترها کوچکترین اهمیتی برای مخاطب ندارن
همون بنجامین هم برای من اهمیت نداشت.
می گن داستان باید یه شروع و پایان داشته باشه با یه هدفی
حالا یکی از اینا رو هم داشته باشه باز قابل تحمله ولی وقتی خبری از هیچ کدوم از اینا نباشه چی؟
مخالفتی نمی کنم چون فیلم همه پسندی نیست. و همینطور درباره ی نمرت چون اولین صفری نیست که دادی:biggrin1: . من یکم از اواسط فیلم گذشته بود نمی فهمیدم هدف فیلم چیه ولی همون جاها با فیلم ارتباطم زیاد شد چون اصلا هدف نویسنده چیز دیگه ای بوده و المانهای ومپایری رو بهوونه ای برای این موضوع قرار داده. در مورد موسیقی هم بعضی از فیلما دقیقا بدون موسیقی تاثیرشون چندین برابر بیشتره و وجود موسیقی اضافیه ولی تو اکثر فیلما موسیقی کمکه بزرگیه برای ارتباط با فیلم(البته من کاملا موافق استفاده درست از موسیقی تو فیلمم و خیلی موافق شیوه ای که مثلا کسی مثه برسون تو فیلماش پیش گرفته نیستم ولی تو این فیلم به خاطر چیزی که گفتم نکته منفی نیست.No Country هم موسیقی متن نداشت ولی نه تنها نکته منفی نبود بلکه مثبت بود.)
در مجموع بهترین توجیه فیلم failed opportunity هست وقتی با یه همچین بازیگرایی و یه کارگردانی مثل مندز با یه فیلم تا این حد متوسط روبرو می شیم
5 از 10
icon_cry.gif
چی بگم آخه واقعا... هر کس نظری داره خب.
فیلمبرداری فیلم مسلما یکی از بزرگترین نقاط قوتشه البته بعد از فیلمنامه که که درخشانترین قسمت فیلمه
تدوین هم از نکته های مثبتشه. یه قسمتی از فیلم من بعدا دربارش فکر کردم خیلی بدم اومد
اونجایی که پسره پولا رو ریخت تو وان حموم و در بین پولها مرد اغراق آمیز و احمقانه بود البته به احمقانه بودن رقص آخر فیلم نبود.
بعد به نظر من نیمه اول فیلم خیلی خوبه و هدفشو رو چیزای مختلفی متمرکز کرده ولی نیمه ی دوم فیلم یه بعدی می شه و فقط رو بعد عاشقانه ی قضیه تکیه می کنه که اینم یه نکته منفی دیگس.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Wings of Desire
دیالوگهای فیلم بیشتر حالت شعرگونه داره برای همین بعضی از دیالوگها خیلی قشنگن. بعضی سکانسهای فیلم خیلی جالبه مخصوصا سکانس کتابخونه همنیطور نوع فیلمبرداری و استفاده از فی لتر خاصی که بکار رفته. بیشتر فیلم نشون دادن و شنیدن افکار مردم از طریق فرشته هاس و نیاز فرشته به انسان بودن به طرز جالبی تو فیلم نشون داده شده. بعدها هم City of Angels نسخه ی هالیوودیشو ساختن که کاملا هدفی که تو این فیلم بوده از بین رفته و تبدیل شده فقط به یه فیلم عشقی که خیلی خوب هم پردازش نشده گرچه دلنشینه. جالبه که ویم وندرس که کارگردان Wings of Desireه فیلمنامه ی City of Angels رو نوشته و با هدف تماشاگر پسند کردنش هدف اصلی فیلم اصلی رو زیر سوال برده.
از Bruno Ganz هم خیلی خوشم میاد. در مجموع فیلم کندیه و دیالوگهای تقریبا سنگین هم می تونه بیشتر کنه این موضوع رو.8.5/10
200px-Wingsofdesireposter.jpg

-----------------------------------------------------
Boy A
بازیا طبیعی بود گرچه که مشکلاتی هم داشت. از نظر بصری فیلم جالب بود.مخصوصا استفاده متقابل از نور و سایه و فیلمبرداری. کارگردان هم خیلی خوب از فلش بک برای روایت داستان استفاده کرده.تاثیر گذاری فیلم هم زیاده. پایان فیلم هم تاثیرگذاریش رو بیشتر کرده. برای من احتمالا جزو 10 فیلم برتر سال هست مخصوصا با وضعیت نه چندان جالب فیلمای امسال7.5/10
boy-a-2.jpg

