Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

حوصله ی تحمل سه ساعت فیلم سیاه و سفید رو داری، ببین تجربه ی بدی نیست.
یخ بابا؟:دی با دوبله فرانسویش گیر بیار ببین شاید فرجی شد:دی
فهرست شیندلر فیلمیست عجیب:دی، نمیدونم چرا هر وقت کلمه Masterpiece میاد تو ذهنم دقیقا از اونورم Schindler's List میاد:دی

سلام.شاید اینجا جاش نباشه.ولی دوستان من موسیقی یک فیلمی رو جدیدا شنیدم به نام فهرست شیندلر.این فیلم نزدیک 100 بار اسمش به گوشم خورد ولی وقتی ایندفعه که فقط موسیقی فوق العاده غم انگیز این فیلمو شنیدم رفتم تو IMDB سرچ کردم دیدم فیلمش تو سال 1993 یه 7 تا اسکار درو کرده که یکیش مال موسیقی متن بوده.بعد کارگردانش هم استیون اسپیلبرگ بوده.داستانش هم راجع به زندگی اسکار شیندلر هست و نقشش رو لیام نیسن بازی میکنه!!من موندم چجوری تاحالا این فیلمو ندیدم!:confused:
میخواستم یه اطلاعاتی راجع به این فیلم بدین در واقع بگین تو چه مایه هاییه.من ببینم خوبه؟!می ارزه؟!:biggrin1:
فيلم بسيار زيباست;)
من اشکم درومد آخر فيلم!:((
پ.خ:موسيقی متنشو از کجا ميشه دانلود کرد؟:blushing:

تقریبا مستند قشنگی بود
مستند؟!!:eek:
اما داستانش یکم ضعیف بود
به!! درسته به قول یکی, فیلم دغدغه ی جامعه شناسانه نداره و بیشتر با احساسات ور می ره(که این روش فیلمسازیه اسپیلبرگه) ولی در همون مورد هم بسیار عالی عمل کرده.
بیشتر شبیه کین در Citizen Kane طراحی شده بود شخص شلیندر
الگو گرفتن که بد نیست.(البته من شباهت چندانی بینشون نمی بینم.)
و خیلی هم روی بد بودن آلمانها تاکید شده بود.
این ایراده دیگه؟!;) البته اگه نئو نازی باشید که ایراده;). (به کارگردان فیلم هم توجه شه)
Kung Fu Panda
یه انیمیشن به شدت بچه گونه با طنزی که زیاد به درد من نمی خوره
در کل هیچ چیز جدیدی نداشت نسبت به کارای قبلی دریمورکس
این دریمورکس هم مدت هاست همه کاراش تکراریه فقط محیط و کارکتر ها رو عوض می کنه
در کل برای بچه ها یه انیمیشن کاملا مناسب (برخلاف کارای پیکسار) ولی برای بزرگسال ها یه کار نسبتا پیش پا افتاده
تایید می شه.

آخرین ویرایش:
Forgetting Sarah Marshal
یه جاهای خنده داری داشت مثل تیکه دکتره مثلا ولی در کل انتظارم بیشتر
بازی ها هم بدک نبود
forgetting-sarah-marshall1.jpg

در کل می شه یه بار دیدش
6 از 10
==
Kung Fu Panda
یه انیمیشن به شدت بچه گونه با طنزی که زیاد به درد من نمی خوره
در کل هیچ چیز جدیدی نداشت نسبت به کارای قبلی دریمورکس
kungfu.jpg

این دریمورکس هم مدت هاست همه کاراش تکراریه فقط محیط و کارکتر ها رو عوض می کنه
در کل برای بچه ها یه انیمیشن کاملا مناسب (برخلاف کارای پیکسار) ولی برای بزرگسال ها یه کار نسبتا پیش پا افتاده
5 از 10
==
indiana-jones-and-the-kingdom-of-the-crystal-skull-poster-1.jpg

