Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

8 تاش تو اسکار بوده؟:دی:دی مطمئنی؟Awards of the Israeli film academy از کی تا حالا شده اسکار؟:دی این فیلم اکثر جوایزش مربوط به سینمای اسرائیل بوده،یه چنتا هم جایزه الکی مثل فیپرشی(معنی فارسی:درپیت:دی)هم تو کن برده و جز اون دیگه هیچ جای معتبری جایزه نبرده تقریبا،البته منم تعریفشو شنیدم.

سلام
این تاپکش واسه یه کاره دیگست ها
چقدر آشنا بود این جمله ! :دی
=====
امروز 1 فیلم دیگه دیدم

National Treasure: Book of Secrets
چیز خاصی نداشت .
فقط ارزش 1 بار دیدن . و البته " اد هریس " ی که من خوشم میاد ازش .
65/100

8 تاش تو اسکار بوده؟:دی:دی مطمئنی؟Awards of the Israeli film academy از کی تا حالا شده اسکار؟:دی این فیلم اکثر جوایزش مربوط به سینمای اسرائیل بوده،یه چنتا هم جایزه الکی مثل فیپرشی(معنی فارسی:درپیت:دی)هم تو کن برده و جز اون دیگه هیچ جای معتبری جایزه نبرده تقریبا،البته منم تعریفشو شنیدم.

منم گفتم مطمئن نیستم. تو پرانتز. اخه رو کاور زده بود ACAdemy awards معمولا به اسکار میکن اینو. منم شک کردم. ولی به هر حال هر چقدر جایزه هاش درپیت باشه. چرا باید به فیلم درپیتی مثل این این همه جایزه هر چند درپیت بدن؟ این همه فیلم داریم تو همون هالیوود که یه جایزه هم نگرفتن ولی اگه قرار به دادن جایزه باشه که باید 50 تا جایزه بگیرن! اصلن من نمیدونم این فستیوال ها هر چند درپیت معیارشون چیه؟

امروز یه فیلمه دیگه دیدم که اعصابمو به هم ریخت!
:biggrin1:

The Band's Visit
اينو من خريده ام ولي هنوز نديدمش ! خريدمش كه ببينم فيلمي كه ميگفتن از Beaufort بهتر بود اون سال و حتي بهترين فيلم اسرائيل هم شد در رقابت با Beaufort ، ولي اسرائيل Beaufort رو فرستاد واس اسكار (كه اونم رفت كانديد شد) مي خواستم ببينم اين چجوريه ! كه هنوز متاسفانه فرصت نشده ببينمش !

که 8 تاش توی اسکار بوده ( البته فکر کنم مطمئن نیستم اسکار رو توی سایت فیلم و ویکی پیدیا زده بود Academy Awards میشه اسکار دیگه؟ )
ميگم تو واس چي برا ديدن جايزه هاي گرفته ي يه فيلم ميري ويكي پديا خو توو بخش Awards سايت IMDb هست ديگه واس هر فيلم ، همشونو قشنگ تك تك (جوايز مهم و غير مهم) دسته بندي كرده نوشته ! ويكيپديا معمولا مهم ها رو مينويسن نمي دونم كدوما رو مينويسن ولي همه رو نمي نويسن ! ولي IMDb جوايز بهترين فيلم خارجي زبان جشنواره فجر رو هم پوشش ميده :-" برا ديدن جوايز فيلم ها برو توو همون بخش Awards سايت IMDb

تو جشنواره کن هم واقعن جایزه گرفته ! ( بهزاد جان اینا رو دیگه واقعن گرفته! )
در مورد جوايز يك فيلم هم كه من اون دفه داشتم واس خودم قصه ي كرد شبستري تعريف ميكردم ديگه آره؟! :biggrin1: بابا گفتم تو هر جايزه اي رو جايزه حساب نكن عزيز! اون از جايزه ي آكادمي اسرائيل اينم از Un Certain Regard - Jury Coup de Coeur جشنواره ي كن ! آكادمي اسرائيل كه كلا شوته جشنواره كن رو هم تو فقط جايزه ي بهترين فيلم ، بهترين كارگرداني و بهترين فيلمنامه رو جايزه حساب كن بقيه رو بنداز دور !