آخرین ویرایش:
همه دارن فیلمای امسالو میبینن جز من:دی
سینا پس آخر سر کدوم فیلم شد بهترین فیلم سالت تا الان؟Wrestler؟
من این یه مدت فقط وقت کردم چنتا فیلم جشنواره ببینم.
به ترتیب علاقه اگه بگم:تردید-اشکان، انگشتر متبرک و چند داستان دیگر، عیار 14، بی پولی-هفت و پنج دقیقه.
تردید فیلم فوق العاده ایه، درباره الی رو به خاطر پاره ای از مشکلات نتونستم ببینم ولی تردید مشخصا تو 3 فیلم برتر ایرانی بعد سال هشتاده از نظر من، اگه بهترین نباشه.
فیلم از نظر فنی یه milestone به تمام معنا تو سینمای ایرانه، هیچ رابطه ی عاشقانه ای تو دوران اخیر من یادم نمیاد که اندازه رابطه رادان و علیدوستی تو این فیلم جذاب باشه.
نکته های منفی فیلم از نظر من یکی موسیقی بود که خیلی تئاتری بود، یکی هم پایان فیلم.
9/10
---------------------------------
اشکان و غیره! هم فیلم بسیار جذابیه. بهترین استفاده از روایت غیر خطی و تدوین غیر خطی تو سینمای ایران، یکی از بهترین sound track های سینمای ایران، یکی از بهترین فیلمنامه های طنز سینما و بازیهای یک دست. البته چون فیلم ویدیویی بود نمیدونم بعد جشنواره کسی بتونه ببینتش یا نه.
8.5/10
عیار 14 هم فیلم خوبی بود، البته شهبازی نشون که تو نفس عمیق تا حد زیادی مدیون موضوع فیلم بود.
بازی دیرباز خوب بود، پورسرخ افتضاح بود و فروتن هم بعضی وقتا خیلی خوب بعضی وقتا افتضاح!
فیلم ایده شو از high noon فرد زینه مان گرفته ولی با اندکی تلخیص و تصرف:دی
بزرگترین مشکل فیلم فضاسازیشه که اصلا در نیومده.
5/10
بی پولی فیلم بدی نیست. یک فیلم با کاراکتر های کاملا کمدی و فضا و داستانی کاملا درام.این دوگانگی به من نچسبید، حالا شاید به بعضیا بچسبه.
بازی لیلا حاتمی هم خوب نبود اصلا. ولی سکانس های امیر جعفری و سیامک انصاری مفرح بودن:دی
4.5/10
هفت و پنج دقیقه یک فاجعه به تمام معنا.
ترجیح میدم هیچ عددی رو ارزششو تا حد این فیلم پایین نیارم:دی
نظر تو چیه/
بازیا طبیعی بود گرچه که مشکلاتی هم داشت. از نظر بصری فیلم جالب بود.مخصوصا استفاده متقابل از نور و سایه و فیلمبرداری. کارگردان هم خیلی خوب از فلش بک برای روایت داستان استفاده کرده.تاثیر گذاری فیلم هم زیاده. پایان فیلم هم تاثیرگذاریش رو بیشتر کرده. برای من احتمالا جزو 10 فیلم برتر سال هست مخصوصا با وضعیت نه چندان جالب فیلمای امسال7.5/10
جرا کم کردی اینهمه از نمره فیلم؟:دی
به نظرت شروع فیلم خیلی خوب نبود؟:دی
اردلان مکس افولس چی شد؟:دی اگه میتونی دانلود کنی این hurt locker رو هم بگیر:دی

آخرین ویرایش:
نظر تو چیه
من فکر کنم چند صفحه قبل گفته بودم نظرمو:biggrin1:. ولی خب مخالفم با سینا.
جرا کم کردی اینهمه از نمره فیلم؟:biggrin1:
به نظرت شروع فیلم خیلی خوب نبود؟
اول 8 دادم بعد 7.5:biggrin1: ولی 8 هم خوبه. شروع فیلم هم خوب بود ولی نه به اندازه پایانش. در کل ممنون از اینکه پیشنهاد دادی.
اردلان مکس افولس چی شد؟:biggrin1: اگه میتونی دانلود کنی این hurt locker رو هم بگیر
فعلا که اینترنتم داغونه نمی دونم شماها هم هنوز اینترنتتون اینطوریه با نه. hurt locker چجوریه؟ خوبه؟