Indiana Jones and the Kingdom of Crystal Skull
نکات خیلی مثبتش بازی خیلی خوب هریسون فورد (که تمام 60 و اندی سالگیش هنوز دست نیافتنیه) و بدلکاری ها و جلوه های ویژه ش و Immortal score by John Williams بودن
بازی های نسبتا ضعیف شایا لاباف و ری وینستون و بازی نسبتا متوسط بلنشت و فیلمنامه (که فیلم رو واقعا آورده پایین) ضعف های اصلیشن
کارکترهای مک و مات و ماریون و اسپالکو و آکسلی عملا هرز رفته بودن خیلی راحتتر می شد اینا رو تو دو شخصیت خلاصه کرد البته اگه تو "این" داستان نبودن ناقص می شد اما این تعدد شخصیت ها واقعا به کلیت کار ضربه زده و یه مقداری ریتمش رو کند کرده (البته فیلم طولانی نیست ولی یه جاهاییش اضافه س)
جلوه های ویژه ش هم خدایی انقدر خوب دراومده که به چشم نمیان یعنی اصلا به نظر نمیاد که CG باشن
چیز خیلی ویژه ای نبود بعد این همه سال اما بدم نبود یعنی واقعا بد نبود ، Indiana Jones بود کسی که ایندی رو می شناسه و امضاهای سری رو تو فیلم می بینه حال می کنه اما فیلم واقعا از فیلمنامه بدجور ضربه خورده
کلا سطح کیفی فیلم خیلی تو نوسان بود یعنی موقع دیدن فیلم امتیاز من بین 6.5 تا 8 نوسان می کرد ولی خوب امتیازی که بهش می دم 7.5 از 10 هست
(ایندیانا جونزها برای من به ترتیب Last crusade و Raiders of the lost ark و Kingdom of crystal skull و Temple of Doom هستن)
I have a bad feeling about this هم کاملا نابجا بود این جمله مال Star Wars ه جاش هم همونجاست
آخرشم جالب بود و نشون می داد که حتی خود سازنده ها هم معتقدن که کلاه ایندیانا جونز برای مات ویلیامز زیادی بزرگه
در کل اگه دیروز ازم می پرسیدی می گفتم چرا که نه یه قسمت پنجمی هم بسازن ولی با توجه به پایان این قسمت خدایی بی خیال شن بهتره مگه اینکه این قسمت چهارم رو بی خیال شن و یه خداحافظی خیلی خوب با ایندیانا جونز بسازن (مثل همون دوران تو OSS بودن ایندی که بهش اشاره می شد به نظرم خیلی می تونه عالی باشه)
دوران اینجور فیلمسازی اسپیلبرگ بعد از Last Crusade تمام شد به نظرم کما اینکه خودش هم در مورد ساخت ایندی 4 گفته بود که I had to acquire this younger director's look which I thought I had moved away from after almost two decades
==
Hellboy 2: the golden army
بازی ران پرلمن خوب بود و حتی بر خلاف همه صدای خود داگ جونز رو ترجیح می دم به دوبله نسخه قبل. بازی سلما بلیر فاجعه بود ، ست مک فارلین هم کارش درسته (:دی) نقش منفی فیلم هم واقعا عالی کار شده بود (بر خلاف قسمت قبل) حیف از همون لحظه اول لو رفت که چه جوری میمیره
اون اولش هم که بچگی های هلبوی رو نشون می داد من داشتم حالت تهوع می گرفتم خداییش خیلی زشت و کریه بود
طنزش نسبتا ضعیف بود اما you should stay fock yoosed واقعا محشر بود و البته ران پرلمن تونسته بود با بازی خودش یه جاهایی که عملا بی مزه بودن رو خوب در بیاره
اکشن ها بیشتر شده بودن اما نه پخته تر
hellboy2firstlook.jpg

بهرحال به نظر من پیشرفت زیادی نسبت به قسمت قبل نداشت فقط بزرگتر شده بود (نه بهتر نه بدتر ولی گسترده تر)
کلا انتظارم خیلی بالا بود اما می شه گفت تریلر همه چیز رو لو داده بود
بعد از همه این حرفا نه اینکه فیلم بدی شده باشه بلکه اون پروژه ای نبود که به خاطرش دل تورو بی خیال Halo و I am Legend و Harry Potter شد و ران پرلمن یکی از مهمترین نقش های عمرش (البته تو یه فیلم مسخره به اسم Dragonball ) رو رد کنه
7.5 از 10 (می تونست 8 باشه اگر یه پیشرفت هایی داشت ولی عملا یه تکرار بود)

قسمت اول رو هم دیدم (فکر کنم بار سوم می شه) قبلنا بیشتر خوشم میومد ولی الان 7 می دم بهش

مستند؟!!:eek:
گمونم منظورش بيوگرافيه :(( اين ديگه اشك ما رو در آورد ! اون از نمره هاي عجيب (عجيب مال فقط يه نمره شه! به كازابلانكا ميگفت يه فيلم فوق العاده بعد بهش ميداد 4 :() اينم از بقيه ي داستان ... !

یخ بابا؟:biggrin1: با دوبله فرانسویش گیر بیار ببین شاید فرجی شد:biggrin1:
:biggrin1: آقا من هروقت ياد اون خيابون پاريس ميفتم خنده ام ميگيره :laughing: :biggrin1: خيلي باحال بود قضيه اون خيابونه توو اين تاپيك !

موسيقی متنشو از کجا ميشه دانلود کرد؟:blushing:
بيا از دو جا ميتوني دانلود كني :

---------

از رپيدشير كه دو تا قسمته :

Part 1
Code:
http://rapidshare.com/files/5296072/Schindler_p1.rar
Part 2
Code:
http://rapidshare.com/files/5301948/Schindler_p2.rar

----------

يا از مگا آپلود كه يك قسمته :

Code:
http://www.megaupload.com/?d=06VO2TAA

WAR

چندتا نکته کوتاه :دی داستان با ایده نسبتا خوب ولی خب کلیشه‌ای، پردازش ضعیف، داستان نشتی داشت و آخرش رو می‌شد حدس زد راحت، کلایمکس هم نداشت فیلم :دی (به من چه خو :دی نداشت)

6/10

war-movie-poster.jpg

Memory

داستان نسبتا خوب، کست افتضاح، پیاده سازی داستان جلوی دوربین افتضاح، به جز داستان هیچ‌چیز، حتی یک ذره، قابل تجمل نیست. البته یه سری شوک‌های نسبتا خوب هم داره :دی نقص در نمودار فیلم :دی

3/10 بخاطر این‌که عمه مامان بابابزرگ من که دست بر قضا کورم هست از یه داستان نسبتا خوب می‌تونه یه فیلم بهتر هم بسازه.