جز اون دیگه هیچ جای معتبری جایزه نبرده تقریبا
البته به جز كن و اون آكادمي اسرائيل ، اين ها هم جالبه :

European Film Awards
European Discovery of the Year (Won)

European Film Awards
Best Screenwriter (Nominated

Independent Spirit Awards
Best Foreign Film (Nominated

اون كشف سال رو كه يه بار دادن به زياگينتسف برا فيلم The Return (فيلمي كه واقعا دوسش دارم) به جز اون بقيه كشف هاي سالي هم كه دادن بد نبوده در كل ، اون بهترين فيلم نامه ي سال اروپا رو هم رقيباش اينا بودن : The Edge Of Heaven , 4 Month , 3 Week and 2 Days و The Queen پس همين كه با اينا شاخ به شاخ اومده بالا خوبه ! كه آخرش جايزه رسيده به كسي كه پان ترك ها مي خوان :biggrin1: يعني The Enge Of Heaven ! و اين Independent Spirit Awards هم كه خودت ميدونم ميدوني توو سينماي مستقل دنيا كم جايزه اي نيست واس خودش ! خيليا ميگن مهمترين جايزه ي سينماي مستقل !

البته منم تعریفشو شنیدم.
والله من نديدم هنوز ولي يكي از رفيقام ازش بدش نيومده بود (سليقه شم قبول دارم) حالا خودم ميبينم اينجا در موردش يه چيزي مينويسم يه نمره اي هم ميدم ! ولي به نظرم فيلم فاجعه اي نمياد !

اخه رو کاور زده بود Academy Awards معمولا به اسکار میکن اینو.
شما واقعا توو ايران وقتي مي خوايد فيلم بخريد روي كاور رو نيگاه ميكنيد؟! :confused: من قبل اينكه وارد مغازه شم فيلم هايي كه مي خوام رو انتخاب كرده ام تموم شده ليست رو ميدم طرف ، فرداش ميام فيلم ها رو بر ميدارم ميرم ! كاور ماور هم توو ايران نيگاه نمي كنم ! چون هركي هرچي خواست ميتونه بر داره رو كاور چاپ كنه بزنه به عنوان كاور ، كپي رايت مپي رايت نيست كه توو ايران ! اونقدر هم چيزاي خنده دار رو كاور ها ديدم ! از غلط املايي فاحش بگير تا جوايز دروغي ! من توو اروپا هم بودم كاور فيلم واسم مهم نبود چون شركته ميبيني فيلمه 5 تا نقد كاملا منفي گرفته بعد دو تا نقد مثبت نسبي گرفته شركته بر ميداره دو سه تا جمله كاملا مثبت از اون دو نقد مثبت در مياره با تيتر درشت ميكنه توو چشم خريدار DVD فيلم ! كه آره اينجوريه فيلم ما نقد هاي معركه اي گرفته ! آره جون خودشون !

اصلن من نمیدونم این فستیوال ها هر چند درپیت معیارشون چیه؟
فستيوال هاي مهم كه معلومه معيارشون چيه سعي ميكنن بهترين فيلم رو انتخاب كنن حالا چقدر درست يا نادرست بماند

ولي فستيوال هاي درپيت كه تو ميگي خو وقتي توو يه فستيوال درپيت فيلم هاي درپيت بياد اونام مجبورن بين اينا بلاخره يكي رو انتخاب كنن ديگه ، نبايد بكنن؟! خو اون فيلم ميشه بهترين فيلم اون فستيوال ! بعد اين توو خبر گذاري ها هم مياد كه فلان فيلم از فلان فستيوال جايزه گرفت ولي نميگن اين فستيواله در پيت بود ! بيننده بايد اون فستيوال رو بشناسه و جايزه اش رو جايزه حساب نكنه ! البته از اونجايي كه تو از [REC] خيلي خيلي خوشت اومد و حتي بهش ميگفتي شاهكار اينجوري كه من از The Band's Visit شنديم فك كنم اين با اون [REC] زياد سنخيتي نداره ، شايد اين فيلمه با سليقه ي تو جور در نمياد ! حالا شايدم واقعا فيلم فاجعه ايه ! حالا ببينيم فيلم رو بعدا قضاوت ميكنيم !