ولز فقط با یه فیلم جزو تاثیرگذارترین کارگردانانه هیچکاک که خیلی بیشتر فیلم خوب داره و به نظر من حدود 10تا فیلم خوب داره..شاید تو تاریخ سینما از هیچکس به اندازه هیچکاک تقلید نشده باشه. اصلا همه ی خصوصیت فیلماش رو بذاریم کنار تاثیری که رو ی تکنیکهای سینمایی گذاشته بسیار زیاده. خیلی تعجب می کنم که این حرفو می زنی... لوکاس هم اونقدر تاثیرگذار نبوده(تازه من منکر تاثیری که لوکاس رو سینما داشته نیستم ولی در مقایسه با هیچکاک...)
خوب من که ولز رو دوس ندارم اما همون یه فیلم روی کل تاریخ سینما تاثیر گذاشته با اینکه شاید من خیلی باهاش حال نکنم
یا پدرخوانده ها با اینکه فیلمهای عالی هستن اما من معتقدم این شاهکاری که می گن نیستن یعنی شاهکارن ولی نه در این حد (البته فقط قسمت اول و دوم ) اما تاثیری که روی سینما گذاشتن اصلا نمی شه ازشون گذشت با اینکه من کوپولا رو چندان کارگردان شاخی نمی بینم (کماکان نون دو تا شاهکار یعنی آخرالزمان و پدرخوانده رو می خوره)
یا اسپیبرگ و لوکاس اومدن و یه جریان کاملا متفاوت از چیزی که اون موقع تو هالیوود (به واسطه کارایی مثل راننده تاکسی یا پدرخوانده) مد شده بود رو پایه گذاشتن
یا مثلا یه فیلمی مثل جویندگان هنوز که هنوز دستمایه تقلیده
چیزی که هستن اینه که من با سینمای هیچکاکی چندان حال نمی کنم
==
برای من انقدر ساختارشون متفاوته که به بهانه ی المانهای مشترکی که دارن نمی تونم مقایسشون کنم.
منم مقایسه ای نکردم فقط یه جورایی گفتم little miss sunshine منو یاد خوشه های خشم انداخت و گفتم کدوم رو بیشتر دوس دارم
==
و همینطور درباره ی نمرت چون اولین صفری نیست که دادی :دی .
کلا نمره دادن های من سوژه ای شده :دی
ده میدیم می گن به چه اجازه ای :دی
صفر میدیم می گن عامو این روانیه :دی (اینو گفتن خیلی محکمتر از این حرفا)
اما هیچ کس نمی گه چرا منتقدای New Yorker بالای 40 درصد به هیچ فیلمی نمی دن یا نمی گن چرا ایبرت به یه آشغالی مثل مومیایی 3 (به عنوان یه طرفدار می گم) بالای 70 درصد داد
==
یه اشکال هست که به Doubt گرفته می شه اونم اینکه بدون بازیگراش هیچه
در کنار اینکه RR کاملا همون مشکل رو داره و بازی هاش پایینتر از Doubt هستن (که البته چیز بدی نیستا چون بازی ها Doubt حرف ندارن) RR بدون بازیگراش تقریبا از هم می پاشه باز Doubt یه پلات و فیلمنامه درست و درمون داره (و فیلمبرداریش هم بهتره و یه چیزای دیگه)
بعدم برای منی که یه سریال کم نظیری مثل Mad Men رو دیدم این فیلم واقعا بالاتر از حد متوسط نمی ره
==
تدوین هم از نکته های مثبتشه. یه قسمتی از فیلم من بعدا دربارش فکر کردم خیلی بدم اومد
اونجایی که پسره پولا رو ریخت تو وان حموم و در بین پولها مرد اغراق آمیز و احمقانه بود البته به احمقانه بودن رقص آخر فیلم نبود.
بعد به نظر من نیمه اول فیلم خیلی خوبه و هدفشو رو چیزای مختلفی متمرکز کرده ولی نیمه ی دوم فیلم یه بعدی می شه و فقط رو بعد عاشقانه ی قضیه تکیه می کنه که اینم یه نکته منفی دیگس.
در مورد اون صحنه موافقم که تا حدودی تظاهر آمیز بود اما امسال سال کارای متظاهرانه بود مثل بنجامین یا RR و به مقدار بسیار زیادی Reader (واقعا وقتی یاد این فیلم میفتم حس می کنم یکی از بهترین بازای امسال که بازی فاینس باشه تو این فیلم به هدر رفت ، تو رو خدا یکی این هاروی وینستین رو جمعش کنه هر چند وقت یه بار با یه فیلم به شدت مضخرف میاد و آبروی سینما رو می بره اسکار شکسپیر عاشق رو که رسما گفت من این اسکار رو خریدم )
این رقصه رو هم خارج از فیلم حساب کنیم با اینکه من چندان مشکلی توش نمی بینم
در مورد نکته منفی هم که می گی تو دوبار دیدن اصلا منو اذیت نکرد
==
سینا پس آخر سر کدوم فیلم شد بهترین فیلم سالت تا الان؟Wrestler؟
فعلا رستلره ولی خوب هنوز Hunger و Body of Lies و Che و Synecdoche New York و The Class و Rachel Getting Married و یه تعداد دیگه از غیر انگلیسی زبان ها رو ندیدم اما مطمئنم که I've loved you So Long و Happy Go lucky و Frozen River رو نخواهم دید
==
من این یه مدت فقط وقت کردم چنتا فیلم جشنواره ببینم.
من به شدت دوس داشتم درباره الی و تردید رو ببینم اما پایه نداشتم و کلا جشنواره رو امسال کنسل کردم