1015923709_ffaf082e7c.jpg

Hansel & Gretel

این دیگه چه افتضاحی بود؟ داستان رو کلا تغییر داده بودند و کاملا تصادفی فاتحش رو خونده بودند، مثلا فیلم "متوسط" بود :دی

2/10

140831.jpg

This Christmas
یه دارم دوست داشتنی و منم که بشدت با سیاهپوستای این تریپسی حال می‌کنم بشدت از این فیلم خوشم اومد،‌ هرکی هم هرچی می‌خواد بگه بگه،‌ اگه قرار باشه یه درام خانوادگی بسازم تو این مایه‌هاس :دی

7/10

this_christmas.jpg

Rachel Getting MarrieD

یه درام بهتر از قبلیAnne Hathaway بسیار خوب بود و دوست داشتنی. کلا داستان کلیشه‌ای داشت ولی خوب پردازش شده بود :دی اینم یه امتیاز می‌دم که ملت گیر بدند بهم :دی

8/10

rachel_getting_married_main.jpg

آخرین ویرایش:
Smokin' Aces

6tvko0g.jpg

تووووووووووپ واقعا فیلم قشنگی بود خیلی حال کردم مخصوصا با آخرش

Collateral

collateral.jpg

بدک نبود آخراش که رسید احساس کردم این فیلم رو یه جا دیدم فکر کنم شبکه 3 گذاشته بودش !

اولا که اصلاح کن این کلمه رو:biggrin1: دوما چه نسخه ای با چه کیفیتی از کجا؟از کدام خزانه؟DVDSCR اش هم نیومده فکر کنم مگر اینکه در دیار خارجه دیده باشی:biggrin1:
دقيقا همين چيزا رو منم بهش گفتم :biggrin1: گفت توو ديار خارجه نديده ، كيفيت SCR ش رو ديده ، از خزانه ي تورنت ، اين لينك رو هم بهم داد كه دانلود كنم اگه خواستم :

http://www.2shared.com/file/4135902/855a18d0/RachelGettingMarried5B20085DDvDrip-aXXo.html

منم گذاشتم اين كنار دانلود شه چون ديگه بريدم اونقدر واس Wall.E و The Dark Knight صبر كردم ميخوام يه فيلم نسبتا خوب روز رو Scr ببينم تا عقده ي نديدن Scr ه Wall.E و The Dark Knight فروكش كنه تا حدودي :biggrin1: البته هيچ تظميني نيست بعد دانلود شدن ببينم ، حالا گذاشتمش دانلود شه تا ببينم چي ميشه !

آقا این لینکه فیک بود به من گیر ندیدها :دی من از یه مکانی به نام پاساژ جاسمین گرفتم :دی باعث و بانی این لینک موجودی به نام معین‌ـه :دی هرکی DVDی که من دیدم رو خواست بگه بهش بدم :دی
پ.ن: خوب شد عماد ؟ :دی

آقا این لینکه فیک بود به من گیر ندیدها :biggrin1: من از یه مکانی به نام پاساژ جاسمین گرفتم :biggrin1: باعث و بانی این لینک موجودی به نام معین‌ـه :biggrin1: هرکی DVDی که من دیدم رو خواست بگه بهش بدم :biggrin1:

امير جدا فيكه؟! يا داري شوخي ميكني؟! پس تو مال خودت رو از كجا دانلود كردي؟! چون الان من هفتاد هشتاد مگابايت بيشتر دانلود نكردم اگه واقعا فيكه برم دنبال رپيدشير و اينا !

silent hill

200px-Silent_hill.jpg

چون عاشق بازیشم..و با گیمش حال کردم..انتظارم از فیلمش بالا بود...میتونستن بهتر بسازنش ولی در کل حال کردم با فیلمش چون با بازیش حال کردم!

درود
اول تشکر میکنم از دوست عزیزم " احسان" بابت زحمتی که بهش دادم.

The Mist
10/10

The Dark knight یا بود The Dark 007 یا 3 The Dark Mission Impossible یا The Dark SAW
؟/10
.شخصیت پردازی عالی، بهترین شم جوکر بود بهترین بازی هم مال حیث لجر.

Fool's Gold
10/6
اسمش رو SAHARA 2 میزاشتن بهتر بود.

ممنون

Something's Gotta Give

محصول سال 2004 با بازیه Jack Nicholson ، Diane Keaton و ...

داستان مربوط میشه یه فرد مسن به نام هری که با دختر جوون دوسته و و بعد از مدتی با ممادر اون دختره دوست میشه و ...
در کل فیلم بدی نبود ...

Stranger Than Fiction

محصول سال 2006 با بازیه Will Ferrell ، Dustin Hoffman ، Maggie Gyllenhaal و ... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or