---------------------------

چقدر آشنا بود این جمله ! :biggrin1:
اين جمله ي تو رو كه توو مووي سنتر گفتي رو برداشته :

بابا اینجا کارش به چیز دیگست .
بعد به خيال خودش تغييرات شگرفي توش داده كرده اينجوري :

این تاپکش واسه یه کاره دیگست ها
حالا اين شده جمله ي امين كه خودش فكر كرده گفته :biggrin1: گنجيشك رو رنگ ميكنن جاي قناري تحويل ملت ميدن به اين ميگن ديگه :biggrin1: جمله ي يكي ديگه رو بر ميداره بعد با اون ما رو نصيحت ميكنه :biggrin1:

شما واقعا توو ايران وقتي مي خوايد فيلم بخريد روي كاور رو نيگاه ميكنيد؟! :confused: من قبل اينكه وارد مغازه شم فيلم هايي كه مي خوام رو انتخاب كرده ام تموم شده ليست رو ميدم طرف ، فرداش ميام فيلم ها رو بر ميدارم ميرم ! كاور ماور هم توو ايران نيگاه نمي كنم ! چون هركي هرچي خواست ميتونه بر داره رو كاور چاپ كنه بزنه به عنوان كاور ، كپي رايت مپي رايت نيست كه توو ايران ! اونقدر هم چيزاي خنده دار رو كاور ها ديدم ! از غلط املايي فاحش بگير تا جوايز دروغي ! من توو اروپا هم بودم كاور فيلم واسم مهم نبود چون شركته ميبيني فيلمه 5 تا نقد كاملا منفي گرفته بعد دو تا نقد مثبت نسبي گرفته شركته بر ميداره دو سه تا جمله كاملا مثبت از اون دو نقد مثبت در مياره با تيتر درشت ميكنه توو چشم خريدار DVD فيلم ! كه آره اينجوريه فيلم ما نقد هاي معركه اي گرفته ! آره جون خودشون !

ولي فستيوال هاي درپيت كه تو ميگي خو وقتي توو يه فستيوال درپيت فيلم هاي درپيت بياد اونام مجبورن بين اينا بلاخره يكي رو انتخاب كنن ديگه ، نبايد بكنن؟! خو اون فيلم ميشه بهترين فيلم اون فستيوال ! بعد اين توو خبر گذاري ها هم مياد كه فلان فيلم از فلان فستيوال جايزه گرفت ولي نميگن اين فستيواله در پيت بود ! بيننده بايد اون فستيوال رو بشناسه و جايزه اش رو جايزه حساب نكنه ! البته از اونجايي كه تو از [REC] خيلي خيلي خوشت اومد و حتي بهش ميگفتي شاهكار اينجوري كه من از The Band's Visit شنديم فك كنم اين با اون [REC] زياد سنخيتي نداره ، شايد اين فيلمه با سليقه ي تو جور در نمياد ! حالا شايدم واقعا فيلم فاجعه ايه ! حالا ببينيم فيلم رو بعدا قضاوت ميكنيم !

---------------------------

:biggrin1::biggrin1::biggrin1: نه اتفاقا منم یه لیست دارم که هر از چند گاهی سفارش میدم اون طرفی که ازش میخرم برام میفرسته...این فیلم هایی که گفتم رو همین جوری گذری تو خیابون گرفتم..واسه همین به کاورش نگاه کردم..البته اسمشون رو شنیده بودم..وی در حدی نبودن که توی لیستم جا بگیرن..
اون REC هم البته منظورم این بود که در سبک خودش واقعن یه شاهکار بود...چون واقعن تا آخرش میخکوب شده بودم...هیچ فیلمی تو این سبک ( زامبی ها ) نتونسته بود منو اینجوری محو خودش کنه...حتی 28 هفته بعد ... یا خیابان مولبری...:biggrin1:

یه چند تا فیلم مزخرف دیگه هم به دستم رسید گفتم بذارم اینجا ..تا شما یه وقت از بیست کیلومتریشم رد شدید نخریدش :cheesygri

اولی فیلمی بود به اسم کتاب عشق ! :laughing: به به

200px-Bookoflove_cover.jpg

یه فیلم تو مایه های خیانت به همسر و از این چیزا! حیف که گفتم این فیلمو نبینید وگرنه جایزه میذاشتم واسه کسی که به من بگه زنه تو فیلم چرا به شوهرش خیانت کرد و رفت با یه پسر 16 ساله خوابید!! در حالی که زندگیشون خیلی خوب بود و شوهره هم نیاز های جنسیشو برآورده میکرد! یه فیلم آبگوشتی. که یه جایزه آبگوشتی هم از جشنواره SUNDANCE گرفته.
3 از 10 !