چیزی که هستن اینه که من با سینمای هیچکاکی چندان حال نمی کنم
منم مشکلی نمی بینم تو این قضیه چون به سلیقه اس ولی انکار تاثیرگذاری یه چیز دیگس. منم از ولز خوشم نمیاد ولی نمی تونم منکر سیتیزن کین بشم(البته بنظرم اگه سیتیزن کین شکست مالی نمی خورد وضعیت فیلمای بعدیش خیلی بهتر می بود.همون بلایی که می شه گفت سر کوپولا هم برای Apocalypse Now پیش اومد.)
کلا نمره دادن های من سوژه ای شده :biggrin1:
ده میدیم می گن به چه اجازه ای :biggrin1:
صفر میدیم می گن عامو این روانیه :biggrin1: (اینو گفتن خیلی محکمتر از این حرفا)
10 مشکلی نداره ولی صفر...:eek: نمی دونم آخه من هیچوقت به فیلمی صفر ندادم ولی کلا مهم نیست به هر حال هر کسی یه سری معیارها داره:p
یا نمی گن چرا ایبرت به یه آشغالی مثل مومیایی 3 (به عنوان یه طرفدار می گم) بالای 70 درصد داد
من ایبرت رو در مجموع قبول دارم ولی بعضی از فیلمایی رو هم که شاید تعدادشون کم هم نباشه نقداش رو اصلا قبول ندارم. البته من مسلما جایگاه هیچ منتقدی برام در سطح پالین کیل نیست و مطمئنم اگه نظریه های سینماییش رو نداشت به این شدت تاثیرگذار نمی شد. البته فکر می کنم بیشتر به خاطر نقدای جالبشه:sick: که خیلی معروف شده.
یه اشکال هست که به Doubt گرفته می شه اونم اینکه بدون بازیگراش هیچه
در کنار اینکه RR کاملا همون مشکل رو داره و بازی هاش پایینتر از Doubt هستن (که البته چیز بدی نیستا چون بازی ها Doubt حرف ندارن) RR بدون بازیگراش تقریبا از هم می پاشه باز Doubt یه پلات و فیلمنامه درست و درمون داره (و فیلمبرداریش هم بهتره و یه چیزای دیگه)
بعدم برای منی که یه سریال کم نظیری مثل Mad Men رو دیدم این فیلم واقعا بالاتر از حد متوسط نمی ره
در مجموع Doubt به نظر من فیلم empty بود ولی RR اینطوری نبود.بعد پلات RR چرا بد بود؟به نظر من که پلاتش بهتر از Doubt بود. یه اشکالی هم که تو خیلی از فیلمای امسال بوده اینه که بیشتر به بازی تکیه دارن و فکر نمی کنم فقط این دوتا فیلم این مشکل رو داشته باشن.
Synecdoche New York
اینو ایبرت خیلی ازش تعریف کرده بود گفته فیلمه موندگاریه و ظاهرا از اون فیلماییه که حتما باید بیش از یه دفعه دیده شه. چون از کارای کافمن هم هست فکر می کنم فیلم خوبی باشه. Gomorrah و Vals Im Bashir چی؟ اونا رو دیدی؟
کاش پاچینو نقش اصلی فیلم رو قبول میکرد
مطمئنی پاچینو قرار بوده توش بازی کنه؟ چون طبق IMDB اسپیلبرگ اینا مدنظرش بودهSteven Spielberg had approached Steve McQueen, Dustin Hoffman, and Gene Hackman for the role of Roy Neary. Jack Nicholson was also considered
در ضمن جزو بهترینهای اسپیلبرگه بنظر من.

آخرین ویرایش:
Scent of a woman

1992 \ Scent of a woman

کارگردان:مارتین برست
بازیگران:آل پاچینو - کریس ادنل- جیمز ربهام - فیلیپ سیمور هافمن

e58f340946.jpg

فیلم فوق العاده ای بود.آل پاچینو کولاکه تو این فیلم.باید این فیلمو ببینید.اگرچه پاچینو تونست واسه این فیلم اسکار بگیره اما خیلی جاهای دیگه واقعا حقشو خوردن و بی انصافی شد.ولی اشکال نداره.گور بابای آکادمی اسکار.من خودم بهش واسه اون فیلم هایی که واقعا مستحقشه اسکار میدم.تمام حرکات یک آدم نابینای واقعی رو به طبیعی ترین شکل ممکن در آوردن و در عین حال تا این حد در نقش فرو رفتن کار هر کسی نیست.که واقعا یکی از بهترین و به یادماندنی ترین نقش های پاچینوئه به نظر من.

من به شدت دوس داشتم درباره الی و تردید رو ببینم اما پایه نداشتم و کلا جشنواره رو امسال کنسل کردم
منم خیلی پایه نداشتم اون اوایل ولی سر هر فیلم باید بیرون سینما واسه بچه ها بلیط پیدا میکردیم:دی
فقط خواستم یه چیزی در مورد تردید بگم اونم اینکه این نسل منتقدای ایران قشنگ تو مخن. خیلیاشون البته تردید رو ندیدن یا چیزیم ننوشتن در موردش، ولی اونایی که دیدن میگن ما با شخصیتهاش احساس نزدیکی نکردیم! خیلی دوست دارم برم بهشون بگم f*ck you! مثلا میگن با بی پولی احساس نزدیکی کردیم ولی با این نکردیم پس بی پولی فیلم بهتریه!
کلا این نسل سوم ایران ثابت شده که روشنفکراشون لوس ترین انسان های دنیان!
خوب معلومه وقتی یه فیلمی سناریوش برداشتی آزاد از هملته، قرار نیست تو احساس همدردی کنی با شخصیت.
یکی بره از اونا بپرسه که آیا با پرسوناژ های NCFOM و TWBB و بقیه فیلمای خارجی که اینقدر هم ازشون تعریف میکنن احساس همدردی میکنن؟ مثلا تا حالا شده که یه قاتلی دنبالشون باشه اینا هم با کیف پول قاتله در برن؟:دی
خیلی لوسن به مولا! انتظار دارن همه بیان یه فیلمایی بسازن که چنتا پسر دختر جوون پرسوناژ هاش باشن بعد به سختی زندگی قشر متوسط این نسل بپردازن تا اینا بگن فیلم خوبیه.
تازه بعضیاشون میگن مثلا با اصلیسا احساس نزدیکی کردم ولی با فلان فرعیه نکردم!
جز امیر پوریا و آرش خوشخو، همشونو باید ریخت دور.
*********این پست فقط جنبه ی عصبی داشت**********