فیلم بعدی هم یه فیلمی بود به اسم CASHBACK که فکر کنم میشه پول نقد...اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن.

200px-Cashback.jpg

چریان این فیلم هم از این قرار بود که یه پسره که تو دانشگاه طراحی میخونه...با دوست دخترش سر این که هیچ وقت اجازه بهش نداده که خوشحالش کنه!!!! :eek: میزنه به هم.
بعد میره تو یه فروشگاه مثل شهروند خودمون یه کار پیدا میکنه...تو فروشگاه به صندوقدار که یه دخترست :) علاقه مند میشه...این وسط هم یه سری خل و چل وجود دارند که به بامزه شدن فیلم کمک کردن خیر سرشون :p تنها نکته قابل تامل فیلم اینه که پسره میتونه زمان رو نگه داره! اون وقت همه منجمد میشن و پسره هم میره لباس همه رو تو فروشگاه درمیاره و ازشون طرح میکشه و بدون کار های بی ادبی دوباره لباساشون رو میکشه روشون :eek: البته از این توقف زمان جاهای دیگه هم استفاده میکنه که واقعن معلوم نیست چرا! آخرشم در یه پایان هندی ...میرسه به دختره ..و به ریش همه ما میخنده. این فیلم هم تو سه تا جشنواره در پیت مثل تورنتو حضور داشته که اصلن نمیدونم اونجا چی بهش دادن:-". نمی خوام هم بدونم :laughing::laughing:

آخرین ویرایش:
فیلم بعدی هم یه فیلمی بود به اسم CASHBACK

200px-Cashback.jpg

همين امروز داشتيم با يكي از ادمين ها سر سكولار بودن سايت بحث ميكرديم ولي شادمهر جان اين پوستر فيلم دردسر درست ميكنه واس سايت ! پستت رو ويرايش كن بزارش توو اسپويلر ! في-لترينگ بيداد ميكنه توو اينترنت ايران ، واس هرچيز كوچيكي سايت ها رو في-لتر ميكنن ! ديگه از خاتمي و اينا هم خبري نيست اين چيزا الان اشد مجازات رو داره :biggrin1: بزارش توو اسپويلر اگه ميشه ! امروز توو همين فروم يه آوتار رو كه خيلي خيلي از اين عادي تر بود رو ادمين ها بهش تذكر دادن كه عوضش كن !

پ.ن : آقا اين اسمتم به ما بگو ! آخه ما هي شادمهر صدات ميزنيم بعد يكي رو ديدم كه بهت ميگفت علي ! :confused: خلاصه ما چي صدات كنيم عزيز؟!

آخرین ویرایش:
Ocean's Eleven

محصول سال 2001 به کارگردانیه Steven Soderbergh و با بازیه George Clooney ، Brad Pitt ، Casey Affleck ، Matt Damon و ... .

Ocean's Twelve

محصول سال 2004 و ... :arrowu: !

Ocean's Thirteen

و این هم محصول سال 2007 و ... !

فکر نمیکنم کسی با این فیلم آشنایی نداشته باشه ! هر سه نسخه فیلم از نظر من قشنگ بود اما قسمت اولش یه چیز دیگه بود ... ! :)

Monster In Law

محصول سال 2005 با بازیه Jennifer Lopez ، Jane Fonda ، Michael Vartan و ... .

داستان مربوط میشه به یه مرد به سام کوین و زن به اسم چارلی که قصد دران با هم ازدواج کنن اما مادر کوین با این ازدواج مخالفه و سعی در انجام نشدن این ازدواج میکنه و ... :biggrin1:

فیلم بدی نبود و ارزش دیدن رو داشت ...

Kiss Kiss Bang Bang

محصول سال 2005 با بازیه Val Kilmer ، Robert Downey Jr. و ... .

فیلم قشنگی بود ! حال ندارم درباره داستانش الان توضیح بدم اما پیشنهاد میکنم حداقل یه بار ببینین ...

Made of Honor

و این هم محصول سال 2008 با بازیه Patrick Dempsey ، Michelle Monaghan و ... .