اگه بهترین بوده تو سه سال اخیر پس چطور بهترین امسال نیست؟
گفتم تو فیلمایی که تو 3 سال اخیر اسکار بهترین فیلم رو گرفتن بهترینه نه بهترین فیلم تو 3 سال اخیر.یعنی از NCFOM و Departed فیلم بهتریه.ولی مطمئنا تو فیلمهایی همین پارسال یا پیارسال فیلمای بهتری از slumdog بودن مثل TWBB یا Jesse James و Children of Men و خیلی فیلمایه دیگه.
چون Revolutionary Road در حد هیچ کدوم از فیلمای اسکار برده سه سال پیش و slum نیست.
راستش به نظر من هست.من نکته منفی خاصی تو فیلم نمیبینم.
مطمئنی پاچینو قرار بوده توش بازی کنه؟
اره مطمئنم.طبق همون IMDB این از trivia ی خود فیلم:
the studio did not want to meet Richard Dreyfuss' price of $500,000 plus gross points to play Roy Neary and offered the script to Al Pacino.Pacino wasn't interested
اینم از trivia ی پاچینو:
Turned down the lead role of Roy Neary in Close Encounters of the Third Kind (1977)
در ضمن جزو بهترینهای اسپیلبرگه بنظر من.
فیلم خوبیه بالا هم گفتم.ولی خود اسپیلبرگ sci-fi های بهتری ساخته.برای من این فیلم بعد از E-T و AI و گزارش اقلیت قرار میگیره.(کلا همه علمی تخیلی های اسپیلبرگ رو خیلی دوست دارم حتی جنگ دنیاها.)
--------------------------
Annie Hall (1977
بعد از ناامید شدن از فیلم جدید الن بعد از 3 سال دوباره بهترین فیلمش رو دیدم.تقریبا هیچی از فیلم یادم نبود خیلی حال داد.فیلم واقعا فیلمنامه استثنائی داره که نبوغ الن رو نشون میده.فیلم پر از نواوری و سکانس های جالبه.کارگردانی فیلم هم دست کمی از فیلمنامه نداره.بازیگرای فیلم هم مثل دیان کیتون و خود الن یکی بهترین بازیهای عمرشون رو انجام میدن. با این که من خیلی با کمدی رمانتیک حال نمی کنم ولی این فیلم فرق میکنه.مطمئنا یکی از بهترین فیلمای تاریخ در مورد ارتباط زن و مرد همین فیلمه.اگه این فیلم تو یه ژانر دیگه این همه استعداد و نو اوری رو می کرد حتما بهش 10 میدادم.
10/9
.
b.gif

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964
فیلم مووضوع خیلی جالبی داشت.نوع کمدی فیلم هم باحال بود.بازی سی اسکات هم حرف نداشت.تو نقشایی هم که سلرز بازی کرده بود بهترینشون خود دکتر بود که خیلی کارکتر جالبی از اب در اومده بود.ولی راستش در کل با فیلم خیلی حال نکردم.نمی دونم چرا.به نظر من اصلا نمیشه تو 3 تا فیلم اول کوبریک جاش داد.کارگردانی فیلم تو سکانس های داخل هواپیما خیلی جالب نبود.ولی داخل اتاق جنگ خوب بود.در کل در اون حدی نبود که خیلی جاها ازش به عنوان بهترین فیلم کوبریک یاد کنن.
خب با دیدن این فیلم تو کارای کوبریک فقط راههای افتخار و Killing مونده که ندیدم.یه جا خوندم اسپیلبرگ گفته راههای افتخار بهترین فیلم کوبریکه.پس مطمئنا باید فیلم خیلی شاخی باشه.باید هرچه سریعتر برم سراغش.
10/8
b.gif

Blindness (2008
اصلا در حدو اندازه های کتاب نبود.یه جورایی به بدترین شکل ممکن ار کتاب اقتباس کردن.خیلی جاهای مهم کتاب رو بی خودی خذف کردن که میتونستن با بیشتر کردن زمان فیلم به خیلی از جاهای مهم کتاب بیشتر بپردازن.البته باید قبول کرد که ساخت فیلم از شاهکار ساراماگو خیلی کار سختیه ولی خب انتظار خیلی بیشتر بود.مور هم تو این فیلم خیلی داغون بود نمیدونم چرا.
10/4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or