فیلم زیاد جالبی نبود ! از همون اولش معلوم بود آخرش چی میشه ! میشه گفت تقریبا شبیه فیلمهای هندی بود !!
داستان رو هم فکر کنم قبلا گفتن ...

Ocean's Eleven

محصول سال 2001 به کارگردانیه Steven Soderbergh و با بازیه George Clooney ، Brad Pitt ، Casey Affleck ، Matt Damon و ... .

Ocean's Twelve

محصول سال 2004 و ... :arrowu: !

Ocean's Thirteen

و این هم محصول سال 2007 و ... !

فکر نمیکنم کسی با این فیلم آشنایی نداشته باشه ! هر سه نسخه فیلم از نظر من قشنگ بود اما قسمت اولش یه چیز دیگه بود ... ! :)

Monster In Law

محصول سال 2005 با بازیه Jennifer Lopez ، Jane Fonda ، Michael Vartan و ... .

داستان مربوط میشه به یه مرد به سام کوین و زن به اسم چارلی که قصد دران با هم ازدواج کنن اما مادر کوین با این ازدواج مخالفه و سعی در انجام نشدن این ازدواج میکنه و ... :biggrin1:

فیلم بدی نبود و ارزش دیدن رو داشت ...

Kiss Kiss Bang Bang

محصول سال 2005 با بازیه Val Kilmer ، Robert Downey Jr. و ... .

فیلم قشنگی بود ! حال ندارم درباره داستانش الان توضیح بدم اما پیشنهاد میکنم حداقل یه بار ببینین ...

Made of Honor

و این هم محصول سال 2008 با بازیه Patrick Dempsey ، Michelle Monaghan و ... .

فیلم زیاد جالبی نبود ! از همون اولش معلوم بود آخرش چی میشه ! میشه گفت تقریبا شبیه فیلمهای هندی بود !!
داستان رو هم فکر کنم قبلا گفتن ...

این 3 تا فیلم اول رو که همه میشناسن مجتبی...مگه میشه کسی نشناسه...؟ :دی

این 3 تا فیلم اول رو که همه میشناسن مجتبی...مگه میشه کسی نشناسه...؟:d

نه که نمیشه :d بهتر بود فقط یه اسم ازش میبردم ! حسرت میخوذم چرا تا الان ندیدمش ...
خداییش فیلم فوق العاده ای بودن ! هم داستانش خیلی قشنگ بود هم صحنه هاش! جورج کلونی واقعا خداست ... :)

آقا این Burn After Reading رو کسی ندیده ؟

آخرین ویرایش:
Max Payne................................. 8.0

maxpayne_galleryposter.jpg

Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Jamie Hector II

داستانش رو که خودتون ميدونيد.
البته داستان اصلی رو يه مقدار عوض کرده بودند ولی ميشه گفت تغييرات نسبتا جزئی هستن. ريتم فيلم به نظرم يه مقدار کند بود ولی باز هم از اين فيلم خوشم اومد.جلوه های تصويری خوبی داشت و صداگذاری هم خيلی خوب بود. خوشحالم که به عنوان يه فيلم ساخته شده از رو بازی، کاملاً فيلم قابل قبوليه.

3732_274773723.jpg

----------------------------------------

Journey to the Center of the Earth .............................. 4.5

journeytothecenteroftheearth_galleryposter.jpg

Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Jean-Michel Pare

داستان از اين واضح تر؟!!
فيلم شديد تخيلی ... به طوری که وقتی فيلم رو ميديدم، به جای اينکه به حماقت داستان بخندم، احساس عصبانيت ميکردم. علاوه بر اين، جلوه های ويژه به نسبت همچين داستانی ضعيف کار شده بود. بازيگر نقش اول (که قبل از اين فيلم بيشتر ازش خوشم ميومد) به سختی تلاش ميکرد که با مزه باشه که متأسفانه موفق نبود. Romance فيلم هم که همينجوری کشکی بود! اگه فيلم رو ببينيد ميفهميد چرا.
کلاً خودم هم موندم چرا اين امتياز رو بهش دادم.

antia_briem1.jpg

WALL-E
walle_galleryteaser2.jpg

شاهکار!
9.7 از 10

داستان در مورد پسریه که لکنت داره که باعث میشه توو مدرسه خجالت بکشه و نتونه خوب حرف بزنه؛ و میخواد این مشکلشو حل کنه.

فیلم قشنگی بود.

8.6 از 10.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or